DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 20:49

DI - 15 okt 18 kl. 21:08

NCC: det väntar sig marknaden av tisdagens morgonbeskedNCC har kapitalmarknadsdag på tisdagsförmiddagen och släpper preliminära siffror för det tredje kvartalet på morgonen. Marknaden väntar sig intäktstillväxt på 11 procent och kraftigt stärkt lönsamhet jämfört med fjolårets usla NCC-sommar, enligt Bloombergs sammanställning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
NCC, Bloombergs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NCCdet , väntarsig , marknadenav , tisdagens, morgonbesked
Skånskan - 23 mar 17 kl. 05:00

Byggstart väntar på Öns ”bombhål”

ÖN Efter många turer ligger nu Riksbyggen i startgroparna för att bygga sammanlagt 119 bostadsrätter på Ön.
Marken har legat i träda i många år samtidigt som det planerats för både skånska höghus och holländska lyxhus där. ERWP.

Cornucopia - 16 okt 18 kl. 09:19

NCC gör förlust

Byggbolaget NCC har knoppat av sin verksamhet för bostadsrätter till Bonava, men rapporterar ändå preliminära förluster för tredje kvartalet, sedan man gjort reservationer för tvister, garantier och nedskrivningar på 1 545 MSEK. Man avvecklar också vägunderhållsavdelningen. Uppenbarligen är det inte helt enkelt att tjäna pengar i den svenska bygg- och anläggningsbranschen, som är tänkt att rädda mixade byggbolag när den luckrativa bostadsrättsbubblan spruckit.

Cornucopia - 19 nov 18 kl. 12:58

NCC förhandlar om varsel i Stockholm - 20% kan få gå inom husbyggande

Facktidningen Byggnadsarbetaren skriver att NCC nu förhandlar om att varsla 130 anställda inom bostadsbyggande i Stockholmsområdet. Bolaget har inte fått in tillräckligt med nya projekt på den svagare bostadsmarknaden.
Veckochart NCC-B.

Opinionen.se - 03 maj 13 kl. 09:44

Svagt NCC pekar på dåliga vädret

NCC hamnar under förväntningarna för första kvartalet med en förlust på över en kvarts miljard. Ett skäl, enligt vd Peter Wågström, är den långa och kalla vintern som har satt stopp för anläggningsarbeten. Byggföretaget redovisar en förlust före skatt på 276 miljoner kronor för första kvartalet.

Affärsvärlden - 08 mar 13 kl. 12:22

NCC har 12 800 byggrätter - bygger 44 nya bostäder

Det svenska byggbolaget NCC har närmare 13 000 byggrätter i Sverige. Ändå byggstartade bolaget bara 44 lägenheter under det fjärde kvartalet i fjol. - Den svenska marknaden är inte lika stark som i S:t Petersburg och Norge, säger NCC:s ir-ansvarige Johan Bergman till Affärsvärlden..

Dalarnas tidningar - 25 mar 17 kl. 07:47

Spendrups: Vi lider med NCC

Spendrups tror inte att NCC gör allvar av hotet och hoppar av vattenprojektet.
– Vi lider med NCC. Nu förväntar vi oss att båda parter tar sitt förnuft till fånga, säger Spendrups talesperson Gunnar Svensson..

DalaDemokraten - 25 mar 17 kl. 07:47

Spendrups: Vi lider med NCC

Spendrups tror inte att NCC gör allvar av hotet och hoppar av vattenprojektet.
– Vi lider med NCC. Nu förväntar vi oss att båda parter tar sitt förnuft till fånga, säger Spendrups talesperson Gunnar Svensson..

PrivataAffärer - 18 sep 18 kl. 09:30

Här är tisdagens färska analyser

Morgan Stanley inleder bevakning av Swedish Match igen och banken sätter rekommendationen till övervikt. Det rapporterar Reuters. Riktkursen sätts till 570 kr.

DI - 16 okt 18 kl. 07:12

Efter vinstvarningen – så ska NCC vända skutan

NCC aviserar ytterligare omstruktureringskostnader på drygt 200 miljoner kronor till och med 2019. De finansiella målen och utdelningen behålls oförändrade, meddelar bolaget inför tisdagens kapitalmarknadsdag. Vd:n Tomas Carlsson intervjuas i Di TV klockan 07.

SvD - 09 feb 11 kl. 18:08

NCC rusade på vacklande börs

Byggsektorn med NCC och JM i spetsen steg rejält på börsen i dag. De två bolagens överraskande starka delårsrapporter överrumplade marknaden. Stockholmsbörsen stängde upp 0,2 procent på 360,89..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Trump: Misstag att anställa Cohen

USA:s president Donald Trump distanserar sig totalt från sin tidigare advokat Michael Cohen som dömts till tre års fängelse, bland annat för att ha betalat ut pengar till två kvinnor för att undvika en sexskandal inför valet 2016. .

DI - 15 minuter sedan

Aktivisterna gör företagen friskare

Di kunde på torsdagen berätta att ABB säljer kraftdelen, Power Grids, till japanska Hitachi. Det är en seger för storägaren Cevian, som länge drivit att divisionen ska drivas som självständigt bolag. När man lägger till köpet i våras av Autoliv, och dess avknoppning av Veoneer, blir 2018 ett bra år för Christer Gardell..

DI - 30 minuter sedan

Trump efter biljättens neddragningar: GM kommer inte behandlas väl

Federal Reserve och General Motors hamnade i skottlinjen under en intervju med Donald Trump på Fox News som sändes på torsdagskvällen..

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Preem-miljardären Al Amoudi lever och kommer få sin rättegång

Drivmedelskoncernen Preems ägare Mohammed Al-Amoudi har varit frihetsberövad i 400 dagar och det har ifrågasatts om han över huvud taget lever. Nu bekräftar en saudisk tjänsteman att Al-Amoudi är vid liv och att han kommer ställas inför rätta..

DI - 45 minuter sedan

Så kan M styra landet – trots historiskt svag regering

Efter fredagens omröstning, då Stefan Löfven fälls på nytt i riksdagen, kommer Ulf Kristersson att få en ny och sista chans – och förutsättningarna att lyckas ser bättre ut den här gången. Di reder ut hur M tänker försöka styra landet – trots en historisk svag regering..

DI - 1 timme sedan

EU förlänger ekonomiska sanktioner mot Ryssland

EU-toppmötet beslöt på torsdagen att förlänga de ekonomiska sanktionerna mot Ryssland..

DI - 1 timme sedan

SBB fullföljer bud på preferensaktierna i Karlbergsvägen 77

SBB fullföljer budet på preferensaktierna i fastighetsbolaget Karlbergsvägen 77. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Myten om servettskissen

Säga vad man vill om Socialdemokraterna, men de är experter på att sätta tonen i den politiska debatten. .

DI - 1 timme sedan

Underskatta inte Annie Lööfs politiska omdöme

DEBATT. På fredagen röstar riksdagen sannolikt nej till att Stefan Löfven i statsministeromröstningen. Missnöjet med den segdragna regeringsbildningen är utbrett och det politiska systemet är på väg att haverera, skriver Tommy Möller, professor i statsvetenskap vid Stockholms universitet..

DI - 1 timme sedan

Saudiarabien trotsar Trump – väntas kapa oljeexporterna till USA

Saudiarabien väntas kapa sina oljeexporter till USA rejält under de kommande veckorna. Det oljerika landet vill visa oljemarknaden att man håller löftena från överenskommelsen om en utbudssänkning. Donald Trump lär däremot inte bli lika glad, skriver Bloomberg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.