Expressen > Nyheter

Monday, 19 November, 04:25

Expressen - 15 okt 18 kl. 07:56

Flera bilar i olycka – skadeläget är oklartStrax innan klockan 7 under måndagsmorgonen skedde en trafikolycka på väg 19 mellan Hanaskog och Bjärlöv. Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hanaskog, Bjärlöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera bilari , olycka, skadelägetär , oklart
Expressen - 04 mar 16 kl. 08:39

Flera bilar i olycka – skadeläget oklart

Tre bilar har kolliderat på riksväg 40 vid Kallebäcksmotet. Skadeläget är oklart. – Vi är på väg till platsen, säger Jenny Widén, presstalesperson hos polisen i region Väst..

Expressen - 26 apr 16 kl. 10:04

Två bilar krockade – skadeläget oklart

Två bilar har krockat på Hisingen i Göteborg, enligt SOS. Skadeläget är okänt..

GT - 05 aug 18 kl. 00:10

Flera bilar i olycka – skadeläget oklart

En flerbilskrock har inträffat på Söderleden i Göteborg, i riktning mot Frölunda.– Det är fem till åtta bilar inblandade, säger Andreas Terner, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.Det är oklart om någon kommit till fysisk skada i samband med olyckan..

Expressen - 15 jul 17 kl. 22:51

Två bilar i kollision – skadeläget oklart

På väg 520, i höjd med Axhult, Markaryd, har två bilar kolliderat.Skadeläget är ännu okänt.– Vi är på väg till platsen, säger Maya Forstenius, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

Expressen - 16 dec 17 kl. 19:54

Person påkörd utanför Gekås: "Skadeläget oklart"

På lördagskvällen har en person blivit påkörd av en personbil i Ullared.– Det är utanför Gekås, säger Peter Karlborg, vakthavande befäl vid räddningstjänsten Väst.Skadeläget oklart..

Expressen - 05 maj 18 kl. 15:16

Larm om flerbilskrock på E6 – skadeläget oklart

På lördagseftermiddagen har ambulans, polis och räddningstjänst larmats om trafikolycka på E6 i Kungälv.– Det ska vara flertalet personbilar som har krockat, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.Skadeläget oklart.

Expressen - 04 jul 14 kl. 17:35

Bil voltade efter olycka – skadeläget är oklart

Två personbilar var strax innan klockan fem på fredagseftermiddagen inblandade i en olycka i höjd med Spjutstorp utanför Tomelilla. En bil ska enligt uppgift till polisen ha voltat och lagt sig på taket. Skadeläget är oklart..

Expressen - 02 apr 16 kl. 12:15

Två bilar krockade – skadeläget är oklart

Polis och räddningstjänst larmades på lördagsförmiddagen till en trafikolycka utanför Kristianstad. Enligt larmet har två bilar krockat på Arkelstorpsvägen. – Skadeläget är oklart, säger Jimmy Modin, pressinformatör vid polisens kommunikationscentral i region Syd..

GT - 05 sep 16 kl. 15:47

Tre bilar i krock – skadeläget oklart

Tre bilar har kolliderat på länsväg 155, i höjd med Torslanda. – Skadeläget är oklart, säger Ulla Brehm, polisen presstalesperson i Region Väst. Polis, ambulans och räddningstjänst har ryckt ut till platsen..

Expressen - 28 okt 16 kl. 07:07

Tre bilar i krock på E6 – skadeläget oklart

Tre bilar var inblandade i en krock på E 6 vid Center Syd i Löddeköpinge på fredagsmorgonen. Skadeläget för de inblandade är ännu oklart men polis, räddningstjänst och ambulans är på platsen..

GT - 14 dec 16 kl. 17:32

Två bilar i frontalkrock: "Skadeläget oklart"

På onsdagseftermiddagen har två bilar frontalkrockat på länsväg 180 utanför Borås.– Alla ska ha tagit sig ur bilarna, men skadeläget är oklart, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Bankbox sprängd vid torg

En bankbox har sprängts vid Stora torget i Skänninge i Mjölby kommun, rapporterar flera medier. Boxen används av företag för att lämna in pengar..

Expressen - 1 timme sedan

Man sköts och knivskars i Nacka

En man har skjutits och knivskurits i Nacka, uppger polisen i region Stockholm. Larmet kom till 23.06 och mannen fördes med ambulans till sjukhus..

Expressen - 1 timme sedan

NK:s julskyltning får liv – med hjälp av ny app

Under söndagen avtäcktes varuhuset NK:s julskyltning.Samtidigt lanserades en app med vilken figurerna i skyltningen kommer till liv..

Expressen - 1 timme sedan

Sju till åtta personer i bråk – kvinna skadad

Ett bråk har ägt rum mellan två grupperingar i Vällingby utanför Stockholm, skriver Aftonbladet.Polisen berättar för tidningen att sju till åtta personer har varit inblandade i bråket, och att tillhyggen ska ha använts.En kvinna hittades skadad men vid medvetande och fördes till sjukhus med ambulans..

Expressen - 2 timmar sedan

Här tvingas boende fly monstervågor på Teneriffa

Jättevågor har drabbat svenskfavoriten Teneriffa på Kanarieöarna, skriver Sky News.Vågorna har blivit upp till sex meter höga och har orsakat stora skador.39 personer har evakuerats och tvingats lämna sina hem..

Expressen - 3 timmar sedan

Bilderna som visar förödelsen i Kalifornien

76 människor har förlorat sina liv och över 1200 saknas på grund av skogsbränderna i Kalifornien.Här är bilderna som visar förödelsen..

Expressen - 3 timmar sedan

Prinsessans stora kärlekslycka – kan snart förlova sig med nya killen

Prinsessan Eugenie, 28, gifte sig nyligen med kärleken Jack Brooksbank, 32.Nu har Eugenies äldre syster Beatrice, 30, träffats av Amors pilar. Enligt Daily Mail har prinsessan nämligen blivit blixtförälskad i en 34-årig fastighetsmiljonär – och en förlovning kan vara nära.

Expressen - 4 timmar sedan

Sommarens torka ger brist på julgranar

Sommarens torka slog hårt mot julgransodlarna.Årets julgranar blir mindre än vanligt – och på sikt riskerar det att bli granbrist i Sverige..

Expressen - 5 timmar sedan

Trump om bränderna: Borde göra som Finland

Över 70 personer har bekräftats döda i samband med skogsbränderna i USA.Nu vill Donald Trump att de ska dra lärdom av Finland – när det kommer till hantering av skogar för att undvika bränder.– De krattar mycket, säger han i CNN.

Expressen - 5 timmar sedan

Tobé: ”Låt Kriminalvården ha hand om unga kriminella”

Det dödliga skjutvåldet har krävt tre offer bara under den senaste veckan.  Det brottsförebyggande arbetet debatterades i SVT:s Agenda. – Kan man inte pröva att låta Kriminalvården komma in och arbeta med just de här grovt kriminella ungdomarna?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.