Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 22 February, 19:55

Liknande nyheter

Taggar: Fotvårdarna, står, egna, ben
YLE - 27 nov 15 kl. 06:11

Närståendevårdare: Behöver ersättningen då pensionen är liten

Det blev flera ansökningar och flera avslag för Carita Malin innan hon fick sin status som närståendevårdare bekräftad. Hon fick hjälp av Finlands svenska synskadade med alla papper och intyg. - Nu har jag råd med både fotvård och vattenjumpa.

Uppsalanyheter.se - 30 nov 17 kl. 02:47

Recension: Nannas varma musikfyrverkeri som avsked till Uppsala

Recension: Sångerskan och låtskrivaren Nanna Sveinsdottir bjöd på en kavalkad av musik, tillsammans med ett stort uppbåd av fantastiska musiker, som sitt avsked till Uppsala. Sångerskan och låtskrivaren Nanna Sveinsdottir bjöd på en kavalkad av musik, tillsammans med ett stort uppbåd av fantastiska musiker, som sitt avsked till Uppsala.   Spelningen sätter igång med ett mycket skönt groove i låten "Fall" och jag slås direkt över hur bra bandet låter.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

”Vi funderar på att bygga ut inslaget till nästa vecka”

Det brutala rånet i Tollarp lyftes aldrig i torsdagens Efterlyst i TV3. Men inslaget ska sändas och förmodligen också byggas ut det till nästa veckas program. Det säger programledaren Hasse Aro..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

C-topp slår tillbaka mot kritik

Per-Ingvar Johnsson, ordförande i Centerpartiets valberedning i Kristianstad, slår tillbaka mot kritiken inom partiet. .

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Valprånet: Kvinna misstänks ha hjälpt till

En 23-årig kvinna var inte med när valparna stals på kenneln, men misstänks för att ha bidragit på annat sätt. På fredagen omhäktades kvinnan efter att misstankarna mot henne stärkts. .

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Villapriserna har ökat med över 200 procent

Priserna på bostadsmarknaden i Skåne har under de senaste 20 åren stigit mer än i resten av landet. Men prisökningen i nordöstra Skåne är inte lika stor som i övriga länet..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Nu är våren här

Av årets alla årstider är kanske våren den mest efterlängtade. Solen värmer och dagarna blir längre. Nu är det klart: våren har kommit till Skåne..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Här hoppar Kristianstadspoliserna i det kalla vattnet

Skulle du hoppa i Östersjön frivilligt vid den här årstiden? Det gjorde sju poliser från Kristianstad. Syftet?

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Ett medmänskligt bollplank för utsatta

Förra året sökte 401 kvinnor och män hjälp av Brottsofferjouren Nordöstra Skåne, som är som ett medmänskligt bollplank som lyssnar och ger råd. .

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Så blev nya glasentrén – ”Det här huset representerar en stor del av vad Absolut är”

För en vecka sedan kunde Absolut Home flytta in i sin glaspaviljong. Nu återstår arbetet med trädgården som ska få fler träd, egen kryddträdgård och uteservering med 60 sittplatser..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Nya Sånnaskolan – inte en mögelskola till: ”En högre kostnad och exklusivt”

I maj 2020 ska den nya Sånnaskolan stå klar. Väggar och tak är på plats i ett bygge av stål och betong. Inga organiska material används, allt för att undvika en ny mögelskola..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Man greps på gallerian efter våld mot vakt

En bråkig man omhändertogs efter att ha varit våldsam mot en ordningsvakt på Galleria Boulevard..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.