Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 20 November, 18:54

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

M vill skjuta till miljarder till Försvaret

Tidigare i år varnade Försvarsmakten för att försvarsförmågan skulle sjunka om inte anslagen höjdes. Nu vill Moderaterna ge Försvaret de pengar som efterfrågas.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Över 600 nya företag startade på ett år

”Det går tämligen bra”, tycker bankchefen för Sparbanken Skåne lokalt. Handeln, nyföretagande och sysselsättningsgraden växer i regionen. Arbetslösheten sjunker.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Edmonton sparkar tränaren

Edmonton kan skryta med att ha hockeyvärldens kanske största stjärna, Connor McDavid, i laget. Men i NHL-spelet går det dåligt och på de sex senaste matcherna har Edmonton bara en vinst. Nu får 51-årige tränaren Todd McLellan sparken efter nästan 3,5 år i klubben.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Henriksson släpper remix med Peg Parnevik

Sångerskan Linnea Henriksson gjorde om rapparen Stors låt "Svartskallar" i förra lördagens avsnitt av "Så mycket bättre" och gav den ett feministiskt budskap samt titeln "Småtjejer".(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Vanneberga IF fick jubla till sist – tilldelas friplats i division IV

Depp för tre veckor sedan. Nu jublas det högt i Vanneberga IF, efter att man har fått av Skånes FF beskedet att man spelar division IV-fotboll nästa säsong. – Jag har gått och hoppats på det här och haft en känsla att det skulle hända något under Bosmanmånaden och det hände till sist, säger en jublande glad Vannebergatränare Jens Larsson efter tilldelningen av friplatsen..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Slut på influensavaccin hos leverantörer

Det har varit högt tryck på årets influensavaccin. Har du inte vaccinerat dig än kan det bli svårt framöver - ytterligare doser från leverantörerna är inte att räkna med.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Våldtäktsman hittad efter sju år

En kvinna våldtogs i en taxi i Stockholm 2011. Nu har dna från våldtäkten kopplats till en misstänkt person, skriver polisen i ett pressmeddelande.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Minst 37 dödade i flygangrepp i Somalia

USA har dödat 37 misstänkta terrorister i Somalia. Två flygangrepp mot terrorrörelsen al-Shabaab genomfördes under måndagen, uppger den amerikanska militären i ett uttalande. Insatsen skedde i närheten av orten Debatscile i regionen Mudug.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kalle Moraeus till Dalhalla i sommar

I fjol spelade musikern Kalle Moraeus två kvällar i rad på Dalhalla. Nu är det klart att han återkommer till kalkbrottsarenan utanför Rättvik för en konsert den 13 juli nästa år, skriver Dalarnas Tidningar. "Det känns väldigt spännande att få återvända till den kanske finaste scenen i Sverige.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Enklare att få enkel hemtjänst

Från och med februari kan åter äldre över 80 få fyra timmars hemtjänst utan utredning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.