DI > Ekonomi

Sunday, 16 December, 21:26

DI - 11 okt 18 kl. 17:15

Di mot strömmen i OrvestoundersökningDagens industri fortsätter att växa och ökar sin räckvidd med 4 procent samtidigt som de flesta andra dagstidningar tappar i räckvidd. Det visar nya siffror från Orvesto Konsument..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Orvestoundersökning, Orvesto Konsument

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di mot strömmeni , Orvestoundersökning
Barometern - 30 dec 13 kl. 10:31

Strömmen tillbaka i Oskarshamn

Vid 13.45 hade alla hushåll som tidigare varit strömlösa fått strömmen tillbaka, enligt Oskarshamn Energi. Över 1000 elkunder påverkades av avbrottet som orsakades av ett kabelfel.

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 13:01

Strömmen åter i Markaryd

238 hushåll saknar ström i Markaryd. Elen försvann vid lunchtid. För 1032 hushåll försvann strömmen vid halv ett på onsdagen.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 13 kl. 19:06

Strömmen har gått i Perstorp

Vid halv sextiden försvann strömmen från Perstorp, Riseberga och Vedby, rapporterar Eon. Felsökning pågår ännu. Totalt är 246 hushåll berörda av avbrottet som beräknas vara löst under kvällen.

BT - 15 jul 14 kl. 07:58

Unga bönder går emot strömmen

Allt färre unga söker sig till jordbruket, men Arvid och Maria Bodin valde att gå emot strömmen. Efter några år på arrenderad jord, köpte de en gård i Bredared där de håller 45 mjölkkor, men med planer på tillökning. Arvid och Maria Bodin kan räkna de jämngamla jordbruksföretagarna i Sjuhärad på handens fingrar.

Magazin24 - 15 okt 15 kl. 09:30

De går mot strömmen – Banken som har Sveriges nöjdaste kunder

Fick toppbetyg i årlig undersökning. Företagskunderna nöjdast i landet. Varje år genomför Svenskt Kvalitetsindex (SKI) en undersökning om kundnöjdheten hos de svenska bankerna, och Sparbanken Västra Mälardalen fick toppbetyg i årets undersökning.

UNT - 01 aug 12 kl. 06:00

Strömmen tillbaka i Indien

Indien har helt fått tillbaka elen sedan omfattande strömavbrott drabbat 600 miljoner människor. De tre näten, som slogs ut i går, var åter i full drift i dag. Nu ska en undersökning om orsaken till strömavbrotten starta.

Nerikes Allehanda - 18 okt 16 kl. 10:18

Strömmen tillbaka för hälften av de strömlösa i Kumla

5000 abonnenter blev utan ström i Kumla, och hos Eon pågår felsökning..

Computer Sweden - 06 nov 12 kl. 03:00

Acando går mot strömmen

Konsultbolaget Acando med vd Carl-Magnus Månsson är ett av få konsultbolag som ökar vinsten under tredje kvartalet. Det är en rejäl ökning - 350 procent upp..

IDG - 08 jul 14 kl. 06:00

Svenskar går mot strömmen - integritet viktigast av allt


Allt fler svenskar tänker sig för innan de beger sig ut på nätet, visar en färsk undersökning..

ÖstersundsPosten - 14 jul 15 kl. 17:13

Länet går mot RUT-strömmen

Under första halvåret 2015 gjorde svenskar RUT-avdrag för 1,6 miljarder kronor. Det är en ökning med 9 procent jämfört med året innan och i 232 av Sveriges 290 kommuner ökar antalet hushåll som använder sig av avdraget..

PrivataAffärer - 08 apr 16 kl. 13:18

Storbanken går mot strömmen med höjd snittränta

Bankernas snitträntor på bolån låg kvar på låga nivåer under mars. Men en av storbankerna sticker ut med en relativt stor ökning av snitträntorna....

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Minskat förtroende för USA:s ekonomi

Inte sedan 2013 har så många amerikaner trott att det kommande året blir sämre.  Det visar en opinionsundersökning som tidningen Wall Street Journal och tv-kanalen NBC låtit göra..

DI - 1 timme sedan

Det gör ont när skuldbubblor brister

Nytt år, nya möjligheter. Hurtigt i överkant? Kanske det, men världen brukar växa och trotsa politiker, väder och vind.

DI - 1 timme sedan

Uppgifter: 5.000 jobb bort på Jaguar Land Rover

Brittiska biltillverkaren Jaguar Land Rover kommer skära bort tusentals jobb under nästa år. Det skriver The Guardian..

DI - 1 timme sedan

Kärnkraften är olönsam

DEBATT. Nyligen skrev tre kristdemokrater, bland andra Ebba Busch Thor, på Di Debatt att Sverige bör nyinvestera i modern kärnkraft. Att föreslå moderna kärnkraftverk är ungefär som att kräva att Volvo skulle skapa en modern Volvo Amazon, skriver författaren Åsa Moberg..

DI - 2 timmar sedan

Businesshypnotisören får svenska företag att falla i trans

Hypnos har alltid förknippats med magi och mystik. Men i skuggan av snurrande spiraler och gungande fickur har hypnos utvecklats till en behandlingsmetod för att lindra fobier, röksug och få människor att prestera bättre. .

DI - 3 timmar sedan

Kastade ut sedlar från tak — greps av polisen

Människorna i ett arbetarområde i Hongkong gick i spinn i lördags när sedlar plötsligt regnade ner över dem. Nu har den unge entreprenör som låg bakom tilltaget gripits sedan han kört tillbaka till området i sin Lamborghini..

DI - 4 timmar sedan

Höjdarna har ingen spåkula

Stora aktieinnehav hos insynspersoner är ett plus, men det ska inte vara det enda skälet till att man köper en aktie. Däremot är insynsförsäljningar en tyngre signal än insynsköp – börstopparna gillar nämligen inte att förlora pengar..

DI - 4 timmar sedan

Stekhet insiderhandel tecken på fortsatt börsoro

Insynspersoner har under hösten tankat aktier till nya rekordnivåer, visar statistik från Insiderfonder.  Handeln kan skvallra om vart börsen är på väg, men att blint ta rygg på bolagstopparna kan vara en farlig idé, varnar experten..

DI - 4 timmar sedan

Vd-skifte i Fabege

Fastighetsbolaget Fabeges vd Christer Hermelin lämnar bolaget. .

DI - 4 timmar sedan

Lista: Här är aktierna som toppfonderna älskar

Börsen är ned rejält i år, men bland de mindre bolagen finns det gott om kursraketer. Di listar aktierna som de bäst presterande småbolagsfonderna gillar – och ett bolag sticker ut. Åtta av de tio bästa fonderna äger aktien, som hittills i år rusat 45 procent.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.