Expressen > Nyheter

Wednesday, 12 December, 21:48

Expressen - 12 okt 18 kl. 18:06

Centerpartiets kritik mot Kristersson: ”Olyckligt”Centerpartiet riktar kritik mot Kristersson efter det uppmärksammade inlägget på Facebook där han skriver att han är beredd att bilda en regering med enbart Moderaterna .– Det är olyckligt att det blir en offentlig debatt om förslag som processas internt inom alliansen, säger Michael Arthursson, partisekreterare för Centerpartiet, till SVT Nyheter..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Kristersson, Facebook, Moderaterna, Michael Arthursson, Centerpartiet, SVT Nyheter

Dela artikeln

206 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Centerpartiets, kritikmot , Kristersson, Olyckligt
Aftonbladet - 09 apr 18 kl. 00:00

Även en vuxen måste tåla kritik, Kristersson

Skånskan - 5 timmar sedan

Stefan Löfven riktar kritik mot M och KD

Inrikes Stefan Löfven säger att han står till talmannens förfogande inför fredagens statsministeromröstning som han räknar med att förlora. Löfven mötte pressen inför budgetomröstningen under onsdagseftermiddagen. – Det är ansvarlöst att M och KD gör på det här sättet.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 17:33

Beskedet: SD röstar på Ulf Kristersson

Sverige Sverigedemokraterna kommer att rösta på moderaternas Ulf Kristersson som statsminister under onsdagens omröstning i riksdagen.
Detta enligt ett pressmeddelande på tisdagen.I förra veckan nominerade riksdagens talman Ulf Kristersson (M) till statsministerkandidat.

DN - 24 mar 17 kl. 18:52

Skärpt kritik mot Centern inför Kinberg Batras ödestal

Karlstad. Moderaterna skärper kritiken mot Centerpartiets förslag för att spräcka regeringens höstbudget. M-ledningen anser att metoden kan bryta mot budgetreglerna.

DN - 24 mar 17 kl. 18:52

Skärpt kritik mot Centerpartiet inför Kinberg Batras ödestal

Karlstad. Moderaterna skärper kritiken mot Centerpartiets förslag för att spräcka regeringens höstbudget. M-ledningen anser att metoden kan bryta mot budgetreglerna.

SvD - 28 mar 17 kl. 15:44

Intern kritik i M efter C:s budgetutspel

Centerpartiets utspel om en ny budgetstrategi mot regeringen rör upp damm – i Moderaterna. Den ekonomisk-politiske talespersonen Ulf Kristersson kritiseras i interna mejl för att inte ha tagit avstånd från C-förslaget, enligt Expressen..

SVT - 25 apr 18 kl. 09:35

Kristersson kritisk till Centerns stöd till regeringens lagförslag

Moderaternas partiledare Ulf Kristersson skriver på Facebook om Centerpartiets stöd till regeringens lagförslag om ensamkommande. ”Beslutet är deras och ansvaret för konsekvenserna ligger hos dem”, skriver Ulf Kristersson..

DN - 25 apr 18 kl. 13:58

Kristersson: Centern stödjer en dålig lag

Ulf Kristersson är mycket kritisk till Annie Lööf och Centerpartiets stöd till regeringens lagförslag om ensamkommande. - Centern stödjer nu en dålig lag, de andra allianspartierna står fast, säger Kristersson..

Dagens PS - 27 sep 18 kl. 12:51

SD röstar nej till Kristersson

Jimmie Åkesson trycker på röd knapp för alliansregeringen under talmansrundan. Det här rapporterar flera medier, som rapporterar live från händelserna i riksdagen. Som läget är nu får alliansen inte Sverigedemokraterna bakom sig och beskedet från SD:s partiledare Jimmie Åkesson är att Ulf Kristersson får nej till statsministerposten från Sverigedemokraterna.

Expressen - 4 timmar sedan

Jenny Madestam: Försprång för Ulf Kristersson

Att M+KD-budgeten vann kan innebära fördel för M-ledaren Ulf Kristersson i kampen om statsministerposten. Det tror Jenny Madestam, statsvetare och Expressens politiska expert. – Inte minst att väljarna ser att det är en M+KD-budget som går igenom.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Petter Stordalens nya storslagna hotellplaner

Hotellmagnaten Petter Stordalen, 56, vill expandera sin hotellverksamhet i Sverige.Det berättar han i SVT:s morgonstudio.Under de senaste åren har han investerat mer i Sverige än i andra delar av Norden och han ser stor potential i den svenska hotellmarknaden.

Expressen - 30 minuter sedan

26 larm om våldtäkter – polisen jagar misstänkta

"Misstänkt överfallsvåldtäkt på skolgård i Vällingby""Misstänkt våldtäkt i svarttaxi - ung kvinna hittad med trasiga kläder vid vägkant""Misstänkt överfallsvåldtäkt vid elskåp på Möllan"Expressen har granskat polisanmälningarna och följt upp nyhetsflasharna om överfallsvåldtäkter under hösten och funnit: 26 anmälda misstänkta fullbordade våldtäkter eller försök till våldtäkt utomhus på 48 dagar.Tre har hittills lett till åtal, en fällande dom. I de allra flesta polisutredningarna saknas misstänkt gärningsperson..

Expressen - 1 timme sedan

Klimatgranarna som växer upp i fårhagen

Allt fler köper ekologisk gran.De odlas utan kemisk besprutning och det är får som bekämpar ogräset.– Det är tredje året jag säljer granarna på Möllevångstorget, och folk blir mer medvetna, säger försäljaren Ati Weimers..

Expressen - 1 timme sedan

Mats Persson: Fel väg släppa fram Löfven

Liberalernas ekonomisk-politiske talesperson Mats Persson har öppet tagit strid mot partiledaren Jan Björklund i regeringsfrågan. I ”Bara Politik” säger han att han tycker att det vore fel väg för Liberalerna att släppa fram Stefan Löfven – och att Liberalerna är öppna för att se Annie Lööf som statsminister. – Om talmannen vill gå vidare med en mittenlösning, med C och L på något sätt, så får man väl titta på och analysera det, säger han.

Expressen - 2 timmar sedan

TV: Se Bara politik 12 december

 .

Expressen - 1 timme sedan

Ny studie: Ekologisk mat är dålig för klimatet

Enligt en ny studie är ekologisk mat betydligt sämre för klimatet än mat som producerats på konventionellt sätt. – Det beror på att ekologisk mat kräver mer areal, mer mark för samma mängd mat, säger Chalmersforskaren Stefan Wirsenius till Ekot. .

Expressen - 1 timme sedan

Miljardären: ”Jag är superkapitalist”

Mångmiljardären Roger Akelius är ständigt på jakt efter nya fastigheter att renovera och hyra ut – för att tjäna ännu mer pengar.Samtidigt skänker han stora summor till välgörenhet. Och för några år sedan fick alla anställda i bolaget 100 000 kronor extra som tack för gott jobb.

Expressen - 1 timme sedan

Skatteverket stoppar flera it-system – ska vara olagliga

Skatteverket stoppar omedelbart flera interna it-system. Enligt två anonyma anmälningar kan Skatteverket – i strid med lagstiftning – ha sparat känsliga uppgifter som privatpersoners bankkontoutdrag och gjort dessa sökbara. I ett av de ifrågasatta datasystemen kallas granskade privatpersoner för grisar, enligt uppgift till Expressen.

Expressen - 1 timme sedan

Filip, 13, rånades av killgäng

Filip, 13, och hans kompis blev rånade av ett gäng okända killar i Mall of Scandinavia.– De började dra i våra kläder. Det var skrämmande, de var ett helt stort gäng.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.