Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 18:22

Expressen - 15 okt 18 kl. 09:45

Hjullastare och personbil i krock – oklart förloppEn hjullastare och en bil har krockat vid Sölvesborg i Blekinge.Polisen vet inte hur olyckan gick till – inte heller ifall någon är skadad..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sölvesborg, Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hjullastareoch , personbili , krock, oklart, förlopp
Kristianstadsbladet - 17 jun 18 kl. 18:13

Bil och hjullastare i krock – ambulans larmad

En hjullastare och en personbil har kolliderat på länsväg 1875 mellan Änglarp och Hårsjö väster om Bjärnum..

Expressen - 12 jul 17 kl. 13:17

Lastbil och personbil i krock – oklart skadeläge

En lastbil och en personbil kolliderade på onsdagsförmiddagen i närheten av Borås. Ambulans, polis och räddningstjänst har kallats till platsen.– Oklart skadeläge.

GT - 30 jul 17 kl. 19:46

Buss och personbil i krock – oklart skadeläge

En buss och en personbil har krockat i Frölunda i Göteborg.Skadeläget är i nuläget oklart.– Vi har spärrat av trafiken, säger larm- och lednings-operatören på räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 10 apr 18 kl. 11:25

Lastbil och personbil i krock – oklart skadeläge

En lastbil och en personbil har kolliderat längs riksväg 63 i Karlstad, enligt ett larm till SOS.Skadeläget är oklart.Polisen meddelar att en person eventuellt är fastklämd..

Expressen - 07 mar 19 kl. 12:25

Buss och personbil i krock – oklart skadeläge

En buss och en personbil har krockat vid Jägersro i Malmö.Skadeläget för de inblandade är oklart.

Expressen - 09 jun 17 kl. 09:52

BIl och lastbil i krock – oklart skadeläge

En trafikolycka mellan en lastbil och personbil har inträffat på Södra länken under fredagsmorgonen."Skadeläget är i nuläget oklart. Det är också oklart vad som föranledde olyckan.

Dalarnas tidningar - 01 okt 16 kl. 00:14

Moped och personbil i krock – oklart skadeläge

En moped och en personbil ska ha krockat i Avesta vid midnatt..

DalaDemokraten - 01 okt 16 kl. 00:14

Moped och personbil i krock – oklart skadeläge

En moped och en personbil ska ha krockat i Avesta vid midnatt..

GT - 27 aug 17 kl. 12:46

Personbil och husbil i krock – oklart skadeläge

En personbil och en husbil har kolliderat i höjd med Bengtsfors.Ambulans, räddningstjänst och polis är på väg till platsen..

Expressen - 01 aug 18 kl. 18:28

Timmerbil och personbil i krock – oklart skadeläge

En timmerbil och en personbil har kolliderat nära Molkom i Karlstad kommun.Olyckan har inträffat på riksväg 63.– Två ambulanser är larmade och vägen är avstängd, uppger Mia Lorén på SOS Alarm..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

E6 avstängd efter olycka med fem bilar

E6 mot Trelleborg är helt avstängd i riktning in mot staden efter en olycka på den västra infarten. Fem bilar ska vara inblandade och en person uppges vara fastklämd.Texten uppdateras.

Expressen - 45 minuter sedan

Kundernas ilska mot SAS inför strejkhotet

Monica Lindén, 58, och hennes sambo ska på semester till Italien.Men den hotande flygstrejken gör det osäkert om de kommer i väg – och nu växer kundernas ilska mot SAS.– Det går inte att få någon information om sin resa, säger Monica Lindén..

Expressen - 45 minuter sedan

Comhem nere – 100 000 kunder drabbas

Samtliga tjänster från Comhem ligger nere i norra Sverige.100 000 kunder är drabbade från Sundsvall och uppåt, bekräftar operatören..

Expressen - 30 minuter sedan

Prästen Annesophie hade sjal i SVT – hatas på nätet

Prästen Annesophie Färdigh höll predikan i gudstjänsten som sändes i SVT på påskdagen.På huvudet bar hon en sjal – vilket skapade en hatstorm mot henne efteråt. – De säger att jag provocerar genom att bära slöja efter det hemska som hände kristna i Sri Lanka, säger hon.

Expressen - 1 timme sedan

20-årig IS-svensk dömd till fängelse för terrorplan

BEIRUT. Han fick direktiv av IS att kidnappa utländska diplomatbarn i Sverige och utföra terrordåd. Den 20-årige Brommabon Hamam al-Weli dömdes i går av en militärdomstol i Libanon till fem års straffarbete.

Expressen - 1 timme sedan

Två personbilar har kolliderat – väg helt avstängd

Två personbilar har kolliderat på en ort söder om Kungsbacka.Skadeläget är ännu oklart men en person sitter kvar i en av bilarna.Vägen är helt avstängd.

Expressen - 1 timme sedan

Fritidshusen under miljonen – här får du mest för pengarna

Fritidshus är hett. Klimatångest och odlingslust gör att många semestrar på hemmaplan.Ny statistik visar att svenskarna har prima läge för att göra kap: i södra delarna av landet finns nämligen Sveriges billigaste fritidshus.

Expressen - 1 timme sedan

Första nypotatisen: 2 000 kronor kilot

Få saker kittlar den svenska sommarnerven såsom den första nyskördade potatisen.Att det sker i Sydsverige är lika säkert som amen i kyrkan.I år var det Victor Eriksson i Torekov som plockade upp de första knölarna..

Expressen - 2 timmar sedan

Sjöstedt vill visa sina väljare att han kan agera

V-ledaren Jonas Sjöstedt är beredd att fälla regeringen över arbetsrätten – och han har fört samtal med M och KD om saken. Enligt Expressens statsvetare Jenny Madestams bedömning vill Sjöstedt nu visa att han kan agera. – Han vill visa för sina väljare att han inte bara sitter still i båten.

Expressen - 2 timmar sedan

Mc-förare körde ner i dike – vägen avstängd

En motorcyklist har kört av vägen i Vallåkra och hamnat i diket.Räddningsarbete pågår – och vägen är helt avstängd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.