Expressen > Nyheter

Thursday, 13 December, 11:31

Liknande nyheter

Taggar: Tjugopersoner , drabbade, sammani , storbråki , natt
Expressen - 08 sep 11 kl. 08:50

Republikanska jättar drabbade samman

De två jättarna i den republikanska presidentkampen drabbade samman i den tv-sända debatten i natt. Mitt Romney och Rick Perry duellerade främst om jobben och ekonomin i Reaganbiblioteket i Kalifornien. - Jag har skapat fler jobb i Texas på tre månader än du gjorde på fyra år i Massachusetts, sa Texas-guvernören Perry.

Kristianstadsbladet - 28 sep 11 kl. 22:25

Ungdomsförbund drabbade samman

Foto: Matso Pamucina
De politiska partiernas ungdomsförbund drabbade samman på onsdagen. Ämnet var framtidens drömsamhälle.
Utanför Domus i Kristianstad visar Sensus utställningen "Röstlådan".

UNT - 29 sep 11 kl. 19:23

Studenter drabbade samman med polis

Chilenska studenter drabbade samman med polis i huvudstaden Santiago i dag, när de protesterade mot utbildningssystemet som de anser måste reformeras. Polisen använde tårgas och vattenkanoner mot studenterna. (TT).

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 12 kl. 08:05

Supportrar drabbade samman i Paris

Frankrikes inrikesminister Manuel Valls införde inreseförbud för Dinamo Zagrebs supportrar till tisdagskvällens Champions League-match mot Zlatan Ibrahimovics Paris SG. Men det hjälpte inte. Supportrar tog sig ändå till Paris där de drabbade samman med PSG-supportrar på måndagskvällen.

Eurosport - 06 nov 12 kl. 08:05

Fotboll - Champions League - Fans drabbade samman i Paris före PSG:s match

Frankrikes inrikesminister Manuel Valls införde inreseförbud för Dinamo Zagrebs supportrar till tisdagskvällens Champions League-match mot Zlatan Ibrahimovics Paris SG. Men det hjälpte inte. Supportrar tog sig ändå till Paris där de drabbade samman med PSG-supportrar på måndagskvällen..

Nyhetskanalen - 06 nov 12 kl. 08:08

Fotbollssupportrar drabbade samman i Paris

Frankrikes inrikesminister Manuel Valls införde inreseförbud för Dinamo Zagrebs supportrar till tisdagskvällens Champions League-match mot Zlatan Ibrahimovics Paris SG.Men det hjälpte inte. Supportrar tog sig ändå till Paris där de drabbade samman med PSG-supportrar på måndagskvällen.

GöteborgsPosten - 24 aug 13 kl. 14:47

Gäng drabbade samman i Brämaregården

Ett tjugotal personer drabbade samman i Brantbacken i närheten av Wieselgrensplatsen..

Kristianstadsbladet - 16 mar 14 kl. 21:26

Statsministerrivaler drabbade samman


Rivalerna om statsministerjobbet, statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven drabbade samman i SVT:s Agenda på söndagen. Debattduellen inleddes med skolan och regeringens skolförslag som presenterades i veckan. - De börjar dumpa alltmer av sin egen politik och litar mer på vår politik, sade Löfven.

UNT - 16 mar 14 kl. 21:26

Statsministerrivaler drabbade samman

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven drabbade samman i SVT:s Agenda. -Vi ser en regering som håller på att kapsejsa inför svenska folket, sade Löfven om skolpolitiken.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 14 kl. 21:28

Statsministerrivaler drabbade samman

Rivalerna om statsministerjobbet, statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven drabbade samman i SVT:s Agenda på söndagen. Debattduellen inleddes med skolan och regeringens skolförslag som presenterades i veckan. — De börjar dumpa alltmer av sin egen politik och litar mer på vår politik, sade Löfven.

SR - 29 apr 14 kl. 06:37

De drabbade samman i första debatten inför EU-valet

EU-motstånd, migration och EU:s roll i världen – det var några ämnen som kom upp under den första valdebatten mellan de europeiska partiernas toppkandidater till posten som EU-kommissionens ordförande. Fyra politiker drabbade samman på en teaterscen i Maastricht i Nederländerna i går kväll..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Lunds universitet skickade väpnad styrka för att frita forskare – från IS

Doktoranden Firas Jumaah åkte in i en krigszon i Irak för att vara att återförenas med sin familj.Kort efter fick handledaren Charlotta Turner ett sms: Familjen hade gömt sig i en blekmedelsfabrik – och behövde hjälp att fly IS, skriver Lunds universitet på sin egen hemsida.Då skickade universitetet fyra beväpnade vakter..

Expressen - 1 timme sedan

Boverket larmar: För få bostäder byggs i Sverige

Bostadsbygget går ner med 20 procent i år och väntas minska ytterligare 2019.Det skriver Boverket i sin stora genomgång av bostadssituationen i Sverige.Man konstaterar att antalet nya bostäder är långt under det långsiktiga behovet och att Stockholm står för en dramatisk förändring..

Expressen - 1 timme sedan

Därför viftar politikerna med handen i riksdagen

Vid onsdagens budgetomröstning var det flera ledamöter som viftade med händerna i luften.Det har väckt frågor om vad de egentligen håller på med – och nu kommer svaret.– Det här är ett sätt att förenkla så alla vet att de gör rätt, säger Mia Hedelius, kommunikatör vid riksdagen..

Expressen - 1 timme sedan

Estelles och Oscars härliga luciafirande

Kronprinsessan Victoria fick njuta av ett lussefirande dagen till ära.Sång, bullar och ljus bjöds det på från de båda barnen prinsessan Estelle och prins Oscar."Ett litet luciatåg på Haga", skriver kungahuset på Instagram..

Expressen - 2 timmar sedan

Bil och lastbil i krock

En bil och en lastbil har krockat på väg 113.Enligt Trafikverket orsakar olyckan stor påverkan i trafiken..

Expressen - 2 timmar sedan

Ex-riksdagsman tog med kniv till tingrätten – åtalas

John Bouvin, före detta riksdagsledamot för Ny demokrati, tog med sig en kniv till tingsrätten.Nu har han åtalats vid Malmö tingsrätt.  – Jag ska dra det här till löjets skimmer, säger John Bouvin.

Expressen - 2 timmar sedan

Hamburgarekedjan skojar med prins Carl Philip

Hamburgarkedjan Burger King skämtar med prins Carl Philip i en ny reklamfilm. I filmen tar man upp de fem år gamla plagieringsanklagelserna mot prinsen. .

Expressen - 3 timmar sedan

Riksdagens utmaning – med nya budgeten

Sverige ska styras med en M+KD-budget.Nu måste riksdagens utskott reda ut vad budgeten egentligen innebär – och vad effekterna blir, rapporterar Ekot.– Det är ett lågvattenmärke för en budgetprocess, säger Fredrik Olovsson (S) vice ordförande i finansutskottet.

Expressen - 3 timmar sedan

Anklagelsen mot Saudiarabien: Försöker sabotera FN-mötet

Förhandlingarna på FN-mötet har börjat knaka i fogarna efter att stora oljenationer som Saudiarabien inte velat avveckla kolanvändningen. Nu menar Gebru Endalew, förhandlingschefen för de 49 fattigaste länderna, att de rika nationerna saboterar mötet. – Från utvecklingsländernas sida tycker vi att det går åt fel håll, säger han till SVT..

Expressen - 3 timmar sedan

Nicklas, 44, är ofrivilligt barnlös: ”Män vågar inte prata om det”

Att leva med ofrivillig barnlöshet kan innebära en känsla av tomhet och saknad - något som många svenskar kan känner igen. Enligt forskare på Stockholms universitet drabbas  lågavlönade män i 45-årsåldern i störst uträckning. Nicklas Singh Foresti, 44, har längtat efter barn sedan han var ung.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.