Sydsvenskan > Utrikes

Tuesday, 16 October, 19:40

Liknande nyheter

Taggar: Sydsvenskan, avslöjar, ska , Moderaternata , makteni , Malmö
Skånskan - 10 okt 18 kl. 20:00

KD avslöjar M:s önskemål om styre

Sjöbo Moderaterna har uttryckt en önskan om att bilda en storallians med alla partier utom SD. Det avslöjar Kristdemokraternas Lars Lundberg.
– Men det tänker vi inte vara med på.

Cornucopia - 13 feb 18 kl. 21:16

Lex Moderaterna: Härmed är bildbanksfoto förbjudna i svensk media - sosseriets arbetspolitik är en lögn

(S)veriges Radio meddelade idag att sk arkivbanksfoto (eng stock photography) är förbjudne i svensk media, sedan Moderaterna använt bildbanksfoto för att illustrera sin valfilm. Bloggen kan nu avslöja att regeringspartiet Socialdemokraterna använder arkivbanksfoto för att illustrera "arbetare" på sin webplats.
Hos Sveriges radio hittas färgerna rött, grönt och gult, men inget blått.

Supermiljöbloggen - 15 jan 14 kl. 13:35

SMB avslöjar: Så vill M och FP stoppa mål om förnybar energi

SMB har tagit del av interna dokument från Näringsdepartementet där det framgår att den svenska regeringen är splittrad om EU:s nya klimatmål. Av dokumentet framgår att Finansdepartermentet med Anders Borg (m) i spetsen och Folkpartiet inte vill ha mål om förnybar energi och energieffektiviseringar, vilket Centern vill ha. Just nu håller EU på att anta nya klimatmål för 2030.

Sydsvenskan - 24 mar 17 kl. 06:41

Moderaterna vill ha 25 000 poliser

Moderaterna föreslår att Sverige ska ha minst 25 000 poliser senast år 2025, avslöjar partisekreteraren Tomas Tobé när han inleder Moderaternas Sverigemöte i Karlstad. Satsningen beräknas kosta fem miljarder kronor fullt utbyggd 2025. I dag finns det cir.

Supermiljöbloggen - 10 jan 14 kl. 18:03

SMB avslöjar: Centern överkörda av Moderaterna i frågan om klimatmål i EU

Regeringen har inte drivit på för att EU ska införa mål för förnybar energi och energieffektivisering till 2030. Därmed verkar det som att Centerpartiet har blivit överkörda av Moderaterna. Just nu pågår en diskussion om hur EU:s klimatmål till 2030 ska se ut och många aktörer har tagit ställning för tre separata hållbarhetsmål på EU-nivå till 2030, ett för utsläppsminskningar, ett för utbyggnad av förnybar energi och ett för energieffektivisering.

Dalarnas tidningar - 10 feb 16 kl. 09:11

Moderaterna avslöjar sina nya oppositionsråd i landstinget i kväll

Under onsdagsförmiddagen meddelande Moderaterna att de nu hittat sina nya oppositionsråd i landstinget..

SvD - 24 mar 17 kl. 15:01

Hemligt dokument avslöjar: Moderaterna vill sälja Malmö!

Moderaterna i Stockholms län vill sälja ut namnen på Stockholms tunnelbanestationer, på samma sätt som man sålt namnen på arenor som Ericsson Globe och Tele2 Arena..

DI - 09 dec 14 kl. 06:44

Di avslöjar: Anna Kinberg Batra tar över M

Det blir Anna Kinberg Batra som föreslås ta över Moderaterna, kan Di avslöja. Ny partisekreterare blir Tomas Tobé..

DI - 28 mar 17 kl. 20:56

Di avslöjar: Liberalerna redo fälla regeringen

Liberalernas ledare Jan Björklund öppnar för att fälla finansminister Magdalena Andersson och flera andra statsråd om regeringen inte drar tillbaka planerade skattehöjningar. Han lanserar nu en tredje väg mellan Moderaterna och Centern, kan Di avslöja..

DI - 05 jul 18 kl. 20:01

Di avslöjar: M-profilen strategisk rådgivare i Patriotaffären

Alliansen är djupt splittrad i Patriotaffären. Moderaterna håller fast vid sitt stöd till regeringen att slutföra köpet före valet. Di kan nu avslöja att moderatprofilen Kent Persson spelat en nyckelroll i den amerikanska vapenjätten Raytheons strategi för att vinna kontraktet..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Jurist och läkare i topp bland utbildningarna

Söktrycket till vårterminens program och kurser på universitet och högskola är något lägre än förra året. Totalt har 217 085 anmälningar kommit in. Trycket har minskat med en procent jämfört med vårterminen 2018.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Häxor tar till svart magi mot Kavanaugh

Efter en turbulent utnämningsprocess har USA:s nye, kontroversielle HD-domare Brett Kavanaugh fått ett nytt problem på halsen. En grupp "häxor" planerar att lägga en besvärjelse på Kavanaugh, i protest mot utnämningen. Ceremonin ska gå till i två steg,.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Världskänd tavla restaureras inför publik

Snart får konstälskare en möjlighet att se på när en av världens mest kända tavlor blir som ny igen. Konstnären Rembrandts tavla "The night watch" (Nattvakten) ska nämligen restaureras inför publik på Rijksmuseum i Amsterdam. Hela arbetet, som väntas ta.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

När jag utsattes för våld av mannen jag levde med blev jag paralyserad och tyst

Malmökvinna skriver om vad våldet i vardagen gör med den utsatta..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Klart: Rockklubben Plan B öppnar lagligt ikväll

Medlemsklubben på Norra Grängesbergsgatan har nu tillstånden på plats..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Flera vrak undersöks i Stockholm

Vad lurar på botten? Just nu håller marinarkeologer på att undersöka flera nyupptäckta vrak vid Djurgården och Fjäderholmarna i Stockholm. Syftet är att inventera det marina kulturarvet.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kan bli klart på söndag – här är HIF:s allsvenska plan

Ordförande Krister Azelius om spelarbudget och Andreas Granqvist dubbla roller..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ralph Fiennes får europeiskt hederspris

Den europeiska filmgalan EFA har valt att ge årets hedersutmärkelse till den brittiska skådespelaren Ralph Fiennes. Han tilldelas priset för "europeiska insatser för internationell film" för sina bedrifter framför och bakom kameran. Nyheten innebär att.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Hur går du egentligen?

Från och med denna vecka gäller förtydligade regler för gång- och cykeltrafikanter. De flesta bilister och cyklister är väl införstådda i sina trafikregler – men vad gäller för fotgängare? I måndags trädde regeringens ändring i Trafikförordningen, som f.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Man uppträdde hotfullt i Slottsstaden – polis på plats

På tisdagen fick polisen larm om att en man stod och skrek och betedde sig hotfullt utanför en restaurang i Slottsstaden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.