DI > Ekonomi

Friday, 14 December, 16:22

Liknande nyheter

Taggar: TradedoublerFinns , indikativt, budintresse
PrivataAffärer - 08 nov 18 kl. 08:20

Kontantbud på Tradedoubler

På onsdagen stängde aktien till 4,38 kr. Budet motsvarar en rabatt om 27,6 procent i förhållande till gårdagens stängningskurs. I mitten av oktober uppgav Tradedoubler att bolaget mottagit ett så kallat letter of intent från Reworld Media med ett indikativt intresse avseende ett offentligt uppköpserbjudande av bolagets aktier.

Sydsvenskan - 15 maj 15 kl. 16:24

USA-bolag vill köpa Tradedoubler

Nätannonseringsföretaget Tradedoubler bekräftar medieuppgifter om att amerikanska konkurrenten Gravity4 vill lägga ett bud på bolaget.Gravity4 har skickat ett brev till Tradedoubler med en "icke-förbindande intresseförklaring" om att köpa aktier i bolaget, skriver Tradedoubler i ett pressmeddelande. Däremot har Gravity4 ännu inte lagt ett offentligt bud.

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 15 kl. 16:24

USA-bolag vill köpa Tradedoubler

Nätannonseringsföretaget Tradedoubler bekräftar medieuppgifter om att amerikanska konkurrenten Gravity4 vill lägga ett bud på bolaget.Gravity4 har skickat ett brev till Tradedoubler med en "icke-förbindande intresseförklaring" om att köpa aktier i bolaget, skriver Tradedoubler i ett pressmeddelande. Däremot har Gravity4 ännu inte lagt ett offentligt bud.

VA - 22 feb 11 kl. 08:26

Teliasonera lämnat indikativt bud

22 februari Teliasonera har lämnat in ett indikativt bud på den polska mobiloperatören Polkomtel. Det skriver Bloomberg News med hänvisning till ett uttalande av Teliasoneras kommunikationschef Cecilia Edström. Direkt   Publicerad 08:26 av:  Länka hit Kommentera .

SvD - 28 apr 14 kl. 08:21

Meda: avfÄrdat indikativt mylan-fÖrslag om samgÅende

Medas styrelse bekräftar att den har blivit kontaktad av Mylan rörande ett reviderat icke-bindande indikativt förslag om ett samgående. Styrelsen har diskuterat frågan och beslutat att avfärda förslaget..

DI - 28 apr 14 kl. 08:21

Pfizer lägger indikativt bud på Astra

Amerikanska Pfizer är fortsatt intresserat att förvärva Astra Zeneca och har lagt ett indikativt bud på 515,5 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 28 maj 14 kl. 08:48

Metso avvisar höjt indikativt bud från Weir

Weir Group har lämnat ett reviderat indikativt bud på finska Metso med betalning med nypressade aktier i Weir Group..

E24 - 09 sep 15 kl. 09:53

Tribona rusar på börsen efter indikativt bud

Tribonaaktien stiger kraftigt i inledningshandeln på Stockholmsbörsen, efter att bolagets styrelse på tisdagen efter börsens stängning meddelade att ett indikativt bud mottagits..

DI - 21 jun 16 kl. 08:13

Sonera bjuder indikativt 1,2 miljarder för Anvia

Telias finska verksamhet Sonera har gett ett indikativt kontantbud för att förvärva den finska regionala fastnätsoperatören Anvia, värt 130 miljoner euro, motsvarande 1,2 miljarder kronor, på skuldfri basis..

Cornucopia - 22 jun 16 kl. 11:18

Nordeagate indikativt på vad den kommande svenska finanskrisen kostar skattebetalarna

Nordeagate kan ses som positiv, då det kan ses som indikativt på hur mycket skattebetalarna kommer få betala när den svenska finanskrisen drar igång i den spruckna bostadsbubblans och kollapsade svenska ekonomins spår framöver. Vi pratar om åtminstone 80 miljarder kronor per storbank i skattefinansierat kapitaltillskott.
Skattebetalarna är bankernas egen bankomat.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Bonava säljer bostadsprojekt i Estland

Bostadsutvecklaren Bonava har sålt ett bostadsprojekt omfattande 84 lägenheter i Estlands huvudstad Tallinn till Lumi Capital för motsvarande cirka 71 miljoner kronor. Möjlighet finns att sälja ytterligare 84 lägenheter på liknande villkor i en eventuell andra etapp. .

DI - 15 minuter sedan

Bodenholm avslutar till synes misslyckad blankningsattack på Avanza

Brummer & Partners hedgefond är inte längre storblankare i Avanza. Bolaget har täckt sin korta position, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 10 minuter sedan

Wall Street backar på kinesisk konjunkturoro

USA-börserna följde resten av världen nedåt på fredagen efter oro för den globala ekonomin i allmänhet och den kinesiska ekonomin i synnerhet..

DI - 10 minuter sedan

Leif Göransson blir ny Sverigechef för Eltel

Leif Göransson har utsetts till vd för Eltel Networks Infranet AB med ansvar för Eltels svenska verksamhet..

DI - 30 minuter sedan

Cevian nära flaggningsbeslut i Nordea

Nordea blev en börsvinnare på fredagen efter att Christer Gardell i en intervju talat mycket öppet om Nordea.  Menar Cevian Capital allvar med Nordea offentliggör aktivistfonden troligen sitt innehav inom några veckor eller någon månad – och då lyfter Nordeas aktie..

DI - 15 minuter sedan

Förändringar i Eltels koncernledning

Leif Göransson har utsetts till verkställande direktör för Eltel Networks Infranet AB med ansvar för Eltels svenska verksamhet..

DI - 15 minuter sedan

Bonava genomför sin första investeraraffär i Estland

Bonava har sålt ett bostadsprojekt omfattande 84 lägenheter i Tallinn, Estland. Köparen är Lumi Capital och transaktionen är finansierad av LHV pensionsfond i Estland. Priset uppgår till ca 71 MSEK.

DI - 15 minuter sedan

USA:s lager av osålda varor steg i oktober

Lagren av osålda varor hos USA:s detaljhandel, grossister och fabriker steg 0,6 procent i oktober, jämfört med månaden före, enligt USA:s handelsdepartement..

DI - 15 minuter sedan

Johnson & Johnson backar på uppgifter om asbest i babypuder

Johnson & Johnson backar 3,9 procent på uppgifter om att bolaget kände till förekomsten av asbest i babypuder i flera decennier..

DI - 15 minuter sedan

Amerikanska inköpschefer mindre optimistiska än väntat

Markits kombinerade inköpschefsindex sjönk till preliminära 53,6 i december, jämfört med 54,7 föregående månad, rapporterar Reuters. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.