GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 21 January, 07:38

GöteborgsPosten - 16 okt 18 kl. 12:20

FN kräver fakta på bordet i fallet KhashoggiFN kräver att den diplomatiska immuniteten hävs och att Saudiarabien och Turkiet lägger alla kort på bordet när det gäller fallet med den försvunne journalisten Jamal Khashoggi. USA:s utrikesminister Mike Pompeo är i den saudiska huvudstaden Riyad för att träffa kung Salman..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Khashoggi, Saudiarabien, Turkiet, Jamal Khashoggi, USA, Mike Pompeo, Riyad, Salman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FN kräver, fakta, bordeti , fallet, Khashoggi
GöteborgsPosten - 16 okt 18 kl. 11:41

FN kräver fakta på bordet om fallet Khashoggi

FN kräver att den diplomatiska immuniteten hävs och att Saudiarabien och Turkiet lägger alla kort på bordet när det gäller fallet med den försvunna journalisten Jamal Khashoggi. USA:s utrikesminister Mike Pompeo är i den saudiska huvudstaden Riyad för att träffa kung Salman..

UNT - 16 okt 18 kl. 11:40

FN kräver fakta på bordet om fallet Khashoggi

FN kräver att den diplomatiska immuniteten hävs och att Saudiarabien och Turkiet lägger alla kort på bordet när det gäller fallet med den försvunna journalisten Jamal Khashoggi..

UNT - 16 okt 18 kl. 12:20

FN kräver fakta på bordet i fallet Khashoggi

FN kräver att den diplomatiska immuniteten hävs och att Saudiarabien och Turkiet lägger alla kort på bordet när det gäller fallet med den försvunne journalisten Jamal Khashoggi..

Dalarnas tidningar - 14 mar 14 kl. 07:55

Kräver fakta ombro-kostnaderna

I oktober, för fem månader sedan, krävde oppositionen fakta på bordet om kostnaderna för gångbron. – De försöker mörka och jag förstår inte varför, säger Jan Willner (C)..

ÖstersundsPosten - 08 okt 17 kl. 17:14

Kalla fakta granskar fallet med Ragundapappan: Ingen tog ansvar för hans tablettberoende

Pappan som släppte sitt barn i kraftverksdammen i Ragunda kommun förra sommaren avtjänar ett tolvårigt fängelsestraff för mordförsök. TV4:s Kalla fakta har granskat hur mannens tablettberoende kan ha påverkat handlingen och varför vården inte reagerade, trots att han sökte hjälp..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kulturen behöver fakta och inte fabler

Det offentligas makt skulle utsträckas över vad som tidigare fungerat inom civilsamhället. I samma anda som ledde till apoteksväsendets och andra näringsgrenars förstatligande skulle också konsten och kulturen in under politikens domvärjo, skriver Lars Anders Johansson..

SvD - 16 mar 17 kl. 19:49

Höjd över varje misstanke – fallet Rollén bryter mönstret

Känslorna har tagit överhanden i fallet Ola Rollén. Den utländske åklagaren verkar, om man ska tolka Hexagongänget, ha fattat agg mot Ola Rollén personligen. .

DN - 06 mar 18 kl. 14:51

Antiterrorpolis tar över utredning i fallet med utväxlade ryske spionen

Brittisk antiterrorpolis tar nu över utredningen kring det som kan ha varit en attack mot en tidigare rysk spion i Salisbury i södra England. 66-årige Sergej Skripal hittats medvetslös på en bänk tillsammans med sin dotter på söndagen. Samtidigt varnar Storbritanniens utrikesminister Boris Johnson för kraftfulla åtgärder om det framkommer bevis för annan statlig inblandning i incidenten..

Sydsvenskan - 05 aug 13 kl. 14:29

?Färre fakta, fler hjärtan?

Är det helt sant? Övertygelse har vunnit över fakta..

SVT - 10 okt 17 kl. 15:06

Så kommer snöfallet in över Lappland

SMHI har utfärdat klass 1-varningar för tidigt snöfall i Lappland. I den lägre terrängen kommer det mellan 2-5 centimeter snö och i den högre terrängen 2-7 centimeter snö. Se prognosen över hur snöfallet rör sig över Sverige i klippet ovan..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Löfven presenterar sin nya regering

En hel höst och en halv vinter tog det innan Sverige fick en ny statsminister. I dag får vi reda på vem som kommer att ha ansvar för vad i Sveriges nya regering som presenteras av Stefan Löfven. Några gamla namn väntas göra comeback men flera nya ministrar är också att vänta..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Frågetecken kring svenskt bensinförbud 2030

Från år 2030 ska det vara förbjudet att sälja nya bensin- och dieseldrivna bilar i Sverige, heter det i avtalet som ligger till grund för den kommande regeringsbildningen. Det är en av många punkter som blir föremål för en svensk utredning och dessutom måste EU enas för att ett sådant förbud ska bli verklighet..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Vacker och verklig poesi om mormors ord

Debutanten Kalle Hedström Gustafsson porträtterar en naturkunnig mormor med inlevelse och känslighet för ordens resonanser. Ulf Eriksson har läst..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

al-Qaida-kopplad grupp tar på sig dåd

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kallt och torrt väder får elpriset att stiga

Kylan i Europa och att det blåser för lite har gjort att elpriset skjutit i höjden. Underskotten i vattenmagasinen efter den torra sommaren gör inte saken bättre. Elkunderna kan bara hoppas att vintern blir mildare och att vi får en rejält blöt vår..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Knivskuren man hittades av tidningsbud

Under natten hittade ett tidningsbud en knivskuren man i Majorna. En stor polisinsats inleddes vid platsen och en man och en kvinna kunde gripas i närheten en stund senare.
– Det utreds som grov misshandel i nuläget, säger Magnus Nordqvist vid polisen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Öberg en av favoriterna till Jerringpriset

På kvällens idrottsgala röstar svenska folket fram en vinnare av Jerringpriset. Här är fem heta kandidater till Radiosportens prestigefyllda pris för årets idrottsprestation 2018..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Mustchefen: IS inte uträknat

Trots IS kollaps i Syrien och Irak består terroristhotet mot Sverige, enligt Must. Den militära underrättelsetjänsten befarar att IS-anhängare bildar nya terrorgrupper och sätter upp baser i andra områden..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ghosn ansöker om att bli släppt mot borgen

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Uppåt på asiatiska börsernaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.