DI > Ekonomi

Wednesday, 20 February, 07:08

DI - 12 okt 18 kl. 16:30

Små ränterörelser, kronan stärks ytterligareEuroparäntorna steg svagt i fredagens inledande handel, men uppgången gröptes gradvis ur och vändes överlag till mindre nedgångar under dagens lopp samtidigt som börserna återhämtade något av fallen tidigare i veckan..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Små, ränterörelser, kronan, stärks, ytterligare
DI - 29 jun 16 kl. 07:35

Räntor och valutor: Kronan stärks

Sedan tisdagens stängning har kritik framförts mot brittiska "lämna-sidan" i samband med EU:s toppmöte medan Jeremy Corbyn förlorade sin förtroendeomröstning. Terrorister har dödat minst 36 personer på flygplats i Istanbul. Ränterörelserna sedan tisdagseftermiddagen är beskedliga medan kronan har stärkts några ören.

DI - 14 aug 15 kl. 10:54

Räntor och valutor: Kronan stärks ytterligare

Kronförstärkningen har fortsatt på fredagen, efter torsdagens kraftiga uppgång. Ränterörelserna i Europa, såsom Tyskland och Sverige, är beskedliga medan USA-räntor drar uppåt..

DI - 05 aug 13 kl. 11:45

Räntor och valutor: Svag dag för dollarn

Ränterörelserna är små på måndagsförmiddagen, med uppgångar i korta löptider både i Europas periferi och i Sverige. Kronan stärks några öre mot dollarn som i sin tur försvagas svagt även mot euron och yenen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Minus för Lundin Gold – gruvbygge går enligt plan

Gruvbolaget Lundin Gold, med tillgångar i Ecuador, redovisar ett resultat efter skatt på -23,5 miljoner dollar för det fjärde kvartalet 2018 (-19,5). Resultatet per aktie uppgick till -0:11 dollar (-0:16)..

DI - 15 minuter sedan

Uppdrag granskning: Swedbank kan ha använts för omfattande penningtvätt

Totalt har minst 40 miljarder kronor har slussats mellan misstänkta konton i Swedbank och Danske Bank i Baltikum. Det rapporterar SVT:s Uppdrag granskning med hänvisning till hemliga dokument. .

DI - 15 minuter sedan

Avvaktande på räntemarknaden inför Fed-protokoll

Asienbörserna stiger på onsdagsmorgonen och rörelserna på valutamarknaden har varit små. .

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Mindre uppgångar på Asienbörserna

Onsdagen bjöd överlag på mindre uppgångar på de ledande Asienbörserna medan de kinesiska fastlandsbörserna gick mot strömmen. .

DI - 1 timme sedan

Molnen tilltar över brittisk bilindustri

Japanska Honda stänger sin brittiska fabrik. Det är den fjärde biltillverkaren som drar ned i landet efter brexitbeslutet. ”Det är en perfekt storm i bilbranschen, och den är värst över de brittiska öarna”, säger fordonsexperten Christian Stadler..

DI - 1 timme sedan

Miljarder in i svensk kärnkraft – energijätten öppnar för nya reaktorer

Krisen för den svenska kärnkraften är över och mångmiljardbelopp investeras för att reaktorerna ska kunna producera el i ytterligare flera decennier. Tyska Uniper utesluter inte 80 års drift eller på sikt nya reaktorer i Sverige. Statliga Vattenfall avfärdar däremot såväl kraven på att ompröva stängningsbesluten som ny kärnkraft..

DI - 1 timme sedan

Detta händer onsdag den 20 februari

RAPPORTER STOCKHOLMSBÖRSEN - Scandi Standard (kl 7.30), Raysearch (kl 7.45), GHP Specialty Care (kl 8.

DI - 1 timme sedan

Japans export minskar

Den japanska exporten minskade med 8,4 procent i januari jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Tuff höst för pensionerna – men jättens reträtt räddade spararnas pengar

Vinterstormarna på världens börser slog mot svenska pensionssparare. Flera pensionsjättar såg kapitalet krympa under fjolåret – men några lyckades trots allt generera avkastning..

DI - 2 timmar sedan

Telenors nya chef träffas på gymmet

Kaaren Hilsen gör comeback i telekomgiganten Telenor och blir bolagets första kvinnliga Sverigechef. I ett halvår har vd-bytet varit klart och hon har haft gott om tid på sig att fundera på framtiden. Ett av de första besluten var att ställa ledningsgruppen inför en utmaning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.