YA > Lokalt

Sunday, 21 October, 01:58

YA - 13 okt 18 kl. 00:01

Ny verksamhetschef med visionerEva Berggren-Josefsson skulle bli jurist men blev förälskad i sjukvården och utbildade sig till sjuksköterska. Nu tar hon över jobbet som verksamhetschef för akuten och medicinkliniken på lasarettet i Ystad. – Att skapa möjlighet och leverera god vård är en av mina visioner, säger hon..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Berggren-Josefsson, Ystad

Dela artikeln

133 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny verksamhetschefmed , visioner
SmålandsPosten - 16 maj 14 kl. 11:02

Växjös visioner välkomnas

Stefan Lindeberg, ordförande i Sveriges olympiska kommitté, sitter i styrelsen för Växjös HPC (High Performance Center) och SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo säger efter sitt första besök på Arenastaden i Växjö:
– Här finns fantastiska förutsättningar. En av de som deltog på samma rundvandring som Reinebo var Svenska Friidrottsförbundets idrottschef Staffan Olsson. Han konstaterar:
– Detta är världsklass i Sverige…
Friidrottsförbundet är också det nationella idrottsförbund som kommit längst i samarbetet med HPC.

YLE - 29 jan 17 kl. 14:01

Färska visioner för Nordkalks byggnader

En drös färska visioner för Nordkalks gamla byggnader i Pargas presenterades under ett möte i stadshuset på veckoslutet. I Pargas har man de senaste dagarna funderat på vad som ska hända med Nordkalks fastigheter som för tillfället står tomma eller är i behov av renovering. Det handlar om fastigheter i Pajbacka, Granbacka, Malmnäs strand och om Manegen.

Alliansfritt Sverige - 24 okt 11 kl. 05:00

M-stämma: personkult, historierevisionism och kamp mot visioner


HYBRIS. Moderaterna har haft kongress under slutet av veckan. Det är ett parti som sjuder av självförtroende, men när man summerar vad som kommit ut från kongresscentret i Örebro blir det tydligt att det rör sig om ett parti med långt djupare problem än någon vågar erkänna.

Barometern - 09 aug 13 kl. 07:48

Få turister lockas till kommunen - visioner saknas

Mönsterås kommun saknar visioner och gör för lite för att locka turister till kommunen, enligt flera lokala aktörer. De tycker att det finns potential att locka ännu fler besökare till vår del av kusten. ?

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 06:16

Mer visioner än konkreta visioner

Foto: BERTIL ERICSON
EU:s pengar används inte på bästa sätt. Jordbrukssubventioner och regionala stöd präglas av omfattande slöseri. Det skriver Leif Svensson och Nima Sanandaji.

YLE - 27 jan 17 kl. 05:04

Nya visioner söks för Nordkalks byggnader

Nordkalk och Pargas besöks under tre dagar av arkitektstuderande som söker nya idéer för gamla byggnader vid gruvan. Kalkbolaget grundades 1898, och sedan dess har det på gruvområdet och i Pargas byggts en stor mängd industribyggnader men också kontorshus, bostadshus och andra kulturhistoriskt värdefulla byggnader. - Här är en så fin miljö, sade arkitektstuderanden Meliina Rantalainen då hon bekantade sig med byggnaderna och gruvområdet.

UT - 07 nov 13 kl. 19:58

Evertsdotter-Staaf slutar som verksamhetschef

Miljö- och samhällsbyggnadsavdelningens verksamhetschef Therése Evertsdotter-Staaf slutar. Hon slutar på egen begäran efter att ha sökt och fått ett annat jobb närmare sin hemort Jönköping.
Under torsdagens gick kommunen ut med en platsannons via Arbetsförmedlingen.

Skånskan - 24 apr 18 kl. 05:00

Verksamhetschef för Malmö pride slutar

MALMÖ Chris Schenlaer slutar som verksamhetschef för Malmö pride.
– Jag har mått otroligt dåligt i den här processen, berättar Chris Schenlaer.Efter den senaste tidens interna konflikter inom Malmö pride finner hon ingen annan utväg än den här.

Sydsvenskan - 27 maj 11 kl. 06:30

Språkröret väljer visioner framför fina visitkort

Miljöpartiet har fått ett språkrör som hyllar ekonomisk tillväxt. En 28-årig veteran med stora ambitioner. Gustav Fridolin stakar ut "tredje vägen" som vägen för De gröna - och den leder raka vägen till statsminister­ämbetet.

UNT - 29 sep 11 kl. 21:42

Fyra visioner för universitetet

Alla fyra kandidater till rektorsposten vid Uppsala universitet har nu frågats ut inför hörandeförsamlingen. Bland annat fick de då möjlighet att presentera sina visioner för Uppsala universitet. Nu delar rektorskandidaterna med sig av dessa visioner även för UNT..

Fler nyheter från YA

YA - 9 timmar sedan

Historisk skylt återinvigdes i Ystad

Den märkvärdiga historien med biografteatern Scalas 108-år gamla träskylt som låg bortglömd i många år fick på lördagen en värdig avslutning, då skylten återinvigdes med pompa och ståt..

YA - Igår: 22:35

Världen: Tåg körde in i festival – minst 50 döda

Ett tåg plöjde in i en stor folkmassa Choura Bazar i närheten av staden Amritsar i norra Indien där en festival pågick. Minst 50 människor omkom..

YA - Igår: 20:00

Försäljningen av elcyklar rullar på

Sedan årsskiftet har elcykeln sålts en fjärdedel billigare med hjälp elcykelpremien. Igår klockan 15 tog premien slut och priset blir 25 procent högre. Men cykelhandlarna i Ystad är inte oroliga för det..

YA - Igår: 13:48

Köpfesten är över – elcykelpremien är slut

Klockan 15 på torsdagen tog den populära elcykelpremien slut för den här gången. Och då det varken finns ett regeringsbeslut på en fortsättning – eller ens en ny regering – är det högst osäkert om elcykelköpare kan räkna med en 25-procentig rabatt i framtiden..

YA - Igår: 08:38

Österlenskt mathantverk prisat i SM – saffransglass från Köpingebro tog guld

Guldmedaljer blev det både till Österlenkryddor och Österlens kött och vilt i Brösarp, när SM i mathantverk arrangerades i Malmö i veckan. .

YA - I förrgår: 09:00

TV: Så blir utsikten över Ystad – från hotellets skybar

I maj 2020 står nya Hotell Fritiden klart intill det gamla badhuset. Från skybaren på sjunde våningen kommer det att gå att se ut över hela Ystad..

YA - 17 okt 18 kl. 20:00

Träning: Gymföretag har hittat lokaler i Ystad

Fintess 24 seven blir först ut när Fritidsbadet byggts om. Fyra månader innan hotellet slår upp dörrarna öppnar gymmet. – Gymmet får en helt egen ingång.

YA - 17 okt 18 kl. 18:00

Ordföranden i Radio Active svarar på avhoppen

Radio Actives ordförande Christer Ågren berättar nu hur han ser på att programledarna Göran Sagstuen och Michael Saxell slutar..

YA - 17 okt 18 kl. 17:45

Sommarteatern får Ystads kulturpris

Ystads kommuns kulturpris 2018 tilldelas Sommarteatern. 15-årige estradören William Schmatz får årets kulturstipendium och Jan-Åke Wahlfrid blir årets Kultureldsjäl..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.