Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 18 January, 10:51

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Elev har mobbats i fem månader – skola polisanmäld

En elev ska ha utsatts för mobbning under hela höstterminen. Nu har vårdnadshavare fått nog och polisanmält skolan för tjänstefel. .

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Åklagaren: Uteslutet att andra dödat hemlös

Åklagaren överklagar tingsrättens dom i fallet där en hemlös man från Rumänien hittats död i en park i Huskvarna. - Vi menar att det är praktisk taget uteslutet att någon annan skulle ha orsakat mannen död efter att de två tonårspojkarna lämnat platsen, säger kammaråklagare Linda Schön till TT.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Tempelbesökande kvinnor får skydd dygnet runt

Den sydindiska delstaten Kerala måste erbjuda skydd dygnet runt åt två kvinnor som väckt konservativa hinduers vrede genom att besöka templet Sabarimala, har Indiens högsta domstol beslutat.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Slut mellan Lindelöw och Zacramento

Landslagsryttaren Douglas Lindelöws förhållande med topphästen Zacramento var framgångsrikt men ansträngt. Nu är det över. Ägaren Tove Håkansson avslutar samarbetet med Lindelöw och funderar över en ny partner till valacken.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Kraftig kritik mot Göteborgs spårvägar

Göteborgs spårvägar får kraftig kritik från stadsrevisionen som granskat det kommunala bolaget, rapporterar flera lokala medier.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Märkligt triangeldrama — mästerligt skapat

Tre unga människor och – möjligen – en katt står i fokus i den här mästerligt förvirrande filmen av sydkoreanske Lee Chang-Dong..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Godmorgon världen får ny programledare

Journalisten Lasse Johansson blir ny programledare för P1:s veckomagasin Godmorgon världen. Han tar över jobbet från Olle Hägg som går i pension. "Det blir jätteroligt att leda ett program med så stor och trogen publik.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Många nyfikna på Kinas pälsklädda diplomater

Det har gått ett år sedan de kinesiska jättepandorna Jin Bao Bao och Hua Bao landade i Finland. I det nya hemmet i södra Österbotten väntade klippor för klättring och ett klimat som liknar Qionglaibergens.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

FLASH:Löfven vald till statsminister

Stefan Löfven (S) har röstats fram som Sveriges statsminister av riksdagen.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

En person anhållen efter Skövdebrand

En person har anhållits efter storbranden i Skövde i onsdags, rapporterar Skövde nyheter. 96 lägenheter fick evakueras i två lägenhetslängor i stadsdelen Södra Ryd. Polisen misstänker att branden var anlagd.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.