Kristianstadsbladet > Lokalt

Sunday, 16 December, 13:25

Kristianstadsbladet - 13 okt 18 kl. 11:15

Risk för försening – kommundirektören tar mer aktiv roll i badhusprojektetRisken blir allt mer överhängande att planerna för Kristianstads nya badhus försenas. Därför tar nu kommundirektör Christel Jönsson en mer aktiv roll och går in som kommunens ombud i badhusprojektet..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstads, Christel Jönsson

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , försening, kommundirektören, tar, mer, aktiv, rolli , badhusprojektet
Sydöstran - 14 apr 16 kl. 15:27

Kommunen utreder risk för mutor

Ronneby kommun ska bilda en personalklubb under 2016, som aktivt ska söka rabatter hos näringslivet för 2 300 anställda. Men först ska kommundirektören utreda om förfarandet är lämpligt..

UNT - 29 maj 15 kl. 14:00

Risk för försening vid alarmering

När landstingen i Uppsala och Västmanland tar över ambulansdirigeringen kan det enligt tidigare erfarenheter innebära försening av alarmering..

YLE - 04 okt 15 kl. 09:29

Hangös stadsdirektör tar farväl

- Då Koverhar moderniserades trodde vi allmänt att fabriken är tryggad i minst 10 till 15 år. Men det gick inte så. I bakgrunden var finanskrisen och kanske annat också, säger stadsdirektör Jouko Mäkinen som går i pension.

YLE - 24 apr 17 kl. 07:03

Flera politiker vill se hemligstämplad metrorapport - andra ser risk för "läckage"

Både i Esbo och i Helsingfors vill politikerna ta del av Västmetrobolagets hemligstämplade utredningsrapport. Koncernsektionens vice ordförande i Esbo, Jouni J. Särkijärvi (Saml), säger ändå att om sektionen får ta del av rapporten är risken stor att information läcker och det kan skada Esbo stad.

YLE - 05 sep 17 kl. 07:05

Följande försening för Västmetron - börjar kanske trafikera först nästa år

Det finns en risk för att Västmetron, som enligt planerna skulle börja trafikera i september, inte börjar trafikera förrän nästa år. Västmetrobolaget har inte inom utsatt tid lämnat över alla metrostationer till Helsingfors stadstrafik (HST). Dessutom lämnades inte heller övervakningssystemet över.

YLE - 05 sep 17 kl. 07:05

Följande försening för Västmetron - startar kanske först nästa år

Det finns en risk för att Västmetron, som enligt planerna skulle starta i september, inte börjar gå förrän nästa år. Västmetrobolaget har inte inom utsatt tid lämnat över alla metrostationer till Helsingfors stadstrafik (HST). Dessutom lämnades inte heller övervakningssystemet över.

YLE - 24 sep 14 kl. 15:50

Nytt hus senaste förslaget för ambulansen i Ingå

Frågan om var ambulansen i Ingå ska placeras från och med januari tar en ny vändning. Nu föreslås personalen och ambulansen få en stuga utanför brandstationen i kyrkbyn. Västra Nylands räddningsverk tar över den prehospitala verksamheten från och med januari 2015.

Skånskan - 06 aug 18 kl. 05:00

Skarp kritik mot avgångsvederlag

sjöbo Sven Sjöbeck, tidigare fullmäktigeledamot för KD, är starkt kritisk till hur mycket avgående kommundirektören Roger Larsson får i avgångsvederlag.
– För det första så tänker man på pensionärerna, säger han.Han har tidigare varit aktiv kristdemokrat på kommunnivå och bland annat suttit i kommunfullmäktige i Sjöbo .

YLE - 19 jan 15 kl. 00:31

Saklig diskussion om det inflammerade politiska läget i Vörå

Det blev ingen hård debatt då SFP:s lokalavdelning i Vörå på söndag kväll bjöd in allmänheten till utfrågning av förtroendevalda och tjänstemän. Vöråpolitikernas sviktande förtroende för kommundirektör Christina Båssar var det huvudsakliga diskussionsämnet. Ett femtiotal Vöråbor, en handfull folkvalda samt kommundirektören var på plats.

YLE - 25 mar 14 kl. 04:00

Tummen upp för vårdreformen

Regeringens förslag till social- och hälsovårdreform får överlag ett positivt mottagande i flera kommuner i Västnyland. Spelreglerna är nu klara och kommunstrukturreformen är bortkopplad från vårdfrågan, säger Hangös stadsdirektör Jouko Mäkinen. Men det finns också orosmoment.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

Polisen tipsar om skydd mot inbrott – ”Tillsammans gör vi vad vi kan”

När många reser bort över jul och nyår ökar risken för inbrott i hemmet. Polisen i Kristianstad har flera tips på hur du skyddar dig. ”Tillsammans gör vi vad vi kan för att ni ska få en lugn ledighet”, hälsar de..

Kristianstadsbladet - 17 timmar sedan

Vägbelysning: 70 år gamla stolpar monteras ner

Belysningen längs väg 2070 mellan Arkelstorp och Oppmanna tas bort. Trästolparna är uttjänta och det är för lite trafik för att nya ska sättas upp..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Dansant julparad drog genom centrum

Med Elton John i högtalaren drog dansarna i Showtime igång julparaden utanför Galleria Boulevard på lördagseftermiddagen..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Konditorer gör isskulptur på torget

Under lördagen växte årets isskulptur fram på Lilla Torg. Far och son Landh har nytta av sina konditorkunskaper i jobbet. I januari tävlar Oscar Landh med konditorlandslaget i VM..

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Larm om brand i bil i terrängen

Räddningstjänsten har larmats om en brand i bil i närheten av Lerjevallen..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Butik stängs efter 25 år – Systembolaget flyttar in

Dennis Blommor stänger sin butik i Åhus i januari. De anställda har sagts upp. Systembolaget ska flytta in i blomsterbutikens lokaler..

Kristianstadsbladet - Igår: 11:14

Kylig tradition tillbaka i Åhus – ”Vem som helst får komma”

I år arrangerar föreningen Åhus Vinterbadare nyårsdopp vid Åhus strand. Marita Danebjer sitter i styrelsen tillsammans med sju andra. .

Kristianstadsbladet - Igår: 09:59

Läsare har byggt by av pepparkaksdeg

Har du gjort en pepparkakskopia av Taj Mahal, Sydneyoperan eller rentav Systembolaget i Bromölla? Skicka i så fall gärna in en bild så att fler kan njuta av din kreation!.

Kristianstadsbladet - Igår: 06:00

Brytning av berg kan utökas

Swerock vill utöka brytningen av berg utanför Önnestad. Miljö och hälsa vill se viss skärpning av villkoren för bland annat vibrationer. .

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

Hilda Ärlemyr: ”Jag är nog körd från start”

Julen blir inte som förr. Det blir ingenting faktiskt. I år har jag ärvt kanonkulan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.