YA > Lokalt

Sunday, 16 December, 13:26

Liknande nyheter

Taggar: Äggakagan, såldesom , smöri , solsken

Fler nyheter från YA

YA - 2 timmar sedan

Minskad hemspråksundervisning och gratis trygghetslarm på SD:s skuggbudget

Sverigedemokraternas skuggbudget är en justering av alliansens budget där man ville ha in tillägg som avskaffande av avgift för trygghetslarm och en översyn av hemspråksundervisningen..

YA - 17 timmar sedan

Jultider på antikvariatet

Återvunna textilier i all ära – på antikvariat är i princip alla potentiella julklappar använda minst en gång tidigare, ofta fler. Och i Fågeltofta kan man till och med få hjälp med rimmet om så behövs..

YA - I förrgår: 12:53

Brott: Biltjuv låg bakom olycka – smet från platsen

Den skåpbil som var med i en krock i korsningen vid Tunby och Listarum på torsdagen hade stulits tidigare under dagen. Föraren som smet från olyckan är fortfarande på fri fot..

YA - I förrgår: 18:00

Bra energi när folkhögskolan samlade in till Musikhjälpen

Den nya skoltidningen hann precis bli klar när insamlingen till Musikhjälpen drog igång på Österlens folkhögskola. Specialdesignade pannkakor, lotteri, frisör och uppträdanden var andra initiativ där elever och personal gjorde sitt bästa för att samla ihop så mycket pengar som möjligt..

YA - I förrgår: 14:15

Traditionell julmusik med Smedstorps församling

Spjutstorps badorkester och Smedstorps församlings kyrkokör framför sin årliga julkonsert på söndag den tredje advent. .

YA - I förrgår: 14:30

Hade knark i bilen när han togs av polis

En 18-årig kille togs på bar gärning när han kom körande vid stationen. Nu misstänks han för drograttfylla och ringa narkotikabrott..

YA - I förrgår: 13:45

Två bilar har krockat i korsning

YA - 12 dec 18 kl. 15:00

Obehaglig upptäckt: Soptunna var fylld med djurdelar

En Tomelillabo fick en obehaglig överraskning när denne skulle slänga sina sopor härförleden. Efter att ha lyft på soptunnans lock så visade det sig att kärlet var fyllt med köttdelar från djur..

YA - 12 dec 18 kl. 14:47

Ung bilist misstänktes vara narkotikapåverkad

Polisen stoppade en 18-årig kvinna sent i tisdags. Eftersom att misstankar uppstod om att hon var drogpåverkad fick hon följa med och lämna blodprov..

YA - 12 dec 18 kl. 14:47

Bil kom över på fel sida - körde in i refug

En bilist som var tvungen att väja för en bil som körde på fel sida av vägen körde själv in i en refug. Nu är en polisanmälan om vårdslöshet i trafik och smitning från trafikolycka upprättad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.