Expressen > Nöje

Sunday, 21 October, 01:15

Expressen - 14 okt 18 kl. 06:00

Gunilla Perssons mystiska besked om Erikas okända pappa"Svenska Hollywoodfruar"-profilen Gunilla Persson har länge varit förtegen om dottern Erikas pappa – och ingen vet vem han är.I "Svenska Hollywoodfruar - i fokus" bryter Gunilla Persson tystnaden om exet, samtidigt som hon vägrar avslöja detaljer.– Det kan jag inte prata om, säger Gunilla Persson i programmet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Perssons, Erikas, Hollywoodfruar, Gunilla Persson, Svenska Hollywoodfruar

Dela artikeln

348 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gunilla, Perssons, mystiska, beskedom , Erikas, okända, pappa
Expressen - 24 jun 18 kl. 10:00

Gunilla Perssons dubbelliv avslöjat

Hollywoodfrun Gunilla Persson har gjort sig känd för sina bråk i tv. Inför rättegången mot tv-frun avslöjar hennes exmake Stephen Linvilles tv-stjärnans dubbelliv – han hade nämligen inte någon aning om Gunilla Perssons konfrontativa sida i början av relationen.– Hon var mycket trevligare när jag träffade henne.

Expressen - 11 sep 15 kl. 21:22

Svaret efter Gunilla Perssons anklagelse

Gunilla Persson hotade att stämma Partykungen efter att de sålt en maskeradmask med hennes ansikte. Hollywoodfrun krävde ersättning för försäljningen – nu ger bolaget tv-profilen ett vasst svar. "Vi har (tyvärr) inte sålt ett enda exemplar av Gunilla Perssons mask", skriver Joel Svensson på bolaget i ett mejl..

Expressen - 19 apr 17 kl. 20:28

Gunilla Perssons mamma har fått lämna sjukhuset

Gunilla Perssons hus brann ned i den otäcka olyckan.Samtidigt fick hennes mamma föras till sjukhus.Nu har Iris, 91, fått komma hem igen.

Expressen - 28 okt 14 kl. 20:45

Gunilla Perssons hot mot Åsa Vesterlund

Här är Gunilla Perssons hot. Hollywoodfrun tror att Åsa Vesterlund får sparken till nästa säsong. – Jag har den makten, säger hon..

Expressen - 13 mar 16 kl. 22:42

Här är Kents mystiska besked i nya videon

Här är rockgruppen Kents mystiska besked. På Twitter och Facebook har bandet släppt en video som avlutas med "Sista turnén, sista albumet"..

Expressen - 19 aug 17 kl. 10:02

Gunterbergs mystiska besked om Serneholt

Marie Serneholts och Johan Gunterbergs tystnad i sociala medier har fått folk att undra om kändisparet gjort slut, något som även sajten Stoppa Pressarna rapporterar.Här är Johan Gunterbergs mystiska besked om Marie Serneholt.– Vi är bra vänner, säger De vet du-artisten..

Expressen - 22 aug 18 kl. 08:20

Gunilla Perssons besked – efter misstänkta stölden

Det blåser kraftig motvind mot Gunilla Persson från andra sidan Atlanten.Hollywoodfrun är åtalad för stöld från en exklusiv butik i USA, själv hävdar hon att händelsen är ett missförstånd – men processen är nära att knäcka henne.– Jag blir väldigt ledsen när jag tänker på det, säger Gunilla Persson till Aftonbladet..

Expressen - 15 okt 18 kl. 20:12

Gunilla Perssons tårar – efter läkarens besked i telefonen

Gunilla Persson ordinerades vila av läkaren efter provtagningar, och har inte kunnat träna i "Biggest loser VIP".I måndagens avsnitt får Hollywoodfrun resultatet från proverna – och brister ut i tårar av beskedet.– Det här var ett avgörande moment i mitt liv, säger Gunilla Persson i "Biggest loser VIP"..

Posh24 - 30 aug 13 kl. 08:36

Gunilla Perssons bråk med Britt Ekland: "Hon är en giftorm!"

Gunilla Persson har haft ett gäng dispyter i Svenska Hollywoodfruar, där hon är en av huvudpersonerna. Nu senast ger hon en känga åt Britt Ekland, som gör entré i programmet. "Hon är en otrevlig person - en giftorm", säger Gunilla om Britt.

Expressen - 28 aug 13 kl. 12:38

Gunilla Perssons påhopp: "En giftorm"

Britt Ekland har under inspelningarna av "Svenska Hollywoodfruar" fått ett blandat mottagande av de andra fruarna. En som inte uppskattar hennes medverkan är Gunilla Persson - som kallar Britt för en "giftorm". - Hon är ingen snäll person, det kan jag garantera, säger Gunilla..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

TV4 behöver en plan B – det här är bara pinsamt

Det börjar med medeltidslajv, och slutar med porrstön och en dansbandskung som gör ”fuck you” mot kameran.En pinsammare premiär för ”Så mycket bättre” går faktiskt inte att tänka sig. Det har utan tvekan blivit dags för TV4 att tänka om..

Expressen - 3 timmar sedan

Sjögrens protest i TV4 – sen spårar han ur helt

I ”Så mycket bättre”-premiären anlände Christer Sjögren sist av alla och vägrade klä ut sig i medeltida huvudbonad – men han visade också en mer frigjord sida av sig själv.Under sitt uppträdande chockade dansbandskungen de andra deltagarna genom att peka långfinger till kamerorna och kasta sig ner på rygg.– Det är en rent spontan händelse som illustrerar revolten, folk ska inte styra och ställa, säger Christer Sjögren..

Expressen - 3 timmar sedan

Betygen: De var bäst i "Så mycket bättre"

Christer Sjögren är helt förvirrad. Linnéa Henriksson farligt nära Smurfhits. Maria Brander sätter getingar på första veckan av "Så mycket bättre"..

Expressen - 3 timmar sedan

Perrellis kamp för kärleken – nu orkar hon berätta

I premiären av ”Så mycket bättre” avslöjar Charlotte Perrelli att hon väntar sitt fjärde barn.Det var sångerskans make Anders Jensen som fick henne att våga tro på kärleken igen – i kväll hyllar hon honom med en låt.– Den handlar om när jag i vuxen ålder hittat kärleken igen.

Expressen - 4 timmar sedan

Sjögrens hemlighet –  TV4 visade inte sanningen

För första gången i ”Så mycket bättres” nioåriga historia sköts inspelningsdagen fram en dag – anledningen var Christer Sjögrens uppbokade schema.Dansbandskungen var den första artisten som tillfrågades för årets säsong och han gjorde storstilad entré, en dag efter alla andra, i en röd sportbil.– Vi fick flytta hela paketet en dag framåt, säger Martin Nygren, exekutiv producent för TV4-programmet..

Expressen - 5 timmar sedan

Perrelli tvingades erkänna sin gravidhemlighet i TV4

På lördag har TV4:s ”Så mycket bättre” säsongspremiär, en av de medverkande är Charlotte Perrelli.Det var i samband med att programmet spelades in i somras som Charlotte Perrelli tvingades avslöja hemligheten om att hon var gravid med sitt fjärde barn.– Jag kunde inte dölja det mer.

Expressen - 7 timmar sedan

Franks förvandling –  sista åren i livet

Frank Andersson hyllades av barnen under begravningsceremonin i Trollhättans kyrka under fredagen. Sonen Isac, 21, sjöng och Montana, 10, vände sig direkt till sin pappa och sa:– Jag älskar dig och saknar dig av hela mitt hjärta och jag lovar dig att jag ska fortsätta med brottning.Sista åren spenderade brottarstjärnan extra mycket tid med sin dotter.

Expressen - 7 timmar sedan

Väder-Nils: Därför blir det inget bröllop

SVT-meteorologen Nils Holmqvist ser kärleken Julia Callegari som mamma till hans framtida barn.I ”Hänt i veckan” säger han att tankarna på att bilda familj finns – men det är ett stort steg att ta.– Man gör sig beroende av någonting, det är nästan som att skapa sig ett drogberoende, säger Nils Holmqvist..

Expressen - 8 timmar sedan

Lindorffs privata möten – med kärleken Jacob, 45

Hon trodde länge att hon inte skulle bli förälder. Men så mötte Linda Lindorff sin Jacob – och plötsligt kände hon instinktivt att hon "ville göra barn med den mannen".– Vi försöker klä upp oss och dejta varandra ett par gånger i månaden.

Expressen - 15 timmar sedan

Bonden Pär-Ola egna ord – okända otrohetsdramat

Flera av bönderna från "Bonde söker fru" har tidigare öppnat upp om otrohet i sina förhållanden – men dubbeldejtande och dubbelhångel är inget ovanligt på gården. Samtidigt avslöjar Linda Lindorff att flera av bönderna har gått steget längre än så med brevskrivare. – Man går hela vägen med fler än en, men då brukar jag faktiskt sätta ner foten, skriver Linda Lindorff på sin blogg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.