SVT > Inrikes

Thursday, 25 April, 10:06

SVT - 15 okt 18 kl. 08:39

Nya talmanssamtal i dag – Löfven troligen den som får ta överModeratledaren Ulf Kristersson har kastat in handduken för tillfället. Näst på tur att sondera vidare blir troligen S-ledaren Stefan Löfven. Under måndagen kommer talmannen åter att samtala med partiledarna för att bestämma vem som ska få ett nytt sonderingsuppdrag..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Ulf Kristersson, Stefan Löfven

Dela artikeln

1022 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya talmanssamtali , dag, Löfven, troligenden som får , ta över
BT - 10 dec 18 kl. 07:51

I dag: Löfven ger besked om regeringsfrågan

I dag väntas Stefan Löfven (S) träffa talmannen Andreas Norlén för att avrapportera läget i regeringsförhandlingarna. Därefter väntas talmannen kommentera nästa steg i regeringsbildningen – statsministeromröstningen om Löfven..

SVT - 03 okt 14 kl. 06:10

I dag: Löfven presenterar sin regering

Efter att Stefan Löfven igår valdes till Sveriges nye statsminister kommer han idag klockan 09.00 att i riksdagen avge sin regeringsförklaring. Där beskriver han vad Socialdemokraterna och Miljöpartiet enats om när det gäller politikens inriktning.

YLE - 26 mar 15 kl. 07:49

Lännen Media: Löfven stöder inte militärallians med Finland

Sveriges statsminister Stefan Löfven stöder inte en öppen militärallians mellan Sverige och Finland, eller att ländernas arméer slås ihop. Det här skriver Lännen Media i dag. Löfven säger ändå att det militära samarbetet med Finland är viktigt och något som han vill fortsätta utveckla.

BT - 08 okt 14 kl. 20:01

EU-debut för Löfven i Milano

Han missade Merkel, men knöt framtidskontakter till både Hollande och Renzi. Och om Palestina står Stefan Löfven (S) på sig, efter första utlandsresan som statsminister.- Vi tar vår position utifrån vad vi tror på.

Expressen - 05 dec 12 kl. 12:02

K-G: Löfven borde bekymra sig

Opinionsundersökningen från SCB bekräftar en befintlig trend: Det rödgröna blocket har ett stort försprång och Sverigedemokraterna skulle få en vågmästarroll om det vore val i dag. ? Löfven liksom Reinfeldt borde bekymra sig över att de tappar flesta väljare till SD, säger Expressens politiske kommentator K-G Bergström..

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 12 kl. 07:01

Bombrättegång startar i dag

I dag inleds den troligen enda rättsliga prövningen av självmordsattentatet i Stockholm 2010. En domstol i Skottland kan bli den mest öppna källan till vad som föregick det för Sverige unika dådet..

Eurosport - 07 aug 12 kl. 07:41

Olympiska spelen - OS-guide dag 11: Lidberg jagar medalj 7 - här är alla tider

SOK:s mål för OS i London var att ta fler än sex medaljer. Om någon ska uppfylla det målet redan i dag blir det troligen brottaren Jimmy Lidberg - men då måste han först övervinna smärtan i ljumsken..

Aftonbladet - 03 dec 15 kl. 15:24

Stötta Afghanistans kvinnor i dag, Löfven

Debattörerna: Regeringen måste sätta press på president Ashraf Ghani.

Barometern - 19 sep 18 kl. 11:19

Löfven hoppas på talmanssamtal

Socialdemokraterna vill förhandla om en gemensam talmanskandidat med de borgerliga partierna. Men responsen från Alliansen har varit sval. - Jag vet ännu inte vad som gäller.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Direktiven spikade – föreslår undantag i las

Tydligt utökade undantag från turordningsreglerna och lägre kostnader vid uppsägningar. Nu är direktiven spikade i den statliga utredning som ska se över arbetsrätten. – Det har varit väldigt intensiva förhandlingar, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S)..

SVT - 1 timme sedan

Småföretagare lurades att köpa abonnemang och prylar – nu begärs Dialect AB i konkurs

Telekomkedjan Dialect går i konkurs. Koncernen fick svåra problem efter att SVT granskat den aggressiva telefonförsäljning som bedrevs av företaget mot äldre småföretagare..

SVT - 2 timmar sedan

Vinstlyft för Swedbank

Skandalomsusade Swedbank slår analytikernas förväntningar med årets första kvartalsrapport. Samtidigt meddelar bankkoncernen att man nu ska tillsätta en ny enhet inom banken för att motverka penningtvätt..

SVT - 3 timmar sedan

Nu är det premiär för SVT:s ”Partiduellen” inför EU-valet

Den 26 maj är det val till EU-parlamentet. Vet du vad du ska rösta på och vad partierna står i de viktigaste frågorna? Om inte kan du ta hjälp av SVT:s unika verktyg ”Partiduellen”.

SVT - 10 timmar sedan

Hon hjälper barnen som rånas: ”Vi ringer upp dem”

Rånen mot barn har blivit vanligare och grövre. Många rånas under vapenhot och utsätts dessutom för våld. Men att våga ta emot stöd och prata om det i efterhand kan påskynda läkningen och ge goda insikter hos de utsatta.

SVT - 11 timmar sedan

Pappa: ”Fruktansvärt att ens barn ska behöva utsättas för det”

En tidig eftermiddag i januari förra året rånades Nicholas Jessens åttaårige son när han var på väg hem från skolan i Nacka utanför Stockholm. – Det var fyra eller fem killar som han tror var ungefär mellan 17 och 20 år som plötsligt dök upp alldeles utanför skolgården. De visade en kniv och tog hans mobil och stack.

SVT - 11 timmar sedan

Polisen om rånen mot barn: ”Lyckade skolresultat är a och o”

Antalet anmälningar om unga som rånar barn ökade rekordmycket under förra året. Max Åkerwall, chef för lokalpolisområdet Södertälje, menar att det inte beror på resursbrist inom polisen. – Lyckade skolresultat är a och o, säger Max Åkerwall..

SVT - 12 timmar sedan

Här är apparna som kan sälja information om hur du rör dig

Information som lagras i mobilappar gör att en persons hela rörelsemönster kan spåras dygnet runt. Apparna som gör detta är av vitt skilda typer – alltifrån casino-appar, träningsappar till appar om vegankost. DN har identifierat över 100 appar som kan spåra dig och sälja informationen vidare..

SVT - 12 timmar sedan

Experten: Så tar du kontroll över vad apparna lagrar

En granskning av DN visar att hundratusentals svenskar kan spåras dygnet runt via apparna de har i sina mobiler. Men det finns sätt att ta kontroll över vilken information dina appar lagrar om dig, menar säkerhetsexperten Anne-Marie Eklund-Löwinder. Här är hennes bästa tips..

SVT - 12 timmar sedan

Ny razzia mot Swedbank

Ekobrottsmyndigheten, EBM, har under onsdagen genomfört ännu en husrannsakan mot Swedbanks huvudkontor, enligt Dagens Industri. ”Jag kan bekräfta att polisen har varit på Swedbank och fått ytterligare handlingar”, säger bankens advokat Hans Strandberg till Di..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.