Expressen > Nyheter

Monday, 21 January, 07:05

Expressen - 15 okt 18 kl. 07:56

Flera bilar i olycka – skadeläget är oklartStrax innan klockan 7 under måndagsmorgonen skedde en trafikolycka på väg 19 mellan Hanaskog och Bjärlöv. Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hanaskog, Bjärlöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera bilari , olycka, skadelägetär , oklart
Expressen - 04 mar 16 kl. 08:39

Flera bilar i olycka – skadeläget oklart

Tre bilar har kolliderat på riksväg 40 vid Kallebäcksmotet. Skadeläget är oklart. – Vi är på väg till platsen, säger Jenny Widén, presstalesperson hos polisen i region Väst..

Expressen - 26 apr 16 kl. 10:04

Två bilar krockade – skadeläget oklart

Två bilar har krockat på Hisingen i Göteborg, enligt SOS. Skadeläget är okänt..

GT - 05 aug 18 kl. 00:10

Flera bilar i olycka – skadeläget oklart

En flerbilskrock har inträffat på Söderleden i Göteborg, i riktning mot Frölunda.– Det är fem till åtta bilar inblandade, säger Andreas Terner, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.Det är oklart om någon kommit till fysisk skada i samband med olyckan..

Expressen - 15 jul 17 kl. 22:51

Två bilar i kollision – skadeläget oklart

På väg 520, i höjd med Axhult, Markaryd, har två bilar kolliderat.Skadeläget är ännu okänt.– Vi är på väg till platsen, säger Maya Forstenius, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

Expressen - 16 dec 17 kl. 19:54

Person påkörd utanför Gekås: "Skadeläget oklart"

På lördagskvällen har en person blivit påkörd av en personbil i Ullared.– Det är utanför Gekås, säger Peter Karlborg, vakthavande befäl vid räddningstjänsten Väst.Skadeläget oklart..

Expressen - 05 maj 18 kl. 15:16

Larm om flerbilskrock på E6 – skadeläget oklart

På lördagseftermiddagen har ambulans, polis och räddningstjänst larmats om trafikolycka på E6 i Kungälv.– Det ska vara flertalet personbilar som har krockat, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.Skadeläget oklart.

Expressen - 04 jul 14 kl. 17:35

Bil voltade efter olycka – skadeläget är oklart

Två personbilar var strax innan klockan fem på fredagseftermiddagen inblandade i en olycka i höjd med Spjutstorp utanför Tomelilla. En bil ska enligt uppgift till polisen ha voltat och lagt sig på taket. Skadeläget är oklart..

Expressen - 02 apr 16 kl. 12:15

Två bilar krockade – skadeläget är oklart

Polis och räddningstjänst larmades på lördagsförmiddagen till en trafikolycka utanför Kristianstad. Enligt larmet har två bilar krockat på Arkelstorpsvägen. – Skadeläget är oklart, säger Jimmy Modin, pressinformatör vid polisens kommunikationscentral i region Syd..

GT - 05 sep 16 kl. 15:47

Tre bilar i krock – skadeläget oklart

Tre bilar har kolliderat på länsväg 155, i höjd med Torslanda. – Skadeläget är oklart, säger Ulla Brehm, polisen presstalesperson i Region Väst. Polis, ambulans och räddningstjänst har ryckt ut till platsen..

Expressen - 28 okt 16 kl. 07:07

Tre bilar i krock på E6 – skadeläget oklart

Tre bilar var inblandade i en krock på E 6 vid Center Syd i Löddeköpinge på fredagsmorgonen. Skadeläget för de inblandade är ännu oklart men polis, räddningstjänst och ambulans är på platsen..

GT - 14 dec 16 kl. 17:32

Två bilar i frontalkrock: "Skadeläget oklart"

På onsdagseftermiddagen har två bilar frontalkrockat på länsväg 180 utanför Borås.– Alla ska ha tagit sig ur bilarna, men skadeläget är oklart, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Melanias förändring under åren som presidenthustru

På ostadiga ben tog Melania Trump sina första steg in i Vita huset.Hon har sett osäker och nästan ovillig ut i rollen som USA:s första dam sedan start.Men en förändring har skett.

Expressen - 30 minuter sedan

Knivskuren man hittad av tidningsbud

Natten mot måndag hittades en knivskuren man i Majorna, Göteborg.– Det var ett tidningsbud som hittade honom. Hans skador är allvarliga, säger Magnus Nordqvist, vakthavande befäl vid polisen region Väst..

Expressen - 30 minuter sedan

S-topparna i hemligt möte

Socialdemokraternas verkställande utskott har suttit i hemliga möten under veckan.Enligt inrikes- och justitieminister Morgan Johansson har man diskuterat den kommande mandatperioden.– Januariavtalet med MP, C och L innebär bl a stärkt välfärd, ökat bostadsbyggande, påbörjad familjevecka och förstärkt brottsbekämpning.

Expressen - 30 minuter sedan

Lastbil står still på E6 – stor påverkan på trafiken

En lastbil står stilla på E6 melllan Helsingborg och Ängelholm. Enligt Trafikverkets hemsida står lastbilen "illa till" och har stor påverkan på trafiken..

Expressen - 30 minuter sedan

51-åring åkte fast två gånger för grov rattfylla

En 51-årig körkortslös man har åtalats i Malmö för att under loppet av två månader åkt fast två gånger för rattfylleri.Vid ett tillfälle var mannen så full att han tappade kontrollen över sin bil och körde på en man.Då hade 51-åringen 1,82 promille alkohol i blodet..

Expressen - 1 timme sedan

Flera Ica-handlare slutar med paket från Postnord

Först Black Friday och sedan julhandel gjorde att postombud gick på knäna. Nu slutar flera butiker att lämna ut paket från Postnord.– Volymerna sväljs inte i det befintliga nätet vi har i dag, säger Annette Rihagen, chef för Postnords ombudsnät, till DN.

Expressen - 1 timme sedan

Oskar bollades runt i vården – tog sitt liv

Oskar försökte begå självmord första gången som 12-åring.Han hade flera diagnoser, led av ångest och missbrukade alkohol och droger.I flera år bollades Oskar runt i vården – tills han i oktober förra året tog sitt liv.

Expressen - 1 timme sedan

Giuliani: Trump kan ha diskuterat Cohens lögn

Donald Trumps advokat Rudy Giuliani medger att det är möjligt att presidenten diskuterade med Michael Cohen innan han ljög för kongressen.I en intervju med CNN säger Giuliani att ett sådant samtal skulle varit ”helt normalt”:– Än sen, om han pratade med honom om det, säger Giuliani. .

Expressen - 3 timmar sedan

Skoteråkare räddades ur vattnet

Två personer hamnade i vattnet efter att den skoter som de färdades på gått genom isen i Rundvik i Nordmalings kommun på söndagen. När räddningstjänsten kom till olycksplatsen var de redan uppe, skriver Västerbottens-Kuriren..

Expressen - 3 timmar sedan

Man anhållen efter biljakt i Skövde

En man har anhållits för flera brott efter en dramatisk biljakt i Skövde sent på söndagskvällen, skriver Skaraborgs Allehanda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.