SR > Nyheter

Wednesday, 24 April, 18:55

SR - 16 okt 18 kl. 04:05

Ökat antal allvarliga olyckor på byggen i sommarUnder sommaren ökade antalet anmälda olyckor i byggbranschen med cirka 10 procent jämfört med förra året, det handlade bland annat om fallskador, personer som skadades med verktyg och belastningsskador...
Läs mer på SR

Dela artikeln

41 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökatantal , allvarliga, olyckor, byggeni , sommar
YLE - 03 jan 15 kl. 20:49

Allvarliga olyckor på vägarna i slasket

Det dåliga föret har bidragit till att flera olyckor har inträffat i vägtrafiken under eftermiddagens och kvällens lopp. Minst fyra personer har skadats allvarligt i två separata olyckor. Den ena olyckan inträffade i Tohmajärvi i Norra Karelen och den andra i Orivesi i Birkaland.

DalaDemokraten - 11 apr 17 kl. 12:01

Många allvarliga olyckor på E 16 - räddningstjänsten vill att vägen byggs om

Olyckan i söndags kväll var bara en i raden av allvarliga olyckor efter sträckan, Malung - Yttermalung. Genom åren har det varit många olyckor på sträckan.
– Vi skulle gärna se att sträckan blev åtgärdad, för att minska antalet olyckor, säger Per Hampus, räddningschef i Malung-Sälen..

Dalarnas tidningar - 11 apr 17 kl. 12:01

Många allvarliga olyckor på E 16 - räddningstjänsten vill att vägen byggs om

Olyckan i söndags kväll var bara en i raden av allvarliga olyckor efter sträckan, Malung - Yttermalung. Genom åren har det varit många olyckor på sträckan.
– Vi skulle gärna se att sträckan blev åtgärdad, för att minska antalet olyckor, säger Per Hampus, räddningschef i Malung-Sälen..

Nyhetskanalen - 10 mar 11 kl. 07:26

Fler allvarliga olyckor på skolor

Antalet allvarliga olyckor på de svenska grund- och gymnasieskolorna ökade i fjol med hela 22 procent. Det visar siffror från Arbetsmiljöverket..

BT - 31 mar 12 kl. 05:25

Blixthalka orsakade allvarliga olyckor

Två allvarliga olyckor inträffade under morgontimmarna. Vid femtiden på lördagsmorgonen satte räddningsstyrkor av mot en olycksplats på riksväg 27. Detaljerna kring olyckan är än så länge oklara, men på tidiga morgonen var uppgifterna till SOS att en bil hade hamnat på taket och att två personer satt fastklämda.

VBL - 11 dec 12 kl. 15:40

Inga allvarliga olyckor trots oväder

Snöyra och halt väglag har orsakat problem i trafiken. Allvarliga olyckor har ändå kunnat undvikas. Däremot har det skett flera krockar och många bilar har åkt av vägen.

YLE - 03 mar 13 kl. 07:47

Inga allvarliga olyckor trots snöovädren

Snöovädren över södra och västra Finland har inte ställt till med några allvarliga olyckor. Mest snöade det i går kväll och i natt i sydvästra Finland. Nu drar snöfallen vidare söderut.

Expressen - 01 nov 13 kl. 06:50

Unik grafik: Alla förra årets allvarliga olyckor

Höstlov, mörker, kyla och halka brukar innebära en orolig trafikhelg. Även om stora delar av landet verkar få milt väder så har trafikverket förberett sig för vinter. ?

GT - 13 dec 13 kl. 21:45

Flera allvarliga olyckor drabbade Västsverige

Flera allvarliga olyckor inträffade i Västra Götaland under fredagen den trettonde. På kvällen var tillståndet fortfarande livshotande för en man och en kvinna som varit inblandade i trafikolyckor..

HBL - 24 dec 13 kl. 16:15

Inga allvarliga olyckor ännu

Vägtrafiken har lugnat sig och lite senare i kväll kommer vägarna att vara så gott som helt tomma på bilar, meddelar Vägtrafikcentralen. Myndigheterna har inte fått kännedom om några allvarliga olyckor i julaftonstrafiken. Kollektivtrafiken slutar också så småningom gå.

Sydöstran - 10 okt 16 kl. 06:00

Mindre allvarliga olyckor efter ny väg

Ombyggnaden av väg 27 i Ronneby kommun har gett positiva effekter, enligt Trafikverket. Det har varit färre allvarliga olyckor på vägsträckan..

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Moderaterna blir kvar i energiuppgörelsen

Moderaterna har hotat att lämna energiuppgörelsen om inte uttrycket förnybart ersätts med fossilfritt i målsättningen fram till 2040. Men enligt partiets näringspolitiska talesperson Carl-Oskar Bohlin är Moderaterna fortsatt kvar i uppgörelsen efter dagens möte med övriga fyra partier..

SR - 1 timme sedan

Spelbranschen: Vi har inte misslyckats

Viss spelreklam kan förbjudas helt, om civilminister Ardalan Shekarabi får bestämma. Men spelbolagen anser att man har fått för kort tid på sig. – Det är inte så enkelt att bara gå in som bransch och dra ner volymen, säger Jenny Nilzon, vd på spelbranschens riksorganisation..

SR - 2 timmar sedan

Britterna planerar att tillåta Huawei i 5G-nätet

I Storbritannien planerar den brittiska regeringen att låta det kinesiska telekomföretaget Huawei leverera utrustning när det brittiska nätverket ska uppgraderas till 5G. Planerna kritiseras både i och utanför Storbritannien..

SR - 2 timmar sedan

Putin och Kim väntas prata om gästarbetarna

Den nordkoreanske diktatorn Kim Jong-Un kom idag till Vladivostok i allra östligaste Ryssland för sitt första möte med den ryske presidenten Vladimir Putin..

SR - 2 timmar sedan

Karolinska måste spara ytterligare halv miljard

Ytterligare besparingar på en halv miljard kronor väntar Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Om inget görs kommer underskottet att landa på 1,5 miljarder kronor i år, skriver Dagens Nyheter..

SR - 2 timmar sedan

Moskén i Växjö får fortsätta med böneutrop

Moskén i Växjö kommer få fortsätta med böneutrop en gång i veckan. Det har kammarrätten beslutat..

SR - 2 timmar sedan

Förvaltningsrätten: Rätt att begränsa NMR-demonstration

Förvaltningsrätten i Göteborg ger i en dom idag polisen rätt att begränsa nazistiska nordiska motståndsrörelsen NMR:s demonstration i Kungälv den 1 maj..

SR - 2 timmar sedan

E6 avstängd söder om Halmstad

E6 strax söder om Halmstad vid Gullbranna är avstängd i riktning mot Halmstad i samband med en olycka med flera fordon..

SR - 3 timmar sedan

Färre unga söker till högskolan

Färre unga människor söker till universitet och högskolor. Till höstterminen i år har antalet sökande yngre än 25 år minskat med tre procent jämfört med höstterminen i fjol, enligt ett pressmeddelande från Universitets- och högskolerådet..

SR - 3 timmar sedan

Tyska meteorologer befarar ny rekordtorka

Skogsbränder rasar också på flera håll runt om i Tyskland. De gångna månaderna har varit ovanligt torra och meteorologerna befarar att sommaren kan bli ännu torrare än förra årets rekordtorka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.