DN > Nyheter

Wednesday, 20 February, 06:56

DN - 12 okt 18 kl. 10:11

Klart för blågrönt styre i StockholmAlliansen och Miljöpartiet tar över styret i Stockholm. Nu har det nya blågröna styret kommit överens och kallat till presskonferens i Stadshuset..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm, Miljöpartiet, Stadshuset

Dela artikeln

3497 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart för blågrönt, styrei , Stockholm
Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Förseningar i tågtrafiken norr om Stockholm

Ett spårfel orsakar långvariga problem i såväl pendeltågtrafiken som tågtrafiken norr om Stockholm. Felet upptäcktes natten till onsdag och berör sträckan Upplands Väsby-Arlanda/Märsta. Ett spår har stängts av och reparatörer har kallats till platsen.

Alliansfritt Sverige - 05 jun 13 kl. 10:56

Stockholm slår sig för bröstet för 50-talets tunnelbanebygge

Moderatstyrda Stockholm uppmärksammar hur Stockholm är bra på att leva på gamla meriter: Stockholm är ledande inom grön tillväxt. Detta enligt en rapport från London School of Economics som presenterades idag. Rapporten som tagits fram i samarbete med Stockholms stad, visar att Stockholm tidigt vidtog åtgärder för att bygga upp en grön ekonomi.

GöteborgsPosten - 15 sep 14 kl. 00:46

Rödgrönt styre i storstäderna

Det ser ut att bli rödgrönt, och rödgröntrosa styre i Stockholm, Göteborg och Malmö..

Alliansfritt Sverige - 02 apr 14 kl. 16:28

Vi tar det igen: sjukvården funkar inte bra i Stockholm

Filippa Reinfeldt har tidigare fått kritik för att inte ta ansvar för Stockholms sjukvårdskris. Istället för att ta ansvaret och vilja förbättra situationen har det varit enklare att försöka prata bort krisen genom att skylla på sossarna. Nästa på tur att skicka varningssignaler om vårdkrisen verkar vara Södersjukhuset.

BT - 15 sep 14 kl. 02:16

Rödgrön seger i Stockholm och Malmö

Allt talar för att det blir maktskifte i stadshuset i Stockholm, medan det rödgröna blocket regerar vidare i Malmö. I Göteborg är det mer komplicerat.När nästan alla valdistrikt i Stockholm räknats har de rödgröna 50 mandat - ett klart övertag över de borgerliga partierna som samlar 42.

TA - 15 sep 14 kl. 02:57

Rödgrön seger i Stockholm och Malmö

Allt talar för att det blir maktskifte i stadshuset i Stockholm, medan det rödgröna blocket regerar vidare i Malmö. I Göteborg är det mer komplicerat.
När nästan alla valdistrikt i Stockholm räknats har de rödgröna 50 mandat - ett klart övertag över de borgerliga partierna som samlar 42.

Kristianstadsbladet - 15 sep 14 kl. 01:00

Maktskifte i Stockholm

Allt talar för att det blir maktskifte i stadshuset i Stockholm, medan det rödgröna blocket regerar vidare i Malmö.
När nästan alla valdistrikt i Stockholm räknats har de rödgröna 50 mandat - ett klart övertag över de borgerliga partierna som samlar 42.Den kraftigaste nedgången står Moderaterna för, som förlorar hela tio mandat.

BT - 15 sep 14 kl. 01:00

Maktskifte i Stockholm

Allt talar för att det blir maktskifte i stadshuset i Stockholm, medan det rödgröna blocket regerar vidare i Malmö. När nästan alla valdistrikt i Stockholm räknats har de rödgröna 50 mandat - ett klart övertag över de borgerliga partierna som samlar 42.Den kraftigaste nedgången står Moderaterna för, som förlorar hela tio mandat.

SmålandsPosten - 26 jun 14 kl. 14:12

Vi hoppas på ett klart styre i Växjö efter valet

Bo Frank tyckte att Alliansen kunde styra Växjö även om man var i minoritet och med Sverigedemokraterna som vågmästare. Undertecknad frågade därför Alliansens övriga partier om de delade Bo Franks uppfattning. Svaren är ganska förutsebara.

Skånskan - 16 aug 18 kl. 15:25

Siktar på borgerligt styre

SVALÖV Moderater och Liberaler kavlar upp skjortärmarna och tar nya tag inför valet.
Målet är redan utstakat:Tillsammans ska de båda partierna försöka återta makten som man tappade i vintras och därför går man samman i en politisk plattform.
Målet är att bilda ett äkta borgerligt styre och därmed hålla socialdemokraternas borta från maktens korridorer: – Vi ska bli mer kaxiga och mer framåt.

Skånskan - 13 okt 18 kl. 13:32

C säger nej till M-styre

Vill se blocköverskridande styre – men inte med S vid rodret.
Mandatfördelningen efter valet är 30 för de rödgröna, 20 för Alliansen och 11 för Sverigedemokraterna. Därmed har inget av de traditionella blocken majoritet men Alliansen skulle kunna ta makten med stöd av Sverigedemokraterna.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Polisforskaren: Hårdare tag kan få motsatt effekt

Stefan Holgersson: Funnits en förväntan att man ska sätta hårt mot hårt..

DN - 1 timme sedan

”Rätten till ett barn ska inte kunna avtalas bort”

Varje surrogatbarn tvingas gå igenom en tidig separation..

DN - 1 timme sedan

Japanska mobbare får betala miljonskadestånd

Två pojkar som var i 13-årsåldern när de mobbade en klasskamrat ska betala skadestånd på totalt 37 miljoner yen, motsvarande drygt 3 miljoner kronor, enligt en domstol i Japan..

DN - 6 timmar sedan

Trump: ”Jag har fullständig rätt att utfärda nödläge”

Donald Trumps utfärdade nationella nödläge kommer inte stoppas av de 16 delstater som stämt honom, menar presidenten själv. – Jag tror vi kommer klara oss väldigt bra i domstolen, sade han till reportrar under tisdagen..

DN - 7 timmar sedan

Efter it-haveri: AF-chefen måste förklara sig

Arbetsförmedlingens generaldirektör Mikael Sjöberg kallas till riksdagens arbetsmarknadsutskott efter ett it-haveri på myndigheten, rapporterar  SVT Nyheter..

DN - 10 timmar sedan

Rapport: Kritik mot skolor följs inte upp tillräckligt

I mer än hälften av fallen där brister i trygghet och studiero konstaterats på skolor gör Skolinspektionen inga uppföljande besök, enligt en rapport från Riksrevisionen. Myndigheten visar dessutom brister på samtliga granskade områden..

DN - 11 timmar sedan

Obama besöker Sverige i sommar

Barack Obama kommer till Stockholm i juni, något Breakitvar först med att rapportera om. USA:s tidigare president ska tala på konferensen Brilliant minds, ett initiativ som Spotifygrundaren Daniel Ek och Aviciis tidigare manager Ash Pournouri står bakom..

DN - 13 timmar sedan

”Netanyahu undvek nya utrikesministerns fälla”

Nathan Shachar: Israel Katz tar språng för att ta över efter Netanyahu..

DN - 15 timmar sedan

”OS i Sverige förbättrar klimatet”

Vi lovar kompensera 15 procent mer än utsläppen..

DN - 14 timmar sedan

Flera begravda i lavin vid schweizisk skidort

Ett flertal skidåkare har begravts under snön efter att en lavin slagit till mot den schweiziska skidorten Crans-Montana. Det skriver lokal polis på Twitter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.