Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 October, 21:48

Expressen - 12 okt 18 kl. 06:57

Gustav Fridolin sågas i hemlig MP-rapportKritiska blickar vänds mot Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin som har två nedåtgående val bakom sig. I en hemlig intern rapport riktas stenhård kritik mot partiledningen – och avslöjar interna slitningar i partitoppen, skriver Fokus. Flera miljöpartister frågar sig i om ett nytt regeringssamarbete är värt priset. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Fridolin, MP, Miljöpartiets, Gustav Fridolin, Fokus

Dela artikeln

792 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gustav, Fridolin, sågasi , hemlig, MP-rapport
Expressen - 21 aug 18 kl. 07:42

Gustav Fridolin frågas ut i TV4 Nyhetsmorgon

Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin frågas i dag ut i TV4:s Nyhetsmorgon. .

DI - 02 jul 14 kl. 12:11

Live på di.se: Gustav Fridolin frågas ut

Klockan 12.40 intervjuar PM Nilsson, politisk redaktör på Di, Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin i Di:s tält i Almedalen..

SvD - 10 maj 16 kl. 06:27

Ledarkritik mot MP-toppar – Lövin och Fridolin ifrågasätts

Det är få som hyllar Åsa Romson på svensk ledarplats, i samband med att hon får ge plats åt Isabella Lövin. Men även Lövin och Gustav Fridolin ifrågasätts i tidningarna..

Cornucopia - 01 okt 14 kl. 09:44

Hur olika gillar Åsa Romson och Gustav Fridolin?

93% av svenskarna röstade inte på Åsa Romson och Gustav Fridolin, som nu sitter och ger med sig på punkt efter punkt som lydparti till Socialdemokraterna, utom inom migrationspolitiken där deras politik får fortsätta råda. Detta väcker frågan om hur olika Åsa Romson och Gustav gillar, dvs om de bor i ett mångkulturellt bostadsområde, eller om de isolerat sig i ett sk white flight medelklassghetto?
Då statistik och uppgifter om närmaste flyktingförläggning och antalet flyktingar eller arbetskraftsinvandrare som bor i vissa områden är knapphändiga, så är den bästa mätaren bostadspriserna.

Dagen - 16 apr 18 kl. 08:59

Kyrkvana Fridolin frågas ut i pingstkyrkan

Han är en av få ministrar som regelbundet slår sig ned i en kyrkbänk. Men nu ska Gustav Fridolin upp på kyrkans estrad..

Dagen - 16 apr 18 kl. 08:59

Kyrkvana Fridolin frågas ut i pingstkyrkan

Han är en av få ministrar som regelbundet slår sig ned i en kyrkbänk. Men nu ska Gustav Fridolin upp på kyrkans estrad..

Dagen - 16 apr 18 kl. 08:59

Kyrkvana Fridolin frågas ut i Uppsala pingstkyrka

Han är en av få ministrar som regelbundet slår sig ned i en kyrkbänk. Men nu ska Gustav Fridolin upp på kyrkans estrad..

Dagen - 16 apr 18 kl. 08:59

Kyrkvana Fridolin frågas ut i Uppsala pingstkyrka

Han är en av få ministrar som regelbundet slår sig ned i en kyrkbänk. Men nu ska Gustav Fridolin upp på kyrkans estrad..

SR - 28 aug 16 kl. 20:46

Fridolin sågar skolinspektionens beslut att tillåta könssegregerad undervisning

Gustav Fridolin ifrågasätter skolinspektionens beslut att godkänna könsuppdelning på idrottslektioner i en Stockholmsskola med muslimsk profil. – Alla skolor i Sverige har ansvar för att jobba med jämställdhet, säger utbildningsministern..

Alingsås tidning - 14 aug 18 kl. 05:30

Dags för Fridolin (MP) att frågas ut

I kväll har turen kommit till Miljöpartiets språkrör, utbildningsminister Gustav Fridolin, att frågas ut av Britta Hermansson och Robert Eriksson vid Vårgårda möte i Tångahallen. Gustav Fridolin är ett av Miljöpartiets två språkrör sedan 2011, först tillsammans med Åsa Romson och sedan maj 2016 tillsammans med Isabella Lövin. Han blev Sveriges utbildningsminister i S-MP-regeringen efter förra valet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Man knivskuren i Västerås – förd till sjukhus

En man i 30-årsåldern har knivskurits i benet utomhus i Bäckby i Västerås, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 30 minuter sedan

Älgen Sune rymde men kom hem till parken igen

När den stora granen blåste sönder staketet la älgarna Sune och Ragnar benen på ryggen och drog från älgparken.Men efter nästan en månad på rymmen är Sune hemma igen – men Ragnar saknas fortfarande..

Expressen - 45 minuter sedan

Vännen om Kamprads sorg efter sitt sista möte på Ikea

Ingvar Kamprad var dumsnål så att det skadade honom samtidigt som han var omtänksam mot andra. I en ny bok berättar Ikea-grundarens närmsta medarbetare öppenhjärtligt om entreprenören som aldrig ville skiljas från livsverket han byggt upp under nästan 75 år. Bilden som målas upp är tydligt: Familjen och vännerna var viktiga, men inget var viktigare än Ikea..

Expressen - 45 minuter sedan

Camillas drömhus brann ner – vann 11,4 miljoner

I vintras köpte Camilla Elfstedt, 37, och hennes man sin drömgård, strax utanför dalsländska Bäckefors. Kort därefter brann huset ner till grunden.Men nu har lyckan vänt.

Expressen - 1 timme sedan

Ungdomar skadade efter bråk vid köpcenter

Flera personer ska ha varit inblandade i ett bråk vid ett köpcenter i Kalmar.Polisen anträffade två ungdomar skadade på platsen. – Vi håller på att utreda vad som hänt, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisen i region syd..

Expressen - 1 timme sedan

Starka stödet för Denis – över 100 000 har reagerat

Expressens artikel om föräldralöse Denis, 6, som ska utvisas till Ukraina har väckt starka reaktioner.Ett upprop för att stoppa utvisningen har skrivits under av mer än 16 000 personer –och på Facebook har artikeln fått nästan 120 000 interaktioner.– Väldigt många jurister har hört av sig, berättar pojkens gode man, Midia Soufi..

Expressen - 1 timme sedan

Här är kommunerna där SD tar makt efter valet

Sverigedemokraterna har sitt starkaste fäste i Sydsverige – men hur mycket inflytande partiet får skiljer sig mellan olika kommuner. I Hörby får SD störst makt av alla. Samma sak kan nu hända i Sölvesborg.

Expressen - 1 timme sedan

13-årig flicka försvunnen – efter föräldrarnas mystiska död

13-åriga Jayme Closs, är försvunnen sedan natten till måndag. Hennes föräldrar hittades skjutna till döds i familjens hus i Wisconsin i USA, och sedan dess har ingen sett den 13-åriga dottern, rapporterar Abc Chicago..

Expressen - 5 timmar sedan

Falafelingrediens återkallas – innehåller farligt färgämne

Grönsaken majrova, som ofta används som ingrediens till falafel, återkallas från flera restauranger i Malmö.En inspektion visar att grönsaken innehåller cancerogena ämnen.– Detta ämne används för att färga avloppsvatten för att upptäcka vattenläckor på ledningsnät, säger Maria Svensson, livsmedelsinspektör på miljöförvaltningen i Malmö stad, i ett pressmeddelande..

Expressen - 1 timme sedan

Advokaten: Gunilla Persson har inte talat med mig

Gunilla Persson vill att Leif GW Persson ska ställas inför rätta för förtal – hon uppger i en intervju i Aftonbladet att hon varit i kontakt med stjärnadvokaten Johan Eriksson. Men Johan Eriksson förnekar att han har varit i kontakt med Hollywoodfrun och säger att han inte kommer ta sig an fallet.– Det kommer inte ske.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.