Expressen > Sport

Friday, 15 February, 20:05

Liknande nyheter

Taggar: OS-planerna, skrotashär är nya , beskedet
SR - 30 jan 18 kl. 17:28

Planerna på kinesisk hamn i Lysekil skrotas

Planerna på att ett kinesiskt företag skulle bygga och äga en hamn i Lysekil skrotas nu. Orsaken är den negativa uppmärksamhet som planerna har fått..

Skånskan - 25 aug 16 kl. 17:08

Planer på utbyggnad i Folkets park skrotas

Löddeköpinge. Planerna på att bygga höghus i Folkets park i Löddeköpinge skjuts på framtiden.
KKB och fastighetsbolaget Löddekärnan skulle gemensamt exploatera parken.

Expressen - 12 okt 18 kl. 13:23

Planerna på Apples jättebutik i city skrotas

Planerna på en Applebutik i Kungsträdgården i Stockholm stoppas.Det står klart sedan Alliansen och Miljöpartiet går samman om att styra Stockholm.– Planerna ska avbrytas, säger Erik Slottner (KD) gruppledare..

DI - 04 jun 14 kl. 21:31

Kemvapen skrotas vid Kretas kust

Greker rasar mot planerna på att Syriens kemiska vapen ska skrotas i Medelhavet utanför semesterön Kretas kust. Tusentals kretensare har demonstrerat, och på Twitter fortsätter upproret..

UNT - 02 nov 14 kl. 08:10

Planer på trafikled i väster skrotas

Planerna på att bygga en ny stor trafikled, Sydvästlänken, skrotas..

Cornucopia - 22 dec 14 kl. 15:29

Flera energiprojekt väst - Ryssland skrotas

Det börjar nu rinna in att allt fler energiprojekt mellan västvärlden och Ryssland skrotas. Bara idag kom nyheten att kemikoncernen BASF bryter samarbetsplanerna med det statliga ryska gasmonopolet Gazprom och att Morgan Stanley och oljebolagets Rosnefts oljetrading och lagringsprojekt skrotats. 
Talentum/Ny Teknik rapporterar att BASF bryter med Gazprom och lägger ner planerna på att ta över gasfält i Ryssland.

YLE - 02 mar 16 kl. 06:34

"Hela Landsbygdsverket kunde skrotas"

Lantbrukare ska marschera och demonstrera i Helsingfors på fredag om en vecka. De svenska lantbruksproducenterna tar ställning till deltagandet på onsdag förmiddag. Krisen inom jordbruket behandlades i finska Maa- ja metsätaloustuottajain keskusliittos (MTK) styrelse på tisdagen.

SN - 10 maj 16 kl. 08:00

Undervattensledning till Tofsö skrotas

Planerna på att dra en ledning till Studsvik skrotas, men den lokala kretsloppslösningen lyfts på nytt. Ungefär så ser läget ut när frågan om kommunalt VA till Tofsö återigen ligger på politikernas bord..

Sydöstran - 03 feb 17 kl. 16:56

Byggplaner i Vägga skrotas

Planerna på att bygga bostäder och utöka handeln i Väggaområdet i Karlshamn som har fått stora protester, skrotas nu av kommunen..

Skånskan - 19 nov 18 kl. 16:13

Digitala skyltar skrotas innan inköp

Kävlinge På två stora digitala skyltar längs motorvägen skulle kommunen skryta om utmärkelser och informera om golftävlingar eller andra evenemang.
Nu skrotas planerna innan de genomförts.– De har spelat ut sin roll.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

TV: Här bryter han VM–förbannelsen

 .

Expressen - 30 minuter sedan

Stämde egna förbundet – nu är han bäst i världen

ÅRE. Han flyger privatplan till tävlingar, och har stämt sitt egna förbund.Tillsammans med sin pappa har Henrik Kristoffersen gått sin egen väg, vilket har gett resultat.

Expressen - 1 timme sedan

VM–hjälten nära återkomst till SHL

 .

Expressen - 1 timme sedan

NHL–meriterad back ryktas till SHL–klubb

 .

Expressen - 1 timme sedan

Okända hjälpen bakom supertalangens succé

Det är några hektiska dagar som väntar:✓ Först debut i världscupen.✓ Sen debut i VM.Men Sveriges nya supertalang Frida Karlsson, 19, är redo för utmaningarna – tack vare den mentala tränaren Stig Wiklund.

Expressen - 2 timmar sedan

Therese Johaugs val – trotsar polisens varning

Säkerhetspolisen har vid flertalet tillfällen varnat för Huawei.Men Therese Johaugs samarbete med det kinesiska telekomföretaget fortsätter som vanligt.– Vi har alltid haft en bra relation och jag förhåller mig till vårt avtal, säger hon till TV2.

Expressen - 2 timmar sedan

Lagen kan nu straffas efter planstormningen

Chelseas bortafölje kastade saker mot Malmöpubliken under torsdagens Europa League-möte.Nu kan det engelska storlaget straffas av Uefa.Även Malmö FF riskerar att straffas för bengaler och planstormare..

Expressen - 3 timmar sedan

Svensken är aktuell för toppjobb i krisklubben

FC Nürnberg är utan sportchef och tränare efter att Andreas Bornemann och Michael Köllner sparkats.Men inte så länge till.Förre Nürnberg-spelaren och svensken Per Nilsson har en möjlighet att bli sportchef, enligt Transfermarkt..

Expressen - 3 timmar sedan

Barça tvingas stoppa nästa drömvärvning

19-åringa stjärnskottet Matthijs de Ligt vill följa med Frenkie de Jong till Barcelona, enligt Goal.Men det går inte på grund av kostnaderna, enligt Mail..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.