DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 23:32

DI - 12 okt 18 kl. 16:37

Rekyl i New York – teknik starkaste sektornDe ledande börserna på Wall Street rekylerade upp på fredagen efter de senaste dagarnas branta fall. Tre amerikanska storbanker kom med kvartalsrapporter före öppning som gav blandade reaktioner på börsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
New York, Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekyli , New, York, teknik, starkaste, sektorn
DI - 6 timmar sedan

Handelsoptimism stärker New York-börsen

New York-börserna inleder uppåt på onsdagen. Donald Trump har i en intervju med Reuters sagt att handelssamtal förs med Peking per telefon och att han inte kommer att höja tullarna för kinesiska importvaror innan han är säker på ett avtal. .

Dagensanalys.se - 22 aug 18 kl. 18:35

10 svenska techstjärnor visar upp sina innovationer i New York

Svenskarna får pitcha inför en internationell publik bestående av investerare, andra startups och beslutsfattare på scen på Nasdaq MarketSite. I ett gemensamt krafttag för att främja svensk innovation på en internationell arena anordnar Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York (SACCNY) i partnerskap med Tillväxtverket och Energimyndigheten ett acceleratorprogram för en grupp innovativa svenska techföretag. I anslutning till entreprenörskapskonferensen, Innovate46, årligen anordnad i New York ansöker ett stort antal bolag om att besöka staden, visa upp sina innovationer på Nasdaq MarketSite samt att få delta i ett veckolångt acceleratorprogram.

Skånskan - 15 jul 16 kl. 16:44

Claudia från Malmö lever dansdrömmen i New York

– Det är ingen dans på rosor, säger Claudia Maciejuk. Men hon säger det följt av ett litet klingande skratt. 22-åringen från Malmö lever trots allt danslivet i New York och har betat av delmål efter delmål på sin väg mot drömmen.

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 08:50

New York Times ska bygga data- och tekniklösningar för annonsörer

New York Times vill bli en teknikleverantör åt andra och skapar en ny division som de kallar nytDemo. NytDemo kommer att vara ett tvärfunktionellt team bestående utgivarens data, produkt och design, teknik och reklamgrupper. Syftet är att utveckla dataledda kommersiella produkter baserat på New York Times insikter från sina läsare.

Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 10:31

New York Times ska använda sin erfarenhet för att hjälpa företag med marknadsföring

Tidningen New York Times startar nu ett tvärfunktionellt team som kallas nytDEMO. Baserat på tidningens erfarenheter av vad som engagerar läsare ska de nu hjälpa företag att förbättra sin marknadsföring. Redan finns flera olika projekt på gång.

DI - 04 feb 14 kl. 22:13

New York: Liten rekyl uppåt

New York-börserna stängde på högre nivåer efter att ha tillbringat majoriteten av tisdagen i positivt territorium. Börshumöret stärktes av två rapportöverraskningar och positiv makrostatistik..

DI - 25 aug 15 kl. 13:49

New York-terminerna drar iväg

Efter måndagens kraftiga börsfall har Europas börser återhämtat sig. Nu pekar terminshandeln på New York-börsen mot en kraftig rekyl uppåt även i USA..

DI - 30 okt 18 kl. 21:00

Rekyl uppåt i New York – men General Electric rasade

New York-börserna stängde med breda uppgångar på tisdagen och tog igen en liten del av de stora kurstappen under oktober. Bland vinnarna syntes sportklädestillverkaren Under Armour som rusade på sin rapport..

DI - 04 dec 18 kl. 15:35

Rekyl i New York när investerarna tvekar över nytt handelsavtal

Efter den frejdiga måndagen med kraftiga uppgångar för de stora globala företagen är det en blekar inledning på tisdagshandeln i New York. Dow Jones och S&P500 öppnar ner 0,3 procent och Nasdaqs kompositindex faller tillbaka en halv procent. .

Kristianstadsbladet - 19 jul 11 kl. 06:30

En skärva New York - i Eslöv

En skärva New York landade i slutet av 1950-talet mitt i Eslöv. Hans Asplunds medborgarhus blev landets modernaste och lyxigaste - och en chans för arkitekten att kliva ur faderns skugga.
ESLÖV.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Säpodirektören: ”Det är så lite som behövs för att ta fram djuret i dig”

Näringslivsprofilen Mark Vadasz bokdebuterar med ”För vem, för vad?” 1945 lämnar 25-årige Kornel Vadasz koncentrationslägret Mauthausen och vandrar hem till Ungern. 1951 fängslas han på nytt, torteras och döms till döden men kommer igen.

DI - 1 timme sedan

Jacob Rees-Mogg: May bör avgå

Toryledamoten Jacob Rees-Mogg, brexitpåskyndare som lett upproret mot May, säger till BBC att resultatet av omröstningen är förödande för premiärministern och att hon nu bör ompröva sin ställning..

DI - 1 timme sedan

Handelsro gav uppgångar i New York – men mattades av sista timmarna

Wall Street tog rygg på Europa och stängde högre under onsdagen, men uppgångarna mattades av tydligt de sista timmarna. Mildare tongångar från Donald Trump i handelsfrågan med Kina höjde annars humöret..

DI - 1 timme sedan

Theresa May vann omröstning

Storbritanniens premiärminister Theresa May vann förtroendeomröstningen bland Konservativa partiets parlamentsledamöter. .

DI - 1 timme sedan

Bitter eftersmak på kaffestrid

En tysk domstol säger nej till den 82-åriga tyska kaffemiljardären Albert Darbovens lösning för att hålla sin son utanför familjeföretagets styre. I stället för sonen ville han adoptera en 56-åring från den tidigare konkurrenten Jacobs..

DI - 1 timme sedan

Senzime gör riktad emission på 28 miljoner

Styrelsen för Senzime har beslutat om en riktad nyemission till Handelsbanken Fonder genom fonden Svenska Microcapfond och Länsförsäkringar Fondförvaltning. .

DI - 2 timmar sedan

Affärsvärlden köpstämplar Nibe och G5

Köp Nibe, G5 och Self Storage Group men avvakta med Outotec. De råden ger Affärsvärlden i det senaste numret. .

DI - 2 timmar sedan

Kraftmätningen snart över

En av de största affärerna i svensk industrihistoria är snart klar.  ABB, där familjen Wallenberg är huvudägare, är nu mycket nära att sälja Power Grids till japanska Hitachi i en affär som värderar kraftdivisionen till cirka 100 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Äntligen frigörs värden för aktieägarna

Aktieägarna är de stora vinnarna – alla aktieägare. Äntligen frigörs en del av de stora värden som under åratal har varit inlåsta i ABB:s förlamande struktur – en struktur som ledning och styrelse mot bättre vetande hävdat är värdeskapande för sina ägare. .

DI - 2 timmar sedan

”ABB är viktigt för Sverige”

ABB är Dalarnas största privata arbetsgivare, enligt Ludvikas kommunstyrelseordförande Leif Pettersson (S) som följer utvecklingen noga. ”Man behöver inte måla upp något skräckscenario”, säger han.  Också Västeråspolitikern Elisabet Unell (M) är optimistisk om framtiden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.