Nyan > Svenskfinland

Sunday, 09 December, 23:13

Nyan - 12 okt 18 kl. 11:00

26 jobb försvinner vid PafSamarbetsförhandlingarna vid Paf är avslutade. Resultatet är att 20 jobb försvinner på Åland och 6 i Helsingfors.
Målsättningen har varit att minimera antalet uppsägningar vilket har uppnåtts genom omplaceringar och frivilliga alternativ. Ingen har sagts upp och 18 personer har accepterat ett frivilligt avgångsvederlag, uppger Paf i ett pressmeddelande.
Dan Helenius dan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Paf, Åland, Helsingfors, Helenius, Nyan

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 26 jobb, försvinnervid , Paf
HBL - 22 nov 12 kl. 13:19

105 jobb försvinner på Cargotec

Cargotec säger upp 72 personer i Finland. Dessutom tvingas många lämna företaget då deras kontrakt går ut och totalt 105 jobb försvinner från företaget.Tammerfors drabbas hårdast, där 65 kontrakt går ut.

Kristianstadsbladet - 24 okt 12 kl. 08:58

30-tal jobb försvinner från Svenska Lantägg

Foto: Lasse Ottosson
Svenska Lantägg lägger ner sin verksamhet i Hässleholm för flytt till huvudkontoret i Skara. Ett 30-tal jobb försvinner.
Verksamheten i Hässleholm stängs och beräknas vara avvecklad under andra halvåret 2013.

BT - 07 nov 12 kl. 10:51

1 550 jobb försvinner på Ericsson

Nästan en tiondel av personalstyrkan berörs när Ericsson ska banta 1 550 tjänster i Sverige.
"Det är naturligtvis ett tungt besked som vi i dag ger våra anställda i Sverige", säger personalchefen Tomas Qvist.
- Det som händer i vår omvärld styr vi inte över.

YLE - 19 jan 16 kl. 12:41

126 jobb försvinner från Uponor i Vasa

126 jobb försvinner från Uponor i Vasa. Det är resultatet av företagets samarbetsförhandlingar som avslutades på tisdagen. Det är färre än vad som först befarades.

YLE - 19 jan 16 kl. 12:41

103 jobb försvinner från Uponor i Vasa

103 jobb försvinner från Uponor i Vasa. Det är resultatet av företagets samarbetsförhandlingar som avslutades på tisdagen. Det är färre än vad som först befarades.

YLE - 05 jun 14 kl. 12:34

Keva: Tiotusentals jobb försvinner vid kommunerna

Nästan 40 000 kommunala jobb kommer att försvinna de närmaste fem åren, bedömer de kommunala ekonomi- och finanschefer som kommunernas pensionsförsäkring Keva har intervjuat. Arbetsplatserna blir färre eftersom kommunerna inte ersätter alla som går i pension. Årligen går 16 000 kommunala arbetstagare i pension.

SmålandsPosten - 13 nov 14 kl. 17:30

1 000 jobb försvinner på Volvo? Braås drabbas

Volvo CE meddelade på torsdagen att över 1 000 jobb försvinner inom koncernen. I Sverige kan över 150 jobb försvinna och Braås kommer att drabbas..

Sydsvenskan - 21 nov 18 kl. 10:48

7 500 jobb försvinner från Ikea

Ikeakoncernen möblerar om med en helt ny organisation – 7 500 jobb försvinner globalt varav 650 tjänster varslas i Sverige. Möbeljätten står inför den största personalväxlingen någonsin, som världen runt också innebär 11 500 nya jobb. Varsel drabbade Ik.

DN - 21 nov 18 kl. 10:50

7 500 jobb försvinner från Ikea

Ikeakoncernen möblerar om med en helt ny organisation – 7.500 jobb försvinner globalt varav 650 tjänster varslas i Sverige. Möbeljätten står inför den största personalväxlingen någonsin, som världen runt också innebär 11.

Kristianstadsbladet - 21 nov 18 kl. 10:48

7 500 jobb försvinner från Ikea

Ikeakoncernen möblerar om med en helt ny organisation - 7 500 jobb försvinner globalt varav 650 tjänster varslas i Sverige. Möbeljätten står inför den största personalväxlingen någonsin, som världen runt också innebär 11 500 nya jobb.(TT).

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 5 timmar sedan

Polisen kallades till kryssningsfartyg

Polisen kallades på söndagsmorgonen till ett kryssningsfartyg som anlöpt i Mariehamn eftersom två personer skulle avvisas från fartyget. Den ena personen greps som misstänkt för misshandel och motstånd mot person som upprätthåller ordningen. I det andra fallet hade fartygets vakter hittat narkotika i en passagerares egendom.

Nyan - 7 timmar sedan

Forsström vann Masters för 14-åringar

TENNIS. 2016 blev han Finlands bästa 12-åring genom att vinna Masters.
Nu, två år senare, har Lucas Forsström gjort det igen – utan att tappa ett enda set.

Nyan - 12 timmar sedan

Birka Cruises bygger om för två miljoner

Birka Cruises satsar drygt två miljoner euro på att skapa vad rederiet kallar en ny shoppingupplevelse i skärgården.
Enligt ett pressmeddelande ska kryssningsrederiet skapa 1 450 kvadratmeter av upplevelser med butik, lobbylounge, café och bar samt nattklubb. – Vi vill att semesterkänslan ska infinna sig så snart gästen kommer ombord.

Nyan - 12 timmar sedan

Narkotika på nattklubb

Under natten mot lördagen påträffades misstänkt narkotika på en nattklubb i Mariehamn. Polisen kallades till platsen och utförde en narkotikatest på fyndet, som visade sig vara cannabis och kokain. Ärendet utreds som straffbart bruk av narkotika.

Nyan - 14 timmar sedan

Getabocken kläddes inför julen

Efter ett misslyckat försök att lyfta den tunga bocken tar Geta FBK och de andra bockbyggarna tag igen – bocken vinglar betänkligt en stund men sedan är den tillräckligt högt uppe för att benen ska kunna fästas. document.domain = 'nyan.

Nyan - Igår: 19:06

JIK-damer upp i tabelltoppen

VOLLEYBOLL. Jomala IK:s volleydamer tog i lördags säsongens femte seger i division 2 östra, mot tidigare tabelltrean Lidingö.
Även om det aldrig rådde någon tvekan om att JIK i grunden var det bättre laget blev det ingen total kross eller 3-0-seger.

Nyan - Igår: 11:20

30 år av fartfyllt brädspel

I Mariehamns strategiklubbs lokaler i Bergskyddets källare var det ingen vanlig speldag i torsdags. document.domain = 'nyan.

Nyan - Igår: 10:34

Brandlarm vid Lotsbroverket

Ett brinnande filter i en generator utlöste brandlarmet i Lotsbroverket sent på fredagskvällen. En del rök uppstod från branden. Brandkåren avlägsnade det brinnande filtret och vädrade ut röken berättar räddningschef Lennart Johansson.

Nyan - I förrgår: 18:46

Trio vill se mer rörelse på arbetsplatserna

En stillasittande livsstil – eller för ensidig träning – leder till onda nackar och ryggar alternativt förslitnings- och överbelastningsskador. Det känner fysioterapeuterna bakom Rehabcity väl till. Deras recept är mer rörelse.

Nyan - I förrgår: 18:00

Ingen blev årets pedagog

Ålands landskapsregering har beslutat att inte utdela utmärkelsen Årets pedagog 2018. Inom utsatt tid inkom två nomineringar till utnämningen varav den ena inte uppfyllde kriterierna. – Ålands landskapsregering anser att underlaget är otillräckligt för att en utmärkelse ska kunna delas ut, skriver man i beslutet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.