Nyteknik > Teknik

Sunday, 21 October, 01:10

Nyteknik - 12 okt 18 kl. 14:32

Se när drönaren kolliderar med en flygplansvingeHär kolliderar en drönare med en flygplansvinge. ”Du kommer inte att överleva”, säger kollisionsfysikern Kevin Poormon..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Kevin Poormon

Dela artikeln

173 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Se när drönaren, kolliderarmed en , flygplansvinge
Eurosport - 15 mar 11 kl. 15:45

Tennis - Djokovic: Vill spela tennis på flygplansvinge

Skämt eller allvar? Australian Open-vinnaren Novak Djokovic säger att han vill spela tennis högt upp i luften - på en flygplansvinge. "Jag har redan spelat på alla underlag på alla kontinenter och nu är det dags att göra det i luften", skriver han på sin Facebook-sida..

Nyteknik - 30 apr 15 kl. 08:11

Nasas nya flygplansvinge ändrar form i luften

TEKNIKSVEPET. Nasa utvecklar en flygplansvinge som ändrar form och beter sig som en fågelvinge. Här är ett urval av de senaste tekniknyheterna..

GöteborgsPosten - 08 jan 14 kl. 11:12

Polisbil kolliderar med personbil

10.13. Göteborg.

Dalarnas tidningar - 12 aug 15 kl. 17:25

I natt kolliderar jordens bana med stjärnorna

Den här tiden varje år kolliderar jordens bana med samma område där en komet en gång passerade. Stjärnorna kommer då att falla i stjärnhimmelen..

IDG - 10 jun 16 kl. 13:20

Video: Så funkar tekniken som ska förhindra att drönare kolliderar i luften


Det börjar bli trångt i luftrummet, men nu kommer tekniklösningen som ska säkerställa att drönare inte kolliderar med varandra..

GöteborgsPosten - 05 apr 17 kl. 06:01

Hilmersson: När IOK och NHL kolliderar räknas bara cash

När gigantiska varumärken kolliderar som två atlantångare är det ingen som bryr sig om vad tv-tittare tycker och tänker. Trots att det är de som finansierar precis allting..

Skånskan - 06 okt 15 kl. 13:57

Fotbollstränaren skallade stjärnan

SKÅNE Stjärnan i det skånska fotbollslaget började bråka med tränaren och dennes fru.
Enligt vittnen tog han dessutom frun på brösten.
Då fick han en dansk skalle av tränaren.

BT - 27 maj 14 kl. 11:43

Rånaren fångades av kamera

Rånaren var bara inne i banken en minut innan han flydde på moped med en mindre summa pengar. Bankpersonalen chockades av den traumatiska händelsen. En maskerad man rånade i förmiddags Swedbanks bankkontor på Trandared.

BT - 27 maj 14 kl. 11:43

Bankrånaren fångades av kamera

Rånaren var bara inne i banken en minut innan han flydde på moped med en mindre summa pengar. Bankpersonalen chockades av den traumatiska händelsen. En maskerad man rånade i förmiddags Swedbank Sjuhärads bankkontor på Trandared.

Trelleborgs Allehanda - 03 jul 14 kl. 10:20

Märklig vänskap i "Draktränaren 2"

För fyra år sedan blev den animerade "Draktränaren" en av det årets stora bioframgångar. Den resulterade också i en TV-serie.Nu kommer film nummer två och regissören Dean DeBlois jobbar redan med att förbereda film nummer tre.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - Igår: 06:00

Unik svensk handteknik får miljonstöd av EU

Nu kan svenska Gleechi stå inför sitt stora genombrott. Bolagets banbrytande virtual reality-teknik får 21 miljoner kronor i EU-bidrag..

Nyteknik - Igår: 16:05

Tysklands mäktigaste svensk tar över Daimler

Svensken Ola Källenius får nästa år ett av bilvärldens absoluta toppjobb - högste chef på Daimlerkoncernen. Affärsvärlden träffar Ola Källenius, som i maj tar över vd-posten på fordonkoncernen Daimler..

Nyteknik - Igår: 16:00

F-117 Nighthawk – science fiction på sjuttiotalet

GRAFIK. Se illustrationen över Lockheed F-117: Planet som en gång var pionjär inom smygtekniken..

Nyteknik - Igår: 13:31

Samsung ryktas döda notch-design 2019 med Galaxy S10

Den eviga debatten om notch-designen på mobiltelefoner kan få sig en vändning under 2019. Nu ryktas Samsung designa en fullskärmstelefon för Galaxy S10..

Nyteknik - Igår: 13:49

De klarar allt från fordonskomponenter till jätteskor

Fråga: vad har en två meter lång Pumasko och fordonsindustrin gemensamt? Svar: den unika kompetens och den konceptverkstad som Havd Group har byggt upp..

Nyteknik - Igår: 11:56

Samsung ryktas döda notch-design 2019 med Galaxy 10

Den eviga debatten om notch-designen på mobiltelefoner kan få sig en vändning under 2019. Nu ryktas Samsung designa en fullskärmstelefon för Galaxy 10..

Nyteknik - Igår: 13:18

Här är bildtekniken som kan avbilda mumiers vävnader

Tekniken gör det möjligt att se rester av fettceller, blodkärl, nerver och möjligtvis spår av sjukdomar i mumifierade kroppsdelar..

Nyteknik - Igår: 12:00

Fetma knyts allt starkare till cancer

Fetma ökar risken för betydligt fler cancerformer än vad man hittills trott. Enligt Världscancerfonden WCRF kan fyra av tio cancerfall förebyggas med rätt kost och motion..

Nyteknik - Igår: 11:07

Efter test: Det här var mest utmanande för självkörande tekniken

Över 70 procent av förare tror att man redan i dag kan köpa självkörande bilar – det visar Euro NCAP:s undersökning. Nu har de utvärderat förarstödet hos tio modeller..

Nyteknik - Igår: 09:58

Trots avgasproblem levererar Volvo – men aktien svajar

Fordonstillverkaren Volvo klår förväntningarna och levererar sitt hittills starkaste resultat för ett tredje kvartal. Trots goda siffror svajar aktien på Stockholmsbörsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.