DI > Ekonomi

Saturday, 19 January, 15:26

DI - 16 okt 18 kl. 07:04

Ambea köper Aleris omsorgsverksamhetAmbea har ingått avtal om att förvärva samtliga Aleris omsorgsverksamheter i Norge, Sverige och Danmark. Köpeskilling uppgår till 2,6 miljarder kronor på kassa och skuldfri basis. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Aleris, Norge, Danmark

Dela artikeln

344 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ambea, köper, Aleris, omsorgsverksamhet
Realtid - 16 okt 18 kl. 09:56

Ambea köper Aleris nordiska verksamhet

Omsorgsbolaget Ambea stärker sitt grepp i Norden genom att förvärva Aleris omsorgsverksamhet i Sverige, Norge och Danmark. .

Affärsvärlden - 16 okt 18 kl. 07:20

Ambea köper Aleris

Omsorgsbolaget Ambea förvärvar Investorägda Aleris omsorgsverksamheter i Norge, Sverige och Danmark för en köpeskilling om 2,6 miljarder kronor på skuldfri basis..

DI - 04 jan 18 kl. 07:11

Ambea köper Elevhälsan

Omsorgsbolaget Ambea köper Elevhälsan från PR-Vårdkoncernen. Den köpta verksamheten omsatte 22 miljoner kronor 2016..

Affärsvärlden - 04 jan 18 kl. 07:38

Ambea köper Elevhälsan

Omsorgsbolaget Ambea köper Elevhälsan från PR-Vårdkoncernen. Den köpta verksamheten omsatte 22 miljoner kronor 2016..

DI - 16 okt 18 kl. 16:56

Ambea fyndköper Investors omsorgsfiasko

Investor säljer omsorgsdelen i Aleris, knappt halva koncernen, till Ambea, som nu blir största aktör i Skandinavien. För Investor har ägandet varit en usel investering, som slukat miljarder..

DI - 30 okt 18 kl. 16:34

Boende som Ambea köper av Aleris får inte användas för vård

Alerisboendet Onsala herrgård, en del av det som familjen Wallenbergs Investor säljer till Ambea, får enligt Mark- och miljödomstolen inte användas för vård och behandling..

DI - 22 maj 17 kl. 07:05

Ambea köper Resursteamet för 194 miljoner

Ambea förvärvar Resursteamet, en Stockholmsbaserad aktör inom främst daglig verksamhet för personer med förvärvad eller medfödd kognitiv funktionsnedsättning..

DI - 03 jan 18 kl. 07:15

Ambea köper norskt vårdbolag

Ambea förvärvar norska Tiltaksgruppa fokus, med en verksamheten inriktad på omsorg och stöd till barn och unga med särskilda behov..

Affärsvärlden - 03 jan 18 kl. 07:33

Ambea köper norskt vårdbolag

Ambea förvärvar norska Tiltaksgruppa fokus, med en verksamhet inriktad på omsorg och stöd till barn och unga med särskilda behov..

DI - 07 maj 18 kl. 13:15

Ambea köper omsorgsbolag för 302 miljoner

Omsorgsbolaget Ambea har köpt Curation Holding, "Stöd och Resurs", som blir en del av Nytida. Köpeskillingen uppgår till 302 miljoner kronor, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Formsvacka för krogen vi hyllade

Nisch har höga ambitioner, men kvaliteten på rätterna är inte längre lika jämn som vid Di Weekends tidigare testbesök.  Desserterna håller dock ­fortsatt högsta klass. .

DI - 15 minuter sedan

Bekräftat: USA möter Nordkorea i Sverige

Utrikesdepartementet är fortsatt förtegna om det hemliga mötet mellan Nordkorea och USA i Sverige. Men nu bekräftas från flera håll att USA:s Nordkoreasändebud ska till Sverige för att delta..

DI - 30 minuter sedan

Börsens skräckindex faller – på väg mot största nedgången på nära tre år

Volatilitetsindexet VIX, även känt som skräckindex, har sedan julen fallit kraftigt, nedgången är på väg att bli den största under en månad som noterats på nära tre år. Det rapporterar Marketwatch och hänvisar till data från Factset..

DI - 1 timme sedan

Expert: Undvik vanliga fallgropen – så får du rätt mot hantverkaren

Hantverkstjänster är en av de saker det klagas allra mest på. En utdragen ombyggnad eller felbyggt badrum kan bli både dyrt och påfrestande.  Konsumentvägledaren Kristina Westling tipsar om hur du undviker fällorna..

DI - 1 timme sedan

Historiskt ras: Postnords vd vädjar om höjning av portot

Digitaliseringen har lett till ett historiskt ras i volymen fysiska brev som skickas i Sverige. Nu vädjar Postnords vd Håkan Ericsson i ett brev till ansvariga ministern Peter Eriksson om att successivt få höja brevportot, skriver Svenska Dagbladet. .

DI - 2 timmar sedan

Sjöstedt om misstroendevotum: Inte med SD

Vänsterpartiet lär inte söka stöd hos Sverigedemokraterna om det blir aktuellt att försöka fälla den nya regeringen..

DI - 2 timmar sedan

Recession och handelskrig är världens vd:ars största skräck

Världens vd:ar oroar sig över en ny recession, men amerikanerna sitter lugnare i båten. En ny undersökning visar att rädslan för att en recession sker under 2019 är störst i Asien och Latinamerika, medan USA endast rankar problemet på en tredjeplats..

DI - 2 timmar sedan

Medlarsamtal har startat i hamnkonflikten

Medlarna i den pågående hamnkonflikten har inlett samtal med parterna – fyra dagar innan konfliktåtgärderna sätts in..

DI - 3 timmar sedan

Friskare framtid ger nya kostnader

En rad nya behandlingsmetoder är på väg att förändra hur vi framöver kommer att kunna behandla sjukdomar. "Vi står inför ett paradigmskifte", säger Johan Brun, senior medicinsk rådgivare på branschorganisationen Lif..

DI - 3 timmar sedan

Hifi-klubben stänger butik – växlar upp e-handeln: "Vi måste följa med tiden"

Ljud- och bildkedjan Hifi-klubben stänger en butik i Stockholm och ökar i stället sin närvaro på internet, skriver branschtidningen Market. Under året ska bolaget även bygga ut sin B2B-försäljning.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.