Barometern > Nyheter

Friday, 15 February, 20:15

Barometern - 12 okt 18 kl. 10:04

Kalmarföretag kan bli bäst i landetKalmarföretaget Hatstore Scandinavia har haft en osannolik tillväxtresa. Nu är företaget nominerat till priset Årets unga företag i Sverige 2018..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Hatstore Scandinavia, Årets, Sverige

Dela artikeln

174 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kalmarföretagkan bli , bästi , landet

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Bäst och sämst – här är betygen på alla låtarna i lördagens Mello: ”En het kandidat att skicka till Eurovision”

Nöjets Anna Törnkvist betygsätter låtarna som tävlar i Melodifestivalens tredje deltävling som sänds från Leksand..

Barometern - 45 minuter sedan

Hermansson tar S-striden till riksnivå

Tidigare i veckan avsattes Ann-Sofie Hermansson som gruppledare för Socialdemokraterna i Göteborg av fullmäktigegruppen, efter en intern konflik inom partiet. Nu väljer Hermansson att överklaga till partistyrelsen i Stockholm, rapporterar GT.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Är det okej att kalla kärleken för pussetuss och gosemos?

Som singel var min attityd till par som slängde sig med gulliga smeknamn i allra högsta grad normal: Jag störde mig som fan..

Barometern - 1 timme sedan

Nya satsningen – vill locka företag med ökad kultur

Kulturpolitiken är på väg att omprövas i kommunen. Det kan innebära att den i framtiden hamnar under kommunstyrelsen..

Barometern - 1 timme sedan

Franska ambassadören återvänder till Rom

Frankrikes ambassadör i Italien återvänder till Rom på fredagen, en dryg vecka efter att denne kallats hem med anledning av svajiga politiska relationer mellan länderna.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Mordmisstänkt svensk utlämnas

Den svensk som sitter häktad i Frankrike misstänkt för ett mord i Oslo kommer att utlämnas till Norge under mars. Det rapporterar norska public servicekanalen NRK, med hänvisning till den franska åklagarmyndigheten. Mannen i 20-årsåldern greps i Dijon i slutet av oktober förra året.

Barometern - 1 timme sedan

66 döda hittade i centrala Nigeria

66 döda kroppar har upptäckts av polis i centrala Nigeria. Kvarlevorna hittades i delstaten Kaduna, sydöst om delstatshuvudstaden med samma namn. Lokala myndighetsföreträdare säger att personerna dödats i attacker av kriminella, utan att utveckla saken ytterligare.

Barometern - 1 timme sedan

En dag för alla barn med cancer

Internationella barncancerdagen är en dag där barn med cancer uppmärksammas i hela världen. I Kalmar tändes marschaller och en gåva till barncancerfonden överlämnades..

Barometern - 1 timme sedan

Dåligt resultat för Oscar Properties

Fastighetsbolaget Oscar Properties vinstvarnar för det fjärde kvartalet, rapporterar Dagens Industri. "Liksom föregående kvartal påverkas resultatet i fjärde kvartalet även av prissänkningar och en fortsatt låg försäljningstakt.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

AF vann digitaliseringstvist i hovrätten

Arbetsförmedlingen dömdes 2017 i tingsrätten efter att myndighetens digitala satsning havererat. Tillsammans med bolaget CGI utvecklades systemet ELDA i syfte att digitalisera myndighetens pappershantering, men avtalet sades upp efter att Arbetsförmedlingen upptäckt allvarliga brister i systemet.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.