Vagabond > Utrikes

Wednesday, 19 December, 12:18

Liknande nyheter

Taggar: Grekland, Feta, turister, förbjudsfrån , åsneridning
DI - 18 jun 15 kl. 20:42

Då förbjuds IMF att hjälpa Grekland

Om Grekland inte fullföljer sin återbetalning på 1,5 miljarder euro den 30 juni kommer landet att befinna sig i default i sina åligganden till IMF..

Västerbottens Folkblad - 05 feb 13 kl. 10:23

?Människosafari? förbjuds

Turister får inte längre åka på The Andaman Trunk Road, i Indien. Det välkomnas nu av människorättsaktivister, som länge protesterat mot exploateringen av folk från Jarawastammen..

Västerbottens Folkblad - 25 maj 13 kl. 09:00

Airbnb förbjuds i New York

Turister kan inte längre räkna med att hyra privatpersoners hem billigt i New York. En domare har förbjudit den populära uthyrningssajten Airbnb i hela staten..

Vagabond - 26 jun 18 kl. 08:58

Airbnb förbjuds i Palma de Mallorca

Svenskarnas semesterfavorit Palma vill förhindra att staden övertas av turister. Med start i juli förbjuder man nästan alla typer av korttidsuthyrningar av privata bostäder..

Nyheter 24 - 15 jan 16 kl. 18:07

Svenske handbollskaptenen förbjuds bära regnbågsbindel i EM

Svenske lagkaptenen Tobias Karlsson ville inför handbolls-EM göra en tyst manifestation för acceptans och människors lika värde. Men det fick han inte. Det europeiska förbundet, EHF, satte stopp för planerna av rengbågsbindeln.

HBL - 29 maj 14 kl. 03:43

Självständighetspartiet hade flest faktafel

Frivilliga journalister rättade över 40 felaktiga påståenden i EU-valkampanjen. Flest faktafel hade det marginella Självständighetspartiet.EU förbjuder inte bastuugnar, hembakade bullar på dagis eller att fiska från bryggan.

YLE - 07 aug 16 kl. 08:47

Människomurar och demonstrationer – så har Finland hanterat flyktingkrisen

Rasistiska medborgargarden, människomurar i Torneå, Sipiläs hus i Kempele och kritiserade utvisningar har dryftats i bevakningen av Finlands flykting- och immigrationspolitik det senaste året. Svenska Yle har sammanställt några av de viktigaste händelserna. Vid regeringsförhandlingarna i maj 2015 kom regeringspartierna Centern, Samlingspartiet och Sannfinländarna överens om att inte göra några desto större förändringar i Finlands invandringspolitik.

YLE - 21 aug 13 kl. 12:15

Arhinmäki kan efterskänka Greklandslån

Vänsterförbundets partiordförande Paavo Arhinmäki är redo att inleda en diskussion om huruvida man borde efterskänka det första stödlånepaketet som getts till Grekland. Enligt Arhinmäki skulle ett eventuellt tredje stödpaket i så fall kanske inte behövas. Arhinmäki beskriver det första stödpaketet som misslyckat och genom att efterskänka dessa lån kunde Grekland återhämta sig snabbare.

Sydsvenskan - 23 feb 15 kl. 09:06

Ebolaskräck förlamar löparfest

Utländska löpare förbjuds att delta i Pyonyang maraton — på grund av ebolahotet. Skräcken för virussjukdomen förlamar Nordkorea. Trots att landet ligger hundratals mil från de drabbade länderna har gränserna hållits stängda för utländska turister sedan i oktober.

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - 1 timme sedan

Världens bästa skidorter utsedda

Högsäsongen för skidåkning närmar sig. För sjätte året i rad har branschexperter på World Ski Awards utsett världens bästa skidaktörer. Finns din favoritskidort med på listan?.

Vagabond - Igår: 16:50

Trendbrott: färre flyger, fler väljer tåget

Färre svenskar än i fjol har bokat en flygresa till värmen i vinter. Samtidigt ökar tågresandet – både hemma i Sverige och till kontinenten. Vad handlar det om egentligen?

Vagabond - I förrgår: 09:54

7 magiska platser där du kan träffa tomten

Julen är här. Om du vill resa bort finns det flera platser att besöka världen över där du garanterat kommer att maxa julkänslorna..

Vagabond - 14 dec 18 kl. 13:50

Nu blir det lättare att resa till Sankta Helena – avlägsen vulkanö i Atlanten

Drygt 200 mil från Afrikas kust hägrar Sankta Helena – en av världens mest isolerade öar. Fram till 2017 var det enda sättet att ta sig hit med en sex dagars lång kryssning från Kapstaden..

Vagabond - 14 dec 18 kl. 14:05

Insidertipset: 5 höjdpunkter på Lombok

Trekkingäventyr, surfing och orörda vidder. Indonesiska Lombok är ännu lite av ett oskrivet blad. Carl Larsson och Jenny Möllerström bor deltid på ön, här är deras bästa tips!.

Vagabond - 12 dec 18 kl. 15:04

Här hittar du Vagabonds tågtidning

Det har varit rykande åtgång på Vagabonds specialtidning om tågresor. Många läsare har hört av sig och sagt att den är slutsåld i deras kiosk. Här berättar vi var du kan få tag på den..

Vagabond - 10 dec 18 kl. 17:03

Är det här Storbritanniens 10 mest romantiska städer?

Vet du inte vad du ska ge din käraste i julklapp? Varför inte slå på stort och slå in biljetter till en romantisk weekend? Och kanske just till Edinburgh?

Vagabond - 10 dec 18 kl. 15:22

Krönika: Karin om tåg som stoppar tiden

"Var vi framme i tid? Vet inte. Det var inte viktigt.

Vagabond - 10 dec 18 kl. 14:13

Stranden på Kanarieöarna liknar ett hav av tusentals popcorn

Popcorn Beach på norra Fuerteventura är en riktig synvilla. Anledningen? Istället för sandkorn täcks marken av tusentals vita koraller med fluffigt utseende som ser ut som...Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.