Expressen > Nyheter

Sunday, 18 November, 11:30

Liknande nyheter

Taggar: Hjullastareoch , personbili , krock, oklart, förlopp
Kristianstadsbladet - 17 jun 18 kl. 18:13

Bil och hjullastare i krock – ambulans larmad

En hjullastare och en personbil har kolliderat på länsväg 1875 mellan Änglarp och Hårsjö väster om Bjärnum..

Expressen - 12 jul 17 kl. 13:17

Lastbil och personbil i krock – oklart skadeläge

En lastbil och en personbil kolliderade på onsdagsförmiddagen i närheten av Borås. Ambulans, polis och räddningstjänst har kallats till platsen.– Oklart skadeläge.

GT - 30 jul 17 kl. 19:46

Buss och personbil i krock – oklart skadeläge

En buss och en personbil har krockat i Frölunda i Göteborg.Skadeläget är i nuläget oklart.– Vi har spärrat av trafiken, säger larm- och lednings-operatören på räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 10 apr 18 kl. 11:25

Lastbil och personbil i krock – oklart skadeläge

En lastbil och en personbil har kolliderat längs riksväg 63 i Karlstad, enligt ett larm till SOS.Skadeläget är oklart.Polisen meddelar att en person eventuellt är fastklämd..

Expressen - 09 jun 17 kl. 09:52

BIl och lastbil i krock – oklart skadeläge

En trafikolycka mellan en lastbil och personbil har inträffat på Södra länken under fredagsmorgonen."Skadeläget är i nuläget oklart. Det är också oklart vad som föranledde olyckan.

Dalarnas tidningar - 01 okt 16 kl. 00:14

Moped och personbil i krock – oklart skadeläge

En moped och en personbil ska ha krockat i Avesta vid midnatt..

DalaDemokraten - 01 okt 16 kl. 00:14

Moped och personbil i krock – oklart skadeläge

En moped och en personbil ska ha krockat i Avesta vid midnatt..

GT - 27 aug 17 kl. 12:46

Personbil och husbil i krock – oklart skadeläge

En personbil och en husbil har kolliderat i höjd med Bengtsfors.Ambulans, räddningstjänst och polis är på väg till platsen..

Expressen - 01 aug 18 kl. 18:28

Timmerbil och personbil i krock – oklart skadeläge

En timmerbil och en personbil har kolliderat nära Molkom i Karlstad kommun.Olyckan har inträffat på riksväg 63.– Två ambulanser är larmade och vägen är avstängd, uppger Mia Lorén på SOS Alarm..

Expressen - 30 aug 15 kl. 17:18

Hjullastare i krock med mc – en person död

Hjullastare skulle precis göra en vänstersväng när motorcykeln försökte köra om. Men mc-föraren hann inte förbi - utan kraschade rakt in i sidan på hjullastaren. Mannen avled av skadorna..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Saudikvinnornas dolda protest – här bryter de mot klädregeln

Tusentals muslimska kvinnor i Saudiarabien protesterar.Under hashtaggen "inside-out abaya" har de på Twitter postat bilder där de bär den långa svarta rocken abaya ut och in – ett plagg många känner sig tvingade att ha på sig.– Ingen förtjänar att bli tvingad att bära ett visst klädesplagg, säger Waid, 21..

Expressen - 30 minuter sedan

Perssons utspel: Nu blir Kristersson statsminister

Tidigare statsministern Göran Persson befarar en än djupare politisk kris innan en regering kan bildas.Till Nerikes Allehanda säger han även att en regering ledd av Moderaterna och Kristdemokraterna, med Ulf Kristersson som statsminister är det mest troliga alternativet.– Jag har trott det hela tiden, säger han till tidningen.

Expressen - 1 timme sedan

Ingemar och Vivi firar 70 år som gifta: ”Vi bråkar aldrig”

En dag i november 1948 gifte sig Vivi och Ingemar med varandra. Nu firar de järnbröllop – 70 år senare.Men för paret från Gislaved är å andra sidan varje dag ett firande av kärleken.

Expressen - 1 timme sedan

Göran Persson: "Dracks alldeles för mycket"

En slapp, sorglös tid med farlig attityd till alkohol.I en intervju med NA tänker förre statsministern Göran Persson tillbaka på sin studietid.– Det dracks alldeles för mycket och många blev skadade av det där, säger Persson..

Expressen - 1 timme sedan

Sällskap spydde i taxi och slog chaufför med spritflaska

En taxiresa urartade under lördagskvällen i Kalmar.En person ur sällskapet kräktes i taxin. Sedan blev chauffören slagen med en spritflaska, skriver Barometern..

Expressen - 2 timmar sedan

Brand i idrottshall i Stockholm – inte under kontroll

Det brinner i golvet på Nybodahallen i södra Stockholm.Branden är inte under kontroll, rapporterar DN.– Vi har en pågående brand i golven i idrottshallen, säger Jarmo Carlsten, ledningsbefäl på Storstockholms räddningstjänst, till tidningen..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna misstänkt våldtagen i svarttaxi – hittad på vägen

En ung kvinna har uppgett att hon våldtagits när hon åkte svarttaxi utanför Surahammar. Hon hittades med trasiga kläder av privatpersoner längs riksväg 66, uppger polisen..

Expressen - 2 timmar sedan

Sverige kan ha förlorat miljarder i skatteplundring

Sverige kan ha förlorat miljardbelopp till följd av kontroversiella skatteupplägg.Under en elvaårsperiod betalade svenska staten ut 14,3 miljarder kronor i så kallad kupongskatt.Sannolikt grundar sig en stor del av utbetalningarna i skentransaktioner, rapporterar SVT Nyheter..

Expressen - 3 timmar sedan

Daphne, 1, fick brännskador –  av vanliga hushållsprodukten

Plötsligt började ettåriga Daphne skrika av smärta.Föräldrarna Towe Lindblad Andersson och Niclas Andersson förstod inte varför – tills de såg brännmärkena.Nu varnar de för den farliga produkten.

Expressen - 3 timmar sedan

Skjutning mot lägenhet – pensionärspar var hemma

Vid en skjutning i Gottsunda i Uppsala gick en kula genom ett fönster till en lägenhet.I lägenheten var ett pensionärspar hemma, uppger polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.