Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 20 February, 07:00

Nyan - 12 okt 18 kl. 11:26

Medis målarresa blev succéIntresset är stort för målarresor. Det säger Medis bildlärare Lin Simons som nyligen arrangerade den andra resan i Medis regi. Lisa Gustavsson är en av de sammanlagt sju Mediselever som deltog på Målarresan som Medis arrangerade till Grekland i mitten av september. – När man målar blir det som en semestertripp i sig själv, man går så djupt in i arbetet. En helt ny värld öppnar sig.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Medis, Lin Simons, Gustavsson, Mediselever, Målarresan, Grekland, Lisa Gustavsson, Nya Åland, Erlandsson, Nyan

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medis, målarresablev , succé
Nyan - 18 jul 17 kl. 18:56

Lyckat EU-projekt för Medis

Medis första språkkurs i projektet Flex-in var en succé. Nyinflyttades intresse av att lära sig svenska och mer om Åland är stort.
Under vintern och våren har Medis dragit den första språk- och integrationskursen i EU-projektet Flex-in.

Nyan - 23 nov 15 kl. 19:01

Succé för Medis restaurangdagar

Kockarna på Medis restaurangdagar var deltagarna i kursen svenska för inflyttade.

Maten gjorde succé: gästerna strömmade till och maten hade strykande åtgång.
I lördags firades den internationella restaurangdagen.

Nya Wermlands Tidningen - 27 jan 14 kl. 14:34

Lasse Stefanz lyfte taket på Medis

I lördags anade man succé redan innan man kom in på Medis. Parkeringen var välfylld och utanför entrén ringlade en lång kö. Det var Lasse Stefanz som publiken kommit för att se..

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 12 kl. 11:45

Fun till Stockholm

Indierockbandet Fun kommer till Stockholm i höst. Den 22 september spelar amerikanerna på Debaser Medis i Stockholm. Fun gör just nu succé med singeln "We are young", som bland annat toppat USA-listan, och är aktuella med andra skivan "Some nights" som släpps den 30 maj..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Närodlad musik för och med Säfflebor

En helkväll för, med och om Säfflebor – det kan inte bli något annat än succé. Med Bröderna Cartrajt, Stefan Gunnarson och Kompisarna med gästartister fylldes hela Medis med glädje, stolthet och kärlek..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Så går biljettförsäljningen för Säffleoperan

Tobias Norelius, producent till Säffle Operans uppsättning av The Producers berättar om biljettförsäljningen till höstens succé i Medis..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Riksdagen hann inte med Ålandsdebatten

Tisdagens riksdagsplenum kom aldrig så långt som till den andra behandlingen av självstyrelselagen, eftersom debatten om andra ärenden blev så utdragen. .

Nyan - 8 timmar sedan

Förre IFK:aren klar för division 1-klubb

FOTBOLL. Trots att Pontus Åsbrink, 26, hade option för ytterligare ett år blev det bara en säsong i IFK Mariehamn. .

Nyan - 11 timmar sedan

Otto Andersson ställs ut i Åbo

När Vårdöpojken Otto Andersson föddes 1879 hade hans tre äldre bröder alla tagits av havet. Han förbjöds därför av föräldrarna att gå till sjöss. Istället blev han musiker och till sist professor i musikvetenskap i Helsingfors.

Nyan - 12 timmar sedan

Hamnen får amorteringsfrihet

Mariehamns hamn ab:s ekonomi är svårt trängd under ombyggnaden av kaj 3 i Västerhamn. Därför har hamnen anhållit om amorteringsfrihet om totalt 3,8 miljoner euro fram till den sista december 2021. Amorteringsfrihet i den här omfattningen kan inte godkännas av stadsdirektören, utan kräver beslut i fullmäktige.

Nyan - 14 timmar sedan

Styrelse för destilleri tillsatt

Stallhagens bryggmästare Mats Ekholm har lämnat in en ansökan om näringsrätt för Slottsdestilleriet till landskapsregeringen. I ansökan framkommer att styrelsen för destilleriet består av följande personer: Marika Fagerlund, Jan Wennström, Viktor Eriksson, Jenny Björklund och Lennart Joelsson (suppleant). (ff)   Tillbaka till startsidan Tipsa Nyan.

Nyan - 14 timmar sedan

Åländsk skaparkraft blir fotoutställning

I dag har Marcus Bomans fotoutställning ”Skaparkraft. Åländska konstnärer” vernissage på Galleri NIPÅ. Utställningen är en vidareutveckling av projektet som i höstas resulterade i boken med samma namn.

Nyan - 15 timmar sedan

Kökar utvalt av EU som fossilfri pionjär

EU har handplockat Kökar som en av tjugo öar som ska utgöra en förebild för andra öar som vill reducera sina koldioxidutsläpp. .

Nyan - 17 timmar sedan

Dubbel volym för Ålands Skogsindustrier

Från 70 000 kubikmeter till 140 000 kubikmeter. Så mycket räknar Ålands Skogsindustrier med att produktionsvolymen ökar från förra året när vindfällena från stormen Alfrida ska tas tillvara. Tiden är knapp.

Nyan - 20 timmar sedan

Strejk påverkar inte skärgårdstrafiken

En eventuell sjömansstrejk kommer att påverkar den åländska skärgårdstrafiken, det meddelar Ålandstrafiken. Sjömansunionen och Rederierna i Finland satt i går med riksförlikningsmannen i Helsingfors, för att diskutera situationen efter att facket i torsdags varslade om strejk. Strejkvarslet gäller alla finlandsflaggade fartyg – passagerarfartyg, fraktfartyg och isbrytare – och bryter ut den 1 mars klockan 10 om man inte når en lösning.

Nyan - 21 timmar sedan

Förlängd anbudstid för nya Föglöfärjan

Tiden för att lämna in anbud på den nya Föglöfärjan mellan Gripö och Mellanholm förlängs. Samtidigt förlängs också tiden att ställa frågor om upphandlingen. Det beslutar landskapsregeringen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.