YA > Lokalt

Friday, 22 February, 19:13

YA - 12 okt 18 kl. 16:00

Äggakagan sålde som smör i solskenKunderna flockades när Anders och Hanna Cederberg bjöd på äggakaga i Brösarps Icabutik under fredagen. Och de frysta portionsförpackningarna med den prisbelönta äggakagan hade rykande åtgång..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Anders, Hanna Cederberg, Brösarps Icabutik

Dela artikeln

101 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äggakagan, såldesom , smöri , solsken

Fler nyheter från YA

YA - 7 timmar sedan

Krisläge för projekt klubbstuga som blivit dyrare än väntat

Spjutstorps IF fick 3 miljoner av Allmänna arvsfonden för att renovera klubbstugan i Spjutstorp. Men kravet från fonden på en totalentreprenad, och andra oplanerade utgifter, gör att projektet blivit en halv miljon dyrare. Nu vädjar man till kommunen att gå in med stödpengar..

YA - 11 timmar sedan

Fullspäckat vårprogram på Ecotopia

Hälso- och yogaretreat, mathantverk med hampa, örtmedicin, biodling och måleri. Det händer mycket på Ecotopia i vår och i sommar..

YA - 22 timmar sedan

Gruvmotståndares logga lyser upp Bollerups borg

En medeltida borg, en i mångas tycke föråldrad minerallag, och en projektor. Med en ljusinstallation modell större tar Bollerup ställning mot gruvdriften.

YA - Igår: 00:00

Unga tjuvar togs på bar gärning

Två killar i knappa 15-årsåldern togs på bar gärning när de plockat på sig grejer för flera tusen kronor på Bo Ohlsson..

YA - Igår: 15:00

Tog strypgrepp på kvinna – får dagsböter på 9000 kronor

En tidigare Tomelillabo döms för misshandel av sin flickvän. Påföljden blir villkorlig dom och dagsböter på 9000 kronor..

YA - Igår: 14:51

Dödskalle väckte uppmärksamhet i Tomelilla

En dödskalle liggande i stenarna längs järnvägen i centrala Tomelilla vållade uppmärksamhet under torsdagen. Mysteriet löstes dock snabbt av polisen – skallen var i plast..

YA - I förrgår: 13:00

Bryggeri måste åtgärda arbetsmiljöbrister

Arbetsmiljöverket konstaterar att bryggeriet i Brösarp måste bli mer säkert för de anställda och vill att företaget åtgärdar en del brister som ska vara klara när Arbetsmiljöverket gör ett återbesök i slutet av april..

YA - I förrgår: 20:28

Gruvmotståndare och författare får Tomelillas Natur- och miljöpris

Tomelillas Natur- och miljöpris för 2018 har delats ut till Mari Bister och Anita Ullmann Kradjian. Under tisdagskvällen fick de motta diplom och blommor på Tryde 1303..

YA - 19 feb 19 kl. 11:29

Hjärtats Röst: Retrodansbandet återvänder för ny danskväll

Det blev succé när retrodansbandet Hjärtats spelade i Tomelilla för ett tag sedan. Och nu blir det ny picknickdans med det populära bandet..

YA - 19 feb 19 kl. 10:50

Hot om nerbränd bostad anmält

En ung man ska ha hotat att bränna ner en kvinnas bostad i norra delen av kommunen, enligt en polisanmälan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.