Expressen > Sport

Thursday, 13 December, 12:54

Expressen - 11 okt 18 kl. 19:49

Kaosperioden: ”Vet inte vad som händer”Kaosperiod i Luleå.Bortlaget Frölunda är i underläge efter två bortdömda mål under den första perioden.– Jag vet inte vad bedömningen är, men det är surt, säger Frölundas Sebastian Stålberg..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Luleå, Frölunda, Frölundas Sebastian Stålberg

Dela artikeln

635 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaosperioden, Vetinte vad som , händer
Västerbottens Folkblad - 17 apr 18 kl. 19:08

Ex-Lövet återvänder till Umeå

Samuel Lundberg återvänder till Umeå. Den 21-årige backen är klar för Tegs SK. Samuel Lundberg inledde ungdomskarriären i Sävar innan han gick vidare till Björklöven.

Ekonomistas - 08 maj 14 kl. 04:54

Vad vet vi om inkomst- och förmögenhetsfördelning över de senaste 200 åren?

De senaste veckorna har Thomas Pikettys bok ”Capital in the twenty-first century” resulterat i att inkomst och förmögenhetsutveckling uppmärksammats på ett sällan skådat sätt. Mot denna bakgrund känns det mycket lägligt att Daniel (Waldenström) och jag precis i dagarna avslutat ett nära relaterat arbete om inkomst och förmögenhetsfördelningens historiska utveckling. Resultatet är en artikel med titeln ”Long-Run Trends in the Distribution of Income and Wealth”, skrivet som ett kapitel för Handbook of Income Distribution, Volume 2, (North-Holland) som redigeras av Tony Atkinson och Francois Bourguignon och som publiceras senare i år.

Ekonomistas - 19 jun 17 kl. 09:53

Varför är rika länder rika?

Varför är vissa länder så mycket rikare än andra? Denna fråga ger Hannes Malmberg sig i kast med i den avhandling han lade fram för en dryg vecka sedan. Ett sätt att besvara frågan är att göra en slags bokföringsövning och räkna ut hur mycket ett lands resurser — dess kapital och humankapital — kan förklara av skillnaderna.

Cornucopia - 21 jan 15 kl. 18:36

Gästinlägg: Att jag har lyckats här i Sverige har jag mina tänder att tacka för

Nedanstående är ett gästinlägg om svensk censur skrivet av den mycket produktive författaren och regissören Vladimir Oravsky, tillika under några turbulenta månader kulturchef i Umeå 2001. En intervju med Oravsky kan man hitta hos Tidningen Kulturen, där även en del krönikor av honom finns publicerade, t ex senast Jag är svensk.

ATT JAG HAR LYCKATS HÄR I SVERIGE HAR JAG MINA TÄNDER ATT TACKA FÖR
Tankar om censur, självcensur, obefogad rädsla, nerskitna byxor och solidaritet, med utgångspunkt av mina egna erfarenheter
Friheten i kulturen finns hos Adlibris
för 177:- i danskt band eller 47:- som E-bok
Övriga böcker av Valdimir Oravsky finns här.

YLE - 22 maj 15 kl. 09:00

Tolv dagar i smugglarens händer

Dörrarna stängs bakom honom. Han hör hur de tunga låsmekanismerna klickar till och med ens blir allt tyst. Det plötsliga mörkret gör att han inte kan se något, hans ögon är ovana vid det dunkel som omger honom, han trevar sig försiktigt fram.

YLE - 02 apr 17 kl. 05:08

Facebookprofilen avslöjar din personlighet - vet du vad marknadsförarna utnyttjar?

President Trumps valkampanj gjorde en digital analys av miljoner amerikaners personligheter för att sända dem den bäst lämpade valreklamen. I Finland är metoderna betydligt försiktigare men också här använder sig partier av din Facebookinformation. Vilka uppgifter delar du med dig till Facebook?

SVT Debatt - 20 jun 13 kl. 10:56

Vi vet inte hur mycket av våra pengar som når fram

FLYKTINGHJÄLP Sedan krisen i Syrien startade har Sverige gett nästan 400 miljoner kronor i humanitärt stöd. Tyvärr vet ingen hur mycket av de pengarna som till slut hamnar hos de flyktingar de är avsedda för. Men alternativet ?

HBL - 15 jul 13 kl. 05:45

"Jag vet inte vad som flög i mig"

Brandhärdshunden nosar igenom den svartbrända hallen i jakt på tändvätska. Någon från kriminaltekniken tar prover från platserna hunden märker ut. Ofta kan man med blotta ögat se varifrån elden har fått sin början och om den är tänd med flit, berättar äldre kriminalkonstapel Mari Lehtimäki från Helsingforspolisen.

YLE - 16 okt 14 kl. 15:36

Hundar lider av dåliga tänder

Många hundar har dåliga tänder och lider av tandvärk. Det här på grund av att alltför många ägare inte vet om att hundarnas tänder borde borstas, skötas och hållas rena från tandsten. I synnerhet små hundar under tio kilo har mycket problem med tandhygienen.

GT - 22 jan 14 kl. 09:59

Anna-Lena Mann: "Vet att du vet. Att jag vet"

Det bor en kille i vår stad. Självsäker. Med där det händer.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Stjärnan får behålla segern i storloppet

What The Hill, som var först i mål, diskvalificerades för trängning över upploppet när Hambletonian avgjordes 2017. Vilket i stället gav segern till tvåan Perfect Spirit, körd av Åke Svanstedt. Nu, ett och ett halvt år senare, står det klart att hästen får behålla segern.

Expressen - 1 timme sedan

”Jag är med på listan, detta är en skandal”

Österrikiska åklagare utreder dopningsanklagelser från VM 2017 i Hochfilzen gällande fem skidskyttar och fem ledare i det ryska landslaget..

Expressen - 1 timme sedan

Dagens drag: Då är segerchansen stor

Bana: ÅbySpel: Vinnarspel på 3 Darling Harbour (Åby, V64-6)Spelstopp: 21.15.

Expressen - 1 timme sedan

De leder Idrottsgalan – debutant får chansen

I januari är det dags för att hylla idrottare och deras prestationer under den stjärnspäckade idrottsgalan.
Nu står det klart vilka som kommer att leda den, det blir rutinerade programledaren Kristin Kaspersen och David Sundin: - Det känns så enormt kul att återigen få leda Idrottsgalan, säger Kaspersen i ett pressmeddelande.
.

Expressen - 2 timmar sedan

V75-podden Systemet – lyssna på avsnitt 262

Hellberg, Noreen och Nygren knåpar ihop veckans V75-system – lyssna här!.

Expressen - 1 timme sedan

Uppgift: Storstjärnan lämnar efter säsongen

Han spelar mest av alla i hela SHL.Men Ryan Gunderson ser ut att göra sin sista säsong i Brynäs.Enligt schweiziska tidningen Le Matin har 33-åringen skrivit på för Fribourg-Gotteron..

Expressen - 1 timme sedan

Malmö FF-supportrar attackerade i Istanbul

En Malmö FF-supporter har misshandlats i Istanbul inför matchen mot Besiktas.Mannen blev slagen i huvudet med en glasflaska och sedan stucken i benet med den trasiga flaskan..

Expressen - 2 timmar sedan

Straffad som filmare – nu ändras domen

Leon Bristedt dömdes till böter för filmning.Nu har Riksidrottsnämnden tagit upp hans överklagan – och friar Röglespelaren..

Expressen - 2 timmar sedan

Hetsas att rasa i vikt – av sin arbetsgivare

Hejarklacksledare inom den amerikanska idrotten är en utsatt grupp.Nu kommer nya vittnesmål om att cheerleaders fallit offer för vikthets och trakasserier från sina arbetsgivare. .

Expressen - 3 timmar sedan

Det räcker nu – spelarna måste hota med bojkott

Det räcker nu. Mängden skadade spelare talar sitt tydliga språk.Det är dags att skrota upplägget – och minska antalet mästerskap.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.