Nyteknik > Teknik

Friday, 18 January, 11:10

Nyteknik - 15 okt 18 kl. 13:21

I de här städerna lyckas du starta ditt onlineföretagVill du säga upp dig och starta ett onlineföretag? Då har Quebec i Kanada bästa förutsättningarna i världen, enligt en studie från Amazonbolaget Sellics..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Quebec, Kanada, Amazonbolaget Sellics

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I de här städerna, lyckasdu , startaditt , onlineföretag
DrivaEget - 26 jan 11 kl. 07:29

Starta företag med din partner

 Guide / Starta eget  När Niklas vaknar mitt i natten med en lysande jobbidé behöver han bara väcka Gabriella med en liten knuff. De är gifta och jobbar ihop i den egna firman. Här är deras råd till andra par som vill starta företag ihop.

DrivaEget - 26 nov 15 kl. 09:53

Så gammal måste du vara för att starta företag

 Starta eget  Driva Egets läsare Jasmine undrar hur gammal man måste vara för starta företag, här får hon råd. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 jan 16 kl. 13:30

Största hindren att starta företag – enligt svenskarna

 Starta eget  Unga har en mer positiva till att starta företag i Sverige än den äldre generationen. Här listar vi de hinder som svenskarna tycker är störst. Läs vidare, kommentera eller dela.

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 13 kl. 06:00

Starta företag-turné besökte Sunne

Ett tjugotal personer kom till Ideum när Starta företag-turnén stannade till i Sunne. Inspiratörer, som redan startat egna företag, fanns på plats för att ge andra mod och kraft att komma i gång. ?

SVT - 06 mar 15 kl. 07:12

Mattan dras undan för organisation som hjälper invandrare starta företag

Politiker från höger till vänster vill satsa på att få fler invandrare att starta företag. Men nu när Tillväxtverket tvingas spara försvinner nära hälften av stödet till den organisation som jobbat med frågan sen 1990-talet..

ÖstersundsPosten - 26 okt 15 kl. 18:38

Underlätta för invandrare att starta företag

Tyvärr går företagen som invandrare startar relativt ofta i konkurs. Mönstret borde vara en väckarklocka för alla politiker, oavsett partitillhörighet. Folk som kommit till Sverige har alltså inte bara viljan att starta företag, utan gör dessutom verklighet av sina idéer.

DI - 11 apr 16 kl. 12:11

Snabbspår för nyanlända som vill starta företag

Regeringen vill göra det enklare för nyanlända invandrare med företagarbakgrund att starta företag. Därför föreslås en satsning på 18 miljoner kronor i vårändringsbudgeten..

SR - 25 apr 16 kl. 05:00

Allt fler tvingas starta företag för att få jobb

De kallas "nödvändighetsföretagare" - de som tvingas starta företag för att överhuvudtaget få ett jobb. Enligt organisationen Företagarna är det många som känner oro och stress för att klara försörjningen..

DrivaEget - 03 jun 16 kl. 12:13

Nytt avsnitt av Driva Eget-podden – om att starta företag

 Skatt  Nu är ett nytt inslag av Driva Eget-podden ute. I nya programmet handlar det om att starta företag. Läs vidare, kommentera eller dela.

Regeringen - 12 sep 16 kl. 13:15

Uppdrag att underlätta för nyanlända att snabbt starta företag i Sverige

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att, i samråd med Arbetsförmedlingen och i dialog med andra berörda myndigheter, branschorganisationer samt andra relevanta privata och offentliga aktörer, utarbeta och komplettera befintliga metoder och verktyg för att underlätta för nyanlända kvinnor och män att snabbt starta företag i Sverige. Syftet ska vara att tillvarata kompetensen hos nyanlända med erfarenhet av företagande..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 15 minuter sedan

Cern kan få en 100 km lång partikelaccelerator

I en rapport föreslås att Cern ska få en ny partikelaccelerator. Den blir i så fall fyra gånger större än LHC – och tio gånger så kraftfull..

Nyteknik - 1 timme sedan

Japansk satellit ger konstgjorda stjärnfall

En satellit som ska bjuda på världens första konstgjorda meteoritregn har skjutits upp från rymdcentret i Uchinoura i Japan. Syftet är att framöver lansera spektakulära himlaspel över hela världen, meddelar företaget som står bakom projektet..

Nyteknik - 1 timme sedan

Miljögrupper tvivlar på industrins plastplan

En rad miljöorganisationer sätter stora frågetecken för ett initiativ från jättar inom olje- och plastindustrin att minska plastavfallet i världen..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Kai Johan Jiang: Nu är Nevs ur krisen

Kinesiska koncernen Evergrande Group har köpt 51 procent av aktierna i Nevs. Nu ger storägaren Kai Johan Jiang sin syn på saken..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Tesla återkallar 14.000 bilar

Elbilstillverkaren Tesla återkallar 14.123 bilar i Kina..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Facebook stänger över 500 ryska sidor

Facebook har tagit bort fler än 500 ryska sidor, grupper och konton som verkat under falska förevändningar..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Tågen oftare sena – sämre än på flera år

Väder och banarbeten ställde till det för tågtrafiken förra året. Förseningarna ökade och punktligheten för persontågen blev den sämsta på flera år, visar Trafikverkets siffror..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Ford utvecklar elektrisk pickup i F-serien

F-150 är en stor pickup – och en av de bäst säljande bilarna i USA. Nu meddelar Ford att den eller ett F-syskon kommer att släppas som elbil..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Spotify testar ett nytt billäge

Strömningsföretaget Spotify har börjat rulla ut en ny funktion som gör det säkrare att använda tjänsten i bilen. Men frågan är om finessen kommer att nå Sverige..

Nyteknik - 20 timmar sedan

Ai-stjärnskottet Horizon Robotics tar in 5 miljarder

AI-bolaget Horizon Robotics, som utvecklar smarta chipp för autonoma bilar, håller på att stänga en investeringsrunda som uppges vara värd 600 miljoner dollar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.