Expressen > Nyheter

Wednesday, 24 April, 18:10

Expressen - 16 okt 18 kl. 06:40

Polisen varnar för nytt bedrägeri på mackarSe upp när du tankar bilen - bedragarna lurar runt hörnet för att blåsa dig på pengar.I Ystad utsattes ett par som skulle tanka bilen på en obemannad bensinmack för en ny sorts attack.– Plötsligt dök en okänd kvinna fram och påstod att de tankat på hennes pump. Hon krävde kontant betalning, men det var förstås en bluff, säger kommunpolisen Birthe Parkhagen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ystad, Birthe Parkhagen

Dela artikeln

1465 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, varnarför , nytt, bedrägeri, mackar
Sydsvenskan - 19 nov 14 kl. 10:24

Polisen varnar för nytt bedrägeri

Polisen i Kävlinge går nu ut och varnar för en ny form av bedrägeri med falska telefonfakturor..

Länstidningen i Jämtland - 02 jul 18 kl. 12:10

Polisen varnar: Ny bedrägerivåg i Jämtland - 80-åring svindlad på över hundratusen kronor via telefon

Bara under den senaste veckan har flera bedrägeri- och bedrägeriförsök gjorts i Jämtland. Sammanlagt har svindlarna kommit över hundratusentals kronor och polisen påtalar hur viktigt det är att privatpersoner aldrig lämnar ut några uppgifter över telefon..

VBL - 24 jul 12 kl. 10:55

Polisen misstänker bedrägeri i fallet Enkeli-Elisa

Polisen utreder fallet Enkeli-Elisa som bedrägeri. I förundersökningen ska man utreda huruvida man gett falska uppgifter i marknadsföringen på ett sådant sätt att den uppfyller rekvisitet för bedrägeri..

GöteborgsPosten - 16 maj 14 kl. 07:08

Skuldsatta drabbas av nytt bedrägeri

En ny typ av bedrägeri, av den fräckare sorten, har polisanmälts av Kronofogden. Ett företag misstänks ha försökt driva in ett stort antal falska fordringar från redan djupt skuldsatta människor..

Polisen - 11 okt 16 kl. 14:28

Polisen misstänker bedrägeri och brott mot åldringar i länet.

Under måndagen fick flera hushåll i Ekshärad besök av en man som utgav sig för att komma från organisationen Världens Barn. Polisen misstänker nu att det kan vara fråga om brott mot åldringar samt att mannen vilseleder äldre för egen vinning..

Expressen - 06 apr 14 kl. 09:39

Polisen varnar för nytt Facebook-bedrägeri

Nu varnar polisen för ett nytt bedrägeri på Facebook. Bedragaren utger sig för att vara en släkting som har tappat bort ditt telefonnummer. – Det här är en helt ny företeelse, säger Jan Olsson, utredare vid polisens nationella bedrägericentrum till SVT Nyheter..

NSD - 13 jan 17 kl. 10:55

Polisen varnar för nytt bedrägeri

Brottslingar har ett nytt tillvägagångssätt för att lura av äldre personer pengar..

Polisen - 17 aug 12 kl. 16:05

Falskt skadeståndskrav - en ny form av bedrägeri

Polisen i Västmanland har fått in anmälningar om en ny typ av bedrägeri där privatpersoner har fått ett skadeståndskrav för att illegalt ha laddat ner filmscener. Polisen uppmanar de som drabbas att inte betala några pengar utan att göra en polisanmälan..

Polisen - 04 maj 17 kl. 14:54

Polisen i Gävleborgs län har redovisat fler bedrägeri- och bidragsärenden till åklagare

Bedrägeri- och bidragsbrott är det område som ökar mest i samhället. Under de första månaderna har polisen i Gävleborgs län redovisat fler ärenden till åklagare än vid samma tidpunkt förra året..

Skånskan - 25 mar 19 kl. 13:42

Nytt bedrägeri mot åldring

HÖRBY Polisen har fått in ytterligare en anmälan från en äldre kvinna i Hörby om bedrägeriförsök. På torsdagen i förra veckan blev kvinnan, som är i 95-årsåldern, uppringd av en person som påstod sig vara en släkting till henne. Uppringaren ville komma och hälsa på, och kvinnan sade först ja.

Polisen - 22 jan 13 kl. 13:23

Elva personer anhållna för grovt bedrägeri

Polisen gjorde under måndagen den 21 januari ett stort tillslag mot ett 20-tal personer som misstänks för grovt bedrägeri och grov utpressning..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Turister från Senegal kräver skadestånd av Sverige

Drömresan till släkten i Malmö förvandlades till en nio veckor lång mardröm som kulminerade i en dyr utvisning.Nu kräver Ibra Lo och Pape Matar Fall, som kom med turistvisum, att Sverige betalar skadestånd.– Migrationsverkets beslut var fel och de har rätt till ersättning, säger brödernas juridiska ombud Daniel Carnestedt till nyhetsbyrån Siren..

Expressen - 30 minuter sedan

Prins Daniel present – fotbollströjor till barnen

Den idrottsintresserade prins Daniel besökte på onsdagen Svenska fotbollsförbundet i Solna.På plats fick han två stycken blågula fotbollströjor att ta med hem till barnen, prinsessan Estelle och prins Oscar..

Expressen - 1 timme sedan

Minsta avståndet mellan M och KD på 40 år

Kristdemokraterna har nästan fördubblat sitt stöd sedan valet och ligger nu på 12 procent i DN/Ipsos aprilmätning.  Inte i mätseriens 40 år långa historia har avståndet mellan KD och M varit mindre än nu. .

Expressen - 2 timmar sedan

Hot, utpressning och försök till kidnappning före tragedin

De förlorade tre av sina fyra barn i terrorattentatet när familjen var på semester.Men det här är inte första gången som danske miljardären Anders Holch Povlsen, 46, drabbas av svåra händelser.Tidigare har familjen utsatts för hot, utpressning och kidnappningsförsök.

Expressen - 2 timmar sedan

En person hittad död – polisen misstänker mord

En person har hittats död på ett hotellhem i Ulvsunda, i västra Stockholm, skriver polisen på sin hemsida. Polisen har gripit en person och har inlett en förundersökning om mord. .

Expressen - 2 timmar sedan

Kammarrätten säger ja till böneutrop

De omdiskuterade böneutropen från en moské i Växjö får fortsätta. Det står klart i en dom från kammarrätten i Göteborg, som kommit fram till att polisens beslut att tillåta böneutropen var korrekt..

Expressen - 2 timmar sedan

Melitas kritik mot polisen – efter väninnans död

I början på 2000-talet tog 16-åriga Danguole sitt liv efter att hon tvingats till prostitution i Malmö. Utredaren Bo Lundqvist lyckades inte gripa någon för hennes död och i SVT-serien Josefsson ställs han mot väggen av Danguoles vän Melita – nästan 20 år efter det tragiska dödsfallet.– Jag tror ändå om han hade grävt djupare hade han kunnat göra något, säger Melita i programmet..

Expressen - 2 timmar sedan

Totalstopp på E6 söder om Halmstad

Det är totalstopp för trafiken på E6 i norrgående riktning i höjd med Gullbranna söder om Halmstad. Flera bilar är inblandade, enligt polisen. Skadeläge är oklart.

Expressen - 3 timmar sedan

Nya bränder i Gnosjö – hus har blivit utrymda

Det brinner på nytt i ett större område i Gnosjö.Räddningstjänsten har upp emot hundra personer som arbetar med att släcka bränderna i området.Polisen skriver på sin hemsida att flera hushåll har blivit utrymda.

Expressen - 3 timmar sedan

Tågkrasch i Texas

En tågkrasch har ägt rum i Texas, Fort Worth Det rör sig om ett tåg som spårat ur och fattat eld..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.