Mobil > Teknik

Thursday, 18 April, 12:22

Mobil - 15 okt 18 kl. 15:00

Varumärket Palm gör comeback som en ”ultramobil” mini-smartphoneDen som är tillräckligt gammal minns Palm som en gigant på PDA-scenen, det vill säga ett segment med elektronik som i stor utsträckning kan anses vara föregångarna till dagens smartphone-enheter. Och nu gör varumärket comeback, men den här gången genom ett helt nytt företag och med ett helt nytt koncept, närmare bestämt någonting som man kallar för en ”ultra-mobil” enhet..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Palm, PDA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varumärket, Palm, gör, comebacksom en , ultramobil, mini-smartphone
Mobil - 10 aug 18 kl. 15:18

Ny Palm-mobil tycks bli liten och ganska enkel

Det är nu sju år sedan man kunde hitta en Palm-mobil på mobilhyllan, närmare bestämt modellen Palm Pre 3. På den tiden osade varumärket åtminstone i någon liten mån fortfarande high end och avancerad teknologi, något man inte tycks kunna säga om den comeback-enhet som det nu läckt ut uppgifter om..

Dagens PS - 05 jan 17 kl. 10:15

Känd kedja gick i graven – gör comeback i Sverige

Elektronikkedjan Expert, som gick i konkurs 2012, gör comeback under nya varumärket Power. (Foto: TT) 2012 DagensPS.se rapporterade DagensPS.

YLE - 18 maj 16 kl. 11:32

Nokiatelefoner gör global comeback

Nokia har undertecknat ett avtal om varumärken och patentlicenser som ger företaget HMD global rätt att tillverka telefoner och surfplattor som använder varumärket Nokia. HMD är ett nygrundat finländskt bolag som i och med avtalet får global ensamrätt på Nokias varumärke i tio års tid. Nokia Technologies får i sin tur patent- och varumärkesersättningar för de apparater som HMD säljer.

YLE - 18 maj 16 kl. 11:32

Nokiatelefoner gör comeback som varumärke

Nokia har undertecknat ett avtal om varumärken och patentlicenser som ger företaget HMD global rätt att tillverka telefoner och surfplattor som använder varumärket Nokia. HDM är ett nygrundat finländskt bolag som som i och med avtalet får global ensamrätt på Nokias varumärke under tio års tid framöver. Artikeln uppdateras..

Dagens PS - 26 feb 18 kl. 09:33

Nokia-favoriten gör comeback

HMD, som sitter på licensrättigheter att få sätta Nokias varumärke på sina mobiler, har visat upp de nya modeller man planerar att släppa under 2018. Bland dessa finns en variant på en tidigare favorit från 1990-talet, den gula glidaren 8110. Den faller under HMD:s kategori för budgetmobiler, ett område där priserna för en mobil kan till och med understiga 100 dollar, motsvarande 815 kronor, skriver Reuters.

Dagens PS - 15 feb 17 kl. 10:09

Älskad Nokia-telefon gör comeback efter 17 år

HMD, bolaget som äger rättigheterna att sälja telefoner under det finska varumärket HMD, kommer att presentera en rad nya mobiltelefoner under kommande World Mobile Congress i slutet av månaden, rapporterar sajten Venture Beat. I en inbjudan för pressträffen meddelar tillverkaren att de tre smartphones – med modellnamnen 6, 5 och 3 – kommer att lanseras under ett event den 26 februari. Men den kanske största nyheten, i alla fall för fansen, är att HMD kommer att släppa en upphottad version av klassikern 3310.

GöteborgsPosten - 05 apr 17 kl. 17:59

Kända elektonikkedjan gör comeback

Norska Expert gör comeback i Sverige, skriver Dagens Industri. Det är varumärket Power som ligger bakom comebacken som kommer att starta upp en e-handel i Sverige..

Expressen - 05 apr 17 kl. 17:57

Elektronikkedjan Expert gör comeback

Elektronikkedjan Expert gör comeback i Sverige. Under varumärket Power startar det norska bolaget e-handel. – Vi ser goda möjligheter att skaka marknaden, säger Sverigechefen Robert van Toor till Dagens industri.

GöteborgsPosten - 05 apr 17 kl. 18:13

Kända elektonikkedjan gör comeback

Norska Expert gör comeback i Sverige, skriver Dagens Industri. Det är varumärket Power som ligger bakom comebacken som kommer att starta upp en e-handel i Sverige. - Vi ser goda möjligheter att skaka marknaden, säger Sverigechefen Robert van Toor till Dagens Industri..

GöteborgsPosten - 05 apr 17 kl. 18:26

Kända elektronikkedjan gör comeback

Norska Expert gör comeback i Sverige, skriver Dagens Industri. Det är varumärket Power som ligger bakom comebacken som kommer att starta upp en e-handel i Sverige. - Vi ser goda möjligheter att skaka marknaden, säger Sverigechefen Robert van Toor till Dagens Industri..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 1 timme sedan

Test: Xiaomi Redmi 6A - Budget som funkar

Att det inte är några större fel med Xiaomi Redmi 6A är ju i sig anmärkningsvärt för en mobil med denna prislapp..

Mobil - 45 minuter sedan

TV: Samsung Galaxy Fold

På plats i London har Mobils Erik Mörner fått möjlighet att testa nya Samsung Galaxy Fold under ett par timmar. Titta själv hur allt funkar..

Mobil - 3 timmar sedan

Facebook har en egen AI-assistent på gång – igen

Kommer du ihåg Facebooks AI-assistent ”M”? Projektet lades ned, men nu bekräftar Facebook att man har en ny och lite annorlunda AI-assistent under utveckling..

Mobil - 3 timmar sedan

Apple påstås ha Tile-liknande spårningsbricka under utveckling

Apple ska enligt färska uppgifter ha stora planer när det gäller möjligheterna att hitta såväl familj och vänner som prylar man tappat bort..

Mobil - 19 timmar sedan

Samsung Galaxy Fold: Våra första timmar med vikbara mobilen

En liten skärm på utsidan och en mer eller mindre gigantisk på insidan. Vi har spenderat några timmar med Galaxy Fold..

Mobil - 21 timmar sedan

Samsung redo att producera 5-nanometerschipp

Samsungs 7-nanometersprocess är knappt torr bakom öronen, men den koreanska jätten har redan börjat testa tillverkning av 5-nanometerschipp..

Mobil - 21 timmar sedan

Hyllade kameran i Huawei P30 Pro har Sony-sensorer

Att Huaweis pinfärska P30 Pro har fått fina omdömen för sin lösning med fyra Leica-kameror är allmänt känt. Vad som däremot inte nämnts är att det faktiskt är Sony som ligger bakom bildsensorerna på alla fyra kamerorna..

Mobil - Igår: 10:44

Test: Zyxel Multy U WSR30 - Guldlock-routern

Ett meshat wifinät ska verka utan att synas, och det gör Zyxel Multy U, men likt sagan om Guldlock måste det vara precis lagom..

Mobil - Igår: 08:10

Apptips: Big Bang AR

Googles och Cerns Augmented Realty-app om Big Bang är i alla fall riktigt snygg..

Mobil - Igår: 09:10

Qualcomm och Apple i förlikning – Intel skrotar planer på 5G-modem

Den till synes evighetslånga striden mellan Qualcomm och Apple är över. Parterna har nått en förlikning, och samtidigt meddelar Apples nuvarande modemleverantör Intel att man skrotar alla planer på 5G-modem för smartphones..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.