DI > Ekonomi

Wednesday, 24 April, 18:09

DI - 16 okt 18 kl. 07:04

Ambea köper Aleris omsorgsverksamhetAmbea har ingått avtal om att förvärva samtliga Aleris omsorgsverksamheter i Norge, Sverige och Danmark. Köpeskilling uppgår till 2,6 miljarder kronor på kassa och skuldfri basis. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Aleris, Norge, Danmark

Dela artikeln

344 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ambea, köper, Aleris, omsorgsverksamhet
Realtid - 16 okt 18 kl. 09:56

Ambea köper Aleris nordiska verksamhet

Omsorgsbolaget Ambea stärker sitt grepp i Norden genom att förvärva Aleris omsorgsverksamhet i Sverige, Norge och Danmark. .

Affärsvärlden - 16 okt 18 kl. 07:20

Ambea köper Aleris

Omsorgsbolaget Ambea förvärvar Investorägda Aleris omsorgsverksamheter i Norge, Sverige och Danmark för en köpeskilling om 2,6 miljarder kronor på skuldfri basis..

DI - 04 jan 18 kl. 07:11

Ambea köper Elevhälsan

Omsorgsbolaget Ambea köper Elevhälsan från PR-Vårdkoncernen. Den köpta verksamheten omsatte 22 miljoner kronor 2016..

Affärsvärlden - 04 jan 18 kl. 07:38

Ambea köper Elevhälsan

Omsorgsbolaget Ambea köper Elevhälsan från PR-Vårdkoncernen. Den köpta verksamheten omsatte 22 miljoner kronor 2016..

DI - 16 okt 18 kl. 16:56

Ambea fyndköper Investors omsorgsfiasko

Investor säljer omsorgsdelen i Aleris, knappt halva koncernen, till Ambea, som nu blir största aktör i Skandinavien. För Investor har ägandet varit en usel investering, som slukat miljarder..

DI - 30 okt 18 kl. 16:34

Boende som Ambea köper av Aleris får inte användas för vård

Alerisboendet Onsala herrgård, en del av det som familjen Wallenbergs Investor säljer till Ambea, får enligt Mark- och miljödomstolen inte användas för vård och behandling..

DI - 22 maj 17 kl. 07:05

Ambea köper Resursteamet för 194 miljoner

Ambea förvärvar Resursteamet, en Stockholmsbaserad aktör inom främst daglig verksamhet för personer med förvärvad eller medfödd kognitiv funktionsnedsättning..

DI - 03 jan 18 kl. 07:15

Ambea köper norskt vårdbolag

Ambea förvärvar norska Tiltaksgruppa fokus, med en verksamheten inriktad på omsorg och stöd till barn och unga med särskilda behov..

Affärsvärlden - 03 jan 18 kl. 07:33

Ambea köper norskt vårdbolag

Ambea förvärvar norska Tiltaksgruppa fokus, med en verksamhet inriktad på omsorg och stöd till barn och unga med särskilda behov..

DI - 07 maj 18 kl. 13:15

Ambea köper omsorgsbolag för 302 miljoner

Omsorgsbolaget Ambea har köpt Curation Holding, "Stöd och Resurs", som blir en del av Nytida. Köpeskillingen uppgår till 302 miljoner kronor, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Munter onsdag på Frankfurtbörsen – SAP och Wirecard rusade

Börserna i Europa utvecklades mestadels nedåt på onsdagen. Tyska DAX gick mot strömmen med stöd av Wirecard och SAP.  .

DI - 15 minuter sedan

Röd dag på Helsingforsbörsen – stålbolag tappade drygt 3 procent

De nordiska börserna rörde sig svagt nedåt på onsdagen, då det var relativt lugnt på rapportfronten. Det nordiska samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,1 procent till nivån 963..

DI - 10 minuter sedan

Unipers vd: Energiöverenskommelsen hindrar inte våra investeringar

Energiöverenskommelsen är en historik framgång, men delvis missförstådd. Den slår fast att inga fler kärnkraftsreaktorer ska stängas genom politiska beslut, och att det vid behov dessutom är möjligt att bygga nya, skriver Johan Svenningsson, vd för Uniper..

DI - 15 minuter sedan

Volvos vd: ”Många positiva faktorer har samverkat”

AB Volvo levererade ett sensationellt starkt rekordresultat för det första kvartalet vilket lyfte aktien till nytt årshögsta på börsen. Raset i orderingången i Nordamerika är ett orosmoln som vd Martin Lundstedt tonar ned. ”Vi tror på ett fortsatt stabilt 2019”, säger han till Di..

DI - 30 minuter sedan

AB Volvo på väg mot kursrekord

AB Volvo har gjort en ofattbar resa – och det finns alla chanser att aktien passerar kursrekordet inom en snar framtid. Det skriver Anders Hägerstrand. .

DI - 30 minuter sedan

Små rörelser på USA-börserna – Caterpillar backar

De ledande börserna i New York handlades runt oförändrade nivåer efter ett par timmars handel på onsdagen. Flera rapporter var i fokus med blandade mottaganden..

DI - 45 minuter sedan

Moderaterna kräver förhandlingar för att stanna i energiuppgörelsen

Moderaterna upprepade vid energisamtalen sina krav på förändringar och en stärkt roll för kärnkraften för att inte lämna energiöverenskommelsen. Energiminister Anders Ygeman uppger att överenskommelsen fortsatt ligger fast, men att det nu väntar diskussioner mellan partierna..

DI - 45 minuter sedan

Ny uppgång på Stockholmsbörsen – Munters rapportrusade

Onsdagen blev en munter och rapportintensiv historia på Stockholmsbörsen som steg för femte dagen i rad. Bland onsdagens rapportvinnare hittar vi bland annat fukthanteringsbolaget Munters som rusade 13,4 procent medan AB Volvo steg 2,9 procent. .

DI - 45 minuter sedan

SBB förvärvar fastighetsportfölj i Finland för 1,5 miljarder

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, förvärvar en portfölj med 48 fastigheter i Finland för 142 miljoner euro eller 1,5 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

George Soros dyker upp som storblankare i Saab

Finansmannen och miljardären George Soros bolag Soros Fund Management har återigen dykt upp som storblankare i Saab, där man tagit en kort position på 0,57 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.