Vagabond > Utrikes

Saturday, 23 February, 15:38

Liknande nyheter

Taggar: Grekland, Feta, turister, förbjudsfrån , åsneridning
DI - 18 jun 15 kl. 20:42

Då förbjuds IMF att hjälpa Grekland

Om Grekland inte fullföljer sin återbetalning på 1,5 miljarder euro den 30 juni kommer landet att befinna sig i default i sina åligganden till IMF..

Västerbottens Folkblad - 05 feb 13 kl. 10:23

?Människosafari? förbjuds

Turister får inte längre åka på The Andaman Trunk Road, i Indien. Det välkomnas nu av människorättsaktivister, som länge protesterat mot exploateringen av folk från Jarawastammen..

Västerbottens Folkblad - 25 maj 13 kl. 09:00

Airbnb förbjuds i New York

Turister kan inte längre räkna med att hyra privatpersoners hem billigt i New York. En domare har förbjudit den populära uthyrningssajten Airbnb i hela staten..

Vagabond - 26 jun 18 kl. 08:58

Airbnb förbjuds i Palma de Mallorca

Svenskarnas semesterfavorit Palma vill förhindra att staden övertas av turister. Med start i juli förbjuder man nästan alla typer av korttidsuthyrningar av privata bostäder..

Nyheter 24 - 15 jan 16 kl. 18:07

Svenske handbollskaptenen förbjuds bära regnbågsbindel i EM

Svenske lagkaptenen Tobias Karlsson ville inför handbolls-EM göra en tyst manifestation för acceptans och människors lika värde. Men det fick han inte. Det europeiska förbundet, EHF, satte stopp för planerna av rengbågsbindeln.

HBL - 29 maj 14 kl. 03:43

Självständighetspartiet hade flest faktafel

Frivilliga journalister rättade över 40 felaktiga påståenden i EU-valkampanjen. Flest faktafel hade det marginella Självständighetspartiet.EU förbjuder inte bastuugnar, hembakade bullar på dagis eller att fiska från bryggan.

YLE - 07 aug 16 kl. 08:47

Människomurar och demonstrationer – så har Finland hanterat flyktingkrisen

Rasistiska medborgargarden, människomurar i Torneå, Sipiläs hus i Kempele och kritiserade utvisningar har dryftats i bevakningen av Finlands flykting- och immigrationspolitik det senaste året. Svenska Yle har sammanställt några av de viktigaste händelserna. Vid regeringsförhandlingarna i maj 2015 kom regeringspartierna Centern, Samlingspartiet och Sannfinländarna överens om att inte göra några desto större förändringar i Finlands invandringspolitik.

YLE - 21 aug 13 kl. 12:15

Arhinmäki kan efterskänka Greklandslån

Vänsterförbundets partiordförande Paavo Arhinmäki är redo att inleda en diskussion om huruvida man borde efterskänka det första stödlånepaketet som getts till Grekland. Enligt Arhinmäki skulle ett eventuellt tredje stödpaket i så fall kanske inte behövas. Arhinmäki beskriver det första stödpaketet som misslyckat och genom att efterskänka dessa lån kunde Grekland återhämta sig snabbare.

Sydsvenskan - 23 feb 15 kl. 09:06

Ebolaskräck förlamar löparfest

Utländska löpare förbjuds att delta i Pyonyang maraton — på grund av ebolahotet. Skräcken för virussjukdomen förlamar Nordkorea. Trots att landet ligger hundratals mil från de drabbade länderna har gränserna hållits stängda för utländska turister sedan i oktober.

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - Igår: 15:10

Legoland i Danmark söker testfamiljer

Ett nytt slottshotell ska öppna på Legoland i Billund – och för att säkerställa att boendet är perfekt söker de nu efter 100 frivilliga testfamiljer som får komma och provbo rummen..

Vagabond - Igår: 10:59

8 böcker som utspelar sig i tågmiljö

Många klassiska filmer och böcker utspelar sig i tågmiljö. Här listar vi några av våra favoriter – perfekta att ta med på tågluffen..

Vagabond - Igår: 07:35

Guide: Nilgiri Mountain Railway

Vagabonds guide till Nilgiri Mountain Railway. Vi listar också fyra andra indiska bergståg som du inte får missa..

Vagabond - Igår: 16:34

Färöarna stänger – ska storstädas

Sista helgen i april håller Färöarna stängt för turister. Anledningen är underhållsarbete – och den som vill får mer än gärna hjälpa till..

Vagabond - Igår: 15:57

Indien – på räls ovan molnen

Loket frustar otåligt. Så tar det sats och börjar skjuta sina rangliga trävagnar uppför de gröna sluttningarna i Blå bergen. Så värst fort går det inte.

Vagabond - I förrgår: 08:49

Malmö får ny direktlinje till Mallorca

Sommaren 2019 får Sydsverige ännu en direktlinje till solen. Då börjar nämligen BRA flyga mellan Malmö och semesterfavoriten Mallorca..

Vagabond - I förrgår: 08:00

Vagabond nr 2 2019

Vagabond - 19 feb 19 kl. 11:19

Reseplattformen GoEuro byter namn till Omio

GoEuro, som är en europeisk reseplattform och bokningstjänst för tåg, flyg och bussar, blir snart Omio. Namnbytet sker i samband med att företaget expanderar globalt..

Vagabond - 19 feb 19 kl. 09:46

Uber lanserar UberSKI i franska Alperna

För alla som har en skidresa till de franska Alperna inplanerad finns en nylanserad tjänst att tillgå – UberSKI. Från 9 februari till 10 mars kan du åka UberSKI mellan Grenoble tågstation och sex populära skidorter i Frankrike till en fast kostnad..

Vagabond - 18 feb 19 kl. 15:02

Guide: Tåg i Östeuropa

Vagabonds guide till en tågluff i Östeuropa. Du får bland annat tips på boenden och höjdpunkter du inte vill missa..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.