Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 18 November, 22:10

Liknande nyheter

Taggar: Vi tarstrax , emotditt , samtal
YLE - 10 jul 18 kl. 13:21

Bomber och senap på katter - frivilliga djurskyddet tar emot samtal från oroade invånare

Frivilliga djurskyddsrådgivarna i Österbotten får mest ta emot samtal om katter som springer löst och hundar som missköts. Men de värsta samtalen handlar ofta om katter som plågas..

Regeringen - 26 maj 15 kl. 15:46

Stefan Löfven tar emot Estlands premiärminister Taavi Rõivas

Onsdag den 27 maj tar statsminister Stefan Löfven emot Estlands premiärminister Taavi Rõivas för bilaterala samtal. Regeringscheferna förväntas diskutera den bilaterala relationen mellan Sverige och Estland, säkerhetsläget i regionen och aktuella EU-frågor, inklusive utvecklingen i Ukraina.

Pressinbjudan: Stefan Löfven tar emot Estlands premiärminister Taavi Rõivas

Statsrådsberedningen, 26 maj 2015.

Expressen - 26 apr 17 kl. 13:07

Störningar på 112 – svårt ta emot samtal

Larmnumret 112 har störningar i trafiken. Fyra larmcentraler har problem med att ta emot samtal sedan i förmiddags. – Några samtal är svårare att ta emot men då ringer vi alltid tillbaka, säger Tomas Johansson på SOS Alarm..

YLE - 27 aug 15 kl. 14:56

Nästan hela Österbotten tar emot flyktingar

Det är ytterst få österbottniska kommuner som inte tar emot några flyktingar i år. Det är enbart Korsnäs dit varken asylsökande eller kvotflyktingar verkar anlända. Omkring 140 kvotflyktingar tas emot av kommunerna i svenska Österbotten i år.

HBL - 22 jan 14 kl. 07:05

Sibbo och Närpes tar emot syrier

Fem nya kommuner meddelar att de tar emot syriska flyktingar: Villmanstrand, Sibbo, Närpes, Lojo och Siikajoki.– Vi kom till den här lösningen av rent humanitära skäl. Tjänstemännen minns inte att staden någonsin tidigare skulle ha tagit emot kvotflyktingar, säger stadsdirektör Kimmo Jarva i Villmanstrand.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 14 kl. 11:22

Försök inte, Schlingmann har redan erkänt att M tar emot pengar från företag

Moderaternas hemliga partifinansiering är åter på tapeten. Igår publicerade EU-kommissionen sin rapport om korruption, och Moderaterna fick sig en släng av sleven. Idag kommer de rödgröna med ett lagförslag om öppenhet – tar man emot anonyma bidrag ska man inte få partistöd.

YLE - 12 dec 13 kl. 06:44

Lojo tar emot flyktingar 2015

Stadsfullmäktige i Lojo beslöt igår efter omröstning att staden tar emot 30 flyktingar år 2015. Flyktingbeslutet kom efter omröstning. Lojofullmäktiges beslut att at emot flyktingar fattades efter omröstning där 30 ledamöter var för och tjugo emot.

YLE - 11 nov 15 kl. 20:46

Lovisa tar emot flyktingar nästa år

Lovisa tar emot 25 flyktingar nästa år. Det beslöt stadsfullmäktige efter omröstning på onsdag kväll. Femtio ledamöter röstade för att Lovisa tar emot flyktingar nästa år medan sju Sannfinländare röstade emot.

YLE - 30 aug 13 kl. 04:30

"Bittert med Kyrkslätt som inte tar emot flyende"

Tidigare människorättsrapportören Elisabeth Rehn vet hur enorm nöden är bland flyktingar som väntar på ett liv i trygghet.
Som Kyrkslättbo är hon djupt besviken på sin hemkommun. - Jag är sorgsen, det har jag varit hela tiden.

Nyteknik - 06 mar 15 kl. 07:41

Ta emot samtal på mobilen – utan mottagning

TEKNIKSVEPET. App tillåter din mobil att ta emot samtal trots att du inte har någon mottagning. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna..

YLE - 18 maj 16 kl. 11:59

”Glädjande att Östnyland tar emot så många kvotflyktingar”

Behovet av kommunplatser för flyktingar som får uppehållstillstånd är skriande. Bland annat ser Borgå ut att öka sin kvot rejält, från 25 till 119 i år. Martina Lindroos, chef för asylboendena i Borgå, är glad över signalerna från kommunerna.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Inget förlängt kontrakt för Rydström

Allsvenska Kalmar FF väljer att inte förlänga kontraktet med tränaren Henrik Rydström, meddelar klubben under söndagen. Rydström tog över som huvudtränare i somras när Nanne Bergstrand blev sjukskriven och har ett kontrakt som sträcker sig året ut.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Sjätte VM-titeln för Ogier

På regntunga banor i Australien säkrade Sebastien Ogier från Frankrike sin sjätte VM-titel. Inför den avslutande deltävlingen var det tre förare som hade chansen att ta hem VM-titeln. Sebastien Ogier, belgaren Thierry Neuville samt estländaren Ott Tänäk.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Högtidsstund för sci-fi-nördar fyller 20

Sci-fi-mässan har blivit en institution för den som kategoriserar sig själv som "nörd". Och målsättningen är att målgruppen ska fortsätta vara snäv. - Det ska inte växa för stort eller bli för brett.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Elever fick lira med Fröken Elvis

Kungen av rock’n’roll hyllades rejält i Snapphanehallen på söndagen – sinnrikt tolkad på svenska. Även elever på musikskolan i Östra Göinge fick vara med på ett hörn under konserten..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Hjärtlig underhållning om vårt mest symboliska organ

Det mänskliga hjärtat engagerar. Tiansgården var på söndagen fylld till bredden när en hjärtspecialist och en musiker slog sina påsar ihop i en informationsrik och underhållande föreställning..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Vad hade du gjort om du vunnit 8,5 miljoner kronor?

En Kristianstadsbo vann 8,5 miljoner kronor på måltipset i helgen..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

IFK-talangen hyllas efter målrekordet: "Händer något när det blir match”

Åtta mål och nytt målrekord i Champions League. IFK föll tungt borta mot Veszprem – men 18-årige Åhussonen Valter Chrintz hyllades efter matchen. – Han är en matchspelare som visar att han är mogen för stora uppgifter, säger IFK-tränaren Ola Lindgren..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Trump: Whitaker avgör om ryssutredning fimpas

President Donald Trump utsåg nyligen Matthew Whitaker - som Demokraterna kallar Trumps "politiske lakej" - som tillförordnad ersättare till den sparkade justitieministern Jeff Sessions.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Zverev fick revansch på världsettan

I gruppspelet fick han storstryk. I finalen fick Alexander Zverev, 21, sin revansch mot världsettan Novak Djokovic - och tog därmed hem hela ATP-slutspelet. - Just nu kan jag inte beskriva det.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Republikanen Scott vann Floridas senatsval

Floridas avgående guvernör, republikanen Rick Scott, har utropats som segrare i delstatens senatsval. Efter den elektroniska omräkningen skiljer bara 12 600 röster, eller 0,15 procent, mellan Scott och den sittande demokratiske senatorn Bill Nelson.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.