DI > Ekonomi

Sunday, 24 February, 02:13

DI - 11 okt 18 kl. 17:43

Nedåt på bred front på nordiska börsernaDe nordiska börserna tappade under torsdagen efter branta amerikanska börsnedgångar på onsdagen som även fick Asienbörserna att rasa. Samlingsindexet Vinx 30 försvagades 2,2 procent till nivån 889..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Asienbörserna, Vinx

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedåt på bred, front, nordiska, börserna
DI - 05 feb 19 kl. 17:48

Nordenbörserna steg på bred front – Pandora rusade efter stark rapport

De nordiska börserna stärktes på bred front under tisdagen samtidigt som de ledande Europabörserna avancerade i liknande utsträckning. Regionala Vinx 30 ökade 1,5 procent till nivån 924..

DI - 07 jun 12 kl. 17:57

Nordenbörser: Upp på bred front

De nordiska börserna steg på bred front på torsdagen, i likhet med de ledande europeiska handelsplatserna. Börserna lyfte efter att den kinesiska centralbanken sänkt styrräntan för första gången på drygt fyra år..

DI - 15 aug 18 kl. 17:49

Nordenbörser: Nedåt på bred front – Pandora upp med 1,8 procent

De nordiska börserna sjönk på bred front under onsdagen, i likhet med de ledande europeiska börserna. Samlingsindexet Vinx 30 var ned 1,5 procent, till nivån 927. I Köpenhamn sjönk OMXC25-indexet 1,2 procent, till 1.

DI - 12 nov 14 kl. 17:00

Nordenbörser: Minus på bred front

Aktier på de nordiska börserna backade på bred front under onsdagen. På Köpenhamnsbörsen trotsade ISS nedgångarna efter att ha öppnat böckerna för det tredje kvartalet..

DI - 10 apr 18 kl. 17:39

Nordenbörser: Avancemang på bred front

De nordiska börserna tog rygg på övriga Europa och avancerade på bred front i tisdagshandeln. Samlingsindexet Vinx 30 steg 1 procent till nivån 920. .

Affärsvärlden - 29 sep 16 kl. 08:10

Asienbörserna stiger på bred front

De asiatiska börserna steg på bred front i sedan oljemötet i Alger något oväntat utmynnat i en överenskommelse om produktionsbegränsningar. Olje- och energibolag ledde uppgången och i Japan gav en svagare yen exportbolagen god skjuts. Vid 8-tiden var Tokyos Nikkei 225-index upp 1,5 procent och Kina avancerade de ledande börserna i storleksordningen 0,5 procent..

DI - 12 jun 15 kl. 18:01

Norden: Nedgångar på bred front

I likhet med de ledande europeiska börserna var det idel negativa tongångar på de nordiska börserna under fredagens handel. Konglomeratet Maersk var ett sänke..

DI - 20 feb 18 kl. 17:57

Norden: Börserna vände upp på bred front

De nordiska börserna vände upp på tisdagen och fullföljde därmed den återhämtning som präglade förra veckan. Indexet Vinx 30, med de största och mest handlade aktierna i Norden, steg med 0,3 procent..

DI - 19 okt 18 kl. 10:39

Europabörserna ned på bred front

Handelsveckans sista dag präglades av breda nedgångar på de stora europeiska och nordiska börserna. .

Nyhetskanalen - 09 jul 12 kl. 06:57

Asienbörserna faller på bred front

Asienbörserna föll på bred front i måndagens handel. Bister japansk statistik drog nedåt, liksom nya tecken på avmattning i Kina.Tokyos Nikkei 225-index föll 1,0 procent efter lunchuppehållet och det bredare Topix-indexet 0,8 procent.

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Moderaterna vill ha nya lagar och skärpta straff mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar..

DI - 5 timmar sedan

Ny press på Sobi – konkurrenten nära miljardköp

Den schweiziska läkemedelsbjässen Roche uppges vara nära att köpa bioteknikbolaget Spark Therapeutics. Det rapporterar Wall Street Journal.  Affären kan sätta ny press på svenska läkemedelsbolaget Sobi..

DI - 5 timmar sedan

Biltest: Nya Porsche 911 – den perfekta bilen

Di:s Carl-Johan Lejland har testkört den uppdaterade versionen av Porsches klassiker 911 – och hyllningarna låter inte vänta på sig..

DI - 5 timmar sedan

FI är självkritisk – vill se tätare samarbete med Baltikum

Finansinspektionen (FI) är självkritisk efter Uppdrag gransknings avslöjande om misstänkt penningtvätt i Swedbanks verksamhet i Baltikum. Samarbetet med baltiska myndigheter måste bli bättre. ”Här borde vi gjort mer”, konstaterar Martin Noréus, biträdande generaldirektör på FI..

DI - 5 timmar sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. ”Vi är för mjuka mot de här terroristerna”, säger han till GT..

DI - 6 timmar sedan

Maduro klipper alla band med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia. All personal vid den colombianska ambassaden i Caracas skickas ut från landet..

DI - 6 timmar sedan

Kim Jong-un på väg till Vietnam inför toppmötet

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-un kommer inom kort att avlägga ett statsbesök i Vietnam, meddelar det vietnamesiska utrikesdepartementet på sin Facebooksida..

DI - 6 timmar sedan

Proteinkakorna rena guldet för tillverkarna

Proteinbarer har blivit svenska folkets nya mellanmål, och pengarna rullar in, samtidigt som fler vill ha en del av den växande kakan. Ändå är det en produkt som för de flesta är helt onödig..

DI - 6 timmar sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 7 timmar sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.