DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 07:19

DI - 12 okt 18 kl. 16:37

Rekyl i New York – teknik starkaste sektornDe ledande börserna på Wall Street rekylerade upp på fredagen efter de senaste dagarnas branta fall. Tre amerikanska storbanker kom med kvartalsrapporter före öppning som gav blandade reaktioner på börsen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
New York, Wall Street

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekyli , New, York, teknik, starkaste, sektorn
Expressen - 1 timme sedan

Här firar Meghan sin babyshower i New York

Här firar Meghan, 37, sin graviditet med en babyshower i New York.Hertiginnan av Sussex har varit på besök i USA i fem dagar för att träffa sina amerikanska väninnor.Två av dem var ”Suits”-stjärnorna Sarah Rafferty och Abigail Spencer..

Dagensanalys.se - 22 aug 18 kl. 18:35

10 svenska techstjärnor visar upp sina innovationer i New York

Svenskarna får pitcha inför en internationell publik bestående av investerare, andra startups och beslutsfattare på scen på Nasdaq MarketSite. I ett gemensamt krafttag för att främja svensk innovation på en internationell arena anordnar Svensk-Amerikanska Handelskammaren i New York (SACCNY) i partnerskap med Tillväxtverket och Energimyndigheten ett acceleratorprogram för en grupp innovativa svenska techföretag. I anslutning till entreprenörskapskonferensen, Innovate46, årligen anordnad i New York ansöker ett stort antal bolag om att besöka staden, visa upp sina innovationer på Nasdaq MarketSite samt att få delta i ett veckolångt acceleratorprogram.

Skånskan - 15 jul 16 kl. 16:44

Claudia från Malmö lever dansdrömmen i New York

– Det är ingen dans på rosor, säger Claudia Maciejuk. Men hon säger det följt av ett litet klingande skratt. 22-åringen från Malmö lever trots allt danslivet i New York och har betat av delmål efter delmål på sin väg mot drömmen.

Dagensanalys.se - 16 feb 18 kl. 08:50

New York Times ska bygga data- och tekniklösningar för annonsörer

New York Times vill bli en teknikleverantör åt andra och skapar en ny division som de kallar nytDemo. NytDemo kommer att vara ett tvärfunktionellt team bestående utgivarens data, produkt och design, teknik och reklamgrupper. Syftet är att utveckla dataledda kommersiella produkter baserat på New York Times insikter från sina läsare.

Dagensanalys.se - 19 feb 18 kl. 10:31

New York Times ska använda sin erfarenhet för att hjälpa företag med marknadsföring

Tidningen New York Times startar nu ett tvärfunktionellt team som kallas nytDEMO. Baserat på tidningens erfarenheter av vad som engagerar läsare ska de nu hjälpa företag att förbättra sin marknadsföring. Redan finns flera olika projekt på gång.

DI - 04 feb 14 kl. 22:13

New York: Liten rekyl uppåt

New York-börserna stängde på högre nivåer efter att ha tillbringat majoriteten av tisdagen i positivt territorium. Börshumöret stärktes av två rapportöverraskningar och positiv makrostatistik..

DI - 25 aug 15 kl. 13:49

New York-terminerna drar iväg

Efter måndagens kraftiga börsfall har Europas börser återhämtat sig. Nu pekar terminshandeln på New York-börsen mot en kraftig rekyl uppåt även i USA..

DI - 30 okt 18 kl. 21:00

Rekyl uppåt i New York – men General Electric rasade

New York-börserna stängde med breda uppgångar på tisdagen och tog igen en liten del av de stora kurstappen under oktober. Bland vinnarna syntes sportklädestillverkaren Under Armour som rusade på sin rapport..

DI - 04 dec 18 kl. 15:35

Rekyl i New York när investerarna tvekar över nytt handelsavtal

Efter den frejdiga måndagen med kraftiga uppgångar för de stora globala företagen är det en blekar inledning på tisdagshandeln i New York. Dow Jones och S&P500 öppnar ner 0,3 procent och Nasdaqs kompositindex faller tillbaka en halv procent. .

Kristianstadsbladet - 19 jul 11 kl. 06:30

En skärva New York - i Eslöv

En skärva New York landade i slutet av 1950-talet mitt i Eslöv. Hans Asplunds medborgarhus blev landets modernaste och lyxigaste - och en chans för arkitekten att kliva ur faderns skugga.
ESLÖV.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Ingves tonar ned januarisiffran: ”En komplicerad månad”

Stefan Ingves tonar ned betydelsen av den svaga inflationsnoteringen för januari och Riksbankens grova prognosmiss. ”Januari är en komplicerad månad”, säger riksbankschefen till Di och målar upp en optimistisk bild av både den svenska och globala konjunkturen..

DI - 4 minuter sedan

COSELs högtillförlitliga 40W DC/DC omvandlare för krävande applikationer har 10 års garanti

10 års garanti 40W på 1x1” standard footprint Verkningsgrad upp till 92% UL62368-1, C-UL [CSA62368-1) och EN62368-1 godkända Extra brett inspänningsområde täcker 4,5V till 76V med tre serier Cosel Co, Ltd (6905: Tokyo) meddelade idag lanseringen av MGF40, en 40W DC/DC omvandlare med mycket hög tillförlitlighet..

DI - 15 minuter sedan

Minus för Lundin Gold – gruvbygge går enligt plan

Gruvbolaget Lundin Gold, med tillgångar i Ecuador, redovisar ett resultat efter skatt på -23,5 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2018 (-19,5). Resultatet per aktie uppgick till -0:11 dollar (-0:16)..

DI - 15 minuter sedan

Uppdrag granskning: Swedbank kan ha använts för omfattande penningtvätt

Totalt har minst 40 miljarder kronor har slussats mellan misstänkta konton i Swedbank och Danske Bank i Baltikum. Det rapporterar SVT:s Uppdrag granskning med hänvisning till hemliga dokument. .

DI - 30 minuter sedan

Avvaktande på räntemarknaden inför Fed-protokoll

Asienbörserna stiger på onsdagsmorgonen och rörelserna på valutamarknaden har varit små. .

DI - 45 minuter sedan

Morgonkoll: Mindre uppgångar på Asienbörserna

Onsdagen bjöd överlag på mindre uppgångar på de ledande Asienbörserna medan de kinesiska fastlandsbörserna gick mot strömmen. .

DI - 1 timme sedan

Molnen tilltar över brittisk bilindustri

Japanska Honda stänger sin brittiska fabrik. Det är den fjärde biltillverkaren som drar ned i landet efter brexitbeslutet. ”Det är en perfekt storm i bilbranschen, och den är värst över de brittiska öarna”, säger fordonsexperten Christian Stadler..

DI - 1 timme sedan

Miljarder in i svensk kärnkraft – energijätten öppnar för nya reaktorer

Krisen för den svenska kärnkraften är över och mångmiljardbelopp investeras för att reaktorerna ska kunna producera el i ytterligare flera decennier. Tyska Uniper utesluter inte 80 års drift eller på sikt nya reaktorer i Sverige. Statliga Vattenfall avfärdar däremot såväl kraven på att ompröva stängningsbesluten som ny kärnkraft..

DI - 1 timme sedan

Detta händer onsdag den 20 februari

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Scandi Standard (kl 7.30), Raysearch (kl 7.45), GHP Specialty Care (kl 8.

DI - 1 timme sedan

Japans export minskar

Den japanska exporten minskade med 8,4 procent i januari jämfört med samma månad året före..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.