DI > Ekonomi

Sunday, 17 February, 19:28

Liknande nyheter

Taggar: Di mot strömmeni , Orvestoundersökning
Barometern - 30 dec 13 kl. 10:31

Strömmen tillbaka i Oskarshamn

Vid 13.45 hade alla hushåll som tidigare varit strömlösa fått strömmen tillbaka, enligt Oskarshamn Energi. Över 1000 elkunder påverkades av avbrottet som orsakades av ett kabelfel.

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 13:01

Strömmen åter i Markaryd

238 hushåll saknar ström i Markaryd. Elen försvann vid lunchtid. För 1032 hushåll försvann strömmen vid halv ett på onsdagen.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 13 kl. 19:06

Strömmen har gått i Perstorp

Vid halv sextiden försvann strömmen från Perstorp, Riseberga och Vedby, rapporterar Eon. Felsökning pågår ännu. Totalt är 246 hushåll berörda av avbrottet som beräknas vara löst under kvällen.

BT - 15 jul 14 kl. 07:58

Unga bönder går emot strömmen

Allt färre unga söker sig till jordbruket, men Arvid och Maria Bodin valde att gå emot strömmen. Efter några år på arrenderad jord, köpte de en gård i Bredared där de håller 45 mjölkkor, men med planer på tillökning. Arvid och Maria Bodin kan räkna de jämngamla jordbruksföretagarna i Sjuhärad på handens fingrar.

Magazin24 - 15 okt 15 kl. 09:30

De går mot strömmen – Banken som har Sveriges nöjdaste kunder

Fick toppbetyg i årlig undersökning. Företagskunderna nöjdast i landet. Varje år genomför Svenskt Kvalitetsindex (SKI) en undersökning om kundnöjdheten hos de svenska bankerna, och Sparbanken Västra Mälardalen fick toppbetyg i årets undersökning.

UNT - 01 aug 12 kl. 06:00

Strömmen tillbaka i Indien

Indien har helt fått tillbaka elen sedan omfattande strömavbrott drabbat 600 miljoner människor. De tre näten, som slogs ut i går, var åter i full drift i dag. Nu ska en undersökning om orsaken till strömavbrotten starta.

Nerikes Allehanda - 18 okt 16 kl. 10:18

Strömmen tillbaka för hälften av de strömlösa i Kumla

5000 abonnenter blev utan ström i Kumla, och hos Eon pågår felsökning..

Computer Sweden - 06 nov 12 kl. 03:00

Acando går mot strömmen

Konsultbolaget Acando med vd Carl-Magnus Månsson är ett av få konsultbolag som ökar vinsten under tredje kvartalet. Det är en rejäl ökning - 350 procent upp..

IDG - 08 jul 14 kl. 06:00

Svenskar går mot strömmen - integritet viktigast av allt


Allt fler svenskar tänker sig för innan de beger sig ut på nätet, visar en färsk undersökning..

ÖstersundsPosten - 14 jul 15 kl. 17:13

Länet går mot RUT-strömmen

Under första halvåret 2015 gjorde svenskar RUT-avdrag för 1,6 miljarder kronor. Det är en ökning med 9 procent jämfört med året innan och i 232 av Sveriges 290 kommuner ökar antalet hushåll som använder sig av avdraget..

PrivataAffärer - 08 apr 16 kl. 13:18

Storbanken går mot strömmen med höjd snittränta

Bankernas snitträntor på bolån låg kvar på låga nivåer under mars. Men en av storbankerna sticker ut med en relativt stor ökning av snitträntorna....

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Så gör du ett konkursklipp – ”möjlighet att köpa väldigt billigt”

Marknaden för konkursbon växer och ovanligt många kursade bolag sitter på attraktiva värden. Di har pratat med två experter som berättar hur lyckas med köp av företag som är på väg mot – eller redan ramlat ned i – graven. ”Vi ser många konkurser med substans.

DI - 1 timme sedan

”Världens sämsta investering” blev Sveriges mest framgångsrika kickstarter

När förlaget lade ned hans baby tog serietecknaren Jonas Darnell saken i egna händer. Med fansens hjälp och närmare 1,7 miljoner kronor i gräsrotsfinansiering återuppstår nu tidningen Herman Hedning i egen regi..

DI - 1 timme sedan

Konkurs drabbar Norrköpings flygplats hårt

Det brittiska flygbolaget Flybmis konkurs innebär att elva avgångar per vecka från Norrköping till tyska München upphör. Det är ett mycket hårt slag för kommunalägda Norrköpings flygplats..

DI - 2 timmar sedan

Mycket på spel när EU går till val

Europa går mot ett ödesval den 26 maj, enligt politiker från vänster till höger. Men oenigheten är stor om vilka frågor som avgör unionens framtid.  Om mindre än hundra dagar väntar val till Europaparlamentet..

DI - 2 timmar sedan

Företagarna om EU-valet: ”Kommer påverka alla bolag”

Enklare momsregler, frihandelsavtal och fria dataflöden - i EU är många viktiga frågor för näringslivet på bordet under de kommande åren..

DI - 2 timmar sedan

Polens premiärminister nobbar Israel

Polens premiärminister Mateusz Morawiecki ställer in sin planerade resa till Israel efter att Israels dito Benjamin Netanyahu kommenterat Polens roll i Förintelsen..

DI - 2 timmar sedan

Saudiarabiens kronprins höjer bud på Manchester United

Saudiarabiens kontroversielle kronprins Mohammed bin Salman har bestämt sig fö ratt köpa brittiska fotbollsgiganten Manchester United..

DI - 2 timmar sedan

Rädda nätläkarna – och vården

DEBATT. Nätläkare har blivit en symbolfråga som speglar spänningarna mellan privat och offentlig sjukvård. Det är fortfarande oklart om läkartjänster på nätet leder till ökad eller minskad vårdefterfrågan, men vad vi vet är att ett digitalt vårdmöte kostar skattebetalarna en tredjedel mindre än ett fysiskt, skriver forskaren Mårten Blix..

DI - 3 timmar sedan

Sparekonomen varnar för svenskarnas ointresse att pensionsspara: ”Svårt att ångra sig”

Vartannat svenskt hushåll struntar i att pensionsspara. Skälen varierar, men sparekonomen varnar för den kortsiktiga strategin..

DI - 4 timmar sedan

Norge stoppar betalningar till svenska spelbolag – agerar illegalt i landet

Den norska spelmyndigheten Lotteritilsynet har förbjudit transaktioner till sex Maltabaserade spelbolag, bland dem Bettson, Kindred och Gaming Innovation.  Bolagen agerar illegalt i landet, hävdar myndigheten. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.