Expressen > Opinion

Thursday, 13 December, 11:30

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, liderav en , auktoritetskris
DI - 15 sep 15 kl. 18:25

Makrorådet: Sverige lider av holländska sjukan

Sverige lider av en variant av holländska sjukan. Men det är inte naturgas utan ett globalt näringsliv som ställer till det. Det säger Pär Magnusson i Makrorådet..

SR - 10 nov 16 kl. 12:16

Röda Korset: Många syrier i Sverige lider av psykisk ohälsa

Var tredje person som lämnat Syrien och tagit sig till Sverige lider av ångest eller depression, enligt en studie från Röda Korset som presenteras i dag..

YLE - 12 aug 16 kl. 15:56

Sverige lider med Finland i OS – ”det finns alltid de som har det värre, som Finland”

Hittills har det gått motigt för Finland i Rio, samtidigt som Sverige redan har fyra medaljer på kontot. Sedan år 1976 har det sakta gått utför för de blåvita, skriver Expressens Pär Andersson, som hoppas på finländska framgångar. Finlands har inte haft status som en stornation i OS på flera årtionden – det var bättre förr.

SvD - 20 jun 15 kl. 13:01

Hemlösa katter i Sverige lider och dör

Det kan finnas över 100 000 hemlösa katter i Sverige. Många kattungar förlorar sina hem under sommaren, men problemet med övergivna katter finns hela året..

Expressen - 28 okt 16 kl. 05:24

Njet, Sverige lider inte av russofobi

Har Gudrun Schymans försvarsdoktrin – "Han är ju så snäll när han är nykter" – börjat vinna mark i Sverige?.

SR - 05 okt 13 kl. 16:46

Fler gravida lider av fetma

Var tionde kvinna som blir gravid i Sverige lider av fetma. Och andelen fortsätter att öka. Dessutom ökar skillnaderna mellan olika grupper.

SVT - 07 apr 14 kl. 16:44

Våra husdjur lider av tandproblem

Tandlossning drabbar inte bara oss människor, det är också ett ökande problem för våra hundar och katter. Veterinärer som SVT har talat med uppskattar att en klar majoritet av alla hundar över fem år i Sverige, lider av tandproblem. Värst drabbas de små raserna..

Expressen - 20 nov 14 kl. 13:24

Så vet du om du lider av fibromyalgi

Har du haft ont i kroppen i flera månader? Vandrar smärtan mellan olika muskler? I Sverige lider cirka 250 000 personer av fibromyalgi - en svårdiagnostiserad sjukdom som kan innebära livslång värk.

SvD - 13 jul 15 kl. 20:30

Israels ambassadör: Dåliga vibrationer med Sverige

Israels ambassadör Isaac Bachman sticker inte under stol med att relationerna med Sverige lider av dåliga vibrationer sedan erkännandet av Palestina. Men i en SvD-intervju säger han att Israel ställer upp på förhandlingar om Sverige ordnar så att palestinierna kommer till Sverige. ”Inga förhandsvillkor, säg bara tid och plats”, säger han..

Världen Idag - 22 dec 17 kl. 00:00

Bön och fasta för Sverige inför valåret 2018.

Titanicsyndromet innebär att man tror att skeppet är osänkbart. För en tid sedan skrev någon att Sverige lider av detta. På nyheterna kan man höra att narkotikahandeln blomstrar i Stockholm, att mutbrotten ökar, att rättssystemet inte klarar att straffa mer än några få procent av alla våldtäkter.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 18 timmar sedan

Kriminolog: Rekordhög brottsnivå ger skäl till oro

Ännu en dödsskjutning har ägt rum på öppen gata i Malmö och polisen efterlyser krafttag för att bekämpa gängvåldet. - Läget är ganska allvarligt, säger Manne Gerell, kriminolog vid Malmö universitet, i Expressens Ledarsnack. .

Expressen - 19 timmar sedan

Sverige bör inte styras med en servettskiss

Oavsett vad man tycker om innehållet i M-KD-budgeten är det en olycka att Sverige nu styrs med en tunn servettskiss..

Expressen - Igår: 19:30

Tro inte på Centerns rosa integrationsdrömmar

Annie Lööfs optimistiska syn på integration grundar sig inte på seriös politik. .

Expressen - Igår: 17:15

M och KD är obegripligt tondöva i klimatfrågan

Mitt i klimatkrisen ser Ulf Kristersson och Ebba Busch Thor till att göra det billigare att släppa ut koldioxid..

Expressen - I förrgår: 19:30

Cyberspionage är snart mer lönsamt än knark

På ett ögonblick kan hackare stjäla idéer som tagit månader och kostat miljoner att utveckla. Att skydda svensk industri mot kinesiska cyberspioner är en ödesfråga..

Expressen - I förrgår: 12:12

Efter Lööfs nej måste S och M ta rodret

I en tid som kräver handling skulle en reforminriktad regering med Socialdemokraterna och Moderaterna få saker och ting gjorda. .

Expressen - 10 dec 18 kl. 06:00

Ska kommunerna betala äldres lyxboende?

Nu vill Kunskapsskolans grundare Peje Emilsson bygga lyxboende åt äldre. Då är det hög tid för det offentliga att tänka efter – före..

Expressen - 09 dec 18 kl. 17:59

Håll asylpolitiken borta från förhandlingarna

Småpartierna har passat på att pressa Socialdemokraterna till eftergifter inom asylpolitiken. Men den frågan borde lämnas utanför en uppgörelse..

Expressen - 08 dec 18 kl. 19:09

Nej tack till Annie Lööfs Las-revolution

Arbetsrätten är inte den ödesfråga som delar av borgerligheten vill få det till. Visst borde Las justeras på några punkter, men att helt skrota turordningsreglerna vore direkt dumt..

Expressen - 08 dec 18 kl. 06:00

Skicka en ambulans och håll klaffen om integritet

Folk vill ha ambulanser som kommer kvickt och brottsbekämpning som fungerar. Politikerna måste sluta med sin enögda integritetsvurm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.