Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 10 December, 08:33

Sydsvenskan - 12 okt 18 kl. 10:58

Sydsvenskan avslöjar: Så ska Moderaterna ta makten i MalmöPlanen som ska göra ett 24-årigt rött Malmöstyre helblått i eftermiddag..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Moderaterna, Malmö, Malmöstyre

Dela artikeln

218 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sydsvenskan, avslöjar, ska , Moderaternata , makteni , Malmö
Skånskan - 10 okt 18 kl. 20:00

KD avslöjar M:s önskemål om styre

Sjöbo Moderaterna har uttryckt en önskan om att bilda en storallians med alla partier utom SD. Det avslöjar Kristdemokraternas Lars Lundberg.
– Men det tänker vi inte vara med på.

Cornucopia - 13 feb 18 kl. 21:16

Lex Moderaterna: Härmed är bildbanksfoto förbjudna i svensk media - sosseriets arbetspolitik är en lögn

(S)veriges Radio meddelade idag att sk arkivbanksfoto (eng stock photography) är förbjudne i svensk media, sedan Moderaterna använt bildbanksfoto för att illustrera sin valfilm. Bloggen kan nu avslöja att regeringspartiet Socialdemokraterna använder arkivbanksfoto för att illustrera "arbetare" på sin webplats.
Hos Sveriges radio hittas färgerna rött, grönt och gult, men inget blått.

Supermiljöbloggen - 15 jan 14 kl. 13:35

SMB avslöjar: Så vill M och FP stoppa mål om förnybar energi

SMB har tagit del av interna dokument från Näringsdepartementet där det framgår att den svenska regeringen är splittrad om EU:s nya klimatmål. Av dokumentet framgår att Finansdepartermentet med Anders Borg (m) i spetsen och Folkpartiet inte vill ha mål om förnybar energi och energieffektiviseringar, vilket Centern vill ha. Just nu håller EU på att anta nya klimatmål för 2030.

Sydsvenskan - 24 mar 17 kl. 06:41

Moderaterna vill ha 25 000 poliser

Moderaterna föreslår att Sverige ska ha minst 25 000 poliser senast år 2025, avslöjar partisekreteraren Tomas Tobé när han inleder Moderaternas Sverigemöte i Karlstad. Satsningen beräknas kosta fem miljarder kronor fullt utbyggd 2025. I dag finns det cir.

Supermiljöbloggen - 10 jan 14 kl. 18:03

SMB avslöjar: Centern överkörda av Moderaterna i frågan om klimatmål i EU

Regeringen har inte drivit på för att EU ska införa mål för förnybar energi och energieffektivisering till 2030. Därmed verkar det som att Centerpartiet har blivit överkörda av Moderaterna. Just nu pågår en diskussion om hur EU:s klimatmål till 2030 ska se ut och många aktörer har tagit ställning för tre separata hållbarhetsmål på EU-nivå till 2030, ett för utsläppsminskningar, ett för utbyggnad av förnybar energi och ett för energieffektivisering.

Dalarnas tidningar - 10 feb 16 kl. 09:11

Moderaterna avslöjar sina nya oppositionsråd i landstinget i kväll

Under onsdagsförmiddagen meddelande Moderaterna att de nu hittat sina nya oppositionsråd i landstinget..

SvD - 24 mar 17 kl. 15:01

Hemligt dokument avslöjar: Moderaterna vill sälja Malmö!

Moderaterna i Stockholms län vill sälja ut namnen på Stockholms tunnelbanestationer, på samma sätt som man sålt namnen på arenor som Ericsson Globe och Tele2 Arena..

DI - 09 dec 14 kl. 06:44

Di avslöjar: Anna Kinberg Batra tar över M

Det blir Anna Kinberg Batra som föreslås ta över Moderaterna, kan Di avslöja. Ny partisekreterare blir Tomas Tobé..

DI - 28 mar 17 kl. 20:56

Di avslöjar: Liberalerna redo fälla regeringen

Liberalernas ledare Jan Björklund öppnar för att fälla finansminister Magdalena Andersson och flera andra statsråd om regeringen inte drar tillbaka planerade skattehöjningar. Han lanserar nu en tredje väg mellan Moderaterna och Centern, kan Di avslöja..

DI - 05 jul 18 kl. 20:01

Di avslöjar: M-profilen strategisk rådgivare i Patriotaffären

Alliansen är djupt splittrad i Patriotaffären. Moderaterna håller fast vid sitt stöd till regeringen att slutföra köpet före valet. Di kan nu avslöja att moderatprofilen Kent Persson spelat en nyckelroll i den amerikanska vapenjätten Raytheons strategi för att vinna kontraktet..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Starbreeze saknar fullständig styrelse

Två av styrelsemedlemmarna i det skandalomsusade spelutvecklingsbolaget Starbreeze, Ulrika Hagdahl och Åsa Wirén, har begärt att få avgå från styrelsen med omedelbar verkan, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Det innebär att bolaget saknar beslutsfö.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

ÅF lägger bud på finska Pöyry

Ingenjörs- och konsultföretaget ÅF lägger bud på Pöyry. Budet är på 10:20 euro per aktie vilket värderar hela bolaget till 611 miljoner euro, motsvarande cirka 6,3 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Budet innebär en premie på 45,7 procent jäm.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Isande vackert minnesarbete

Marie Pettersson läser en omtumlande diktsamling..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Rysk tidigare polisman dömd för 56 mord

En rysk före detta polisman har dömts för sammanlagt 56 mord..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Bilolycka vid infarten till Trelleborg

Två personbilar kolliderade strax före halv åtta i en korsning vid i infarten till Trelleborg..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

”Hon var fast hos ständige storbonden Olsson på obestämd tid”

Sengångaren Lugn fantiserar om en annan tillvaro..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Kraftig ökning av granatattacker

Våldsdåd med handgranater har ökat kraftigt i Sverige de senaste åtta åren, rapporterar SVT Nyheter. Två döda och nio skadade i 116 incidenter, vilket är högt jämfört med andra länder i Europa. – Det är extremt i ett land som inte befinner sig i krig, s.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Svart år i drunkningsstatistiken

I november förra året omkom inga personer i drunkningsolyckor – i år fyra. Detta enligt preliminära siffror fram till och med sista november som Svenska Livräddningssällskapet (SLS) tagit fram. Bland annat gick en man i 80-årsåldern genom isen när han å.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hit kommer Laleh i sommar

Nästa år ger sig Laleh ut på vägarna. Hon har tidigare avslöjat att hon släpper ny musik – nu avslöjar stjärnan också datum och orter för sin sommarturné. "Längtar till sommaren, inget går upp emot sommarkvällar och musik", säger artisten i ett pressmed.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Nya "Avengers" har redan slått rekord

Den utannonserade "Avengers"-filmen har ett tag kvar till premiären. Men den har redan slagit rekord. Den första trailern till den fjärde och sista filmen sågs under 24 timmar av 289 miljoner tittare, twittrar Marvel.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.