Barometern > Nyheter

Tuesday, 16 October, 18:46

Liknande nyheter

Taggar: Kalmarföretagkan bli , bästi , landet

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Service och utsikt lockar äldre norrut

Det nya trygghetsboendet i Hultsfred har lockat många äldre från andra orter. Närheten till service, sjukvård och butiker har varit tungt vägande faktorer till att flyttlassen rullat norrut..

Barometern - 15 minuter sedan

Google "måste överväga" en Kina-sökmotor

Google undersöker möjligheterna att ta fram en sökmotor anpassad för Kina - och kommunistregimens censur. Det måste övervägas med tanke på hur stor marknaden är, säger nätjättens vd.(TT).

Barometern - 15 minuter sedan

VM-guldforwarden skickas bort

Klubbyte eller spel i farmarligan AHL. Så ser framtiden ut för VM-guldforwarden Jacob de la Rose sedan han placerats på den så kallade waiverslistan av sin NHL-klubb Montreal. Det innebär att de andra NHL-klubbarna har ett dygn på sig att göra anspråk på de la Rose, annars hamnar han i farmarlaget Laval.

Barometern - 30 minuter sedan

Asllani: "Matchen som hållit mig levande"

Hennes Linköping är borta ur toppstriden i damallsvenskan. Mötet med ex-klubben PSG i Champions League betyder därför, om möjligt, ännu mer för Kosovare Asllani. - Det här är inget "mission impossible", säger stjärnan.

Barometern - 45 minuter sedan

Färjestadsback avslutar säsongen

Färjestads back Anton Grundel ger upp försöken att spela ishockey den här säsongen på grund av hjärnskakningssymptom. "Jag måste tillbaka till livet först och främst", säger han till Färjestads hemsida. 28-årige Grundel har inte spelat på nästan ett år.

Barometern - 45 minuter sedan

Släkting: Sentsov kanske inte överlever

Den ukrainske filmregissören Oleg Sentsov som är fängslad i Ryssland och som nyligen avslutade sin hungerstrejk efter 145 dagar, är så illa däran att han kanske inte överlever, säger Sentovs kusin Natalya Kaplan.(TT).

Barometern - 45 minuter sedan

Neneh Cherry klar för Stockholm

Den albumaktuella svenska artisten Neneh Cherry spelar i Stockholm nästa år. Den 6 mars ställer hon sig på scenen på klubben Debaser Strand. Biljetterna släpps den 19 oktober, samma dag som den nya plattan "Broken politics" blir tillgängligt i sin helhet.

Barometern - 45 minuter sedan

Fler viltpassager kan minska olyckorna

Mer viltstängsel har inte minskat viltolyckorna totalt sett. I stället tycks problemet flyttas runt. Därför satsar Trafikverket i stället på fler säkra övergångar för djuren.

Barometern - 45 minuter sedan

Är du orolig för att drabbas av viltolyckor?

Kalmar län toppar statistiken över viltolyckor, OT gick ut på stan för att prata trafik med oskarshamnarna. .

Barometern - 1 timme sedan

Emil i Lönneberga blir musikal på Liseberg

Filmerna har setts av en mångmiljonpublik. Nu blir Astrid Lindgrens "Emil i Lönneberga" musikal på Lisebergsteatern i Göteborg. Den nya uppsättningen är tänkt att bli en modernare version av 1970-talets filmklassiker.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.