Expressen > Nyheter

Friday, 22 February, 13:41

Expressen - 11 okt 18 kl. 17:06

Familjens kaniner döda – misstänkts ha mördatsEn barnfamilj hittade sina tre kaniner döda under torsdagen.Familjen från Norrahammar tror att djuren har blivit mördade och har kopplat in polis.– Vi är självklart chockade och ledsna, berättar familjen för SVT Jönköping..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Norrahammar, SVT Jönköping

Dela artikeln

659 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjens, kaniner, döda, misstänktsha , mördats
YLE - 16 nov 16 kl. 04:15

Linda och Sami: ”Vår pojke föddes med hjärnskador vid Borgå bb"

För Linda och Sami Dahlberg i Forsby i Lovisa är vardagen tuff. Deras son föddes med allvarliga hjärnskador, som en läkare i efterhand bedömde att uppstod riktigt i slutet av graviditeten eller under förlossningen vid Borgå sjukhus. - Visst är vi bittra så här i efterhand, men vad hjälper det?

Skånskan - 29 jul 16 kl. 06:00

Chihuahua bets ihjäl under promenaden

HÖRBY Mannen var ute och rastade familjens chihuahua när en ilsken blandrashund gick till attack och hoppade över ett staket och bet hunden i ryggen. Betten tog så illa att den lilla chihuahuan avled på väg till djursjukhuset.Nu misstänkts blandrashundens ägare för brott mot lagen om tillsyn över hundar och katter.

Skånskan - 29 jul 16 kl. 07:43

Chihuahua bets ihjäl under promenaden

HÖRBY
Mannen var ute och rastade familjens chihuahua när en ilsken blandrashund gick till attack och hoppade över ett staket och bet hunden i ryggen. Betten tog så illa att den lilla chihuahuan avled på väg till djursjukhuset.
Nu misstänkts blandrashundens ägare för brott mot lagen om tillsyn över hundar och katter.

Expressen - 18 dec 17 kl. 12:47

Palins son häktad för misshandel och inbrott

Tidigare Alaska-guvernören Sarah Palins äldsta son har blivit häktad i Alaska, misstänkt för inbrott och misshandel. Enligt nyhetsbyrån Reuters gäller misshandelsbrottet våld i nära relationer. Det är inte första gången som guvernörssonen misstänkts för brott.

HBL - 25 feb 15 kl. 14:40

Janus Putkonen krigar med ord

På den Lovisabördige Janus Putkonens nyhetssajt Verkkomedia är Ukraina, USA, Nato och EU bovarna i dramat medan Ryssland framställs som ett oskyldigt offer och den överlägsna segraren i ett eventuellt förestående storkrig. – Vi förmedlar nyheter som medierna i väst vill tiga ihjäl eller ljuger om, säger Putkonen.Janus Putkonen (40) har många strängar på sin lyra: han har fungerat som manusförfattare, teaterregissör, skådespelare, företagare, politiker och chefredaktör.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Moderattopp vill se Orbáns parti lämna EPP

Moderaternas förstanamn i valet till EU-parlamentet, Tomas Tobé, anser att den ungerske premiärministern Viktor Orbáns parti Fidesz bör lämna den partigrupp (EPP) där M och KD ingår i EU-sammanhang..

Expressen - 15 minuter sedan

USA anklagas för provokation i Venezuela

Ryssland anklagar på fredagen USA för att driva en dold agenda i samband med hjälpsändningarna till krisdrabbade Venezuela. Det skriver nyhetsbyrån AFP..

Expressen - 45 minuter sedan

Samantha, 19, och maken hatas för åldersskillnaden

Samantha Simpson, 19, är nygift och upp över öronen förälskad i sin make. Något som både personer i sociala medier och hennes familj rasar mot. Anledningen?

Expressen - 1 timme sedan

Actionskådisen: Jag dödade min fru som jag älskar

Actionskådisen står åtalad misstänkt för att ha mördat sin fru.I det första polisförhöret säger han direkt:– Jag förnekar inte att jag dödade min fru.– Jag erkänner att jag dödade min fru som jag älskar..

Expressen - 1 timme sedan

Dom om bidrag till unga muslimer överklagas

Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor (MUCF) överklagar förvaltningsrättens dom om att det var fel att neka Sveriges unga muslimer (Sum) bidrag. Det uppger myndighetens pressavdelning..

Expressen - 1 timme sedan

Experten: Så tar bedragarna dina pengar – med nya knepet

Under de senaste två åren har antalet bedrägerier via telefon ökat kraftigt i landet. Brottet kallas för ”vishing” av polisen och majoriteten av de drabbade är äldre. – De drabbas oerhört hårt, de kanske blir av med sitt livs besparingar, säger Lotta Mauritzson, brottsförebyggare på polisens nationella bedrägericenter.

Expressen - 1 timme sedan

Tullverket: Vi behöver bli 500 fler

Tullverket vill ha pengar av regeringen för att kunna rekrytera 500 medarbetare. Totalt handlar det om 480 miljoner kronor för 2020–2022, enligt myndighetens budgetunderlag..

Expressen - 1 timme sedan

Lidingö får säga upp nyanländas kontrakt

Lidingö stads beslut att säga upp nyanländas bostadskontrakt efter två år, då den så kallade etableringstiden gått ut, får klartecken i domstol. Beslutet överklagades till Kammarrätten som nu ger kommunen rätt..

Expressen - 1 timme sedan

Lastbil och minibuss i olycka på riksväg

Ett stort räddningspådrag har larmats om en trafikolycka mellan en lastbil och en minibuss.Det är inte känt om någon har skadats allvarligt fysiskt..

Expressen - 1 timme sedan

Pojkarnas mamma kom till huset – strax efter morden

Idrottsmannen mördade sina två barn – sen tog han sitt eget liv.Nu berättar polisen att de kom till platsen samtidigt som barnens mamma som fått reda på att ”något hänt”, skriver Sala Allehanda.– Mamman hade fått veta att något hänt men inte vad och var aldrig själv inne i huset, säger Peter Danielsson, förundersökningsledare, till tidningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.