DI > Ekonomi

Sunday, 18 November, 21:56

DI - 15 okt 18 kl. 21:52

Saudiarabien på väg medge: Khashoggi dog under förhör som gick felSaudiarabien förbereder en rapport som kommer att medge att journalisten Jamal Khashoggi dog under ett förhör som gick fel, i samband med att journalisten skulle kidnappas från Turkiet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Jamal Khashoggi, Turkiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saudiarabien, väg, medge, Khashoggi, dogunder , förhörsom , gick fel
SR - 20 okt 18 kl. 00:22

Saudiarabien bekräftar att Khashoggi dödades på konsulatet

Journalisten Jamal Khashoggi dödades på saudiska konsulatet i Istanbul, det bekräftar nu Saudiarabien..

GöteborgsPosten - 25 okt 18 kl. 13:01

Saudiarabien: "Planerat mord på Khashoggi"

Mordet på Jamal Khashoggi var överlagt, säger den saudiske förundersökningsledaren. Saudiarabien har tidigare hävdat att han dödades av misstag under ett slagsmål som urartade..

Expressen - 15 nov 18 kl. 16:44

USA inför sanktioner mot Saudiarabien – efter mordet på Khashoggi

USA inför sanktioner mot Saudiarabien efter landets inblandning i mordet på journalisten Jamal Khashoggi, rapporterar ABC News..

UNT - 25 okt 18 kl. 13:01

Saudiarabien: "Planerat mord på Khashoggi"

Mordet på Jamal Khashoggi var överlagt, säger den saudiske förundersökningsledaren..

UNT - 25 okt 18 kl. 13:40

Saudiarabien: Planerat mord på Khashoggi

Mordet på Jamal Khashoggi var överlagt, säger den saudiske förundersökningsledaren..

SVT - 22 okt 18 kl. 10:49

Omvärlden kräver Saudiarabien på sanningen om Khashoggi

Den saudiske journalisten Jamal Khashoggis död på Saudiarabiens konsulat i Istanbul fortsätter att vara en nagel i ögat på regimen. Men Saudiarabien fortsätter att neka till att regeringen beställde mordet på honom. Samtidigt ökar pressen från omvärlden på att sanningen om journalistens död ska komma fram..

Aftonbladet - 20 okt 18 kl. 00:07

Saudiarabien bekräftar att Khashoggi är död

Skånskan - 20 okt 18 kl. 07:29

Saudiarabien: Khashoggi är död

Världen Den regimkritiske journalisten Jamal Khashoggi dog i ett slagsmål inne på Saudiarabiens konsulat i Istanbul, hävdar Saudiarabiska myndigheter.Den andra oktober steg Jamal Khashoggi in på det Saudiarabiska konsulatet för att ordna med ett antal äktenskapspapper. Utanför väntade hans fästmö.

DN - 20 okt 18 kl. 08:27

Saudiarabien: Khashoggi dödades på konsulatet

Saudiarabien uppger att journalisten och regimkritikern Jamal Khashoggi dödades inne på det saudiska konsulatet i Istanbul. I ett uttalande heter det att ett gräl som utvecklades till slagsmål dödade Khashoggi..

PrivataAffärer - 16 okt 18 kl. 14:45

”Saudiarabien lockande placering trots journalistaffär”

Saudiarabien hotar hämnas om världssamfundet inför sanktioner mot landet om det visar sig att den försvunne saudiske journalisten Jamal Khashoggi blivit mördad  och bortförd från landets konsulat i Turkiet. Oljeanalytiker spekulerar i om landet då kommer att begränsa utbudet av olja som hämnd, vilket skulle kunna medföra en mycket kraftig höjning av priset i aldrig tidigare skådad omfattning. I den saudiägda tv-kanalen Al Arabiya varnade vd:n Turki Aldakhil för ”den ekonomiska katastrof” som inträffar om sanktioner införs mot Saudiarabien.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Amazon bygger en hemmarobot i smyg

Omfattande anställningar av teknisk personal har återigen väckt liv i spekulationerna om att Amazon planerar att utveckla en robot för hemmabruk. .

DI - 45 minuter sedan

Republikanen Scott vann Floridas senatsval

Floridas avgående guvernör, republikanen Rick Scott, har utropats som segrare i delstatens senatsval. Efter den elektroniska omräkningen skiljer bara 12.600 röster, eller 0,15 procent, mellan Scott och den sittande demokratiske senatorn Bill Nelson..

DI - 1 timme sedan

Gallerigrundaren: ”Ett bra fotografi ska ge energi”

6 frågor till... Nette Johansson, grundare av The Photo Gallery som firar 5-årsjubileum med en pop-up-utställning i Göteborg..

DI - 1 timme sedan

Spänn fast dig – nu väntar tvära börskast

Ökade kurssvängningar, brexitfrossa, oljeprisras och bleka kapitalmarknadsdagar. Börsveckan som gick bjöd på mestadels dåliga nyheter och det är upplagt för fortsatt stora kast den närmaste tiden..

DI - 1 timme sedan

Dubbel matglädje när Portal växer

Håller Portal i Stockholm, som utsågs till Årets affärskrog av Di Weekend för två år sedan, stilen? Svaret är ett rungande ja. Med en nyinvigd bardel är nu njutningen ännu större.

DI - 2 timmar sedan

FI:s regler låser in bolånekunder

DEBATT. Det skärpta amorteringskravet infördes av Finansinspektionen i mars 2018. Antalet månatliga bolåneansökningar hos oss, där kunder vill byta bolånebank från annan bank till SBAB, har minskat väsentligt under 2018 jämfört med 2017, skriver Klas Danielsson, vd för SBAB..

DI - 2 timmar sedan

Danska succéförfattaren avslöjar meningen med livet

I hans romaner tänjs fiction, etik, konst och vardagsrealism i ett sällsamt gränsland. Nu kommer den danske succéförfattaren Kaspar Colling Nielsen ut på svenska för första gången..

DI - 3 timmar sedan

Stora Enso använder AI till juridiken

Sedan ett halvår använder Stora Enso artificiell intelligens för att upptäcka risker i kontrakt. ”Ambitionen är att frigöra tid för våra jurister”, säger Christian Swartling, jurist på det börsnoterade skogsbolaget..

DI - 3 timmar sedan

Pensionsvåg ger jackpott för SAS – men pilotbrist hotar

Rekordstora pensionsavgångar bland piloter ger SAS möjlighet till stora besparingar då nyanställda får mindre än hälften i lön. Samtidigt väntar en dragkamp med konkurrenterna när världen står inför en pilotbrist..

DI - 3 timmar sedan

Bryssel höjer insatsen – hotar Storbritannien med ny nota jättenota

På alla håll och kanter i det brittiska dramat om Storbritanniens EU-utträde ökar vapenskramlet. Dramatiska dagar väntar Theresa May inför EU-toppmötet om brexit nästa helg. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.