DI > Ekonomi

Monday, 15 October, 13:19

DI - 11 okt 18 kl. 20:00

Verkstadsaktierna klappar ihop



Hälften av verkstadsbolagen har fallit med mer än 20 procent från årets kurstoppar.  Nu krävs det smått fantastiska rapporter för att vända trenden..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Verkstadsaktierna, klappar, ihop
UNT - 26 jan 14 kl. 19:03

Skånale klappade ihop ordentligt

HANDBOLL: Trots en bra start på matchen orkade inte Skånela stå emot serietrean Höör H65 på hemmaplan.– Vi klappar ihop rätt ordentligt, säger tränaren Dagge Lundin..

UNT - 26 jan 14 kl. 19:03

Skånela klappade ihop ordentligt

HANDBOLL: Trots en bra start på matchen orkade inte Skånela stå emot serietrean Höör H65 på hemmaplan.– Vi klappar ihop rätt ordentligt, säger tränaren Dagge Lundin..

Expressen - 12 feb 15 kl. 23:36

Rögle klappade ihop – säkrade extrapoängen

ÄNGELHOLM. Rögle klappar ihop när de har drömläget att sätta extra press på Redhawks. Det förändrar inget för målvakten Lars Volden, 22.

Västerbottens Folkblad - 18 dec 15 kl. 10:01

[PLUS] ”Jag tror nästan att jag klappar ihop”

I dag är det 18 december, sex dagar kvar till julafton. Har du hunnit köpa alla....

SmålandsPosten - 13 nov 16 kl. 10:18

Eric Martinsson: "Vi klappar ihop lite i tredje"

Växjö Lakers back Eric Martinsson var besviken men samlad när han efter derbyförlusten mot HV 71 träffade Smålandspostens Kristian Ferm..

YLE - 13 feb 18 kl. 07:40

Det västnyländska turismsamarbetet klappar ihop – nu föreslås också Lojo lämna Lumo

Det ser ut som om slutet hägrar för turismsamarbetet Lumo. Tidigare i år har Hangö och Raseborg beslutat lämna samarbetet och nu står Lojo i tur..

Kristianstadsbladet - 22 dec 11 kl. 08:12

Pojke köpte klappar till sjuka barn

Att ligga på sjukhus är tråkigt för små barn. Det minns Kevin Hansson, 11 år, som har varit flitig gäst på Hudiksvalls sjukhus. Därför samlade han ihop 900 kronor, köpte klappar och agerade tomte på barnavdelningen.

UNT - 22 dec 11 kl. 07:05

Pojke köpte klappar till sjuka barn

Att ligga på sjukhus är tråkigt för små barn. Det minns Kevin Hansson, 11 år, som har varit flitig gäst på Hudiksvalls sjukhus. Därför samlade han ihop 900 kronor, köpte klappar och agerade tomte på barnavdelningen.

NSD - 22 dec 12 kl. 06:00

Jullunch och klappar till Ria-centers gäster

I går var det jullunch på Ria-center i Luleå.Åsa Collin hade tiggt ihop julklappar till gästerna.- Jag vill lyfta frågan om alla hemlösa i Luleå.

Sydsvenskan - 15 dec 14 kl. 11:00

Tolv klappar fyllda med Malmöhistoria

Intresset för Malmös historia bekräftas med en ny skörd böcker med bilder och berättelser från flydda tider.
Här en trave med hårda klappar för den som ännu inte har knutit ihop säcken..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

ECB: Phillipskurvan på väg att vakna ur sin koma

Sambandet mellan arbetslöshet och inflation börjar långsamt vakna upp ur sin koma. Det sade ECB-ledamoten och Finlands centralbankschef Olli Rehn i en intervju med Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Bank of America klår förväntningarna

Den amerikanska storbanken Bank of America rapporterar att resultat per aktie på 0,66 dollar för det tredje kvartalet – 29 procent högre än motsvarande kvartal i fjol. Analytikerna hade väntat sig ett resultat på 0,62 dollar..

DI - 15 minuter sedan

Annie Lööf nobbar Löfvens invit - "Det här kommer ta tid"

Annie Lööf håller fast vid sitt nej till både Ulf Kristersson och Stefan Löfven, och vill i stället tvinga fram en storkoalition mellan S och M.  Beskedet innebär att låsningarna består och att det lär dröja ett bra tag innan Sverige får en ny regering. .

DI - 15 minuter sedan

Sig invest ab (publ) fÖrvÄrvar industrifastighet i kalmar - och planerar att uppfÖra nya toppmoderna bostÄder

SIG Invest har den 11 oktober 2018 ingått avtal med Incita Fastigheter AB om förvärv av fastigheten Kalmar Palmen 6. Bolaget beräknas tillträda Fastigheten under mars 2019. Genom transaktionen tar SIG Invest steget att etablera sig som en betydande aktör i Kalmar.

DI - 15 minuter sedan

Gunvor tecknar finansieringsavtal kopplat till hållbarhet

Oljehandelsbolaget Gunvor Group har tecknat en kreditfacilitet på 745 miljoner dollar, motsvarande 6,7 miljarder kronor, kopplad till bolaget hållbarhetsmål. Konkret innebär avtalet att bolagets ränta beror på väl hur Gunvor Group levererar på sina hållbarhetsmål. .

DI - 30 minuter sedan

Danske Bank: Volatiliteten är här för att stanna – men börsen ska upp

Danske Bank tror att volatiliteten på marknaden är sannolikt här för att stanna men man förväntar sig fortfarande att aktier står högre om tolv månader. Det framgår av en artikel från sparekonomen Maria Landeborn på bankens nyhetsportal Nextconomy. .

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Yenen stärks – Europaräntor lägre

Europaräntor sjönk och yenen stärktes på måndagsförmiddagen när investerare rörde sig mot mindre riskfyllda tillgångar i spåren av nya hinder i brexitförhandlingarna och spänningar mellan Saudiarabien och USA..

DI - 30 minuter sedan

Möjligt livnära tio miljarder människor med ändrade kostvanor

Livsmedelssystemet är en signifikant drivkraft till klimatförändringen och har en stor global miljöpåverkan som riskerar att öka med 50–90 procent till år 2050. Den slutsatsen drar ett internationellt forskarteam, EAT Lancet-kommissionen, som för första gången har kvantifierat hur stor omställning som behövs för att livsmedelssystemet ska kunna bli hållbart inom planetens gränser..

DI - 30 minuter sedan

Jackpott för Getinge-blankarna

Måndagen ser ut att bli en blodig dag för Getinge vars aktie slaktas med drygt 12 procent efter att bolaget reserverat 1,8 miljarder kronor för skadeståndskrav. Den enes död är dock den andres bröd och för de sju storblankare som sitter på en kort position i bolaget var söndagens besked goda nyheter. .

DI - 45 minuter sedan

Aker BP köper andel i gasfält från Equinor för 2,2 miljarder

Aker BP har köpt Equinors andel i gasfältet King Lear i Nordsjön för 250 miljoner dollar, motsvarande drygt 2,2 miljarder svenska kronor..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.