DI > Ekonomi

Wednesday, 19 December, 13:37

DI - 11 okt 18 kl. 17:38

Miljardärtrions blytunga förlust efter börsrasetBörsfrossan drar in på bred front och lägger sig som en våt filt över världens aktiemarknader. Under torsdagen har Oslobörsen fallit 2,55 procent och några av de största förlorarna i grannlandet ser ut att bli fartygs- och oljemagnaterna John Fredriksen, Kjell Inge Røkke och Kristian Siem – som tillsammans tappat nära fyra miljarder norska kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Oslobörsen, John Fredriksen, Inge Røkke, Kristian Siem

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljardärtrions, blytunga, förlustefter , börsraset

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Kina inrättar lånefacilitet för små privata företag

Kinas centralbank, PBOC, ska inrätta en riktad lånefacilitet på medellång sikt (TMLF) för att stötta små och privata företag. Syftet är att minska deras finansieringskostnader..

DI - 15 minuter sedan

Nedskruvade förväntningar efter två Nobina-besvikelser i rad

Nobina lämnar på torsdagen rapport för det i börsoperatörens värld viktiga tredje kvartalet. Årets rapporter hittills har utgjort besvikelser givet högt uppskruvade vinstförväntningar, som nu har tonats ned..

DI - 15 minuter sedan

Migrationsverket lägger ned på fem orter

Migrationsverket lägger ned verksamheten helt på fem orter och avvecklar på andra, det skriver den fackliga tidsskriften Publikt..

DI - 15 minuter sedan

Kias elbil E-niro vinner i längden

Elbilar med lång räckvidd har länge varit väldigt dyra. Men nu händer det saker. Kia E-niro är bilen som kan få riktig fart på elbilsmarknaden.

DI - 10 minuter sedan

Svårt beräkna hur miljövänlig en elbil är

Finns det något som kan kallas en miljöbil? Nja, det är tveksamt. Alla bilar är CO2-bovar i viss utsträckning, men bäst för miljösamvetet är att välja en elbil.

DI - 30 minuter sedan

SD-toppen lämnar efter avslöjanden

Jonas Millard, riksdagsledamot för Sverigedemokraterna, lämnar riksdagen, där han varit ordinarie ledamot i konstitutionsutskottet och suppleant i utrikesutskottet och EU-nämnden..

DI - 30 minuter sedan

Stigande onsdagshumör på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inledde onsdagen beskedligt med en marginell uppgång, men humöret steg successivt under förmiddagen och vid lunchtid befann sig index tydligt över nollstrecket. Electrolux tog tätposition medan flera av gårdagens vinnaraktier noterade nedgångar..

DI - 45 minuter sedan

PAXMAN erhåller andra order av Teva i Mexiko efter framgångsrik marknadslansering

PAXMAN meddelar att bolagets licenspartner Teva Pharmaceutical Industries Ltd harbeställt ytterligare tio skalpkylningssystem till Mexiko efter den framgångsrika marknadslanseringen i november. Tevas tidigare order om 17 system installeras nu löpande, och den första patienten behandlades förra veckan på Centro Oncologico Internacional i Guadalajara..

DI - 45 minuter sedan

AP-fonden åkte på lyxkonferens vägg i vägg med vd:ns semesterlägenhet

När Första AP-fondens anställda åkte på konferens tog man in på ett vinslott i södra Frankrike. Fondens vd Johan Magnusson äger en semesterlägenhet på konferensanläggningen. .

DI - 1 timme sedan

Assa Abloy räknar med hög tillväxt för amerikanskt nyförvärv

Med förvärvet av amerikanska Luxer One tar Assa Abloy ytterligare ett steg i riktning mot marknaden för produkter som adresserar problem med e-handelns leveranser till slutkund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.