YA > Lokalt

Sunday, 21 October, 01:11

YA - 12 okt 18 kl. 17:20

Hon vill inspirera fler att öppna butik i YstadPå fredagen slog Ingela Högberg upp portarna till sin nya butik. Hon hoppas kunna inspirera fler att våga öppna butiker i stan..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystad, Ingela Högberg

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon vill inspirera, fleratt , öppna, butiki , Ystad
Nya Wermlands Tidningen - 04 nov 15 kl. 16:30

Byggmax vill öppna butik

Byggmax vill öppna butik i Säffle och söker nu efter lämplig lokal.– Vi vill öppna i Åmål eller Säffle, helst Säffle, säger Hans Olofsson, etableringschef på Bygg-Max..

GöteborgsPosten - 31 jul 17 kl. 15:43

Orienthuset vann mot Lidl - får öppna butik på Hisingen

Göteborgs Orienthus får öppna butik på Hisingen – Lidls överklagan av det tillfälliga bygglovet avslås nu av Mark- och miljööverdomstolen. – Nu vill vi ha goda grannrelationer med Lidl och alla andra aktörer på platsen, säger Nader Appasi, grundare och vd för Göteborgs Orienthus..

DN - 28 jan 17 kl. 22:00

Annika Ström Melin: Räkna med fler öppna strider i EU-parlamentet

Franska socialister är inte ensamma om att ha problem. De socialdemokratiska partierna går bakåt i flera europeiska länder och i EU-parlamentet har de konservativa tagit över. Följden kan bli mer liv i luckan och fler öppna strider om EU-politiken..

UNT - 19 dec 17 kl. 17:00

Läxhjälp och fler öppna aktiviteter

Fler öppna aktiviteter, läxhjälp på tre platser och vuxenvandringar på helgerna..

Skånskan - 15 nov 16 kl. 10:33

Lidl vill öppna butik i Svedala

SVEDALA Lidl har planer på att etablera sig i Svedala. Det aktuella markområdet ligger nära både väg E 65 och länsväg 108.
Därmed vill både Coop och Lidl öppna livsmedelsbutiker nära varandra i Svedalas utkant.

DI - 08 feb 16 kl. 12:32

Apple räknar med att snart öppna butik i Indien

Apple är på väg att få ett godkännande för att kunna öppna sin första butik i Indien. Det uppger en person med insyn i ärendet till Bloomberg..

Affärsvärlden - 08 feb 16 kl. 14:08

Apple kan snart öppna butik i Indien

Apple är på väg att få ett godkännande för att kunna öppna sin första butik i Indien..

Barometern - 14 mar 17 kl. 19:23

HM Home överväger att öppna butik i Baronen

HM Home kan komma att öppna en butik Baronens shoppinggalleria..

Polisen - 12 apr 11 kl. 17:21

Rådiga ingripare kan inspirera fler att våga visa civilkurage

Rådiga ingripare gör inte bara någonting bra och modigt för stunden utan de kan också inspirera andra personer att ingripa och visa civilkurage. Några personer som gjort rådiga ingripanden tackades idag av Länspolismästaren med tårta och medalj..

ÖstersundsPosten - 23 nov 16 kl. 18:00

Scrapbooking-kaos i gillestugan tvingade Emelie att öppna butik

Som liten älskade Emelie Eriksson att stapla toalettrullar på sin mosters jobb på Konsum och leka att hon var butiksinnehavare. Med företagssamheten i blodet stod det sig inte länge förrän hon själv blev ägare till Presentboden, en butik som säljer scrapbooking, te och inredning. Detta mycket tack vare hennes sambo som inte stod ut med hennes scrapbooking-kaos nere i gillestugan..

Fler nyheter från YA

YA - 8 timmar sedan

Historisk skylt återinvigdes i Ystad

Den märkvärdiga historien med biografteatern Scalas 108-år gamla träskylt som låg bortglömd i många år fick på lördagen en värdig avslutning, då skylten återinvigdes med pompa och ståt..

YA - Igår: 22:35

Världen: Tåg körde in i festival – minst 50 döda

Ett tåg plöjde in i en stor folkmassa Choura Bazar i närheten av staden Amritsar i norra Indien där en festival pågick. Minst 50 människor omkom..

YA - Igår: 20:00

Försäljningen av elcyklar rullar på

Sedan årsskiftet har elcykeln sålts en fjärdedel billigare med hjälp elcykelpremien. Igår klockan 15 tog premien slut och priset blir 25 procent högre. Men cykelhandlarna i Ystad är inte oroliga för det..

YA - Igår: 13:48

Köpfesten är över – elcykelpremien är slut

Klockan 15 på torsdagen tog den populära elcykelpremien slut för den här gången. Och då det varken finns ett regeringsbeslut på en fortsättning – eller ens en ny regering – är det högst osäkert om elcykelköpare kan räkna med en 25-procentig rabatt i framtiden..

YA - Igår: 08:38

Österlenskt mathantverk prisat i SM – saffransglass från Köpingebro tog guld

Guldmedaljer blev det både till Österlenkryddor och Österlens kött och vilt i Brösarp, när SM i mathantverk arrangerades i Malmö i veckan. .

YA - I förrgår: 09:00

TV: Så blir utsikten över Ystad – från hotellets skybar

I maj 2020 står nya Hotell Fritiden klart intill det gamla badhuset. Från skybaren på sjunde våningen kommer det att gå att se ut över hela Ystad..

YA - 17 okt 18 kl. 20:00

Träning: Gymföretag har hittat lokaler i Ystad

Fintess 24 seven blir först ut när Fritidsbadet byggts om. Fyra månader innan hotellet slår upp dörrarna öppnar gymmet. – Gymmet får en helt egen ingång.

YA - 17 okt 18 kl. 18:00

Ordföranden i Radio Active svarar på avhoppen

Radio Actives ordförande Christer Ågren berättar nu hur han ser på att programledarna Göran Sagstuen och Michael Saxell slutar..

YA - 17 okt 18 kl. 17:45

Sommarteatern får Ystads kulturpris

Ystads kommuns kulturpris 2018 tilldelas Sommarteatern. 15-årige estradören William Schmatz får årets kulturstipendium och Jan-Åke Wahlfrid blir årets Kultureldsjäl..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.