Expressen > Nyheter

Friday, 26 April, 06:25

Expressen - 15 okt 18 kl. 07:56

Flera bilar i olycka – skadeläget är oklartStrax innan klockan 7 under måndagsmorgonen skedde en trafikolycka på väg 19 mellan Hanaskog och Bjärlöv. Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hanaskog, Bjärlöv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera bilari , olycka, skadelägetär , oklart
Expressen - 04 mar 16 kl. 08:39

Flera bilar i olycka – skadeläget oklart

Tre bilar har kolliderat på riksväg 40 vid Kallebäcksmotet. Skadeläget är oklart. – Vi är på väg till platsen, säger Jenny Widén, presstalesperson hos polisen i region Väst..

Expressen - 26 apr 16 kl. 10:04

Två bilar krockade – skadeläget oklart

Två bilar har krockat på Hisingen i Göteborg, enligt SOS. Skadeläget är okänt..

GT - 05 aug 18 kl. 00:10

Flera bilar i olycka – skadeläget oklart

En flerbilskrock har inträffat på Söderleden i Göteborg, i riktning mot Frölunda.– Det är fem till åtta bilar inblandade, säger Andreas Terner, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg.Det är oklart om någon kommit till fysisk skada i samband med olyckan..

Expressen - 15 jul 17 kl. 22:51

Två bilar i kollision – skadeläget oklart

På väg 520, i höjd med Axhult, Markaryd, har två bilar kolliderat.Skadeläget är ännu okänt.– Vi är på väg till platsen, säger Maya Forstenius, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

Expressen - 16 dec 17 kl. 19:54

Person påkörd utanför Gekås: "Skadeläget oklart"

På lördagskvällen har en person blivit påkörd av en personbil i Ullared.– Det är utanför Gekås, säger Peter Karlborg, vakthavande befäl vid räddningstjänsten Väst.Skadeläget oklart..

Expressen - 05 maj 18 kl. 15:16

Larm om flerbilskrock på E6 – skadeläget oklart

På lördagseftermiddagen har ambulans, polis och räddningstjänst larmats om trafikolycka på E6 i Kungälv.– Det ska vara flertalet personbilar som har krockat, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst.Skadeläget oklart.

Expressen - 04 jul 14 kl. 17:35

Bil voltade efter olycka – skadeläget är oklart

Två personbilar var strax innan klockan fem på fredagseftermiddagen inblandade i en olycka i höjd med Spjutstorp utanför Tomelilla. En bil ska enligt uppgift till polisen ha voltat och lagt sig på taket. Skadeläget är oklart..

Expressen - 02 apr 16 kl. 12:15

Två bilar krockade – skadeläget är oklart

Polis och räddningstjänst larmades på lördagsförmiddagen till en trafikolycka utanför Kristianstad. Enligt larmet har två bilar krockat på Arkelstorpsvägen. – Skadeläget är oklart, säger Jimmy Modin, pressinformatör vid polisens kommunikationscentral i region Syd..

GT - 05 sep 16 kl. 15:47

Tre bilar i krock – skadeläget oklart

Tre bilar har kolliderat på länsväg 155, i höjd med Torslanda. – Skadeläget är oklart, säger Ulla Brehm, polisen presstalesperson i Region Väst. Polis, ambulans och räddningstjänst har ryckt ut till platsen..

Expressen - 28 okt 16 kl. 07:07

Tre bilar i krock på E6 – skadeläget oklart

Tre bilar var inblandade i en krock på E 6 vid Center Syd i Löddeköpinge på fredagsmorgonen. Skadeläget för de inblandade är ännu oklart men polis, räddningstjänst och ambulans är på platsen..

GT - 14 dec 16 kl. 17:32

Två bilar i frontalkrock: "Skadeläget oklart"

På onsdagseftermiddagen har två bilar frontalkrockat på länsväg 180 utanför Borås.– Alla ska ha tagit sig ur bilarna, men skadeläget är oklart, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen i region Väst. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Hotet före storbranden: ”Två minuter har du”

Ett bråk om en postförsändelse misstänks ligga bakom branden i Skövde i januari.Ett stort lägenhetshus stod i lågor och 43 lägenheter drabbades – nu åtalas en man i 20-årsåldern för att ha orsakat branden. Kort innan branden startade misstänks han ha skrivit ett meddelande till en boende i huset: ”Två minuter har du.

Expressen - 45 minuter sedan

Strejken är i gång – över 300 avgångar inställda

Nu är SAS-strejken i gång.Svensk pilotförening har valt att ta ut sina medlemmar i strejk – och det påverkar tiotusentals resenärer.315 avgångar har ställts in..

Expressen - 1 timme sedan

Trumps attack mot Biden: ”Kan inte göra jobbet”

Donald Trump kallar Joe Biden för ”sömning” och säger att den tidigare vicepresidenten inte kommer klara av jobbet som statschef. I en intervju med Fox News ger sig presidenten på flera av sina demokratiska utmanare i valet nästa år. De hårdaste kängorna riktas mot Biden:– Han är inte den ljusaste glödlampan, säger Trump till Fox News.

Expressen - 1 timme sedan

Köp rätt grill till sommaren – du kan tjäna tusenlappar

Grillsäsongen har rivstartat och många kastar kanske lystna blickar på grannens nya lyxgrill.Ska du köpa ny utrustning är det värt jämföra priser noga.På en av de mest populära grillmodellerna skilde hela 99 procent mellan dyraste och billigaste inköp visar en ny prisjämförelse.

Expressen - 2 timmar sedan

63-åring döms för Facebookhets

En 63-åring i Östergötland döms i tingsrätten för hets mot folkgrupp, efter att ha skrivit tre nedsättande kommentarer om invandrare och muslimer på Facebook, skriver Norrköpings Tidningar..

Expressen - 4 timmar sedan

Flicka försvunnen – polisen söker i Stockholmsområdet

En flicka i yngre tonåren är försvunnen och polisen söker efter henne i Tyresö kommun nära Stockholm.Vid 01.30-tiden var hon ännu inte återfunnen.

Expressen - 7 timmar sedan

Strandhäll: F-kassan kan snart få ny chef

Försäkringskassan kan snart få en fast generaldirektör, enligt socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). Det har snart gått över ett sedan år regeringen under uppmärksammade former petade den tidigare med några dagars varsel..

Expressen - 8 timmar sedan

Galleristen efterlyst av Interpol – frias i Sverige

Den skånska modern och hennes son drev gallerier över hela världen – och har skulder på över två miljarder efter att de gick i konkurs.Mamman är efterlyst genom Interpol. Men i Sverige har nu åklagaren lagt ner misstankarna om bedrägeri.

Expressen - 8 timmar sedan

Svenska folkets dom: Mer än varannan kritisk till SAS-strejk

SAS-piloterna gör fel som går ut i strejk – det tycker fler än hälften av tillfrågade svenskar enligt en ny Sifo-undersökning enligt Arbetsmarknadsnytt. Endast 20 procent stöder piloterna. .

Expressen - 10 timmar sedan

TV: Se Brottscentralen 25 april

Sänds i Expressen TV måndag till torsdag 20.00.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.