Computer Sweden > IT

Monday, 18 February, 22:26

Computer Sweden - 15 okt 18 kl. 16:05

De ska underhålla Öresundsbron – här är veckans it-affärer
Office fortsätter köpa, jätteaffären mellan Tele2 och Com Hem godkänns av EU och så bjuds det på industridigitalisering i olika delar av landet..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Öresundsbron, Tele2, Com Hem, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De ska underhålla, Öresundsbronhär är , veckans, it-affärer
IDG - 15 okt 18 kl. 16:05

De ska underhålla Öresundsbron – här är veckans it-affärer


Office fortsätter köpa, jätteaffären mellan Tele2 och Com Hem godkänns av EU och så bjuds det på industridigitalisering i olika delar av landet..

Dagensanalys.se - 22 mar 16 kl. 11:00

Fantasin som affärsnytta – 6 tips för innovation genom kreativt ledarskap

Kreativitet är alla innovationers moder. Och i den digitala ekonomin är innovation avgörande för att ligga med örat mot rälsen, för konkurrens- och livskraft, för trivsel och glädje. Framförallt för att få full fart på de skapande processerna.

Dalarnas tidningar - 15 nov 16 kl. 16:33

Delade meningar om kostnader för underhåll av hoppbackar

Närmare 100 miljoner kronor krävs i bara underhåll för att hålla hoppbackarna i bra skick fram till 2025 - det menar iallafall kände bloggaren Dan Persson vid tidningen Idrottens Affärer.
Men uttalandet får snabbt kritik.
- Det blir lite begreppsförvirring, menar Liselotte Jonsson, vd för Lugnet i Falun AB..

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 15 kl. 04:00

Den illaluktande men välsmakande idrotten

En promenadseger, några poser ihop med tävlingsledare och ett antal intervjuer å sponsorers vägnar. Sen kunde Serena Williams träda ombord på sin privatjet några tusen tusenlappar rikare än när hon anlände.Miljonbeloppet som amerikanskan erhöll för catwalken/PR-kuppen på Bjärehalvön speglar en idrottsvärld som i takt med en allt mer regelbunden kommersiell injicering blivit ledande inom underhållningsbranschen.

Cornucopia - 24 jan 17 kl. 16:56

Urbaniseringsmyten: Kjell A Nordström visar på sin okunskap

"Det är till exempel Värmland och Gotland som är typiska fall av skräpyta. Där finns ingen ekonomisk aktivitet, inga universitet, ingen underhållning, ingen shopping, ingenting, bara träd" - Kjell A Nordström (ej professor)Underhållaren Kjell A Nordström höll nyligen ett välbetalt anförande på Nordic Business Forum, där den felaktigt titulerade "professorn" framlade ett antal sakfel i sitt underhållningsframträdande. Siffror, som med lätthet kan motbevisas som att Stor-Stockholm skulle växa med 6-7% om året, eller ogrundade påståenden som att det bara finns kvar tre alkisar, några barn och knäppgökar i Värmland.

YLE - 02 feb 16 kl. 19:05

Ulf Johansson i Bodom om elpriserna: Det här är bara början

För tio år sedan var Ulf Johansson kärringen mot strömmen. Då Esbo stad beslöt att sälja stadens affärsverk Esbo elektriska till tyska E.ON protesterade han högt.

Dagensanalys.se - 09 jan 17 kl. 15:34

10 hetaste digitala trenderna 2017

Webbyrån Petra publicerar årligen en lista på de 10 viktigaste digitala affärstrenderna. Listan har fokus på de digitala trender som driver försäljning och positionerar företag på en allt mer konkurrensutsatt marknad. 2017 toppas listan av de allt större möjligheter som finns inom datadriven marknadsföring tätt följt av ett antal trender som styrs av ett starkt förändrat användarbeteende.

Cornucopia - 04 jun 16 kl. 11:16

Gästinlägg: Lärdomar kring identitetspolitiken att ta med sig till Sverige från Zumas Sydafrika

Jag förblir sjuk, men är diagnosticerad, kommer inte dö, få hjärnskador eller i övrigt bli funktionsnedsatt, och håller på att återhämta mig. Så länge får ni nedanstående insiktsfulla inlägg signerat Tomas Klingström, som tar med sig erfarenheter från ett Sydafrika som påminner mycket om utvecklingen i Sverige just nu.

Sydafrika är ett fantastiskt land och en inspirationskälla för alla de medborgare som önskar en framtid där vi; avstår investeringar i kol & kärnkraft, satsar mer på att omfördela möjligheter till mindre bemedlade grupper och där nationalstaten får stå tillbaka för olika samhällsgrupperingars kultur och politiska behov.

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 08:00

Från kaos till klarhet. Första världskriget i konsten

Det har förflutit exakt hundra år sedan första världskriget bröt ut och världen bevittnade en av de mest omvälvande händelserna i modern historia. Det var under denna tid som stridsvagnen uppfanns, stridsgas användes för första gången och kulsprutan blev vanlig. Många är de som på olika sätt har satt ord och bild på första världskriget för att öka medvetenheten om krigets följder och framförallt individernas erfarenheter.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 15 kl. 04:00

Svar om stadensbostäder

Att Jonas Esbjörnsson och (S) är oroliga för Landskronahem kan jag förstå, det är jag och mitt parti också.Vi är det av olika anledningar. SD är det för soliditeten, bolagets utveckling och det stora framtida underhållsbehovet.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 8 timmar sedan

2,7 miljoner inspelade samtal till 1177 Vårdguiden helt oskyddade på internet


Computer Sweden avslöjar: alla telefonsamtal som ringts till 1177 sedan 2013 och som tagits emot av vårdentreprenören Medicall har legat helt öppet som ljudfiler på en oskyddad webbserver..

Computer Sweden - 8 timmar sedan

"Värsta svenska integritetshaveriet i mannaminne"


Omfattningen av haveriet är nästan ofattbar. Nu måste 1177-läckan utredas grundligt, skriver Computer Swedens chefredaktör Marcus Jerräng..

Computer Sweden - 12 timmar sedan

Apple tar upp kampen mot Amazon och Google – med före detta Microsoftchef


Apple gör en nyckelrekrytering när de anställer före detta Microsofthöjdaren Sam Jadallah – för att på allvar utmana Amazon och Google om det smarta hemmet..

Computer Sweden - 16 timmar sedan

Därför har marknaden för företags-pc exploderat


Den svenska pc-marknaden på företagssidan ökade med 18,9 procent under 2018. Det visar nya siffror från IDC..

Computer Sweden - 16 timmar sedan

Mustofficer dömer ut myndigheters säkerhetsanalyser vid outsourcing


Efter outsourcingskandalen på Transportstyrelsen skärptes regelverket och gav underrättelsetjänsten, Must, och Säpo möjlighet att stoppa utkontrakteringar. Sedan dess har utkontrakteringarna sjunkit drastiskt..

Computer Sweden - Igår: 07:01

Byråkrat-bottar ska effektivisera Lunds kommun


Att automatisera enklare processer är en viktig del av digitaliseringen. Nu vill Lunds kommun gå i bräschen för att plocka in digitala medarbetare..

Computer Sweden - 15 feb 19 kl. 11:05

En tredjedel lyckas låta bli att kolla jobbmejlen på fritiden


Gränserna mellan jobb och fritid suddas ut, som en följd av att arbetslivet blir mer flexibelt och att mobilanvändandet ökar. Samtidigt står fortfarande en tredjedel emot att läsa sina jobbmejl på fritiden..

Computer Sweden - 15 feb 19 kl. 10:18

Visma slår samman bolag – satsar stort på e-handelstjänster


Två av alla bolag inom Vismakoncernen slås ihop för att möta efterfrågan på tjänster kring den växande e-handeln..

Computer Sweden - 15 feb 19 kl. 06:01

Ny teknik rullar in på gamla SJ – så digitaliseras järnvägsbolaget


Ett tjugotal digitaliseringsprojekt pågår inom SJ. Nya tekniker som IoT, 3D-printing, virtuell verklighet och molnet stöper om det gamla järnvägsbolaget samtidigt som det hela tiden släpper nya app-funktioner..

Computer Sweden - 15 feb 19 kl. 06:02

Moderlandet kliver in när nordiska konsultjättarna stuvar om


Såväl Evry som Tieto rapporterade i förra veckan. Även om det tuffar på bra för båda bolagen ska båda stuvas om med order från respektive hemland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.