YA > Lokalt

Sunday, 21 October, 01:11

YA - 12 okt 18 kl. 16:00

Äggakagan sålde som smör i solskenKunderna flockades när Anders och Hanna Cederberg bjöd på äggakaga i Brösarps Icabutik under fredagen. Och de frysta portionsförpackningarna med den prisbelönta äggakagan hade rykande åtgång..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Anders, Hanna Cederberg, Brösarps Icabutik

Dela artikeln

96 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äggakagan, såldesom , smöri , solsken

Fler nyheter från YA

YA - Igår: 14:33

Rätten friar bilförare med falskt körkort

En man i 20-årsåldern frias av Ystads tingsrätt från olovlig körning och brukande av falsk urkund. Mannen visste helt enkelt inte att hans internationella körkort var ogiltigt i Sverige..

YA - I förrgår: 08:26

Inatt: Man gripen för innehav av narkotika

Klockan fem över ett natten mot torsdagen stoppade polisen en personbil i Tomelilla. På passagerarplatsen satt en man som hade narkotika på sig. .

YA - 17 okt 18 kl. 20:00

Bergsstaten: Gruvföretaget har resurser för undersökning

Både länsstyrelsens och kommunens invändningar mot att ge undersökningstillstånd avfärdas på olika sätt i Bergsstatens motivation till beslutet om undersökningstillstånd..

YA - 17 okt 18 kl. 12:11

Företaget får undersökningstillstånd i tre områden till

Scandivanadium har fått undersökningstillstånd för tre områden till: Andrarum nr 1, Fågeltofta nr 2, och Flagabro. Områdena omfattar framför allt Tomelilla kommun, men även delar av Simrishamns och Hörby kommuner..

YA - 16 okt 18 kl. 20:00

Dom: Grov misshandel vid Kastanjeskolan gav två månaders fängelse

Två månaders fängelse, knappt 21 000 kr i skadestånd, och skyddstillsyn med riskreducerande insatser mot bristande impulskontroll och alkoholmissbruk. Det blev domen i tingsrätten för den 19-åring som i våras grovt misshandlade en 18-åring vid Kastanjeskolan..

YA - 16 okt 18 kl. 16:25

Vatten, djur, deckare och IT fyller Kulturlovet

Den som fasar för sysslolöshet under det stundande skollovet kan sluta våndas - tack vare ett statligt bidrag finns nämligen rekordmånga aktiviteter att välja bland, runt om i kommunen. .

YA - 16 okt 18 kl. 00:01

Brister i undervisning upptäcktes vid granskning av lärares arbetsmiljö

När revisionen lät göra en granskning av arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete i Tomelillas skolor ledde det till påpekanden även kring själva skolverksamheten – samt viss bakläxa till såväl kommunstyrelsen som familjenämnden. .

YA - 15 okt 18 kl. 13:00

Storbråket vid Torget: Vittnen såg hur kvinna släpades ut på gatan och misshandlades

Ett stort slagsmål bröt ut natten till söndag vid Torget i Tomelilla. Det hela slutade i fyra anmälningar och ett antal skadade men än har polisen inte lyckats reda ut vad som faktiskt hände. .

YA - 15 okt 18 kl. 11:38

Inbrott i bilar mitt under dopceremonin

Ett dop i Tomelilla kyrka slutade med två bilinbrott på parkeringen utanför. .

YA - 14 okt 18 kl. 15:30

Nu kan Missing People leda sina eftersökningar från egen buss - ”blir mycket mer rationellt”

Missing People i Skåne kan nu leda sina sökinsatser från en specialutrustad buss med fem arbetsplatser, it-uppkoppling och eget elaggregat. På söndagen tog organisationen emot bussen hos Michelsens i Tomelilla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.