Expressen > Nyheter

Friday, 19 October, 05:25

Expressen - 12 okt 18 kl. 10:52

Extra möte i Moderaternas riksdagsgruppModeraternas partiledning har oväntat kallat hela sin riksdagsgrupp till möte på fredag förmiddag.Normalt har ledamöterna lämnat riksdagen på fredagen men nu hade Kristersson något han diskutera med gruppen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Moderaternas, Kristersson

Dela artikeln

2567 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Extra mötei , Moderaternas, riksdagsgrupp
SR - 13 jan 15 kl. 18:16

Moderaternas riksdagsgrupp om decemberöverenskommelsen

Decemberöverenskommelsen är just nu uppe på moderaternas första riksdagsgrupp sedan Anna Kinberg Batra valdes till ordförande. Den interna kritiken har varit hård..

Expressen - 27 mar 17 kl. 21:27

Mejlen visar: Kaos i M:s riksdagsgrupp

När Moderaternas riksdagsgrupp möts under tisdagseftermiddagen skakas partiet av ett stort internt bråk till följd av Centerpartiets budgetutspel, kan Expressen nu avslöja. I en intern mejlgrupp ifrågasätts M-toppen Ulf Kristersson öppet av flera riksdagsledamöter – och han svarar själv: "Jag är allvarligt oroad över risken att vi nu ägnar för mycket möda åt spelet och åt mer eller mindre äkta interna alliansbråk". Samtidigt avslöjas den hemliga strategin inför budgetmötet med de andra allianspartierna på onsdag..

Aftonbladet - 12 okt 18 kl. 11:32

Extramöte i Moderaternas riksdagsgrupp

YLE - 13 jun 17 kl. 12:10

Sannfinländarna splittras - 22 bildar ny riksdagsgrupp, Timo Soini hoppade också av

Sammanlagt 22 sannfinländska riksdagsledamöter hoppar av partiet och grundar en egen riksdagsgrupp. Ladda ned Beskedet gavs av riksdagsledamot Simon Elo i dag strax innan Sannfinländarnas riksdagsgrupp skulle hålla sitt möte. Bland avhopparna finns bland annat partiets förra ordförande Timo Soini.

YLE - 24 sep 18 kl. 22:35

Centerns riksdagsgrupp håller krismöte i Villa Bjälbo på tisdag - också Blå framtid håller möte

Antti Kaikkonen, ordförande för Centerns riksdagsgrupp, bekräftar för STT att han har kallat partiets riksdagsgrupp till statsministerns tjänstebostad på tisdag. På tisdagen meddelade Blå framtids gruppordförande Simon Elo att också de blås riksdagsgrupp håller ett möte..

YLE - 24 sep 18 kl. 22:35

Centerns riksdagsgrupp håller krismöte i Gullranda på tisdag

Antti Kaikkonen, ordförande för Centerns riksdagsgrupp, bekräftar för STT att han har kallat partiets riksdagsgrupp till Gullranda på tisdag..

YLE - 24 sep 18 kl. 22:35

Centerns riksdagsgrupp håller krismöte i Villa Bjälbo på tisdag

Antti Kaikkonen, ordförande för Centerns riksdagsgrupp, bekräftar för STT att han har kallat partiets riksdagsgrupp till statsministerns tjänstebostad på tisdag..

Cornucopia - 19 mar 18 kl. 17:43

Hanif Bali sparkad ur partistyrelsen - stor förlust för Moderaternas valresultat

Till slut tröttnade Moderaternas ledning på den stridbare och omtalade riksdagsledamoten Hanif Bali (m). Efter åratal av uttalanden som kan ifrågasättas svalde man med hull och hår helt substanslösa påståenden från sosseriets UD och kickade partiets kanske starkaste kort inför valet från partistyrelsen. Bali slutar även med sin starkaste plattform Twitter.

SR - 04 apr 11 kl. 17:45

Ännu fler namn i S riksdagsgrupp väntas i morgon

Flera personer som diskuterades som möjliga partiledare för Socialdemokraterna kan få nya uppdrag i partiets riksdagsgrupp..

Hela Gotland - 27 jun 12 kl. 04:00

Hel riksdagsgrupp bakom färjekampanjen

Hela Vänsterpartiets riksdagsgrupp ställer sig bakom Gotlandsupprorets krav på färjetrafiken. Även partiets ledare Jonas Sjöstedt har skrivit under de namnlistor som samlas in..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Felaktiga svar på cellprover skickades ut

Omkring 100 kvinnor i Stockholm och på Gotland fick fel svar på gynekologiska cellprov gjorda 2016 och 2017, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

Expressen - 45 minuter sedan

SD öppnar för att stödja M-budget

Sverigedemokraterna utesluter inte att partiet kan komma att rösta för en moderat budgetmotion, om regeringsförhandlingarna drar ut på tiden..

Expressen - 1 timme sedan

Fick sparken efter Facebookinlägg

En anställd vid socialtjänsten på en kommun i Västerbotten har fått sparken efter att personen nämnt namnet på en klient på Facebook på en bekants sida, skriver Västerbottens-Kuriren..

Expressen - 2 timmar sedan

Man hetsade mot muslimer på Facebook

En man döms av Halmstads tingsrätt för att ha delat islamfientliga åsikter i en grupp med 4 000 medlemmar på Facebook, rapporterar Hallandsposten..

Expressen - 3 timmar sedan

Mordmisstänkt död i ”suspekt” bilolycka

Mashal Saad al-Bostani, en av de 15 saudier som pekas ut för att ha ingått i Saudiarabiens ”dödspatrull”, har avlidit i en bilolycka, rapporterar New York Post med hänvisning till turkiska medier.”Dödspatrullen” misstänks ha styckmördat den försvunne journalisten Jamal Khashoggi inne på Saudiarabiens konsulat i Istanbul.Nu spekuleras i om den saudiske generalkonsuln kan stå näst på tur..

Expressen - 3 timmar sedan

Krimskytt ”var mobbad” – 20 döda efter skoldådet på Krimhalvön

På Krimhalvön sörjs onsdagens skoldåd när en 18-åring elev dödade människor med vapen och sprängmedel. Antalet offer har nu stigit till 20.Personer i gärningsmannens omgivning berättar att han var mobbad..

Expressen - 3 timmar sedan

9 600 ansökningar – men 137 tomma platser på polisutbildningen

Många platser på Polishögskolan står tomma – trots rekordmånga som vill komma in. Nu ska Rekryteringsmyndigheten tillsammans med polisen se om man kan förändra ansökningsprocessen. – Vi tittar konstant på om vi kan göra saker bättre, säger Sofie Engström, kommunikationschef på Rekryteringsmyndigheten till SVT..

Expressen - 4 timmar sedan

Stor polisinsats med militär i finsk by

Polisen genomför en stor insats i finska byn Kuortti. Även militären är inkopplad, rapporterar SVT med hänvisning till finska medier.Det är ännu oklart vad insatsen handlar om, polisen är förtegen och beskriver händelsen som ett ”allvarligt brott mot liv och hälsa”..

Expressen - 4 timmar sedan

Byggmax tappar – sänks av varma sommaren

Byggmax rapport för tredje kvartalet visar att byggvarukedjans rörelseresultat minskar, skriver TT.Resultatet blev 175,8 miljoner kronor, en minskning jämfört med de 221 miljonerna som rapporterades för samma period förra året.Den varma sommaren uppges vara en av anledningarna..

Expressen - 5 timmar sedan

Victorias uppmaning till svenska folket

Dagens Industri har följt med kronprinsessan Victoria på hennes naturvandringar genom Sveriges landskap.Och kronprinsessan har en skarp uppmaning till svenskarna efter vad hon sett när hon varit ute:– Det som är slående, och väldigt nedslående, är allt skräp som finns i naturen och vi har bara oss själva att skylla. Där måste vi skärpa oss, säger hon till tidningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.