Nyteknik > Teknik

Wednesday, 21 November, 09:26

Nyteknik - 15 okt 18 kl. 13:21

I de här städerna lyckas du starta ditt onlineföretagVill du säga upp dig och starta ett onlineföretag? Då har Quebec i Kanada bästa förutsättningarna i världen, enligt en studie från Amazonbolaget Sellics..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Quebec, Kanada, Amazonbolaget Sellics

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I de här städerna, lyckasdu , startaditt , onlineföretag
DrivaEget - 26 jan 11 kl. 07:29

Starta företag med din partner

 Guide / Starta eget  När Niklas vaknar mitt i natten med en lysande jobbidé behöver han bara väcka Gabriella med en liten knuff. De är gifta och jobbar ihop i den egna firman. Här är deras råd till andra par som vill starta företag ihop.

DrivaEget - 26 nov 15 kl. 09:53

Så gammal måste du vara för att starta företag

 Starta eget  Driva Egets läsare Jasmine undrar hur gammal man måste vara för starta företag, här får hon råd. Läs vidare, kommentera eller dela.

DrivaEget - 19 jan 16 kl. 13:30

Största hindren att starta företag – enligt svenskarna

 Starta eget  Unga har en mer positiva till att starta företag i Sverige än den äldre generationen. Här listar vi de hinder som svenskarna tycker är störst. Läs vidare, kommentera eller dela.

Nya Wermlands Tidningen - 24 sep 13 kl. 06:00

Starta företag-turné besökte Sunne

Ett tjugotal personer kom till Ideum när Starta företag-turnén stannade till i Sunne. Inspiratörer, som redan startat egna företag, fanns på plats för att ge andra mod och kraft att komma i gång. ?

SVT - 06 mar 15 kl. 07:12

Mattan dras undan för organisation som hjälper invandrare starta företag

Politiker från höger till vänster vill satsa på att få fler invandrare att starta företag. Men nu när Tillväxtverket tvingas spara försvinner nära hälften av stödet till den organisation som jobbat med frågan sen 1990-talet..

ÖstersundsPosten - 26 okt 15 kl. 18:38

Underlätta för invandrare att starta företag

Tyvärr går företagen som invandrare startar relativt ofta i konkurs. Mönstret borde vara en väckarklocka för alla politiker, oavsett partitillhörighet. Folk som kommit till Sverige har alltså inte bara viljan att starta företag, utan gör dessutom verklighet av sina idéer.

DI - 11 apr 16 kl. 12:11

Snabbspår för nyanlända som vill starta företag

Regeringen vill göra det enklare för nyanlända invandrare med företagarbakgrund att starta företag. Därför föreslås en satsning på 18 miljoner kronor i vårändringsbudgeten..

SR - 25 apr 16 kl. 05:00

Allt fler tvingas starta företag för att få jobb

De kallas "nödvändighetsföretagare" - de som tvingas starta företag för att överhuvudtaget få ett jobb. Enligt organisationen Företagarna är det många som känner oro och stress för att klara försörjningen..

DrivaEget - 03 jun 16 kl. 12:13

Nytt avsnitt av Driva Eget-podden – om att starta företag

 Skatt  Nu är ett nytt inslag av Driva Eget-podden ute. I nya programmet handlar det om att starta företag. Läs vidare, kommentera eller dela.

Regeringen - 12 sep 16 kl. 13:15

Uppdrag att underlätta för nyanlända att snabbt starta företag i Sverige

Regeringen uppdrar åt Tillväxtverket att, i samråd med Arbetsförmedlingen och i dialog med andra berörda myndigheter, branschorganisationer samt andra relevanta privata och offentliga aktörer, utarbeta och komplettera befintliga metoder och verktyg för att underlätta för nyanlända kvinnor och män att snabbt starta företag i Sverige. Syftet ska vara att tillvarata kompetensen hos nyanlända med erfarenhet av företagande..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Kina hatar doften av ny bil – så löser Ford problemet

I väst är nybilsdoften älskad, men i Kina äcklas många köpare av lukten. Enligt J.D.

Nyteknik - 1 timme sedan

”Det behövs större visioner om rymdpolitiken”

DEBATT. Istället för justeringar i marginalen i en underdimensionerad rymdbudget krävs rejäla satsningar för att tillvarata de möjligheter som rymdsektorn ger. Det skriver Christer Fuglesang och en lång rad företrädare för rymdindustri och -forskning..

Nyteknik - 1 timme sedan

Subventionerade elbilar försvinner till Norge

Sedan de statliga premierna betalats ut har mängder av supermiljöbilar försvunnit till utlandet, främst Norge. Totalt har 1|533 bilar exporterats – efter att de första ägarna fått ut 39 miljoner kronor i statligt stöd, skriver Dagens nyheter..

Nyteknik - 1 timme sedan

Fyra kritiserade forskare tappar anslag

Fyra forskare som varit medförfattare till rapporter som skrivits av den italienska kirurgen Paolo Macchiarini får indragna forskningsanslag av Cancerfonden, rapporterar Dagens Medicin..

Nyteknik - 1 timme sedan

Vi ser tekniken innan den lanseras

PRV är arbetsplatsen för nyfikna ingenjörer som gillar att se ny teknik. Har man ett språkintresse och vill påverka samhället finns goda chanser till karriär..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Ghosns snabba fall – så gick han från frälsare till paria

Carlos Ghosn har prisats för sin förmåga att vända så väl Renault som Nissan till framgång. Hans fall ser nu ut att bli hårt och skoningslöst..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Svensk satsning på självkörande skogsmaskin

En skotare som själv planerar sin körning och kan upptäcka människor. Det är målet när skogsbranschen nu gör en gemensam satsning på automation..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Ny Teknik Insight: Hur ska textilindustrin återvinna mer kläder?

Bara en bråkdel av alla kläder är gjorda av återvunna material – eller återvinns. Ladda ned Ny Teknik Insight om vilken teknisk utveckling som krävs för att återvinna mer..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Saabs nya order ska ge US Army kamouflage

Amerikanska armén har beställt ett system för kamouflage av svenska försvarsföretaget Saab..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Analys: Därför är årets julklapp i praktiken bara en fleecetröja

Hållbart mode är en växande trend och därför ligger Årets julklapp rätt i tiden. Men i praktiken blir klappen bara en fleecetröja, skriver Ny Tekniks innovationsreporter Ania Obminska..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.