Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 12 December, 23:07

Nyan - 12 okt 18 kl. 11:26

Medis målarresa blev succéIntresset är stort för målarresor. Det säger Medis bildlärare Lin Simons som nyligen arrangerade den andra resan i Medis regi. Lisa Gustavsson är en av de sammanlagt sju Mediselever som deltog på Målarresan som Medis arrangerade till Grekland i mitten av september. – När man målar blir det som en semestertripp i sig själv, man går så djupt in i arbetet. En helt ny värld öppnar sig.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Medis, Lin Simons, Gustavsson, Mediselever, Målarresan, Grekland, Lisa Gustavsson, Nya Åland, Erlandsson, Nyan

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medis, målarresablev , succé
Nyan - 18 jul 17 kl. 18:56

Lyckat EU-projekt för Medis

Medis första språkkurs i projektet Flex-in var en succé. Nyinflyttades intresse av att lära sig svenska och mer om Åland är stort.
Under vintern och våren har Medis dragit den första språk- och integrationskursen i EU-projektet Flex-in.

Nyan - 23 nov 15 kl. 19:01

Succé för Medis restaurangdagar

Kockarna på Medis restaurangdagar var deltagarna i kursen svenska för inflyttade.

Maten gjorde succé: gästerna strömmade till och maten hade strykande åtgång.
I lördags firades den internationella restaurangdagen.

Nya Wermlands Tidningen - 27 jan 14 kl. 14:34

Lasse Stefanz lyfte taket på Medis

I lördags anade man succé redan innan man kom in på Medis. Parkeringen var välfylld och utanför entrén ringlade en lång kö. Det var Lasse Stefanz som publiken kommit för att se..

Helsingborgs Dagblad - 08 maj 12 kl. 11:45

Fun till Stockholm

Indierockbandet Fun kommer till Stockholm i höst. Den 22 september spelar amerikanerna på Debaser Medis i Stockholm. Fun gör just nu succé med singeln "We are young", som bland annat toppat USA-listan, och är aktuella med andra skivan "Some nights" som släpps den 30 maj..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Närodlad musik för och med Säfflebor

En helkväll för, med och om Säfflebor – det kan inte bli något annat än succé. Med Bröderna Cartrajt, Stefan Gunnarson och Kompisarna med gästartister fylldes hela Medis med glädje, stolthet och kärlek..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Så går biljettförsäljningen för Säffleoperan

Tobias Norelius, producent till Säffle Operans uppsättning av The Producers berättar om biljettförsäljningen till höstens succé i Medis..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 4 timmar sedan

Vett och etikett-serie: Får man applådera i kyrkan?

Får man applådera i kyrkan? Hur går nattvarden egentligen till? Och när ska man sitta eller stå i kyrkan?

Nyan - 5 timmar sedan

Rederierna ser positivt på 2019

Det ser ljust ut för sjöfarts- och rederibranschen i Finland, enligt den så kallade Rederibarometern. Rederierna förväntar sig en visserligen en måttligare tillväxttakt nästa år, men konjunkturerna pekar uppåt, refererar Yle. Konkurrensen på sjöfartsmarknaden kommer att vara fortsatt hård.

Nyan - 6 timmar sedan

Återremiss för delgeneralplan

Stadsutvecklingsnämnden beslutade att återremittera förslaget till ny delgeneralplan för Mariehamn i måndags. Förslaget gavs av Ingrid Johansson (Lib) och fick understöd av Daja Rothberg. Motiveringen är att man vill utreda planförslagets konsekvenser för detaljplanering gällande plan- och bygglagens krav på att skyddsvärda objekt ska anges i generalplanen.

Nyan - 7 timmar sedan

Kortare dock och ny lördagstur för Rosella

Rosellas vinteruppehåll blir kortare än planerat, skriver Viking Line i ett pressmeddelande.
Tidigare var ett längre uppehåll planerat då Rosella skulle ersätta Viking XPRS på linjen Helsingfors – Tallinn, men nu har den dockningen skjutits upp. Rosella tas nu ur trafik efter kvällsturen till Mariehamn den 6 januari 2019 och är åter i trafik till morgonturen från Mariehamn den 25 januari, i stället för den 8 februari som tidigare meddelades.

Nyan - 7 timmar sedan

Stora skulder för ÅBF

Det finns över 30 000 euro i utestående fordringar på Ålands bildningsförbund. Det framgår av den redovisning över skulderna som ÅBF lämnade in till Ålands kulturdelegation på måndagen och som nu till största delen blivit offentlig. Enligt redovisningen har stora skulder redan gått till landskapsfogden för indrivning.

Nyan - 8 timmar sedan

”Det är en ekonomisk nedåtspiral”

Qandra Henriksson har varit sjukpensionär i sju år, trots att hon bara är 30 år gammal. document.domain = 'nyan.

Nyan - 8 timmar sedan

Show Time vann i Gävle

TRAV. Två hästar till start – dubbla framgångar.
I Gävle kunde travtränare Barbro Carlsson nämligen räkna hem ytterligare placeringar.

Nyan - 9 timmar sedan

Sjöräddningen går över till miljöbränsle

Ålands sjöräddningssällskap går över till miljöbränslet Ecopar.
Enligt ett pressmeddelande innebär detta att utsläppet av många cancerogena ämnen går ner med över 90 procent jämfört med dieselolja, och att halterna av kväveoxider i omgivningen går ner med upp till 50 procent. Sjöräddningen testade EcoPar på räddningskryssaren Svante G i somras och under hösten.

Nyan - 11 timmar sedan

Testar feature mallen

Lorem ipsum dolor sit amet, zril definitiones pri ut, sed at nulla primis consectetuer. Nobis consul delectus ad vim. Ancillae interpretaris sit ei, ut stet assum duo, cu admodum deterruisset usu.

Nyan - 13 timmar sedan

Mariehamn toppar olycksstatistiken

Mariehamn var den kommun där flest trafikolyckor inträffade under juli till september i år, 145 stycken. I Jomala var siffran 91. Båda siffrorna är högre än vid samma tid i fjol.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.