DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 23:17

DI - 12 okt 18 kl. 16:30

Små ränterörelser, kronan stärks ytterligareEuroparäntorna steg svagt i fredagens inledande handel, men uppgången gröptes gradvis ur och vändes överlag till mindre nedgångar under dagens lopp samtidigt som börserna återhämtade något av fallen tidigare i veckan..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Små, ränterörelser, kronan, stärks, ytterligare
DI - 29 jun 16 kl. 07:35

Räntor och valutor: Kronan stärks

Sedan tisdagens stängning har kritik framförts mot brittiska "lämna-sidan" i samband med EU:s toppmöte medan Jeremy Corbyn förlorade sin förtroendeomröstning. Terrorister har dödat minst 36 personer på flygplats i Istanbul. Ränterörelserna sedan tisdagseftermiddagen är beskedliga medan kronan har stärkts några ören.

DI - 14 aug 15 kl. 10:54

Räntor och valutor: Kronan stärks ytterligare

Kronförstärkningen har fortsatt på fredagen, efter torsdagens kraftiga uppgång. Ränterörelserna i Europa, såsom Tyskland och Sverige, är beskedliga medan USA-räntor drar uppåt..

DI - 05 aug 13 kl. 11:45

Räntor och valutor: Svag dag för dollarn

Ränterörelserna är små på måndagsförmiddagen, med uppgångar i korta löptider både i Europas periferi och i Sverige. Kronan stärks några öre mot dollarn som i sin tur försvagas svagt även mot euron och yenen..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Säpodirektören: ”Det är så lite som behövs för att ta fram djuret i dig”

Näringslivsprofilen Mark Vadasz bokdebuterar med ”För vem, för vad?” 1945 lämnar 25-årige Kornel Vadasz koncentrationslägret Mauthausen och vandrar hem till Ungern. 1951 fängslas han på nytt, torteras och döms till döden men kommer igen.

DI - 45 minuter sedan

Jacob Rees-Mogg: May bör avgå

Toryledamoten Jacob Rees-Mogg, brexitpåskyndare som lett upproret mot May, säger till BBC att resultatet av omröstningen är förödande för premiärministern och att hon nu bör ompröva sin ställning..

DI - 1 timme sedan

Handelsro gav uppgångar i New York – men mattades av sista timmarna

Wall Street tog rygg på Europa och stängde högre under onsdagen, men uppgångarna mattades av tydligt de sista timmarna. Mildare tongångar från Donald Trump i handelsfrågan med Kina höjde annars humöret..

DI - 1 timme sedan

Theresa May vann omröstning

Storbritanniens premiärminister Theresa May vann förtroendeomröstningen bland Konservativa partiets parlamentsledamöter. .

DI - 1 timme sedan

Bitter eftersmak på kaffestrid

En tysk domstol säger nej till den 82-åriga tyska kaffemiljardären Albert Darbovens lösning för att hålla sin son utanför familjeföretagets styre. I stället för sonen ville han adoptera en 56-åring från den tidigare konkurrenten Jacobs..

DI - 1 timme sedan

Senzime gör riktad emission på 28 miljoner

Styrelsen för Senzime har beslutat om en riktad nyemission till Handelsbanken Fonder genom fonden Svenska Microcapfond och Länsförsäkringar Fondförvaltning. .

DI - 1 timme sedan

Affärsvärlden köpstämplar Nibe och G5

Köp Nibe, G5 och Self Storage Group men avvakta med Outotec. De råden ger Affärsvärlden i det senaste numret. .

DI - 2 timmar sedan

Kraftmätningen snart över

En av de största affärerna i svensk industrihistoria är snart klar.  ABB, där familjen Wallenberg är huvudägare, är nu mycket nära att sälja Power Grids till japanska Hitachi i en affär som värderar kraftdivisionen till cirka 100 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Äntligen frigörs värden för aktieägarna

Aktieägarna är de stora vinnarna – alla aktieägare. Äntligen frigörs en del av de stora värden som under åratal har varit inlåsta i ABB:s förlamande struktur – en struktur som ledning och styrelse mot bättre vetande hävdat är värdeskapande för sina ägare. .

DI - 2 timmar sedan

”ABB är viktigt för Sverige”

ABB är Dalarnas största privata arbetsgivare, enligt Ludvikas kommunstyrelseordförande Leif Pettersson (S) som följer utvecklingen noga. ”Man behöver inte måla upp något skräckscenario”, säger han.  Också Västeråspolitikern Elisabet Unell (M) är optimistisk om framtiden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.