Kristianstadsbladet > Lokalt

Sunday, 21 October, 01:10

Kristianstadsbladet - 13 okt 18 kl. 11:15

Risk för försening – kommundirektören tar mer aktiv roll i badhusprojektetRisken blir allt mer överhängande att planerna för Kristianstads nya badhus försenas. Därför tar nu kommundirektör Christel Jönsson en mer aktiv roll och går in som kommunens ombud i badhusprojektet..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstads, Christel Jönsson

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Riskför , försening, kommundirektören, tar, mer, aktiv, rolli , badhusprojektet
Sydöstran - 14 apr 16 kl. 15:27

Kommunen utreder risk för mutor

Ronneby kommun ska bilda en personalklubb under 2016, som aktivt ska söka rabatter hos näringslivet för 2 300 anställda. Men först ska kommundirektören utreda om förfarandet är lämpligt..

UNT - 29 maj 15 kl. 14:00

Risk för försening vid alarmering

När landstingen i Uppsala och Västmanland tar över ambulansdirigeringen kan det enligt tidigare erfarenheter innebära försening av alarmering..

YLE - 04 okt 15 kl. 09:29

Hangös stadsdirektör tar farväl

- Då Koverhar moderniserades trodde vi allmänt att fabriken är tryggad i minst 10 till 15 år. Men det gick inte så. I bakgrunden var finanskrisen och kanske annat också, säger stadsdirektör Jouko Mäkinen som går i pension.

YLE - 24 apr 17 kl. 07:03

Flera politiker vill se hemligstämplad metrorapport - andra ser risk för "läckage"

Både i Esbo och i Helsingfors vill politikerna ta del av Västmetrobolagets hemligstämplade utredningsrapport. Koncernsektionens vice ordförande i Esbo, Jouni J. Särkijärvi (Saml), säger ändå att om sektionen får ta del av rapporten är risken stor att information läcker och det kan skada Esbo stad.

YLE - 05 sep 17 kl. 07:05

Följande försening för Västmetron - börjar kanske trafikera först nästa år

Det finns en risk för att Västmetron, som enligt planerna skulle börja trafikera i september, inte börjar trafikera förrän nästa år. Västmetrobolaget har inte inom utsatt tid lämnat över alla metrostationer till Helsingfors stadstrafik (HST). Dessutom lämnades inte heller övervakningssystemet över.

YLE - 05 sep 17 kl. 07:05

Följande försening för Västmetron - startar kanske först nästa år

Det finns en risk för att Västmetron, som enligt planerna skulle starta i september, inte börjar gå förrän nästa år. Västmetrobolaget har inte inom utsatt tid lämnat över alla metrostationer till Helsingfors stadstrafik (HST). Dessutom lämnades inte heller övervakningssystemet över.

YLE - 24 sep 14 kl. 15:50

Nytt hus senaste förslaget för ambulansen i Ingå

Frågan om var ambulansen i Ingå ska placeras från och med januari tar en ny vändning. Nu föreslås personalen och ambulansen få en stuga utanför brandstationen i kyrkbyn. Västra Nylands räddningsverk tar över den prehospitala verksamheten från och med januari 2015.

Skånskan - 06 aug 18 kl. 05:00

Skarp kritik mot avgångsvederlag

sjöbo Sven Sjöbeck, tidigare fullmäktigeledamot för KD, är starkt kritisk till hur mycket avgående kommundirektören Roger Larsson får i avgångsvederlag.
– För det första så tänker man på pensionärerna, säger han.Han har tidigare varit aktiv kristdemokrat på kommunnivå och bland annat suttit i kommunfullmäktige i Sjöbo .

YLE - 19 jan 15 kl. 00:31

Saklig diskussion om det inflammerade politiska läget i Vörå

Det blev ingen hård debatt då SFP:s lokalavdelning i Vörå på söndag kväll bjöd in allmänheten till utfrågning av förtroendevalda och tjänstemän. Vöråpolitikernas sviktande förtroende för kommundirektör Christina Båssar var det huvudsakliga diskussionsämnet. Ett femtiotal Vöråbor, en handfull folkvalda samt kommundirektören var på plats.

YLE - 05 aug 15 kl. 17:32

"Fennovoima besluten är bara spel för gallerierna"

Marina och Leena Furubacka i Kronoby är motståndare till kärnkraften och skräder inte på orden när det gäller beslutsgången kring Fennovoima projektet i Pyhäjoki. De tar till ord som mygel och rävspel när de beskriver processen.
SFP:S gruppordförande, Anna-Maja Henriksson anser också att regeringen inte borde bevilja bygglov åt projektet.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Anrik salong har fått en ansiktslyftning

”Vi är supernöjda”, säger Angelica Björk, en av ägarna till anrika salongen Skägg & Lockar. Lokalerna har fått en rejäl ansiktslyftning och återinvigdes på lördagen..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Droppar i skål fyllde Trefaldighetskyrkan

”Vackra rum är alltid skönt att sjunga i”, säger körledaren Alexander Einarsson inför konserten med Petri Sångare i Heliga Trefaldighetskyrkan på lördagen..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Larm om singelolycka på väg 21

En personbil har kört av vägen vid påfarten till väg 21 från Ignaberga..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Karta: Här är de farligaste cykelstråken

Kristianstads cykelstråk får godkänt men kan bli bättre. Det säger en förening för trafiksäkerhet efter en kartläggning av säkerheten..

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Fastighetsägaren: ”Vill inte kommentera detta över huvud taget”

Ägaren av huset är fåordig kring uppsägningen av hyreskontraktet..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Bilist vinglade fram på E22 – misstänks för brott

Hennes framfart på motorvägen beskrevs som ”svajig”. Polisen fick stopp på bilen. Nu misstänks kvinnan för någon form av rattfylleri..

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

”Det känns tryggast så”

Det tidigare kommunalrådet Bengt Gustafson, då Moderat, tror på det nya Alliansstyret i Kristianstad. Han uppmanar partierna att samtala med alla..

Kristianstadsbladet - Igår: 00:01

Lukas Ernryd: I tysta kupén turas vi om att hålla ordning - men i somras brast allt för alla

I sex år har jag åkt i tysta kupén. Det är en fristad för alla oss som stundtals inte står ut med folk. .

Kristianstadsbladet - Igår: 00:01

Hesslebaren försvinner – ”Känner sorg för alla stammisar”

En mångårig tvist har kommit till vägs ände. Den 29 oktober finns inte Hesslebaren mer. ”Att starta upp något annat...

Kristianstadsbladet - Igår: 22:00

Hundratals samlades och sjöng för livet

Över 800 personer under ledning av Shirley Clamp, Triple & Touch och den sydafrikanska körledaren Thandiwe Mbobo sjöng för livet i Idrottshallen på fredagskvällen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.