DI > Ekonomi

Tuesday, 23 October, 18:49

DI - 11 okt 18 kl. 17:15

Di mot strömmen i OrvestoundersökningDagens industri fortsätter att växa och ökar sin räckvidd med 4 procent samtidigt som de flesta andra dagstidningar tappar i räckvidd. Det visar nya siffror från Orvesto Konsument..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Orvestoundersökning, Orvesto Konsument

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Di mot strömmeni , Orvestoundersökning
Barometern - 30 dec 13 kl. 10:31

Strömmen tillbaka i Oskarshamn

Vid 13.45 hade alla hushåll som tidigare varit strömlösa fått strömmen tillbaka, enligt Oskarshamn Energi. Över 1000 elkunder påverkades av avbrottet som orsakades av ett kabelfel.

SmålandsPosten - 10 dec 14 kl. 13:01

Strömmen åter i Markaryd

238 hushåll saknar ström i Markaryd. Elen försvann vid lunchtid. För 1032 hushåll försvann strömmen vid halv ett på onsdagen.

Helsingborgs Dagblad - 21 dec 13 kl. 19:06

Strömmen har gått i Perstorp

Vid halv sextiden försvann strömmen från Perstorp, Riseberga och Vedby, rapporterar Eon. Felsökning pågår ännu. Totalt är 246 hushåll berörda av avbrottet som beräknas vara löst under kvällen.

BT - 15 jul 14 kl. 07:58

Unga bönder går emot strömmen

Allt färre unga söker sig till jordbruket, men Arvid och Maria Bodin valde att gå emot strömmen. Efter några år på arrenderad jord, köpte de en gård i Bredared där de håller 45 mjölkkor, men med planer på tillökning. Arvid och Maria Bodin kan räkna de jämngamla jordbruksföretagarna i Sjuhärad på handens fingrar.

UNT - 01 aug 12 kl. 06:00

Strömmen tillbaka i Indien

Indien har helt fått tillbaka elen sedan omfattande strömavbrott drabbat 600 miljoner människor. De tre näten, som slogs ut i går, var åter i full drift i dag. Nu ska en undersökning om orsaken till strömavbrotten starta.

Magazin24 - 15 okt 15 kl. 09:30

De går mot strömmen – Banken som har Sveriges nöjdaste kunder

Fick toppbetyg i årlig undersökning. Företagskunderna nöjdast i landet. Varje år genomför Svenskt Kvalitetsindex (SKI) en undersökning om kundnöjdheten hos de svenska bankerna, och Sparbanken Västra Mälardalen fick toppbetyg i årets undersökning.

Nerikes Allehanda - 18 okt 16 kl. 10:18

Strömmen tillbaka för hälften av de strömlösa i Kumla

5000 abonnenter blev utan ström i Kumla, och hos Eon pågår felsökning..

Computer Sweden - 06 nov 12 kl. 03:00

Acando går mot strömmen

Konsultbolaget Acando med vd Carl-Magnus Månsson är ett av få konsultbolag som ökar vinsten under tredje kvartalet. Det är en rejäl ökning - 350 procent upp..

IDG - 08 jul 14 kl. 06:00

Svenskar går mot strömmen - integritet viktigast av allt


Allt fler svenskar tänker sig för innan de beger sig ut på nätet, visar en färsk undersökning..

ÖstersundsPosten - 14 jul 15 kl. 17:13

Länet går mot RUT-strömmen

Under första halvåret 2015 gjorde svenskar RUT-avdrag för 1,6 miljarder kronor. Det är en ökning med 9 procent jämfört med året innan och i 232 av Sveriges 290 kommuner ökar antalet hushåll som använder sig av avdraget..

PrivataAffärer - 08 apr 16 kl. 13:18

Storbanken går mot strömmen med höjd snittränta

Bankernas snitträntor på bolån låg kvar på låga nivåer under mars. Men en av storbankerna sticker ut med en relativt stor ökning av snitträntorna....

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Dags att göra tåget billigare och flyget dyrare

LEDARE. Att ta tåget från Sverige till EU-parlamentets säte i Strasbourg är bökigt, snudd på omöjligt..

DI - 15 minuter sedan

Festen i västsvenska verkstadssektorn på väg att ta slut

Verkstadsindustrin i Västsverige har flera starka år bakom sig, och 2018 blir inget undantag. Men redan 2019 kan festen gå mot sitt slut, visar en ny rapport. .

DI - 30 minuter sedan

USA-börser: Tesla och McDonald´s rusar

De ledande New York-börserna inledde med breda nedgångar under tisdagens första handelstimmar. .

DI - 30 minuter sedan

Bostadsutvecklaren backar från fem projekt i Stockholm

Bostadsutvecklaren SSM lägger ned planerna på att förvärva sammantaget fem industrifastigheter i Täby, Segeltorp, Sollentuna samt Bromsten..

DI - 30 minuter sedan

Nordenbörser: Danske Bank föll tungt

De nordiska börserna backade ordentligt på tisdagen efter stora nedgångar i dagens asiatiska handel, vilket spred sig till hela Europa. Samlingsindexet Vinx 30 tappade 1,9 procent till 879. Oslobörsens OBX-index sjönk 2,1 procent till 805..

DI - 30 minuter sedan

Europabörser: Guld- och silverbolaget rusade

De ledande börserna i Europa sjönk rejält på tisdagen i spåren av de kraftiga fallen i Asien som präglade både Europa och USA under handelsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var ned 1,6 procent..

DI - 45 minuter sedan

Möjlighet att teckna aktier i Finepart vilka ligger i framkant inom industrin

Finepart AB tillverkar och säljer mikrovattenskärnings-maskiner samt tillbehör, vilket används vid komponenttillverkning där hög precision är efterfrågad. Bolagets huvudprodukt, Finecut, har flera fördelar gentemot konkurrerande produkter. Maskinen är enkel att komma igång med maskinen vilken kan bearbeta stort sett alla material och utan värmepåverkan, vilket är en betydande fördel jämfört konkurrerande metoder..

DI - 1 timme sedan

Handelsbanken - detta har hänt efter Di:s avslöjanden

På tisdagskvällen stod det klart att Handelsbankens vd Anders Bouvin kommer att sluta. Di har under 2018 rapporterat om stora brister i verksamheten, bankens ned-pressade värdering och växande intern oro, personalavhopp samt att trakasserier och kränkningar har sopats under mattan av bankledningen. Här är de viktigaste händelserna.

DI - 1 timme sedan

Handelsbankens vd slutar i augusti nästa år

Anders Bouvin har meddelat Handelsbankens styrelse att han önskar gå i pension den 31 augusti 2019 och då lämna sin befattning som bankens VD och koncernchef. Nyheten kommer dagen innan Handelsbanken lämnar kvartalsrapport..

DI - 1 timme sedan

Stort kompetenssvinn bland akademiker som en följd av åldersdiskriminering

Svenska akademiker blir allt mer diskriminerade på arbetsmarknaden på grund av sin ålder. Åldersdiskrimineringen slår mot lägre åldrar än tidigare och är dessutom ännu en kvinnofälla i arbetslivet. Detta enligt en rapport från bemannings- och rekryteringsbolaget Jurek som också pekar på att resultatet blir att en väldigt stor mängd kompetens försvinner från arbetsmarknaden i förtid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.