Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 22 February, 19:12

Kristianstadsbladet - 13 okt 18 kl. 11:15

Risk för försening – kommundirektören tar mer aktiv roll i badhusprojektetRisken blir allt mer överhängande att planerna för Kristianstads nya badhus försenas. Därför tar nu kommundirektör Christel Jönsson en mer aktiv roll och går in som kommunens ombud i badhusprojektet..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstads, Christel Jönsson

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , försening, kommundirektören, tar, mer, aktiv, rolli , badhusprojektet
Sydöstran - 14 apr 16 kl. 15:27

Kommunen utreder risk för mutor

Ronneby kommun ska bilda en personalklubb under 2016, som aktivt ska söka rabatter hos näringslivet för 2 300 anställda. Men först ska kommundirektören utreda om förfarandet är lämpligt..

Skånskan - 29 jan 19 kl. 09:58

Roger Larsson hoppar av – Odeberger tar över

HÖRBY Roger Larsson hoppar av uppdraget som tillförordnad kommundirektör i Hörby kommun. Det meddelade han oväntat i helgen. Det blir istället ekonomichefen Robert Odeberger som får jobbet.

UNT - 29 maj 15 kl. 14:00

Risk för försening vid alarmering

När landstingen i Uppsala och Västmanland tar över ambulansdirigeringen kan det enligt tidigare erfarenheter innebära försening av alarmering..

YLE - 04 okt 15 kl. 09:29

Hangös stadsdirektör tar farväl

- Då Koverhar moderniserades trodde vi allmänt att fabriken är tryggad i minst 10 till 15 år. Men det gick inte så. I bakgrunden var finanskrisen och kanske annat också, säger stadsdirektör Jouko Mäkinen som går i pension.

YLE - 24 apr 17 kl. 07:03

Flera politiker vill se hemligstämplad metrorapport - andra ser risk för "läckage"

Både i Esbo och i Helsingfors vill politikerna ta del av Västmetrobolagets hemligstämplade utredningsrapport. Koncernsektionens vice ordförande i Esbo, Jouni J. Särkijärvi (Saml), säger ändå att om sektionen får ta del av rapporten är risken stor att information läcker och det kan skada Esbo stad.

YLE - 05 sep 17 kl. 07:05

Följande försening för Västmetron - börjar kanske trafikera först nästa år

Det finns en risk för att Västmetron, som enligt planerna skulle börja trafikera i september, inte börjar trafikera förrän nästa år. Västmetrobolaget har inte inom utsatt tid lämnat över alla metrostationer till Helsingfors stadstrafik (HST). Dessutom lämnades inte heller övervakningssystemet över.

YLE - 05 sep 17 kl. 07:05

Följande försening för Västmetron - startar kanske först nästa år

Det finns en risk för att Västmetron, som enligt planerna skulle starta i september, inte börjar gå förrän nästa år. Västmetrobolaget har inte inom utsatt tid lämnat över alla metrostationer till Helsingfors stadstrafik (HST). Dessutom lämnades inte heller övervakningssystemet över.

YLE - 24 sep 14 kl. 15:50

Nytt hus senaste förslaget för ambulansen i Ingå

Frågan om var ambulansen i Ingå ska placeras från och med januari tar en ny vändning. Nu föreslås personalen och ambulansen få en stuga utanför brandstationen i kyrkbyn. Västra Nylands räddningsverk tar över den prehospitala verksamheten från och med januari 2015.

Skånskan - 06 aug 18 kl. 05:00

Skarp kritik mot avgångsvederlag

sjöbo Sven Sjöbeck, tidigare fullmäktigeledamot för KD, är starkt kritisk till hur mycket avgående kommundirektören Roger Larsson får i avgångsvederlag.
– För det första så tänker man på pensionärerna, säger han.Han har tidigare varit aktiv kristdemokrat på kommunnivå och bland annat suttit i kommunfullmäktige i Sjöbo .

YLE - 19 jan 15 kl. 00:31

Saklig diskussion om det inflammerade politiska läget i Vörå

Det blev ingen hård debatt då SFP:s lokalavdelning i Vörå på söndag kväll bjöd in allmänheten till utfrågning av förtroendevalda och tjänstemän. Vöråpolitikernas sviktande förtroende för kommundirektör Christina Båssar var det huvudsakliga diskussionsämnet. Ett femtiotal Vöråbor, en handfull folkvalda samt kommundirektören var på plats.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

”Vi funderar på att bygga ut inslaget till nästa vecka”

Det brutala rånet i Tollarp lyftes aldrig i torsdagens Efterlyst i TV3. Men inslaget ska sändas och förmodligen också byggas ut det till nästa veckas program. Det säger programledaren Hasse Aro..

Kristianstadsbladet - Igår: 05:00

C-topp slår tillbaka mot kritik

Per-Ingvar Johnsson, ordförande i Centerpartiets valberedning i Kristianstad, slår tillbaka mot kritiken inom partiet. .

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Valprånet: Kvinna misstänks ha hjälpt till

En 23-årig kvinna var inte med när valparna stals på kenneln, men misstänks för att ha bidragit på annat sätt. På fredagen omhäktades kvinnan efter att misstankarna mot henne stärkts. .

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Villapriserna har ökat med över 200 procent

Priserna på bostadsmarknaden i Skåne har under de senaste 20 åren stigit mer än i resten av landet. Men prisökningen i nordöstra Skåne är inte lika stor som i övriga länet..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Nu är våren här

Av årets alla årstider är kanske våren den mest efterlängtade. Solen värmer och dagarna blir längre. Nu är det klart: våren har kommit till Skåne..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Här hoppar Kristianstadspoliserna i det kalla vattnet

Skulle du hoppa i Östersjön frivilligt vid den här årstiden? Det gjorde sju poliser från Kristianstad. Syftet?

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Ett medmänskligt bollplank för utsatta

Förra året sökte 401 kvinnor och män hjälp av Brottsofferjouren Nordöstra Skåne, som är som ett medmänskligt bollplank som lyssnar och ger råd. .

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Så blev nya glasentrén – ”Det här huset representerar en stor del av vad Absolut är”

För en vecka sedan kunde Absolut Home flytta in i sin glaspaviljong. Nu återstår arbetet med trädgården som ska få fler träd, egen kryddträdgård och uteservering med 60 sittplatser..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Nya Sånnaskolan – inte en mögelskola till: ”En högre kostnad och exklusivt”

I maj 2020 ska den nya Sånnaskolan stå klar. Väggar och tak är på plats i ett bygge av stål och betong. Inga organiska material används, allt för att undvika en ny mögelskola..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Man greps på gallerian efter våld mot vakt

En bråkig man omhändertogs efter att ha varit våldsam mot en ordningsvakt på Galleria Boulevard..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.