DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 15:51

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på bred, front, nordiska, börserna
DI - 07 jun 12 kl. 17:57

Nordenbörser: Upp på bred front

De nordiska börserna steg på bred front på torsdagen, i likhet med de ledande europeiska handelsplatserna. Börserna lyfte efter att den kinesiska centralbanken sänkt styrräntan för första gången på drygt fyra år..

DI - 15 aug 18 kl. 17:49

Nordenbörser: Nedåt på bred front – Pandora upp med 1,8 procent

De nordiska börserna sjönk på bred front under onsdagen, i likhet med de ledande europeiska börserna. Samlingsindexet Vinx 30 var ned 1,5 procent, till nivån 927. I Köpenhamn sjönk OMXC25-indexet 1,2 procent, till 1.

DI - 12 nov 14 kl. 17:00

Nordenbörser: Minus på bred front

Aktier på de nordiska börserna backade på bred front under onsdagen. På Köpenhamnsbörsen trotsade ISS nedgångarna efter att ha öppnat böckerna för det tredje kvartalet..

DI - 10 apr 18 kl. 17:39

Nordenbörser: Avancemang på bred front

De nordiska börserna tog rygg på övriga Europa och avancerade på bred front i tisdagshandeln. Samlingsindexet Vinx 30 steg 1 procent till nivån 920. .

Affärsvärlden - 29 sep 16 kl. 08:10

Asienbörserna stiger på bred front

De asiatiska börserna steg på bred front i sedan oljemötet i Alger något oväntat utmynnat i en överenskommelse om produktionsbegränsningar. Olje- och energibolag ledde uppgången och i Japan gav en svagare yen exportbolagen god skjuts. Vid 8-tiden var Tokyos Nikkei 225-index upp 1,5 procent och Kina avancerade de ledande börserna i storleksordningen 0,5 procent..

DI - 12 jun 15 kl. 18:01

Norden: Nedgångar på bred front

I likhet med de ledande europeiska börserna var det idel negativa tongångar på de nordiska börserna under fredagens handel. Konglomeratet Maersk var ett sänke..

DI - 20 feb 18 kl. 17:57

Norden: Börserna vände upp på bred front

De nordiska börserna vände upp på tisdagen och fullföljde därmed den återhämtning som präglade förra veckan. Indexet Vinx 30, med de största och mest handlade aktierna i Norden, steg med 0,3 procent..

DI - 19 okt 18 kl. 10:39

Europabörserna ned på bred front

Handelsveckans sista dag präglades av breda nedgångar på de stora europeiska och nordiska börserna. .

Nyhetskanalen - 09 jul 12 kl. 06:57

Asienbörserna faller på bred front

Asienbörserna föll på bred front i måndagens handel. Bister japansk statistik drog nedåt, liksom nya tecken på avmattning i Kina.Tokyos Nikkei 225-index föll 1,0 procent efter lunchuppehållet och det bredare Topix-indexet 0,8 procent.

E24 - 09 jul 12 kl. 08:16

Asienbörserna föll på bred front

Asienbörserna föll på bred front i dagens handel..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Canada Goose skjuter upp öppningen av sin första kinesiska butik

Canada Goose skjuter upp öppningen av den första butiken i Kina med anledning av pågående ombyggnation. Det uppger en talesperson för Reuters. .

DI - 15 minuter sedan

Löfven: Mycket kvar innan extraval blir aktuellt

När vi var så nära att bilda en blocköverskridande regering finns det rimligen vägar framåt.  Det sade statsminister Stefan Löfven vid en presskonferens efter EU-toppmötet på fredagen..

DI - 30 minuter sedan

Fi-chefen Erik Thedéen kallas till möte med Per Bolund

Finansinspektionens generaldirektör Erik Thedéen har kallats till ett möte på Finansdepartementet med finansmarknadsminister Per Bolund i spåren av uppgifterna om Finansinspektionens hantering av ett utlämningsärende av handlingar till Svenska Dagbladet. .

DI - 15 minuter sedan

Boule Diagnostics investerar 50 miljoner i diagnostikbolag

Diagnostikbolaget Boule Diagnostics har ingått ett strategiskt partnerskap och kommer att investera 5 miljoner euro i diagnostikbolaget Biosurfit. Partnerskapet sker i enlighet med den fastlagda strategin att bredda produktportföljen. De framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Boule Diagnostics investerar 51 Mkr i portugisisk sektorskollega

Diagnostikbolaget Boule har ingått ett strategiskt partnerskap och kommer att investera 5 miljoner euro, motsvarande drygt 51 miljoner kronor, i diagnostikbolaget Biosurfit, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Prognos: Bilförsäljningen i USA väntas sjunka ytterligare nästa år

För första gången sedan 2014 väntas nybilsförsäljningen i USA sjunka under 17 miljoner sålda bilar nästa år, enligt en prognos från bilhandlarorganisationen National Automobile Dealers Association, NADA..

DI - 30 minuter sedan

Starkare industriproduktion än väntat i USA

USA:s industriproduktion steg 0,6 procent i november, jämfört med månaden före. Det rapporterar Federal Reserve, enligt Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Stockholms tillväxt under rikssnittet – första gången sedan 2010

Motorn i den svenska ekonomin, Stockholm, bromsar in på tillväxttakten, visar en rapport från Stockholms Handelskammare. Huvudstadsregionen hade åttonde sämsta tillväxten i landet 2017..

DI - 30 minuter sedan

SSAB:s amerikanska stålkollega släpper svagare siffror än väntat

Det amerikanska stålbolaget Nucor, en sektorkollega till SSAB, har släppt preliminära siffror för bolagets fjärde kvartal..

DI - 45 minuter sedan

New York väntas öppna nedåt efter svaga Kinasignaler

USA-börserna väntas öppna nedåt på fredagen i ett negativt globalt börssentiment som präglat veckans sista handelsdag. Handelsoptimismen, som lyft indexen tidigare i veckan, har kommit av sig samtidigt som investerare tagit fasta på svaga statistikrapporter från Kina..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.