Expressen > Nyheter

Sunday, 16 December, 23:43

Expressen - 11 okt 18 kl. 17:06

Familjens kaniner döda – misstänkts ha mördatsEn barnfamilj hittade sina tre kaniner döda under torsdagen.Familjen från Norrahammar tror att djuren har blivit mördade och har kopplat in polis.– Vi är självklart chockade och ledsna, berättar familjen för SVT Jönköping..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Norrahammar, SVT Jönköping

Dela artikeln

659 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjens, kaniner, döda, misstänktsha , mördats
YLE - 16 nov 16 kl. 04:15

Linda och Sami: ”Vår pojke föddes med hjärnskador vid Borgå bb"

För Linda och Sami Dahlberg i Forsby i Lovisa är vardagen tuff. Deras son föddes med allvarliga hjärnskador, som en läkare i efterhand bedömde att uppstod riktigt i slutet av graviditeten eller under förlossningen vid Borgå sjukhus. - Visst är vi bittra så här i efterhand, men vad hjälper det?

Skånskan - 29 jul 16 kl. 06:00

Chihuahua bets ihjäl under promenaden

HÖRBY Mannen var ute och rastade familjens chihuahua när en ilsken blandrashund gick till attack och hoppade över ett staket och bet hunden i ryggen. Betten tog så illa att den lilla chihuahuan avled på väg till djursjukhuset.Nu misstänkts blandrashundens ägare för brott mot lagen om tillsyn över hundar och katter.

Skånskan - 29 jul 16 kl. 07:43

Chihuahua bets ihjäl under promenaden

HÖRBY
Mannen var ute och rastade familjens chihuahua när en ilsken blandrashund gick till attack och hoppade över ett staket och bet hunden i ryggen. Betten tog så illa att den lilla chihuahuan avled på väg till djursjukhuset.
Nu misstänkts blandrashundens ägare för brott mot lagen om tillsyn över hundar och katter.

Expressen - 18 dec 17 kl. 12:47

Palins son häktad för misshandel och inbrott

Tidigare Alaska-guvernören Sarah Palins äldsta son har blivit häktad i Alaska, misstänkt för inbrott och misshandel. Enligt nyhetsbyrån Reuters gäller misshandelsbrottet våld i nära relationer. Det är inte första gången som guvernörssonen misstänkts för brott.

HBL - 25 feb 15 kl. 14:40

Janus Putkonen krigar med ord

På den Lovisabördige Janus Putkonens nyhetssajt Verkkomedia är Ukraina, USA, Nato och EU bovarna i dramat medan Ryssland framställs som ett oskyldigt offer och den överlägsna segraren i ett eventuellt förestående storkrig. – Vi förmedlar nyheter som medierna i väst vill tiga ihjäl eller ljuger om, säger Putkonen.Janus Putkonen (40) har många strängar på sin lyra: han har fungerat som manusförfattare, teaterregissör, skådespelare, företagare, politiker och chefredaktör.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Explosion i trapphus

Sent på söndagskvällen kom larm om en explosion i ett trapphus i den södra delen av Malmö, enligt Sydsvenskan..

Expressen - 2 timmar sedan

Iron Maiden-sångarens hyllning till ABBA – inför Malmö-besöket

För fyra år sedan fick Bruce Dickinson, 60, diagnosen tungcancer.Efter fem månaders intensiv behandling var han snabbt tillbaka på scenen med Iron Maiden.Kanske var det hans otåliga livsstil som räddade livet på den populära metal-ikonen som snart kommer till Sverige med sin enmanshow.

Expressen - 2 timmar sedan

Henry, 26, våldtog sin treåriga dotter: "Olyckshändelse"

Det tog bara juryn 30 minuter att komma fram till att Henry Vincent Bennett gjort sig skyldig till våldtäkt på sin treåriga dotter.De köpte inte hans försvar: Att han trodde flickan var hans fru, April Bennett.– Jag låg på rygg...

Expressen - 2 timmar sedan

Efter omröstningen – nu gästar talmannen Agenda

Stefan Löfven blev i fredags nerröstad som statsminister i riksdagen.I kväll gästar talmannen Andreas Norlén SVT:s "Agenda" om regeringsbildningen.Även rikspolischef Anders Thornberg och socialdemokraternas gruppledare Anders Ygeman medverkar i kvällens program.

Expressen - 3 timmar sedan

Lastbil i diket – svår halka på många håll

Strax efter klockan 20 körde en lastbil i diket på E4 vid Skånes Fagerhult.Många olyckor har inträffat i halkan under söndagskvällen..

Expressen - 3 timmar sedan

Skjutningarna måste stoppas – och polisen ställas till svars

Mord föder mord i ett skuggsamhälle med egna utredningar och dödsdomar – avfärda inte det som ”självsanering” och glöm inte att bödlarna ibland skjuter i blindo.Polisen har tappat greppet om den spiral av dödligt våld som pågår i Sverige och nu krävs handling – även från politiskt håll där ”skjutningarna” blivit en klyscha..

Expressen - 3 timmar sedan

Haidie, 46, skämdes för sin ensamhet – nu har allt vänt

Haidie Adolfsson, 46, har brottats med ofrivillig ensamhet under stora delar av sitt liv. Under 2015 bröt hon ihop och med det kom också den vändningen som hon behövde genom ett inlägg på Facebook.I dag har hon slutat att skämmas.

Expressen - 4 timmar sedan

Jakelin, 7, dog i förvar hos gränspolisen

Sjuåriga Jakelin Caal dog när hon var i förvar hos amerikanska gränspolisen.Nu växer kritiken mot hur USA behandlar illegala invandrare – samtidigt som den döda flickans pappa förnekar att hans dotter gått utan mat och vatten när de korsade gränsen.– Han är väldigt tydlig med att hans dotter mådde bra, säger pappans advokat Ruben Garcia till Washington Post..

Expressen - 4 timmar sedan

Rikspolischefen vill inte veta av kritiska rapporten

Sex ihjälskjutna av polis på bara sju månader. Vid två av årets dödsskjutningar var poliserna nyutbildade.Men när Stefan Holgersson, professor och polis, erbjöd sig att undersöka polisens våldsanvändning gav rikspolischef Anders Thornberg kalla handen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.