Nyteknik > Teknik

Monday, 22 April, 20:42

Nyteknik - 15 okt 18 kl. 13:21

I de här städerna lyckas du starta ditt onlineföretagVill du säga upp dig och starta ett onlineföretag? Då har Quebec i Kanada bästa förutsättningarna i världen, enligt en studie från Amazonbolaget Sellics..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Quebec, Kanada, Amazonbolaget Sellics

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I de här städerna, lyckasdu , startaditt , onlineföretag
DrivaEget - 26 jan 11 kl. 07:29

Starta företag med din partner

 Guide / Starta eget  När Niklas vaknar mitt i natten med en lysande jobbidé behöver han bara väcka Gabriella med en liten knuff. De är gifta och jobbar ihop i den egna firman. Här är deras råd till andra par som vill starta företag ihop.

DrivaEget - 26 nov 15 kl. 09:53

Så gammal måste du vara för att starta företag

 Starta eget  Driva Egets läsare Jasmine undrar hur gammal man måste vara för starta företag, här får hon råd. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 jan 16 kl. 13:30

Största hindren att starta företag – enligt svenskarna

 Starta eget  Unga har en mer positiva till att starta företag i Sverige än den äldre generationen. Här listar vi de hinder som svenskarna tycker är störst. Läs vidare, kommentera eller dela.

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 13 kl. 06:00

Starta företag-turné besökte Sunne

Ett tjugotal personer kom till Ideum när Starta företag-turnén stannade till i Sunne. Inspiratörer, som redan startat egna företag, fanns på plats för att ge andra mod och kraft att komma i gång. ?

SVT - 06 mar 15 kl. 07:12

Mattan dras undan för organisation som hjälper invandrare starta företag

Politiker från höger till vänster vill satsa på att få fler invandrare att starta företag. Men nu när Tillväxtverket tvingas spara försvinner nära hälften av stödet till den organisation som jobbat med frågan sen 1990-talet..

ÖstersundsPosten - 26 okt 15 kl. 18:38

Underlätta för invandrare att starta företag

Tyvärr går företagen som invandrare startar relativt ofta i konkurs. Mönstret borde vara en väckarklocka för alla politiker, oavsett partitillhörighet. Folk som kommit till Sverige har alltså inte bara viljan att starta företag, utan gör dessutom verklighet av sina idéer.

DI - 11 apr 16 kl. 12:11

Snabbspår för nyanlända som vill starta företag

Regeringen vill göra det enklare för nyanlända invandrare med företagarbakgrund att starta företag. Därför föreslås en satsning på 18 miljoner kronor i vårändringsbudgeten..

SR - 25 apr 16 kl. 05:00

Allt fler tvingas starta företag för att få jobb

De kallas "nödvändighetsföretagare" - de som tvingas starta företag för att överhuvudtaget få ett jobb. Enligt organisationen Företagarna är det många som känner oro och stress för att klara försörjningen..

DrivaEget - 03 jun 16 kl. 12:13

Nytt avsnitt av Driva Eget-podden – om att starta företag

 Skatt  Nu är ett nytt inslag av Driva Eget-podden ute. I nya programmet handlar det om att starta företag. Läs vidare, kommentera eller dela.

Regeringen - 12 sep 16 kl. 13:15

Uppdrag att underlätta för nyanlända att snabbt starta företag i Sverige

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att, i samråd med Arbetsförmedlingen och i dialog med andra berörda myndigheter, branschorganisationer samt andra relevanta privata och offentliga aktörer, utarbeta och komplettera befintliga metoder och verktyg för att underlätta för nyanlända kvinnor och män att snabbt starta företag i Sverige. Syftet ska vara att tillvarata kompetensen hos nyanlända med erfarenhet av företagande..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 10 timmar sedan

Kapacitetsbrist – en risk för både miljö och samhälle

Energiområdet genomgår stora förändringar just nu. Vår strävan efter att leva miljösmart samtidigt som allt fler vill bo i storstadsregionerna pressar elnäten till bristningsgränsen. Resultatet blir kapacitetsbrist i våra storstäder.

Nyteknik - Igår: 06:00

Kanalbygget tog sig igenom djungeln – ”Landet bokstavligt talat förgiftat”

Centralamerikas djungler förlät varken hybrisfyllda drömmare eller dåligt genomtänkta beslut. Kampen för att förena Atlanten med Stilla havet krävde ett högt pris – i både pengar och människoliv..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Jämställdhetsarbete tog kvinnor till företagets topp

Svensk kärnbränslehantering, SKB, har sedan årsskiftet en ny ledningsgrupp där kvinnor för första gången är i majoritet. Det är resultatet av många års förändringsarbete för att få ett mer jämställt företag..

Nyteknik - Igår: 06:45

Lista: Brutala byggnader lyfte fram betongen

Fantastisk, framåtblickande eller förskräcklig. Här tio byggnader som satte brutalismen på kartan..

Nyteknik - 18 apr 19 kl. 14:00

Det här är Sono Motors – som ska bygga solcellsbilar i Trollhättan

Det ska återigen produceras bilar i Trollhättan. Men vilka är egentligen Sono Motors, vars solcellsförsedda bil Nevs ska tillverka?.

Nyteknik - I förrgår: 07:12

FCA åker snålskjuts – mot avgrunden?

Tesla, som presenterar sig som en klimatets riddare, borde givetvis inte ha ingått den oheliga alliansen med bilkoncernen FCA, skriver Ny Tekniks Johan Kristensson..

Nyteknik - I förrgår: 06:00

VW: Laddinfrastrukturen är ett ansvar för staten

När tillverkarna sätter full fart – hänger då samhället med? Den frågan ställer sig Sten Forsberg, vd för Volkswagen Sverige..

Nyteknik - 19 apr 19 kl. 11:35

Eterniten – det dödliga drömmaterialet TEST

Eternit skulle vara för evigt, men de mikroskopiska fibrerna som gjorde det till en hård beklädnad för hus förstörde människors lungor. Men det tåliga byggmaterialet är inte helt uträknat..

Nyteknik - 19 apr 19 kl. 06:00

De tar luftskeppet till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Nyteknik - 19 apr 19 kl. 06:00

De tar luftskepp till Nordpolen – nu säljs biljetterna

En resa till Nordpolen i luftskepp. 2023 ska det vara möjligt och nu släpper svenska Oceansky Cruises de första expiditionsbiljetterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.