IDG > IT

Sunday, 18 November, 02:24

IDG - 16 okt 18 kl. 06:10

AWS slår upp "loft" mitt i Stockholm – vill locka till sig huvudstadens utvecklare
Här är Amazon Web Services nya svenska storsatsning – för att knyta till sig huvudstadens utvecklare inom röst, serverlöst och AI: Den fyra veckor långa teknikhubben ”Pop-up Loft”..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
AWS, Stockholm, Amazon Web Services, AI, Pop, Loft

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AWSslår upp , loftmitt i , Stockholmvill , locka, till sig huvudstadens utvecklare
Dagensanalys.se - 18 okt 18 kl. 11:42

Passa på att besöka AWS Pop-up loft i Stockholm

I måndags slogs dörrarna upp till Amazon Web Services (AWS) pop-up loft för startups och teknikföretag. Jag fick chansen att sitta ner med Eric Morales, Senior Manager Startup and VC business på AWS för att prata om vad de gör och vad syftet med loftet är. Att göra pop-up loft på detta sätt är något som AWS gjort länge och man har även två permanenta loft, ett i San Francisco och ett i New York.

DN - 12 mar 14 kl. 09:16

”Game of thrones” blir utställning i Stockholm

Med draghjälp av kostymer från tv-serien "Game of thrones" och filmen "Elizabeth" ska Livrustkammaren i Stockholm locka publik..

Computer Sweden - 16 okt 18 kl. 06:10

AWS slår upp "loft" mitt i Stockholm – vill locka till sig huvudstadens utvecklare


Här är Amazon Web Services nya svenska storsatsning – för att knyta till sig huvudstadens utvecklare inom röst, serverlöst och AI: Den fyra veckor långa teknikhubben ”Pop-up Loft”..

Dagensanalys.se - 11 sep 18 kl. 14:58

Solita först med AWS-certifiering inom maskininlärning

Solita har som ett av Nordens första företag mottagit certifieringen ”Machine Learning Competency” av Amazon Web Services (AWS). Amazon Web Services (AWS) är en av världens största leverantörer av AI- och maskininlärningsplattformar, samt av molntjänster. Nu har AWS certifierat det nordiska konsultföretaget Solita, som sedan flera år erbjuder AWS-lösningar till sina kunder inom både privat och offentlig sektor.

Nyteknik - 02 jul 18 kl. 14:47

Här öppnar AWS sitt svenska startupcenter

Nu är det klart när, var och varför Amazons dotterbolag AWS öppnar ett startupcenter i centrala Stockholm. Centret ska vara öppet för alla som vill testa sina idéer i techjättens tekniska plattform men även en mötesplats för startups, investerare och etablerade storföretag..

Computer Sweden - 05 dec 17 kl. 06:02

Så ska Amazon locka svenska storföretag till molnet


Det är varken de tunga systemen eller de egna datahallarna som utgör det största hindret för storföretagen att ta steget upp i molnet. "Det gäller att få människorna att inse att det inte finns något skrämmande i det här", säger Stephen Orban, enterprisechef på Sverigeaktuella AWS..

IDG - 05 dec 17 kl. 06:02

Så ska Amazon locka svenska storföretag till molnet


Det är varken de tunga systemen eller de egna datahallarna som utgör det största hindret för storföretagen att ta steget upp i molnet. "Det gäller att få människorna att inse att det inte finns något skrämmande i det här", säger Stephen Orban, enterprisechef på Sverigeaktuella AWS..

NT - 24 jun 12 kl. 14:41

Rembrandt-teckning låg gömd på loft

En teckning av 1600-tals konstnären Rembrandt, föreställande en blind tiggare med en pojke och en hund, har hittats på ett loft i Skottland, skriver The Guardian..

Dalarnas tidningar - 03 dec 13 kl. 06:52

Kraftig brand på loft i herrgård

Räddningstjänsten larmades vid halv sju till en brand på Vanbo herrgård. Enligt vittnen ska det brinna kraftigt på ett loft..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Pojke ramlade ned från loft - förd till sjukhus

En pojke i femårsåldern ramlade ned från ett loft vid Branäs vid 13-tiden. Han ådrog sig skallskador men var vid medvetande när han hämtades av ambulanshelikoptern..

Fler nyheter från IDG

IDG - 12 timmar sedan

Adobe uppdaterar Lightroom CC för IOS med stöd för nya Ipad Pro


Lightroom CC för Iphone och Ipad har uppdaterats med stöd för Apples senaste produkter, framför allt nya Ipad Pro och uppdaterade Pencil..

IDG - 12 timmar sedan

Slutet på en era – sista Airport-produkterna har utgått ur Apples sortiment


I våras lade Apple ned tillverkningen av Airport-basstationer och Time Capsule, och nu har företagets lager tagit slut..

IDG - 19 timmar sedan

Svenska Furhat tar nästa kliv – nu börjar den sociala roboten säljas


Nej, den är inte till för konsumenter, det är Furhats vd Samer Al Moubayed tydlig med. När den sociala roboten nu börjar säljas är det företag och universitet som är tänkta köpare. Och prislappen är 20 000 kronor i månaden för företag..

IDG - Igår: 18:39

Ny miljöutmärkelse till Apple


Organisationen Safer Chemicals, Healthy Families har gett Apple som första företag någonsin betyget A+ i sin rankning av företag utifrån kemikalieanvändning..

IDG - Igår: 18:53

Bendgate 2 gå gång? Nya Ipad Pro kan enkelt bändas


Youtube-kanalen Jerryrigeverything har testat hållfastheten i Ipad Pro, och resultatet är aningen nedslående. Varning för känsliga tittare!.

IDG - Igår: 16:02

Transmit tillbaka på Mac App Store


Panic har släppt sin populära ftp-klient på Mac App Store igen, efter tio månaders frånvaro på grund av Apples regler..

IDG - Igår: 14:49

Jätteläcka visade miljontals känsliga sms-koder i databas


Flera miljoner återställningslösenord, länkar och koder för tvåstegsverifiering låg ute på nätet, öppna att utnyttjas vid kontokapningar..

IDG - Igår: 15:06

Pedab köper upp tillgänglig partner


Distributören Pedab Group köper sin partner Cristie Nordic för att stärka sig i norra Europa..

IDG - Igår: 14:03

Lagom till Black Friday – Elgiganten fortsätter satsa på omnibutiker


Elgiganten har fått smak för sitt nya butikskoncept. När kedjan öppnar nytt i Trollhättan blir det butik nummer två enligt det koncept Svensk Handel har prisat..

IDG - Igår: 13:16

Därför plockar Google in Mojangs cto – här är veckans chefer


K3 och Secmaker byter vd, Google Cloud fortsätter värva nytt och det stundande Region Stockholm tar in en innovationschef..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.