SVT > Inrikes

Sunday, 20 January, 18:09

SVT - 15 okt 18 kl. 08:39

Nya talmanssamtal i dag – Löfven troligen den som får ta överModeratledaren Ulf Kristersson har kastat in handduken för tillfället. Näst på tur att sondera vidare blir troligen S-ledaren Stefan Löfven. Under måndagen kommer talmannen åter att samtala med partiledarna för att bestämma vem som ska få ett nytt sonderingsuppdrag..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ulf Kristersson, Stefan Löfven

Dela artikeln

1022 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya talmanssamtali , dag, Löfven, troligenden som får , ta över
BT - 10 dec 18 kl. 07:51

I dag: Löfven ger besked om regeringsfrågan

I dag väntas Stefan Löfven (S) träffa talmannen Andreas Norlén för att avrapportera läget i regeringsförhandlingarna. Därefter väntas talmannen kommentera nästa steg i regeringsbildningen – statsministeromröstningen om Löfven..

SVT - 03 okt 14 kl. 06:10

I dag: Löfven presenterar sin regering

Efter att Stefan Löfven igår valdes till Sveriges nye statsminister kommer han idag klockan 09.00 att i riksdagen avge sin regeringsförklaring. Där beskriver han vad Socialdemokraterna och Miljöpartiet enats om när det gäller politikens inriktning.

YLE - 26 mar 15 kl. 07:49

Lännen Media: Löfven stöder inte militärallians med Finland

Sveriges statsminister Stefan Löfven stöder inte en öppen militärallians mellan Sverige och Finland, eller att ländernas arméer slås ihop. Det här skriver Lännen Media i dag. Löfven säger ändå att det militära samarbetet med Finland är viktigt och något som han vill fortsätta utveckla.

BT - 08 okt 14 kl. 20:01

EU-debut för Löfven i Milano

Han missade Merkel, men knöt framtidskontakter till både Hollande och Renzi. Och om Palestina står Stefan Löfven (S) på sig, efter första utlandsresan som statsminister.- Vi tar vår position utifrån vad vi tror på.

Expressen - 05 dec 12 kl. 12:02

K-G: Löfven borde bekymra sig

Opinionsundersökningen från SCB bekräftar en befintlig trend: Det rödgröna blocket har ett stort försprång och Sverigedemokraterna skulle få en vågmästarroll om det vore val i dag. ? Löfven liksom Reinfeldt borde bekymra sig över att de tappar flesta väljare till SD, säger Expressens politiske kommentator K-G Bergström..

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 12 kl. 07:01

Bombrättegång startar i dag

I dag inleds den troligen enda rättsliga prövningen av självmordsattentatet i Stockholm 2010. En domstol i Skottland kan bli den mest öppna källan till vad som föregick det för Sverige unika dådet..

Eurosport - 07 aug 12 kl. 07:41

Olympiska spelen - OS-guide dag 11: Lidberg jagar medalj 7 - här är alla tider

SOK:s mål för OS i London var att ta fler än sex medaljer. Om någon ska uppfylla det målet redan i dag blir det troligen brottaren Jimmy Lidberg - men då måste han först övervinna smärtan i ljumsken..

Aftonbladet - 03 dec 15 kl. 15:24

Stötta Afghanistans kvinnor i dag, Löfven

Debattörerna: Regeringen måste sätta press på president Ashraf Ghani.

Barometern - 19 sep 18 kl. 11:19

Löfven hoppas på talmanssamtal

Socialdemokraterna vill förhandla om en gemensam talmanskandidat med de borgerliga partierna. Men responsen från Alliansen har varit sval. - Jag vet ännu inte vad som gäller.

Fler nyheter från SVT

SVT - 30 minuter sedan

Madeleine Albright varnar för fascism

Hon var USA:s första kvinnliga utrikesminister. Nu kommer ex-ministern och demokraten Madeleine Albright ut med en bok som varnar för fascism – i både Europa och USA. I en intervju med SVT:s USA-korrespondent säger hon också att hon ser Donald Trump som USA:s ”minst demokratiska president i modern tid”..

SVT - 3 timmar sedan

”Superblodmåne” på måndag – kan ses i nästan hela landet

På måndag morgon bör du ställa in väckarklockan på extra tidig väckning. Då inträffar en så kallad ”superblodmåne” – supermåne och total månförmörkelse på samma gång. Nästa chans att se det i Sverige är först om tio år..

SVT - 6 timmar sedan

Löfven om kommande regeringen: ”Bra att ibland göra om”

Nya statsråd och förändringar i departementen. Det kommer att bli en hel del ändringar när Sveriges nygamla statsminister Stefan Löfven på måndagen presenterar sin nya regering. Det säger han i en intervju med Aftonbladet..

SVT - 6 timmar sedan

Linus Dunkers sålde bitcoin – blev skyldig Skatteverket 8 miljoner

Linus Dunkers är en av de svenskar som har tjänat miljoner på bitcoin. Nu vill Skatteverket att han betalar skatt på åtta till tio miljoner kronor. Det är ungefär tre gånger så mycket som han själv säger att han har gjort i vinst..

SVT - 8 timmar sedan

Skatteverket tiodubblade sin jakt på bitcoinmiljonärer

Nu hårdnar Skatteverkets jakt på personer som tjänat mycket pengar på bitcoin. Myndigheten tiodubblade antalet utredningar om kryptovalutor förra året..

SVT - 10 timmar sedan

Mack hade diesel i bensinpumpen

När flera bilar som tankats på en mack i Årjängs kommun fick motorstopp insåg personalen att bensinpumpen var fylld med diesel..

SVT - Igår: 17:48

HSAN återkallar legitimationen för plastikkirurg som förstört patienters näsor

Hälso-och sjukvårdens ansvarsnämnd, HSAN, har återkallat läkarlegitimationen för den plastikkirurg som opererat sönder patienternas näsor..

SVT - Igår: 15:18

Jonas Sjöstedt: Hotet är reellt

När Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt tidigare i veckan meddelade att hans parti släpper fram Stefan Löfven (S) som statsminister var han tydlig med att partiet kommer att försöka fälla regeringen om den går fram med att införa marknadshyror och inskränkningar i arbetsrätten. I Ekots lördagsintervju säger han nu att det hotet är ”100 procent reellt”..

SVT - Igår: 07:25

Handbok ska stötta mot påverkanskampanjer

Svenska myndigheter måste kunna identifiera och bemöta påverkanskampanjer. Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ger nu ut en ny version av en handbok i ämnet och ska i vår utbilda personal vid ansvariga myndigheter..

SVT - Igår: 02:50

Löfvens löften som bryts med överenskommelsen

Det krävdes en hel del ge och ta från Socialdemokraterna och Stefan Löfven för att riksdagen återigen skulle tolerera honom som statsminister..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.