Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 February, 05:58

Expressen - 12 okt 18 kl. 18:06

Centerpartiets kritik mot Kristersson: ”Olyckligt”Centerpartiet riktar kritik mot Kristersson efter det uppmärksammade inlägget på Facebook där han skriver att han är beredd att bilda en regering med enbart Moderaterna .– Det är olyckligt att det blir en offentlig debatt om förslag som processas internt inom alliansen, säger Michael Arthursson, partisekreterare för Centerpartiet, till SVT Nyheter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristersson, Facebook, Moderaterna, Michael Arthursson, Centerpartiet, SVT Nyheter

Dela artikeln

206 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartiets, kritikmot , Kristersson, Olyckligt
Aftonbladet - 09 apr 18 kl. 00:00

Även en vuxen måste tåla kritik, Kristersson

Skånskan - 13 nov 18 kl. 17:33

Beskedet: SD röstar på Ulf Kristersson

Sverige Sverigedemokraterna kommer att rösta på moderaternas Ulf Kristersson som statsminister under onsdagens omröstning i riksdagen.
Detta enligt ett pressmeddelande på tisdagen.I förra veckan nominerade riksdagens talman Ulf Kristersson (M) till statsministerkandidat.

DN - 24 mar 17 kl. 18:52

Skärpt kritik mot Centern inför Kinberg Batras ödestal

Karlstad. Moderaterna skärper kritiken mot Centerpartiets förslag för att spräcka regeringens höstbudget. M-ledningen anser att metoden kan bryta mot budgetreglerna.

DN - 24 mar 17 kl. 18:52

Skärpt kritik mot Centerpartiet inför Kinberg Batras ödestal

Karlstad. Moderaterna skärper kritiken mot Centerpartiets förslag för att spräcka regeringens höstbudget. M-ledningen anser att metoden kan bryta mot budgetreglerna.

SvD - 28 mar 17 kl. 15:44

Intern kritik i M efter C:s budgetutspel

Centerpartiets utspel om en ny budgetstrategi mot regeringen rör upp damm – i Moderaterna. Den ekonomisk-politiske talespersonen Ulf Kristersson kritiseras i interna mejl för att inte ha tagit avstånd från C-förslaget, enligt Expressen..

SVT - 25 apr 18 kl. 09:35

Kristersson kritisk till Centerns stöd till regeringens lagförslag

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson skriver på Facebook om Centerpartiets stöd till regeringens lagförslag om ensamkommande. ”Beslutet är deras och ansvaret för konsekvenserna ligger hos dem”, skriver Ulf Kristersson..

DN - 25 apr 18 kl. 13:58

Kristersson: Centern stödjer en dålig lag

Ulf Kristersson är mycket kritisk till Annie Lööf och Centerpartiets stöd till regeringens lagförslag om ensamkommande. - Centern stödjer nu en dålig lag, de andra allianspartierna står fast, säger Kristersson..

Dagens PS - 27 sep 18 kl. 12:51

SD röstar nej till Kristersson

Jimmie Åkesson trycker på röd knapp för alliansregeringen under talmansrundan. Det här rapporterar flera medier, som rapporterar live från händelserna i riksdagen. Som läget är nu får alliansen inte Sverigedemokraterna bakom sig och beskedet från SD:s partiledare Jimmie Åkesson är att Ulf Kristersson får nej till statsministerposten från Sverigedemokraterna.

Dagens PS - 25 apr 18 kl. 11:46

Centerns asylpolitik upprör Ulf Kristersson

I går kom beskedet som splittrar Alliansen.Centerpartiet beslutade då att säga ja till regeringens lagförslag om att ensamkommande som en gång redan nekats asyl ändå ska få stanna i Sverige. Redan första gången som förslaget lades fram möttes det av stenhård kritik från bland andra lagrådet.

Alliansfritt Sverige - 22 jan 11 kl. 11:29

Olofsson får brutal kritik i valanalys

CENTERKRIS. Nu råder fullt kaos i Centern. En stundande valanalys har fått partiet att slipa de långa knivarna.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Pensionärsilskan efter nya regler om din skatt

Nya skatteregler gör det svårare för pensionärer att hålla koll på sin tjänstepension.Många riskerar nu att betala för mycket skatt under reglernas startfas – och det har väckt stor kritik.– Man kan inte förvänta sig och hänvisa alla till internet, säger Anna Eriksson, presschef, SPF Seniorerna..

Expressen - 15 minuter sedan

Donald Trumps nya slagfält: yttre rymden

USA:s president Donald Trump skapar en ny försvarsgren:  space force. Rymdmilitären ska försvara USA:s intressen bortom jordens atmosfär – om kongressen godkänner lagförslaget som presidenten nu beordrat.– USA måste vara fullt utrustat för att försvara våra vitala intressen i rymden, säger Trump enligt AP..

Expressen - 30 minuter sedan

Jenny, 39, anmälde polis för våldtäkt – hemliga uppgifterna i utredningen

Jenny Örn, 39, anmälde en polis för våldtäkt – men förundersökningen i det uppmärksammade fallet lades ned.Nu kan TV4 Nyheterna visa hemligstämplade uppgifter om vad som hände efter den anmälda våldtäkten. Bland annat har kanalen tagit del av SOS-samtalet, som visar att Jenny Örn larmade mitt under det skeende som kvinnan säger var en våldtäkt.

Expressen - 1 timme sedan

NASA:s forskare förbryllade efter fynd av ovanlig stjärna

En frivilligforskare i Tyskland har hittat den kallaste och äldsta vita dvärgstjärna som människan hittills skådat, rapporterar Nasa. Konstigt nog är den omgiven av ringar..

Expressen - 2 timmar sedan

Flerfamiljshus i lågor – dussintals evakuerade

Ett flerfamiljshus står i lågor i Västerås, enligt VLT.Mellan 30 och 50 personer fick evakueras, uppger polisen för tidningen.– Det är en rejäl brand i i ett trevåningshus med flera trappuppgångar, totalt handlar det om 18 lägenheter, säger Thomas Gustafsson vid polisen till VLT..

Expressen - 6 timmar sedan

Spelaragenten gripen – efter månader på flykt

Den tidigare spelaragenten Håcan Bodelind, dömd för grov förskingring, greps på måndagskvällen Fuengirola i Spanien, rapporterar GP.Det var en göteborgare som kände igen Bodelind, skuggade honom och tipsade polisen..

Expressen - 7 timmar sedan

GW berömmer utredningen av valprånet: ”Föredömligt”

Kriminologiprofessorn Leif GW Persson är full av beundran för polisutredningen av det så kallade valprånet i Önnestad.I tisdagskvällens avsnitt av Brottsjournalen i TV4 kallar han arbetet för ”föredömligt”.– Jag blir lite glad när jag läser sådant, säger han..

Expressen - 7 timmar sedan

SD: Straffa IS-återvändare retroaktivt

Sverigedemokraterna vill att IS-återvändare ska kunna straffas retroaktivt – för handlingar som kriminaliserats efter att de begicks.– Det är viktigt att vi får en möjlighet att åtala personer som är eller kan vara farliga för Sverige, säger SD:s rättspolitiska talesperson Adam Marttinen.Juridikprofessorn Magnus Ulväng tycker att det låter som ett ”förslag från en annan planet”..

Expressen - 8 timmar sedan

17-åring som sköt vaktmästare dömd för kidnappning

Fyra ungdomar har fällts för att ha kidnappat en 16-årig pojke i Västerhaninge söder om Stockholm, rapporterar flera medier..

Expressen - 8 timmar sedan

Bilderna på svenska Lisa Andersson, 29, i IS-lägret

Lisa Andersson, 29, lämnade sitt barn i Sverige för att ansluta sig till terrorstaten IS. Sex år senare kan vi nu publicera exklusiva bilder från hennes liv som inspärrad i ett kurdkontrollerat läger för änkor, fruar och barn till det störtade kalifatets terrorister.Med sig i lägret har hon två syrienfödda små barn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.