SR > Nyheter

Sunday, 18 November, 22:20

Liknande nyheter

Taggar: Ökatantal , allvarliga, olyckor, byggeni , sommar
YLE - 03 jan 15 kl. 20:49

Allvarliga olyckor på vägarna i slasket

Det dåliga föret har bidragit till att flera olyckor har inträffat i vägtrafiken under eftermiddagens och kvällens lopp. Minst fyra personer har skadats allvarligt i två separata olyckor. Den ena olyckan inträffade i Tohmajärvi i Norra Karelen och den andra i Orivesi i Birkaland.

DalaDemokraten - 11 apr 17 kl. 12:01

Många allvarliga olyckor på E 16 - räddningstjänsten vill att vägen byggs om

Olyckan i söndags kväll var bara en i raden av allvarliga olyckor efter sträckan, Malung - Yttermalung. Genom åren har det varit många olyckor på sträckan.
– Vi skulle gärna se att sträckan blev åtgärdad, för att minska antalet olyckor, säger Per Hampus, räddningschef i Malung-Sälen..

Dalarnas tidningar - 11 apr 17 kl. 12:01

Många allvarliga olyckor på E 16 - räddningstjänsten vill att vägen byggs om

Olyckan i söndags kväll var bara en i raden av allvarliga olyckor efter sträckan, Malung - Yttermalung. Genom åren har det varit många olyckor på sträckan.
– Vi skulle gärna se att sträckan blev åtgärdad, för att minska antalet olyckor, säger Per Hampus, räddningschef i Malung-Sälen..

Nyhetskanalen - 10 mar 11 kl. 07:26

Fler allvarliga olyckor på skolor

Antalet allvarliga olyckor på de svenska grund- och gymnasieskolorna ökade i fjol med hela 22 procent. Det visar siffror från Arbetsmiljöverket..

BT - 31 mar 12 kl. 05:25

Blixthalka orsakade allvarliga olyckor

Två allvarliga olyckor inträffade under morgontimmarna. Vid femtiden på lördagsmorgonen satte räddningsstyrkor av mot en olycksplats på riksväg 27. Detaljerna kring olyckan är än så länge oklara, men på tidiga morgonen var uppgifterna till SOS att en bil hade hamnat på taket och att två personer satt fastklämda.

VBL - 11 dec 12 kl. 15:40

Inga allvarliga olyckor trots oväder

Snöyra och halt väglag har orsakat problem i trafiken. Allvarliga olyckor har ändå kunnat undvikas. Däremot har det skett flera krockar och många bilar har åkt av vägen.

YLE - 03 mar 13 kl. 07:47

Inga allvarliga olyckor trots snöovädren

Snöovädren över södra och västra Finland har inte ställt till med några allvarliga olyckor. Mest snöade det i går kväll och i natt i sydvästra Finland. Nu drar snöfallen vidare söderut.

Expressen - 01 nov 13 kl. 06:50

Unik grafik: Alla förra årets allvarliga olyckor

Höstlov, mörker, kyla och halka brukar innebära en orolig trafikhelg. Även om stora delar av landet verkar få milt väder så har trafikverket förberett sig för vinter. ?

GT - 13 dec 13 kl. 21:45

Flera allvarliga olyckor drabbade Västsverige

Flera allvarliga olyckor inträffade i Västra Götaland under fredagen den trettonde. På kvällen var tillståndet fortfarande livshotande för en man och en kvinna som varit inblandade i trafikolyckor..

HBL - 24 dec 13 kl. 16:15

Inga allvarliga olyckor ännu

Vägtrafiken har lugnat sig och lite senare i kväll kommer vägarna att vara så gott som helt tomma på bilar, meddelar Vägtrafikcentralen. Myndigheterna har inte fått kännedom om några allvarliga olyckor i julaftonstrafiken. Kollektivtrafiken slutar också så småningom gå.

Sydöstran - 10 okt 16 kl. 06:00

Mindre allvarliga olyckor efter ny väg

Ombyggnaden av väg 27 i Ronneby kommun har gett positiva effekter, enligt Trafikverket. Det har varit färre allvarliga olyckor på vägsträckan..

Fler nyheter från SR

SR - 2 timmar sedan

Flera lagförslag inom EU trots svensk kritik

Det har det gått exakt ett år sen det sociala toppmötet i i Göteborg då statsminister Stefan Löfven bjöd in övriga EU-ledare för att diskutera bättre social välfärd och rättvisare arbetsvillkor inom EU. Det skulle inte handla om lagstiftning, sa Löfven då, men nu är ändå flera lagförslag på gång inom EU, trots svensk kritik..

SR - 3 timmar sedan

Tavla värd nära 900 miljoner kan ha hittats

En av sju målningar som försvann i en konststöld i Nederländerna för sex år sedan kan ha hittats i Rumänien..

SR - 4 timmar sedan

Tiotusentals hemlösa efter skogsbränder

I Kalifornien är hundratusentals fortfarande evakuerade och tiotusentals har blivit hemlösa efter den gångna veckans enorma skogsbränder. Många försöker nu börja blicka framåt medvetna om att det kan hända igen..

SR - 5 timmar sedan

Frankrike söker nödvändigt stöd av Tyskland

I ett tal till den tyska förbundsdagen sökte Frankrikes president Emmanuel Macron idag stöd för sina idéer om långtgående fördjupat samarbete inom EU, som rör både EU-armé och budget för euroländerna..

SR - 5 timmar sedan

Smågodis lockar norrmän till Sverige

Norrmän handlar alltmer godis och läsk av svenska företag. Det gör att norska staten drar in mindre pengar än beräknat på sina omtvistade sockeravgifter..

SR - 6 timmar sedan

Saudiarabien finansierar friskolor i Sverige

I ett reportage i Svenska Dagbladet i dag beskrivs hur Saudiarabien inte bara finansierar moskéer i Sverige, utan också friskolor. Hur många de är vet inte Skolinspektionen..

SR - 6 timmar sedan

Cancersjuka flyktingbarn kan bli utan vård

Cancersjuka syriska flyktingbarn i Libanon riskerar att bli utan vård.På ett sjukhus i Beirut träffade vår korrespondent en sjuårig leukemisjuk pojke, vars tillstånd beskrivs som kritiskt. Trots att sjukdomen i de flesta fall är botbar, vill ingen betala hans livsnödvändiga behandling..

SR - 7 timmar sedan

400 skadade vid franska bensinprotester

Hundratals personer har skadats vid demonstrationer mot höjda bensinpriser runt om i Frankrike. Under natten mot söndag blev det stökigt på flera håll i landet och 157 personer frihetsberövades..

SR - 9 timmar sedan

Mammor protesterar mot dödsskjutningarna

Det är människoliv det handlar om, inte bara pinnar i en statistik. Mammorna till offren för det dödliga våldet vill dela med sig av sin sorg för att synliggöra det ohyggliga. På flera platser i landet samlas de för en manifestation mot våldet..

SR - 9 timmar sedan

Hot om våld på sociala medier efter valet i Kamerun

Efter valet i Kamerun förra månaden där sittande presidenten Paul Biya blev återvald har anklagelserna om valfusk inte tystnat. Uppmaningar om våld har spridits i sociala medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.