Expressen > Nyheter

Sunday, 20 January, 18:22

Expressen - 16 okt 18 kl. 08:59

Skröt om dödade djur i massmejl – hatasBilder på amerikanske Blake Fischer där han poserar med flera dödade djur har varit källa för stor kritik i USA. Blake som är ledamot i Idahos lokalmyndighet för jakt och fiske ifrågasätts nu i sin roll, skriver Daily Mail. – Det sätter oss i dålig dager, säger Keith Stonebraker, tidigare ledamot i myndighetens styrelse..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Blake Fischer, USA, Idahos, Daily Mail, Keith Stonebraker

Dela artikeln

4044 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrötom , dödade, djuri , massmejl, hatas
Jönköpingsnytt - 08 apr 13 kl. 17:10

Bilist skrämdes av rådjur ? körde i diket

En bilist körde i diket i Järabacken under måndagseftermiddagen. Orsaken är att ett rådjur plötsligt hoppade upp framför bilen..

Expressen - 28 nov 17 kl. 08:30

Bra som tvåa i V75 – hon har skrällchans

Tre rejäla skrällar städade bort de flesta V86-systemen förra veckan. Det bäddade för miljonutdelning.Nya tag när Åby och Solvalla delar på omgången.

SVT - 27 dec 13 kl. 11:40

Skräckormen dödade hotellvakt

På bara några sekunder krossade den väldiga pytonormen vakten utanför lyxhotellet..

YLE - 27 jun 16 kl. 14:56

Varg dödade får i Snappertuna

I förra veckan hittades fyra döda får i Norrby i Snappertuna. Alla fyra dog av ett bett i halsen som sannolikt orsakades av en eller flera vargar. Fåren dödades under natten mellan onsdagen och torsdagen (22 - 23.

Kristianstadsbladet - 12 feb 14 kl. 09:30

Ersättningar för rivna djur ökar stort

En miljon kronor fick lantbrukare 2013 i ersättning för att gäss förstört grödor. Nu börjar även ersättningen för rovdjursrivna får nå högre belopp. Förra året betalades 365 000 kronor ut i ersättning för vargskadors.

Barometern - 14 apr 14 kl. 13:16

Djuräng på historisk mark

Djurängen minner om gamla tider. Där finns backen som är översållad med fornlämningar och gravar, troligen från vikingatiden. Och där finns hagen som i århundraden betats av djur från Skälby kungsgård.

Alingsås tidning - 01 apr 17 kl. 06:00

Har tröttnat på skräpet

Carina Lindh har tröttnat på att de boende i Vårgårda slänger sitt skräp där de står och går.
– Ser jag krossat glas så ger jag mig ut och sopar upp det, säger hon.
– Jag cyklar själv och vill inte ha däcken sönderskurna av glaset.

YLE - 21 apr 16 kl. 04:30

Professor efterlyser mer pengar till kampen mot Finlands farligaste djur

Antalet fästingar i Åboland har ökat rejält. Det här visar forskning vid Åbo universitet. Professor Ilppo Vuorinen menar att det här inte bara är ett regionalt problem, utan en fara som hela Finland bör ta på stort allvar.

Barometern - 06 feb 14 kl. 09:48

Ibland har våra djur rätt att få dö

Att vara djurägare innebär att man förutom för sitt eget, ansvarar för ett eller flera liv. Det innebär också att det är ditt ansvar att besluta när ditt djur ska få dö. Ibland föds sjuka djur som redan från början saknar förutsättningar för ett gott liv.

Supermiljöbloggen - 07 aug 15 kl. 10:47

”Vi matar vilda djur med plast”

Klimat- och miljöminister Åsa Romson (MP) vill se krafttag mot mikroplaster i haven. Nu ger hon Naturvårdsverket i uppgift att kartlägga de viktigaste källorna till föroreningarna. Några månader innan riksdagsvalet förra året lyfte Miljöpartiet problematiken med plaster som hamnar i haven.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

När nyfödde Frank slutade andas kom räddningen från en okänd

Föräldrarna Josefine och Jimmy Risberg upptäckte under en promenad att deras för tidigt födde son var blå i ansiktet. Han hade slutat andas.– Vi fick panik, säger Jimmy till Kvällsposten.

Expressen - 30 minuter sedan

Michaelas våldtäktsman dömdes till utvisning

För en månad sedan fick Michaela Norlins våldtäktsman sin dom: Fängelse och utvisning. Nu berättar hon om den traumatiska händelsen. – Det som fick mig att orka var tanken på att han inte ska få göra det här mot någon annan, säger Michaela..

Expressen - 30 minuter sedan

Snön kommer tillbaka – stor risk för halka

Vintern är inte över än – veckan inleds med snö och avslutas med snö på många håll.Det växlande vädret leder dock till att bedräglig halka är att vänta.– Det är extra farligt när det är oväntat, säger Tora Tomasdottir, meteorolog på StormGeo..

Expressen - 1 timme sedan

Lasse, 65, biten blodig av aggressiv flygresenär

Lasse, 65, flög mot Cypern med sin familj när en man på flygplanet började bete sig hotfullt.När Lasse försökte stoppa mannen blev han kraftigt biten i armen – och i dag är han starkt kritisk mot resebolagets agerande.– Semestern blev förstörd – både av händelsen på planet och av deras beteende efteråt, säger han..

Expressen - 1 timme sedan

Storbrand i lada – 30 brandmän på plats

Det binner för fullt i en lada i Knivsta, skriver Aftonbladet.  Enligt tidningen startade branden i en grävmaskin som stod parkerad utanför byggnaden. Brandkåren är på plats med 25-30 man.

Expressen - 1 timme sedan

Bil har kört in i mitträcket på E4 – oklart skadeläge

En olycka har inräffat på E4 vid Ljungby– Vi är på väg till platsen, det kan vara trafikstörningar, säger Fredrik Bratt, presstalesperson hos polisen i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Ginas otroliga upptäckt på skogspromenaden 

Gina Nertling, 43, gjorde en magisk upptäckt när hon var ute på skogspromenad.Något fluffigt och vitt bredde ut sig bland löven på marken.– Det såg ut som hår, eller som sockervadd.

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna och barn hittades döda i bil – är nu identifierade

Kvinnan och barnet som hittades döda i en bil i Tyresö i Stockholm har identifierats.De var sedan tidigare anmälda försvunna. .

Expressen - 1 timme sedan

Svenskar gripna i Spanien: ”Ledningen i Dödspatrullen”

Svenskarna som greps i Barcelona i veckan tillhör toppskiktet i den så kallade "Dödspatrullen".De två männen har varit internationellt efterlysta, misstänkta för synnerligen grovt narkotikabrott och grovt vapenbrott.Grupperingen har tidigare kopplats samman med blodigt gängkrig och beställningsmord – men bevisen har aldrig räckt till fällande dom..

Expressen - 1 timme sedan

Jan Emanuels utspel: Lägg ner ungdomsförbunden

Den före detta S-politikern Jan Emanuel Johansson vill lägga ner ungdomsförbunden.I podcasten "Velat" beskriver han förbunden som "direkt skadliga" – vilket nu får mothugg från flera ordföranden.– Jag tycker att hans uttalande är väldigt pinsamt, säger SSU:s förbundsordförande Philip Botström..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.