Expressen > Nyheter

Sunday, 18 November, 19:43

Expressen - 16 okt 18 kl. 08:59

Skröt om dödade djur i massmejl – hatasBilder på amerikanske Blake Fischer där han poserar med flera dödade djur har varit källa för stor kritik i USA. Blake som är ledamot i Idahos lokalmyndighet för jakt och fiske ifrågasätts nu i sin roll, skriver Daily Mail. – Det sätter oss i dålig dager, säger Keith Stonebraker, tidigare ledamot i myndighetens styrelse..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Blake Fischer, USA, Idahos, Daily Mail, Keith Stonebraker

Dela artikeln

4047 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrötom , dödade, djuri , massmejl, hatas
Jönköpingsnytt - 08 apr 13 kl. 17:10

Bilist skrämdes av rådjur ? körde i diket

En bilist körde i diket i Järabacken under måndagseftermiddagen. Orsaken är att ett rådjur plötsligt hoppade upp framför bilen..

Expressen - 28 nov 17 kl. 08:30

Bra som tvåa i V75 – hon har skrällchans

Tre rejäla skrällar städade bort de flesta V86-systemen förra veckan. Det bäddade för miljonutdelning.Nya tag när Åby och Solvalla delar på omgången.

SVT - 27 dec 13 kl. 11:40

Skräckormen dödade hotellvakt

På bara några sekunder krossade den väldiga pytonormen vakten utanför lyxhotellet..

YLE - 27 jun 16 kl. 14:56

Varg dödade får i Snappertuna

I förra veckan hittades fyra döda får i Norrby i Snappertuna. Alla fyra dog av ett bett i halsen som sannolikt orsakades av en eller flera vargar. Fåren dödades under natten mellan onsdagen och torsdagen (22 - 23.

Kristianstadsbladet - 12 feb 14 kl. 09:30

Ersättningar för rivna djur ökar stort

En miljon kronor fick lantbrukare 2013 i ersättning för att gäss förstört grödor. Nu börjar även ersättningen för rovdjursrivna får nå högre belopp. Förra året betalades 365 000 kronor ut i ersättning för vargskadors.

Barometern - 14 apr 14 kl. 13:16

Djuräng på historisk mark

Djurängen minner om gamla tider. Där finns backen som är översållad med fornlämningar och gravar, troligen från vikingatiden. Och där finns hagen som i århundraden betats av djur från Skälby kungsgård.

Alingsås tidning - 01 apr 17 kl. 06:00

Har tröttnat på skräpet

Carina Lindh har tröttnat på att de boende i Vårgårda slänger sitt skräp där de står och går.
– Ser jag krossat glas så ger jag mig ut och sopar upp det, säger hon.
– Jag cyklar själv och vill inte ha däcken sönderskurna av glaset.

YLE - 21 apr 16 kl. 04:30

Professor efterlyser mer pengar till kampen mot Finlands farligaste djur

Antalet fästingar i Åboland har ökat rejält. Det här visar forskning vid Åbo universitet. Professor Ilppo Vuorinen menar att det här inte bara är ett regionalt problem, utan en fara som hela Finland bör ta på stort allvar.

Barometern - 06 feb 14 kl. 09:48

Ibland har våra djur rätt att få dö

Att vara djurägare innebär att man förutom för sitt eget, ansvarar för ett eller flera liv. Det innebär också att det är ditt ansvar att besluta när ditt djur ska få dö. Ibland föds sjuka djur som redan från början saknar förutsättningar för ett gott liv.

Supermiljöbloggen - 07 aug 15 kl. 10:47

”Vi matar vilda djur med plast”

Klimat- och miljöminister Åsa Romson (MP) vill se krafttag mot mikroplaster i haven. Nu ger hon Naturvårdsverket i uppgift att kartlägga de viktigaste källorna till föroreningarna. Några månader innan riksdagsvalet förra året lyfte Miljöpartiet problematiken med plaster som hamnar i haven.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

USA:s fredsplan för Mellanöstern snart klar

Inom kort kommer Donald Trump och hans administration lägga fram den fredsplan för Mellanöstern som man har jobbat med de två senaste åren, rapporterar Axios..

Expressen - 15 minuter sedan

Deras söner sköts ihjäl – berättar om sorgen

Eva Färjsjö och Carolina Sinisalo har både förlorat sina söner i dödsskjutningar. Under söndagen samlades de tillsammans med en stor skara människor på Sergels torg i Stockholm i en manifestation mot det dödiga våldet.Både Eva Färjsjö och Carolina Sinisalo berättar nu i Expressen TV om sorgen och saknaden efter sina bortgångna söner.

Expressen - 45 minuter sedan

Prinsessan Madeleines hjälp – barnflicka från England

Bopålarna är numera placerade i Miami, Florida för prinsessan Madeleine, hennes make och deras tre barn.Där har Madde anställt en barnflicka – som kommer från England – skriver Svensk Damtidning.– Vi har en fast regel när det gäller barnflickorna, och det är att aldrig nämna dem vid namn.

Expressen - 1 timme sedan

May: Om ni gör er av med mig riskerar brexit att fördröja

Theresa May slår nu tillbaka mot upprorsmakarna som vill peta henne på grund av missnöjet med det omstridda brexitavtalet.–  Det här handlar inte om mig. Det handlar om nationens bästa, säger premiärministern till Sky News..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen söker vittnen till brutalt personrån

En kvinna som på torsdagskvällen var på väg hem rånades av två män.De fick med sig kvinnans halsband, som senare hittats, och hennes väska, – Vi vill gärna ha vittnesuppgifter därifrån, säger Tomas Vänerfors, stationsbefäl vid polisen i Lidköping. .

Expressen - 1 timme sedan

Carolines man fick skallen krossad med ett murblock

I somras krossade en man Joakim Davidssons huvud med en sten och ett murblock.Samtidigt slets en sexbarnspappa från sina barn och en make från sin fru.Det är som att han mördats utan att dö, upplever hustrun Caroline:– ”Du måste vara rädd om dig”, sa jag.

Expressen - 1 timme sedan

Stort polispådrag i Brunnsparken: ”Någon form av misshandelsärende”

Polisen har på söndagskvällen larmats till Brunnsparken i centrala Göteborg.– Det är någon form av misshandelsärende, flera patruller arbetar med det, säger Martin Hallberg, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 2 timmar sedan

Helikopter larmad efter singelolycka

En singelolycka med en personbil har inträffat i Alingsås.– Bilen ska ligga på vägen, säger Martin Hallberg, vakthavande befäl vid polisen i region väst.Tre ambulanser och en helikopter är larmad till platsen enligt SOS Alarm..

Expressen - 2 timmar sedan

Döda dotterns blommor försvann från graven – hittades på babyshower

När Camillas dotter Helena gick bort köpte de anhöriga ett stort blomsterhjärta till begravningen. Men veckan efter var det borta. Mamman blev förvånad och förbannad när hon hittade hjärtat – hemma hos en familj som hade en babyshower.

Expressen - 2 timmar sedan

Iskra, 28, berättar om tårarna i bilden

Iskra Lawrence, 28, brukar le och skratta på alla bilder hon lägger ut på Instagram.Nyligen la hon ut ett inlägg som skiljer sig från de andra – där modellen brister ut i tårar.”Jag ville utmana mig själv att lägga ut något som jag var rädd för att göra”, skriver hon..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.