Computer Sweden > IT

Wednesday, 19 December, 05:25

Computer Sweden - 15 okt 18 kl. 16:05

De ska underhålla Öresundsbron – här är veckans it-affärer
Office fortsätter köpa, jätteaffären mellan Tele2 och Com Hem godkänns av EU och så bjuds det på industridigitalisering i olika delar av landet..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Öresundsbron, Tele2, Com Hem, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De ska underhålla, Öresundsbronhär är , veckans, it-affärer
IDG - 15 okt 18 kl. 16:05

De ska underhålla Öresundsbron – här är veckans it-affärer


Office fortsätter köpa, jätteaffären mellan Tele2 och Com Hem godkänns av EU och så bjuds det på industridigitalisering i olika delar av landet..

Dagensanalys.se - 22 mar 16 kl. 11:00

Fantasin som affärsnytta – 6 tips för innovation genom kreativt ledarskap

Kreativitet är alla innovationers moder. Och i den digitala ekonomin är innovation avgörande för att ligga med örat mot rälsen, för konkurrens- och livskraft, för trivsel och glädje. Framförallt för att få full fart på de skapande processerna.

Dalarnas tidningar - 15 nov 16 kl. 16:33

Delade meningar om kostnader för underhåll av hoppbackar

Närmare 100 miljoner kronor krävs i bara underhåll för att hålla hoppbackarna i bra skick fram till 2025 - det menar iallafall kände bloggaren Dan Persson vid tidningen Idrottens Affärer.
Men uttalandet får snabbt kritik.
- Det blir lite begreppsförvirring, menar Liselotte Jonsson, vd för Lugnet i Falun AB..

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 15 kl. 04:00

Den illaluktande men välsmakande idrotten

En promenadseger, några poser ihop med tävlingsledare och ett antal intervjuer å sponsorers vägnar. Sen kunde Serena Williams träda ombord på sin privatjet några tusen tusenlappar rikare än när hon anlände.Miljonbeloppet som amerikanskan erhöll för catwalken/PR-kuppen på Bjärehalvön speglar en idrottsvärld som i takt med en allt mer regelbunden kommersiell injicering blivit ledande inom underhållningsbranschen.

Cornucopia - 24 jan 17 kl. 16:56

Urbaniseringsmyten: Kjell A Nordström visar på sin okunskap

"Det är till exempel Värmland och Gotland som är typiska fall av skräpyta. Där finns ingen ekonomisk aktivitet, inga universitet, ingen underhållning, ingen shopping, ingenting, bara träd" - Kjell A Nordström (ej professor)Underhållaren Kjell A Nordström höll nyligen ett välbetalt anförande på Nordic Business Forum, där den felaktigt titulerade "professorn" framlade ett antal sakfel i sitt underhållningsframträdande. Siffror, som med lätthet kan motbevisas som att Stor-Stockholm skulle växa med 6-7% om året, eller ogrundade påståenden som att det bara finns kvar tre alkisar, några barn och knäppgökar i Värmland.

YLE - 02 feb 16 kl. 19:05

Ulf Johansson i Bodom om elpriserna: Det här är bara början

För tio år sedan var Ulf Johansson kärringen mot strömmen. Då Esbo stad beslöt att sälja stadens affärsverk Esbo elektriska till tyska E.ON protesterade han högt.

Dagensanalys.se - 09 jan 17 kl. 15:34

10 hetaste digitala trenderna 2017

Webbyrån Petra publicerar årligen en lista på de 10 viktigaste digitala affärstrenderna. Listan har fokus på de digitala trender som driver försäljning och positionerar företag på en allt mer konkurrensutsatt marknad. 2017 toppas listan av de allt större möjligheter som finns inom datadriven marknadsföring tätt följt av ett antal trender som styrs av ett starkt förändrat användarbeteende.

Cornucopia - 04 jun 16 kl. 11:16

Gästinlägg: Lärdomar kring identitetspolitiken att ta med sig till Sverige från Zumas Sydafrika

Jag förblir sjuk, men är diagnosticerad, kommer inte dö, få hjärnskador eller i övrigt bli funktionsnedsatt, och håller på att återhämta mig. Så länge får ni nedanstående insiktsfulla inlägg signerat Tomas Klingström, som tar med sig erfarenheter från ett Sydafrika som påminner mycket om utvecklingen i Sverige just nu.

Sydafrika är ett fantastiskt land och en inspirationskälla för alla de medborgare som önskar en framtid där vi; avstår investeringar i kol & kärnkraft, satsar mer på att omfördela möjligheter till mindre bemedlade grupper och där nationalstaten får stå tillbaka för olika samhällsgrupperingars kultur och politiska behov.

Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 08:00

Från kaos till klarhet. Första världskriget i konsten

Det har förflutit exakt hundra år sedan första världskriget bröt ut och världen bevittnade en av de mest omvälvande händelserna i modern historia. Det var under denna tid som stridsvagnen uppfanns, stridsgas användes för första gången och kulsprutan blev vanlig. Många är de som på olika sätt har satt ord och bild på första världskriget för att öka medvetenheten om krigets följder och framförallt individernas erfarenheter.

Helsingborgs Dagblad - 01 jul 15 kl. 04:00

Svar om stadensbostäder

Att Jonas Esbjörnsson och (S) är oroliga för Landskronahem kan jag förstå, det är jag och mitt parti också.Vi är det av olika anledningar. SD är det för soliditeten, bolagets utveckling och det stora framtida underhållsbehovet.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 13 timmar sedan

Huawei gör mångmiljardsatsning på cybersäkerhet


Efter att blivit utestängda från 5g-utbyggnaden i USA, Australien och Nya Zeeland av säkerhetsskäl gör kinesiska telekomjätten Huawei nu en mångmiljardsatsning på cybersäkerhet..

Computer Sweden - 15 timmar sedan

AWS fortsätter storsatsa i Katrineholm – bygger tre datahallar till


Bara några dagar efter att AWS invigde sin datahall i Katrineholm står det klart att det kommer mer. Förra gången köpte man 77 000 kvadratmeter mark – denna gång rör det sig om 210 000  kvadratmeter..

Computer Sweden - 16 timmar sedan

Efterfrågan på blockkedjeutvecklare exploderar


Trots att blockkedjan ännu inte används på bred front så stiger efterfrågan på kompetens. I USA har jobbannonserna för blockkedjeutvecklare på Linkedin 33-faldigats det senaste året..

Computer Sweden - 17 timmar sedan

Copyswede vinner mot Telia i tingsrätten – operatören tvingas betala 115 miljoner


Nu har tingsrätten prövat hur mycket så kallad kassettskatt som ska beräknas för smarta mobiler. Och Copyswede får som de vill – tre kronor per gigabyte. Totalt blir Telia skyldigt runt 115 miljoner kronor..

Computer Sweden - 19 timmar sedan

Google lägger ner plan på sökmotor i Kina efter intern kritik


Google tvingas backa om en censurerad sökmotor i Kina efter protester från hundratals medarbetare..

Computer Sweden - 18 timmar sedan

Google ska göra det enklare för de utan konto att samarbeta i G Suite


Google har intensifierat sitt arbete mot företagsanvändare och nu är ännu en nyhet på gång..

Computer Sweden - 23 timmar sedan

Fortfarande kommer massor av GDPR-frågor till Datainspektionen – här är de vanligaste


1200 klagomål, 2400 personuppgiftsincidenter – så ser bokslutet för GDPR-året ut hos Datainspektionen. Dessutom har man svarat på 10600 mejl och 8000 telefonsamtal sedan årets början..

Computer Sweden - Igår: 14:45

Google gör megasatsning i New York – pytsar in nio miljarder i nytt campus


Google investerar en miljard dollar, motsvarande drygt nio miljarder kronor, i ett nytt campus i New York, uppger företaget under måndagen..

Computer Sweden - Igår: 10:09

Industri 4.0 får testarna att testa Tyskland


Tyskland blir nästa anhalt för storsatsande test- och kvalitetssäkringskonsulten System Verification..

Computer Sweden - Igår: 09:14

HiQ och Norrköping bygger nya digitala tjänster


Norrköpings kommun vill ligga långt fram i digitaliseringen och har nu tagit hjälp av HiQ för att ta fram nya tjänster..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.