DI > Ekonomi

Tuesday, 16 October, 08:23

Liknande nyheter

Taggar: TradedoublerFinns , indikativt, budintresse
Sydsvenskan - 15 maj 15 kl. 16:24

USA-bolag vill köpa Tradedoubler

Nätannonseringsföretaget Tradedoubler bekräftar medieuppgifter om att amerikanska konkurrenten Gravity4 vill lägga ett bud på bolaget.Gravity4 har skickat ett brev till Tradedoubler med en "icke-förbindande intresseförklaring" om att köpa aktier i bolaget, skriver Tradedoubler i ett pressmeddelande. Däremot har Gravity4 ännu inte lagt ett offentligt bud.

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 15 kl. 16:24

USA-bolag vill köpa Tradedoubler

Nätannonseringsföretaget Tradedoubler bekräftar medieuppgifter om att amerikanska konkurrenten Gravity4 vill lägga ett bud på bolaget.Gravity4 har skickat ett brev till Tradedoubler med en "icke-förbindande intresseförklaring" om att köpa aktier i bolaget, skriver Tradedoubler i ett pressmeddelande. Däremot har Gravity4 ännu inte lagt ett offentligt bud.

VA - 22 feb 11 kl. 08:26

Teliasonera lämnat indikativt bud

22 februari Teliasonera har lämnat in ett indikativt bud på den polska mobiloperatören Polkomtel. Det skriver Bloomberg News med hänvisning till ett uttalande av Teliasoneras kommunikationschef Cecilia Edström. Direkt   Publicerad 08:26 av:  Länka hit Kommentera .

SvD - 28 apr 14 kl. 08:21

Meda: avfÄrdat indikativt mylan-fÖrslag om samgÅende

Medas styrelse bekräftar att den har blivit kontaktad av Mylan rörande ett reviderat icke-bindande indikativt förslag om ett samgående. Styrelsen har diskuterat frågan och beslutat att avfärda förslaget..

DI - 28 apr 14 kl. 08:21

Pfizer lägger indikativt bud på Astra

Amerikanska Pfizer är fortsatt intresserat att förvärva Astra Zeneca och har lagt ett indikativt bud på 515,5 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 28 maj 14 kl. 08:48

Metso avvisar höjt indikativt bud från Weir

Weir Group har lämnat ett reviderat indikativt bud på finska Metso med betalning med nypressade aktier i Weir Group..

E24 - 09 sep 15 kl. 09:53

Tribona rusar på börsen efter indikativt bud

Tribonaaktien stiger kraftigt i inledningshandeln på Stockholmsbörsen, efter att bolagets styrelse på tisdagen efter börsens stängning meddelade att ett indikativt bud mottagits..

DI - 21 jun 16 kl. 08:13

Sonera bjuder indikativt 1,2 miljarder för Anvia

Telias finska verksamhet Sonera har gett ett indikativt kontantbud för att förvärva den finska regionala fastnätsoperatören Anvia, värt 130 miljoner euro, motsvarande 1,2 miljarder kronor, på skuldfri basis..

Cornucopia - 22 jun 16 kl. 11:18

Nordeagate indikativt på vad den kommande svenska finanskrisen kostar skattebetalarna

Nordeagate kan ses som positiv, då det kan ses som indikativt på hur mycket skattebetalarna kommer få betala när den svenska finanskrisen drar igång i den spruckna bostadsbubblans och kollapsade svenska ekonomins spår framöver. Vi pratar om åtminstone 80 miljarder kronor per storbank i skattefinansierat kapitaltillskott.
Skattebetalarna är bankernas egen bankomat.

E24 - 08 jun 11 kl. 14:23

SHB ökar i Tradedoubler

Handelsbanken Fonder har ökat sitt innehav i Tradedoubler från cirka 2,1 miljoner till cirka 2,2 miljoner aktier. Efter transaktionen, daterad den 7 juni, motsvarar Handelsbanken Fonders innehav i Tradedoubler 5,2 procent av kapitalet och rösterna..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Bluesteps vd kliver av

Vd:n för Bluestep Bank, Öyvind Thomassen, hoppar av sitt uppdrag. Beslutet har han fattat "efter en tids diskussion med styrelsen", enligt ett pressmeddelande..

DI - 5 minuter sedan

Fingerprint Cards inleder samarbete med distributör

Fingerprint Cards har inlett samarbete med distributören Excelpoint Systems med huvudkontor i Singapore..

DI - 4 minuter sedan

Svenska mäklare sitter still i båten

STOCKHOLM (Direkt) Fastighetsmäklarna i Stockholm och Göteborg tror på en oförändrad marknad under det fjärde kvartalet, medan Malmömäklarna är mer optimistiska både vad gäller efterfrågan och priser..

DI - 5 minuter sedan

Analytiker: Billerud Korsnäs får svårt att nå samma vinst som i fjol

Förpackningstillverkaren Billerud Korsnäs som lämnar sin rapport för tredje kvartalet i dag förväntas ha förbättrat sin vinst rejält jämfört med andra kvartalet, från minus 174 miljoner till 633 miljoner plus..

DI - 30 minuter sedan

Trumps gnäll biter inte – Fed höjer tills något säger stopp

Konjunkturoron har ökat inför rapportsäsongen och den amerikanska presidenten skyller börsfallen på USA:s centralbank.   Än så länge talar det mesta ändå för att Federal Reserve har en bra bit kvar till slutet på räntehöjningscykeln..

DI - 15 minuter sedan

Kinnevik investerar i Travelperk

Investmentbolaget Kinnevik var ledande investerare när det Barcelonabaserade  Travelpark tog in 44 miljoner dollar, motsvarande 394 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.  .

DI - 15 minuter sedan

Volvo har upptäckt fel i avgaskomponent – kostnaden kan bli betydande

Lastbilskoncernen Volvo har upptäckt en komponent i avgasbehandlingssystemet som åldras snabbare än förväntat. Detta kan leda till att motorerna överskriver utsläppsgränserna för kväveoxider. Enligt Volvo är det för tidigt att bedöma de finansiella konsekvenserna, men bolaget poängterar att de kan bli betydande.

DI - 45 minuter sedan

Barclays skruvar ned riktkursen för flera verkstadsbolag

Barclays sänker riktkurserna för verkstadsbolagen SKF, Sandvik och Atlas Copco. Det skriver Reuters..

DI - 1 timme sedan

WSA ser långsammare tillväxt för stålefterfrågan 2019

Den globala efterfrågan på stål väntas stiga till 1.658 miljoner ton under 2018, en ökning med 3,9 procent jämfört med fjolåret. För 2019 bedöms efterfrågeökningstakten avta till 1,4 procent..

DI - 1 timme sedan

Efter vinstvarningen – så ska NCC vända skutan

NCC aviserar ytterligare omstruktureringskostnader på drygt 200 miljoner kronor till och med 2019. De finansiella målen och utdelningen behålls oförändrade, meddelar bolaget inför tisdagens kapitalmarknadsdag. Vd:n Tomas Carlsson intervjuas i Di TV klockan 07.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.