Nyteknik > Teknik

Monday, 19 November, 12:54

Nyteknik - 16 okt 18 kl. 09:27

Saabs industrilabb installerar smart materialsystemSedan tidigare har H&D Wireless, en leverantör av teknik och tjänster inom iot och realtidspositionering, genomfört ett flertal temporära installationer i Scanias Smart factory lab. – Med vår nya installation blir vi nu en del av deras permanenta Smart factory, säger H&D Wireless vd Pär Bergsten..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Wireless, Scanias Smart, Smart, Pär Bergsten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabs, industrilabb, installerar, smart, materialsystem
Nyteknik - 16 okt 18 kl. 10:40

Scanias industrilabb installerar smart materialsystem

Sedan tidigare har H&D Wireless, en leverantör av teknik och tjänster inom iot och realtidspositionering, genomfört ett flertal temporära installationer i Scanias Smart factory lab. ”Med vår nya installation blir vi nu en del av deras permanenta Smart factory”, säger H&D Wireless vd Pär Bergsten..

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 18 kl. 08:00

Höganäs installerar smart teknologi – kan spåra din stulna cykel

Höganäs Energi satsar på en stadshubb..

DI - 4 timmar sedan

Smart Eye får fyra design wins – ordervärdet uppskattas till drygt 125 miljoner

Smart Eye har tilldelats fyra nya så kallade design wins från en befintlig kund. Detta avser ytterligare bilmodeller på samma plattform där en design win tidigare tilldelats. Den europeiska premiumtillverkaren kommer lansera de ytterligare fyra bilmodellerna med förarövervakningssystem under perioden 2019 till 2020..

Dagensanalys.se - 06 jan 17 kl. 11:00

Varannan som klickat på annonserna i App Store installerar appen

Enligt techjätten Apple så går 50 procent av konsumenterna som klickat på en av annonserna i App Stores sökfunktion vidare och installerar produkten – trots att tjänsten bara funnits sedan hösten 2016. Apple kallar formatet för Search Ads, och det hela påminner i stort sett om de sponsrade sökningarna i Google och liknande sajter. Man skriver ”bilspel” och får förutom resultaten också ett gäng relaterade banners från bilspelsappar som betalat för extra annonsutrymme.

VA - 24 feb 11 kl. 15:45

Volvo och Saabs dödsstöt

24 februari Förstora Volvo sålde bara 30 000 bilar under förra året i Kina ? en droppe i havet med tanke på att det totalt såldes cirka 16 miljoner bilar. Foto: Hugo Hu Cyklande människor i blå Mao-uniformer och en och annan moped eller motorcykel ?

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 06:30

Facken redo att begära konkurs ??till Lennart Atteryd, jurist och chef för Ackordscentralen i Malmö om Saabs närmaste framtid ur ett juridiskt perspektiv. Resultat om två-tre veckor

Tingsrätten avslog Saabs ansökan om rekonstruktion. Saab tänker överklaga. Men facken står beredda att begära företaget i konkurs.

VA - 16 jun 11 kl. 15:20

Saabs vd förnekar kännedom om mutor

16 juni BAE Systems betalade ut motsvarande 24 miljoner kronor i misstänkta mutor till en sydafrikansk konsult i samband med Gripenaffären 1999. Uppgifterna om utbetalningen kommer från försvarskoncernen Saab, som förnekar all kännedom. Ärendet har nu överlämnats till åklagare.

BT - 16 jun 11 kl. 14:36

Saabs vd förnekar kännedom om mutor

BAE Systems betalade ut motsvarande 24 miljoner kronor i misstänkta mutor till en sydafrikansk konsult i samband med Gripenaffären 1999.
Uppgifterna om utbetalningen kommer från försvarskoncernen Saab, som förnekar all kännedom.
Ärendet har nu överlämnats till åklagare.

BT - 27 okt 11 kl. 15:15

Saabs tidsfrist har gått ut

Saab får inget anstånd med sitt yttrande till tingsrätten i Vänersborg, som ska besluta om rekonstruktionen ska fortsätta eller ej. Nu handlar det om timmar om den krisande biltillverkaren ska visa att den har något att komma med.
Saab har begärt anstånd men får ingen ny tidsfrist av tingsrätten i Vänersborg.

Sydsvenskan - 15 dec 11 kl. 16:18

Saabs föreslår ny rekonstruktör

Lars-Henrik Andersson, som föreslagits som ny rekonstruktör för Saab, klev av innan han ens hunnit börja. Lars Söderqvist vid Hökerberg och Söderqvist advokatbyrå i Stockholm är Saabs förslag till en ny rekonstruktör.
TROLLHÄTTAN.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Nu kan du utforska supermassivt svart hål i vr

Ett supermassivt svarta hål i mitten av Vintergatan har för första gången visualiserats i vr..

Nyteknik - 1 timme sedan

Renaults vd Carlos Ghosn har gripits – aktien rasar

Aktien i Renault faller kraftigt efter uppgifterna om att vd:n Carlos Ghosn har gripits enligt japanska tidningen Yomiuri..

Nyteknik - 1 timme sedan

Ubåt försvann för ett år sedan – funnen på havsbotten imploderad

Den argentinska ubåten Ara San Juan har hittats – nästan exakt ett år sedan den försvann. Farkosten som delvis har imploderat har lokaliserats på drygt 900 meters djup i Atlanten av amerikanska företaget Ocean Infinitys fartyg Seabed Constructor..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Svensk premiär för B2368 – Huaweis alternativ till fiberuppkoppling

5g-hastigheter i 4g-nätet. Det utlovar Huawei när de nu lanserar routern B2368 med wireless to the x-teknik (wttx) i Sverige..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Rutten fisk ska driva Hurtigrutens fartyg

Norge förknippas av många med fisk. Nu planerar det högprofilerade rederiet Hurtigruten att driva sina kryssningsfartyg på bränsle som delvis stammar från rutten fisk..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Så balanserar du digitaliseringen med befintlig affär

Den digitala teknikutvecklingen står inför ett exponentiellt genomslag, och företag, organisationer och samhället är på väg att drabbas av en digital tsunami..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Svenskar sämre på plaståtervinning

Svensken har blivit sämre på att kånka plastsopor till återvinningen. Andelen plastförpackningar som återvinns minskar, visar nya siffror från Naturvårdsverket..

Nyteknik - I förrgår: 16:31

Satsning på bioflygbränsle kan återuppliva Green Fuels

Sverige tar ytterligare ett steg mot egen tillverkning av bioflygbränsle. Därmed skulle bränslefabriken LTU Green Fuels snart kunna väckas ur sin dvala..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Mer än dubbelt så många båtar återvunna

Sedan den så kallade båtskrotningspremien infördes i september har 256 båtar skrotats i landet, rapporterar Barometern med hänvisning till nyhetsbyrån Siren..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Det här ska du tänka på innan du köper en ny mobil

Det är ingen vågad gissning att det just nu i många hem inför Black friday och jul diskuteras inköp av en ny mobiltelefon..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.