YA > Lokalt

Sunday, 16 December, 14:18

YA - 13 okt 18 kl. 00:01

Ny verksamhetschef med visionerEva Berggren-Josefsson skulle bli jurist men blev förälskad i sjukvården och utbildade sig till sjuksköterska. Nu tar hon över jobbet som verksamhetschef för akuten och medicinkliniken på lasarettet i Ystad. – Att skapa möjlighet och leverera god vård är en av mina visioner, säger hon..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Berggren-Josefsson, Ystad

Dela artikeln

136 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny verksamhetschefmed , visioner
SmålandsPosten - 16 maj 14 kl. 11:02

Växjös visioner välkomnas

Stefan Lindeberg, ordförande i Sveriges olympiska kommitté, sitter i styrelsen för Växjös HPC (High Performance Center) och SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo säger efter sitt första besök på Arenastaden i Växjö:
– Här finns fantastiska förutsättningar. En av de som deltog på samma rundvandring som Reinebo var Svenska Friidrottsförbundets idrottschef Staffan Olsson. Han konstaterar:
– Detta är världsklass i Sverige…
Friidrottsförbundet är också det nationella idrottsförbund som kommit längst i samarbetet med HPC.

Uppsalanyheter.se - 07 nov 18 kl. 03:41

Lucas Fjällrud en musiker med stora visioner

Lucas Fjällrud, eller Lucas Fredrik som han använder som sitt artistnamn, är en 20-årig Uppsalamusiker med stora visioner. Han inte bara har visioner utan genomför dem också. För en dryg vecka sedan spelade han in musikvideos ute i snö och kyla tillsammans med en grupp musiker.

YLE - 29 jan 17 kl. 14:01

Färska visioner för Nordkalks byggnader

En drös färska visioner för Nordkalks gamla byggnader i Pargas presenterades under ett möte i stadshuset på veckoslutet. I Pargas har man de senaste dagarna funderat på vad som ska hända med Nordkalks fastigheter som för tillfället står tomma eller är i behov av renovering. Det handlar om fastigheter i Pajbacka, Granbacka, Malmnäs strand och om Manegen.

Alliansfritt Sverige - 24 okt 11 kl. 05:00

M-stämma: personkult, historierevisionism och kamp mot visioner


HYBRIS. Moderaterna har haft kongress under slutet av veckan. Det är ett parti som sjuder av självförtroende, men när man summerar vad som kommit ut från kongresscentret i Örebro blir det tydligt att det rör sig om ett parti med långt djupare problem än någon vågar erkänna.

Barometern - 09 aug 13 kl. 07:48

Få turister lockas till kommunen - visioner saknas

Mönsterås kommun saknar visioner och gör för lite för att locka turister till kommunen, enligt flera lokala aktörer. De tycker att det finns potential att locka ännu fler besökare till vår del av kusten. ?

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 06:16

Mer visioner än konkreta visioner

Foto: BERTIL ERICSON
EU:s pengar används inte på bästa sätt. Jordbrukssubventioner och regionala stöd präglas av omfattande slöseri. Det skriver Leif Svensson och Nima Sanandaji.

YLE - 27 jan 17 kl. 05:04

Nya visioner söks för Nordkalks byggnader

Nordkalk och Pargas besöks under tre dagar av arkitektstuderande som söker nya idéer för gamla byggnader vid gruvan. Kalkbolaget grundades 1898, och sedan dess har det på gruvområdet och i Pargas byggts en stor mängd industribyggnader men också kontorshus, bostadshus och andra kulturhistoriskt värdefulla byggnader. - Här är en så fin miljö, sade arkitektstuderanden Meliina Rantalainen då hon bekantade sig med byggnaderna och gruvområdet.

UT - 07 nov 13 kl. 19:58

Evertsdotter-Staaf slutar som verksamhetschef

Miljö- och samhällsbyggnadsavdelningens verksamhetschef Therése Evertsdotter-Staaf slutar. Hon slutar på egen begäran efter att ha sökt och fått ett annat jobb närmare sin hemort Jönköping.
Under torsdagens gick kommunen ut med en platsannons via Arbetsförmedlingen.

Skånskan - 24 apr 18 kl. 05:00

Verksamhetschef för Malmö pride slutar

MALMÖ Chris Schenlaer slutar som verksamhetschef för Malmö pride.
– Jag har mått otroligt dåligt i den här processen, berättar Chris Schenlaer.Efter den senaste tidens interna konflikter inom Malmö pride finner hon ingen annan utväg än den här.

Sydsvenskan - 27 maj 11 kl. 06:30

Språkröret väljer visioner framför fina visitkort

Miljöpartiet har fått ett språkrör som hyllar ekonomisk tillväxt. En 28-årig veteran med stora ambitioner. Gustav Fridolin stakar ut "tredje vägen" som vägen för De gröna - och den leder raka vägen till statsminister­ämbetet.

Fler nyheter från YA

YA - Igår: 11:02

Film från luften när Jas-planen flyger in över Svarte

Se när flygplanen passerar över Svarte..

YA - Igår: 06:00

De blev avtackade från skolans värld

Det blev ett uppsluppet sorl på Klostret när kultur- och utbildningsförvaltningen avtackade anställda som gått i pension eller gått vidare till andra anställningar..

YA - Igår: 18:58

Efter åtta år i Sverige: Mahmoud hotas av utvisning

Efter nästan åtta år i Sverige hotas Mahmoud Hamed av utvisning. Han och barnen hänvisas till Irak medan hans fru och barnens mamma utvisas till Marocko. – Jag hoppas fortfarande att det ska lösa sig, säger Mahmoud Hamed som många Ystadsbor känner som torghandlare.

YA - Igår: 19:00

Utvisningsbeslutet ska överklagas

Beslutet att utvisa Mahmoud Hamed och hans familj överraskar advokat Christine Kock. – Jag ska överklaga, men hoppas att Migrationsverket omprövar sitt beslut, säger hon..

YA - I förrgår: 09:26

Smugglare hade tre miljoner cigg i lasten – avslöjades med röntgenkamera

De sa att de kom tomhänta. Men i själva verket var långtradaren packad med tre miljoner smuggelcigaretter. Nu åtalas männen.

YA - I förrgår: 18:00

Sfi-eleverna bjöd på annorlunda luciatåg

Klädseln varierade, men sången och inlevelsen gick inte att ta fel på när sfi-eleverna arrangerade luciatåg. För många var det deras första i livet..

YA - 13 dec 18 kl. 12:20

Lärare åtalas för sexuellt ofredande: Skickade kärleks-meddelanden till 9-åring

En lärare i Ystads kommun åtalas för att ha skickat ett stort antal kärleksmeddelanden till en 9-årig elev på skolan där han arbetat. Läraren ska också ha pussat eleven på munnen vid flera tillfällen..

YA - 13 dec 18 kl. 12:00

SMHI: Mer snö att vänta i veckan

På torsdagsmorgonen föll det snö över delar av sydöstra Skåne. Och det är fler snöbyar att vänta i veckan – men ännu ingen riktig vinter, enligt SMHI. .

YA - 13 dec 18 kl. 10:17

Polisen söker gäng som jagade skolelev

Polisen vill ha hjälp med iakttagelser från fredagen 7 december då ett gäng jagade en elev på väg till skolan. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.