Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 10:17

Expressen - 16 okt 18 kl. 08:59

Skröt om dödade djur i massmejl – hatasBilder på amerikanske Blake Fischer där han poserar med flera dödade djur har varit källa för stor kritik i USA. Blake som är ledamot i Idahos lokalmyndighet för jakt och fiske ifrågasätts nu i sin roll, skriver Daily Mail. – Det sätter oss i dålig dager, säger Keith Stonebraker, tidigare ledamot i myndighetens styrelse..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Blake Fischer, USA, Idahos, Daily Mail, Keith Stonebraker

Dela artikeln

4044 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skrötom , dödade, djuri , massmejl, hatas
Jönköpingsnytt - 08 apr 13 kl. 17:10

Bilist skrämdes av rådjur ? körde i diket

En bilist körde i diket i Järabacken under måndagseftermiddagen. Orsaken är att ett rådjur plötsligt hoppade upp framför bilen..

Expressen - 28 nov 17 kl. 08:30

Bra som tvåa i V75 – hon har skrällchans

Tre rejäla skrällar städade bort de flesta V86-systemen förra veckan. Det bäddade för miljonutdelning.Nya tag när Åby och Solvalla delar på omgången.

SVT - 27 dec 13 kl. 11:40

Skräckormen dödade hotellvakt

På bara några sekunder krossade den väldiga pytonormen vakten utanför lyxhotellet..

YLE - 27 jun 16 kl. 14:56

Varg dödade får i Snappertuna

I förra veckan hittades fyra döda får i Norrby i Snappertuna. Alla fyra dog av ett bett i halsen som sannolikt orsakades av en eller flera vargar. Fåren dödades under natten mellan onsdagen och torsdagen (22 - 23.

Kristianstadsbladet - 12 feb 14 kl. 09:30

Ersättningar för rivna djur ökar stort

En miljon kronor fick lantbrukare 2013 i ersättning för att gäss förstört grödor. Nu börjar även ersättningen för rovdjursrivna får nå högre belopp. Förra året betalades 365 000 kronor ut i ersättning för vargskadors.

Barometern - 14 apr 14 kl. 13:16

Djuräng på historisk mark

Djurängen minner om gamla tider. Där finns backen som är översållad med fornlämningar och gravar, troligen från vikingatiden. Och där finns hagen som i århundraden betats av djur från Skälby kungsgård.

Alingsås tidning - 01 apr 17 kl. 06:00

Har tröttnat på skräpet

Carina Lindh har tröttnat på att de boende i Vårgårda slänger sitt skräp där de står och går.
– Ser jag krossat glas så ger jag mig ut och sopar upp det, säger hon.
– Jag cyklar själv och vill inte ha däcken sönderskurna av glaset.

YLE - 21 apr 16 kl. 04:30

Professor efterlyser mer pengar till kampen mot Finlands farligaste djur

Antalet fästingar i Åboland har ökat rejält. Det här visar forskning vid Åbo universitet. Professor Ilppo Vuorinen menar att det här inte bara är ett regionalt problem, utan en fara som hela Finland bör ta på stort allvar.

Barometern - 06 feb 14 kl. 09:48

Ibland har våra djur rätt att få dö

Att vara djurägare innebär att man förutom för sitt eget, ansvarar för ett eller flera liv. Det innebär också att det är ditt ansvar att besluta när ditt djur ska få dö. Ibland föds sjuka djur som redan från början saknar förutsättningar för ett gott liv.

Supermiljöbloggen - 07 aug 15 kl. 10:47

”Vi matar vilda djur med plast”

Klimat- och miljöminister Åsa Romson (MP) vill se krafttag mot mikroplaster i haven. Nu ger hon Naturvårdsverket i uppgift att kartlägga de viktigaste källorna till föroreningarna. Några månader innan riksdagsvalet förra året lyfte Miljöpartiet problematiken med plaster som hamnar i haven.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

MFF-supporter dömd för misshandel av fotograf

Fotografen arbetade på uppdrag av Malmö FF under en match i augusti förra året. Några supporters började tjafsa med henne.Sedan kastades en PET-flaska som träffade henne i huvudet.

Expressen - 15 minuter sedan

HD stoppar utvisningen av hennes våldtäktsman

Två gånger har Michaela Norlins våldtäktsman Hanad Mohammed dömts till utvisning. Men så blir det inte.I en kritiserad, oenig dom, stoppar Högsta domstolen utvisningen av 33-åringen.

Expressen - 30 minuter sedan

Muslimska friskolans förra styrelse åtalas för ekobrott

I november slog polisen till mot toppskiktet i den muslimska friskolekoncernen Al-Azshar efter misstankar om ekonomisk brottslighet.Nu åtalas sammanlagt sju personer för brott som grov trolöshet mot huvudman i två fall, grova bokföringsbrott samt grovt penningtvättsbrott.Fem av dem har tidigare suttit i Al-Azshars styrelse..

Expressen - 45 minuter sedan

Brand i villa i Kalmar

Polisen fick under torsdagsmorgonen larm om en brand i en villa i Kalmar. .

Expressen - 45 minuter sedan

JUST NU: Riksbanken rör inte minusräntan

Riksbanken lämnar reporäntan på minus 0,25 procent.Det meddelade man på torsdagsmorgonen samtidigt som man flaggar för höjning senare i år..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt dubbelmord i bostad i Danmark

Två personer har hittats döda i en bostad på Östra Jylland.Polisen misstänker att de har mördats..

Expressen - 1 timme sedan

Totalstopp i trafiken efter lastbilsolycka

Enligt Sveriges Radio ska en personbil och en lastbil ha krockat på torsdagsmorgonen.Därför är det under förmiddagen totalstopp i trafiken på riksväg 25..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt våldtäkt mot minderårig

En misstänkt våldtäkt ska ha skett på torsdagsmorgonen i Huddinge i Stockholm..

Expressen - 2 timmar sedan

Här är morgonens nyheter

Rysslands president Vladimir Putin och Nordkoreas diktator Kim Jong-Un träffas för första gången. Flera stora skogsbränder är fortfarande utom kontroll – utanför Motala förbereds evakuering. John William King har avrättats för det brutala mordet på James Byrd Jr i Texas 1998.

Expressen - 2 timmar sedan

Mor och dotter hittades döda – utredning läggs ner

I januari hittades en kvinna och ett barn döda i en parkerad skåpbil på Flatenbadet söder om Stockholm.Nu lägger åklagare Anna Remse ner mordutredningen. Till Mitt i säger hon:– Skälet till det är att vi inte misstänker att något brott har begåtts i det ena dödsfallet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.