Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 10 December, 10:12

Liknande nyheter

Taggar: Briggens, skeppsklocka, gick, retur, via, Öresundsbron
Sydöstran - 09 okt 18 kl. 11:42

Efter 200 år – skeppsklocka tillbaka i Karlskrona

Efter att ha varit ute på resor världen över i 200 år kommer nu en skeppsklocka hem till Karlskrona igen..

Kristianstadsbladet - 09 mar 13 kl. 08:00

Skåne-Småland tur och retur

Foto: Tom Wall
På fredagen var det dags för de första spadtagen på de nygamla stationerna längs Markarydsbanan, Bjärnum, Vittsjö och Markaryd, som åter tas i drift för persontrafik i december månad. För att fira detta hade Trafikverket organiserat en tågresa för offentliga dignitärer med stopp på dessa stationer, med tillhörande ceremonier.
Färden längs banan Hässleholm-Markaryd tur och retur var med tre sammankopplade veteranrälsbussar av modell Y6, Y7 och Y8 från Kristianstads järnvägsmuseum.

SmålandsPosten - 16 jan 14 kl. 22:41

Luften gick ur Lakers mot jumbon

Linköping – smack! Luleå – smack! Skellefteå – smack!

SVT - 23 aug 11 kl. 21:50

MFF gick "all-in"

Malmös retur i CL-kvalet började spännande med böljande speloch hög press. De himmelsblå gick "all in" från start och stressade Dinamo- försvaret. Men efter första halvlek står det alltjämt 0-0..

TA - 11 jun 13 kl. 03:50

Mjölby tur och retur

Som vi läst i TA har ännu en förvaltningschef kastats ut från Trelleborgs kommun. Utanför rådhuset är det svårt att ha en uppfattning, mer än att det inte är bra och att kommunledningen inte fungerar.
Dagens krönika handlar om Mjölby i Trelleborg.

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 14 kl. 20:29

Gefle gick på knock i kvalet

Gefle gick på knock direkt i det allsvenska kvalet. 3-1 seger borta mot Ljungskile ger gästrikarna ett gyllene läge att säkra fortsatt allsvenskt spel i söndagens retur på hemmaplan..

DN - 06 nov 14 kl. 20:33

Gefle gick på knock i kvalet

Gefle gick på knock direkt i det allsvenska kvalet.3–1 seger borta mot Ljungskile ger gästrikarna ett gyllene läge att säkra fortsatt allsvenskt spel i söndagens retur på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 06 nov 14 kl. 20:28

Gefle gick på knock i allsvenska kvalet

Gefle gick på knock direkt i det allsvenska kvalet.3-1 seger borta mot Ljungskile ger gästrikarna ett gyllene läge att säkra fortsatt allsvenskt spel i söndagens retur på hemmaplan..

GöteborgsPosten - 06 nov 14 kl. 20:28

Gefle gick på knock i kvalet

Gefle gick på knock direkt i det fotbollsallsvenska kvalet. 3-1 seger borta mot Ljungskile ger gästrikarna ett gyllene läge att säkra fortsatt allsvenskt spel i söndagens retur på hemmaplan..

Sydsvenskan - 06 nov 14 kl. 21:43

Gefle gick på knock i allsvenska kvalet

Gefle gick på knock direkt i det fotbollsallsvenska kvalet. Två mål inom loppet av fyra minuter i början av den andra halvleken gav en 3–1-seger borta mot Ljungskile – och ett gyllene läge att säkra fortsatt allsvenskt spel i söndagens retur. Ljungskile tog ledningen, men det räckte inte.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Snart dags för hemma-SM: ”Längtat hela hösten”

Det är bara dagar kvar innan SM-veckan i konståkning startar i Karlskrona. För hemmahoppen Daniella Kristensson och Thyra Spitzenberger har uppladdningen startat. – Det ska bli skoj att få tävla på hemmaplan.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Storföretag samarbetar i korruptionsskandal

Ledningen för det brasilianska byggföretaget Odebrecht, som anklagas för storskalig korruption i hela Latinamerika, har kommit överens med en åklagare i Peru om att byta information mot åtalsfrihet.(TT).

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

”Helt fantastisk” bokning till Skärgårdsfesten

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Lukas Graham kommer till Sverige

Den danska gruppen Lukas Graham och deras "Purple tour" kommer i vår till Sverige. Sedan debuten 2012 har det framgångsrika bandet släppt tre album, varav det senaste kom tidigare i år. Bland Lukas Grahams mer välkända kompositioner finns bland annat "Love someone" och "Mama said".

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tre åtalas för grov ekonomisk brottslighet

Tre personer åtalas för bland annat grov trolöshet mot huvudman och grovt bokföringsbrott av åklagare vid Ekobrottsmyndigheten i Umeå. De misstänkta har under flera år ställt ut och godkänt falska fakturor på mångmiljonbelopp från bland annat Peab Anläggning och Östersundshem Exploatering.(TT).

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Inget åtal efter dödsolyckan på Gelleråsen

Åklagaren lägger ner förundersökningen om arbetsmiljöbrott som inleddes efter den tragiska dödsolyckan på Gelleråsen i samband med STCC i augusti.(TT).

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Visst har vi matkultur

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Butik stänger i centrum

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

En allvarligt skadad i bilolycka i Dalarna

En person har förts till sjukhus med allvarliga skador efter en trafikolycka utanför Vika i Dalarna på måndagsmorgonen. En personbil körde i diket och hamnade på taket, rapporterar Dalarnas Tidningar. En person befann sig fortfarande i bilen när räddningstjänsten kom till platsen.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Drogades med spruta vid indrivning av skuld

En man i Västsverige och hans sambo utsattes för misshandel och hot. Med kniv mot strupen och hot om yxvåld fick mannen en spruta med en okänd substans i kroppen. Nu åtalas fyra personer för grov utpressning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.