SVT > Inrikes

Sunday, 18 November, 19:31

SVT - 15 okt 18 kl. 08:39

Nya talmanssamtal i dag – Löfven troligen den som får ta överModeratledaren Ulf Kristersson har kastat in handduken för tillfället. Näst på tur att sondera vidare blir troligen S-ledaren Stefan Löfven. Under måndagen kommer talmannen åter att samtala med partiledarna för att bestämma vem som ska få ett nytt sonderingsuppdrag..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ulf Kristersson, Stefan Löfven

Dela artikeln

1022 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya talmanssamtali , dag, Löfven, troligenden som får , ta över
SVT - 03 okt 14 kl. 06:10

I dag: Löfven presenterar sin regering

Efter att Stefan Löfven igår valdes till Sveriges nye statsminister kommer han idag klockan 09.00 att i riksdagen avge sin regeringsförklaring. Där beskriver han vad Socialdemokraterna och Miljöpartiet enats om när det gäller politikens inriktning.

YLE - 26 mar 15 kl. 07:49

Lännen Media: Löfven stöder inte militärallians med Finland

Sveriges statsminister Stefan Löfven stöder inte en öppen militärallians mellan Sverige och Finland, eller att ländernas arméer slås ihop. Det här skriver Lännen Media i dag. Löfven säger ändå att det militära samarbetet med Finland är viktigt och något som han vill fortsätta utveckla.

BT - 08 okt 14 kl. 20:01

EU-debut för Löfven i Milano

Han missade Merkel, men knöt framtidskontakter till både Hollande och Renzi. Och om Palestina står Stefan Löfven (S) på sig, efter första utlandsresan som statsminister.- Vi tar vår position utifrån vad vi tror på.

Expressen - 05 dec 12 kl. 12:02

K-G: Löfven borde bekymra sig

Opinionsundersökningen från SCB bekräftar en befintlig trend: Det rödgröna blocket har ett stort försprång och Sverigedemokraterna skulle få en vågmästarroll om det vore val i dag. ? Löfven liksom Reinfeldt borde bekymra sig över att de tappar flesta väljare till SD, säger Expressens politiske kommentator K-G Bergström..

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 12 kl. 07:01

Bombrättegång startar i dag

I dag inleds den troligen enda rättsliga prövningen av självmordsattentatet i Stockholm 2010. En domstol i Skottland kan bli den mest öppna källan till vad som föregick det för Sverige unika dådet..

Eurosport - 07 aug 12 kl. 07:41

Olympiska spelen - OS-guide dag 11: Lidberg jagar medalj 7 - här är alla tider

SOK:s mål för OS i London var att ta fler än sex medaljer. Om någon ska uppfylla det målet redan i dag blir det troligen brottaren Jimmy Lidberg - men då måste han först övervinna smärtan i ljumsken..

Aftonbladet - 03 dec 15 kl. 15:24

Stötta Afghanistans kvinnor i dag, Löfven

Debattörerna: Regeringen måste sätta press på president Ashraf Ghani.

Barometern - 19 sep 18 kl. 11:19

Löfven hoppas på talmanssamtal

Socialdemokraterna vill förhandla om en gemensam talmanskandidat med de borgerliga partierna. Men responsen från Alliansen har varit sval. - Jag vet ännu inte vad som gäller.

Helsingborgs Dagblad - 19 sep 18 kl. 11:19

Löfven hoppas på talmanssamtal

Socialdemokraterna vill förhandla om en gemensam talmanskandidat med de borgerliga partierna. Men responsen från Alliansen har varit sval. – Jag vet ännu inte vad som gäller.

Kristianstadsbladet - 19 sep 18 kl. 11:19

Löfven hoppas på talmanssamtal

Socialdemokraterna vill förhandla om en gemensam talmanskandidat med de borgerliga partierna. Men responsen från Alliansen har varit sval. - Jag vet ännu inte vad som gäller.

Fler nyheter från SVT

SVT - 45 minuter sedan

Motreaktionerna till Black Friday växer

Köpfesterna avlöser varandra. Efter Singles Day står Black Friday i startgroparna – men det saknas inte motreaktioner. White Monday, och Facebookeventet ”Black Friday – jag köper det inte” är några av dessa.

SVT - 2 timmar sedan

Trots miljoner år av fortplantning – det här är ännu okänt om sex 

Vart på sex-kunskaps-kartan finns det vita fläckar? SVT Nyheter ställde frågan till två sexforskare – och i videon ser du svaret..

SVT - 3 timmar sedan

Emma Frans: Sex som träning – funkar det?

”Äh, jag tränar inte så mycket – men jag har jättemycket sex!” Det där kanske du har fått höra nån gång? Om du hatar att jogga i regnet eller trängas med svettiga främlingar på gymmet så låter det kanske frestande att använda sex som motionsform.

SVT - 14 timmar sedan

18 november: Nattens nyheter

SVT - 15 timmar sedan

Fler positiva till att ha kollegor med funktionsnedsättning

Allt fler är positiva till att jobba med personer som har en funktionsnedsättning. Åtta av tio kan tänka sig det, enligt en ny undersökning från Novus. – Man får ju en livskvalitet av att jobba, säger Marie Serrander, som själv har en funktionsnedsättning och jobbar som teamleare..

SVT - 21 timmar sedan

Skottlossning i Malmö

Polisen har fått larm om skottlossning från områdena Örtagården, Rosengård och Persborg i Malmö, skriver myndigheten på sin hemsida..

SVT - 21 timmar sedan

Snart slut på novembervärme – vintern drar söderut

Nu kommer vintern. Nästa vecka blir det kallare i hela landet – med minusgrader även dagtid i halva landet. – Vi har haft det varmare än normalt i hela landet men nu blir det betydligt kallare, säger SVT:s meteorolog Deana Bajic..

SVT - Igår: 22:11

Ley har två masterutbildningar – men får inte jobb

Afrosvenskar har dåliga förutsättningar på arbetsmarknaden visar en ny rapport. Ley Ikpo har två masterutbildningar, en från Stockholms universitetet och en från Sorbonne i Paris. Trots detta får han inga jobb inom sitt område.

SVT - Igår: 15:36

80- och 90-talisterna nobbar politiken – därför är det ett problem

Det har blivit allt svårare för partierna att locka unga till politiken. Efter valet finns en underrepresentation av unga vuxna i 280 kommuner, visar en genomgång av alla invalda i kommunfullmäktige som SVT Nyheter gjort. – Att vissa grupper inte är närvarande och för sina generationskamraters talan spelar roll, säger David Karlsson, statsvetare på Göteborgs universitet..

SVT - Igår: 15:37

Lista: Sju exempel på kommuner som sticker ut

Äldst, yngst eller vanligast? Här är kommunerna som lyckas – eller misslyckas – med att representera folket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.