DI > Ekonomi

Sunday, 24 February, 02:39

DI - 11 okt 18 kl. 16:47

Tradedoubler: "Finns indikativt budintresse"Tradedoublers största ägare Reworld Media S.A överväger att lägga ett bud på bolaget, enligt ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Reworld Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TradedoublerFinns , indikativt, budintresse
PrivataAffärer - 08 nov 18 kl. 08:20

Kontantbud på Tradedoubler

På onsdagen stängde aktien till 4,38 kr. Budet motsvarar en rabatt om 27,6 procent i förhållande till gårdagens stängningskurs. I mitten av oktober uppgav Tradedoubler att bolaget mottagit ett så kallat letter of intent från Reworld Media med ett indikativt intresse avseende ett offentligt uppköpserbjudande av bolagets aktier.

Sydsvenskan - 15 maj 15 kl. 16:24

USA-bolag vill köpa Tradedoubler

Nätannonseringsföretaget Tradedoubler bekräftar medieuppgifter om att amerikanska konkurrenten Gravity4 vill lägga ett bud på bolaget.Gravity4 har skickat ett brev till Tradedoubler med en "icke-förbindande intresseförklaring" om att köpa aktier i bolaget, skriver Tradedoubler i ett pressmeddelande. Däremot har Gravity4 ännu inte lagt ett offentligt bud.

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 15 kl. 16:24

USA-bolag vill köpa Tradedoubler

Nätannonseringsföretaget Tradedoubler bekräftar medieuppgifter om att amerikanska konkurrenten Gravity4 vill lägga ett bud på bolaget.Gravity4 har skickat ett brev till Tradedoubler med en "icke-förbindande intresseförklaring" om att köpa aktier i bolaget, skriver Tradedoubler i ett pressmeddelande. Däremot har Gravity4 ännu inte lagt ett offentligt bud.

VA - 22 feb 11 kl. 08:26

Teliasonera lämnat indikativt bud

22 februari Teliasonera har lämnat in ett indikativt bud på den polska mobiloperatören Polkomtel. Det skriver Bloomberg News med hänvisning till ett uttalande av Teliasoneras kommunikationschef Cecilia Edström. Direkt   Publicerad 08:26 av:  Länka hit Kommentera .

SvD - 28 apr 14 kl. 08:21

Meda: avfÄrdat indikativt mylan-fÖrslag om samgÅende

Medas styrelse bekräftar att den har blivit kontaktad av Mylan rörande ett reviderat icke-bindande indikativt förslag om ett samgående. Styrelsen har diskuterat frågan och beslutat att avfärda förslaget..

DI - 28 apr 14 kl. 08:21

Pfizer lägger indikativt bud på Astra

Amerikanska Pfizer är fortsatt intresserat att förvärva Astra Zeneca och har lagt ett indikativt bud på 515,5 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 28 maj 14 kl. 08:48

Metso avvisar höjt indikativt bud från Weir

Weir Group har lämnat ett reviderat indikativt bud på finska Metso med betalning med nypressade aktier i Weir Group..

E24 - 09 sep 15 kl. 09:53

Tribona rusar på börsen efter indikativt bud

Tribonaaktien stiger kraftigt i inledningshandeln på Stockholmsbörsen, efter att bolagets styrelse på tisdagen efter börsens stängning meddelade att ett indikativt bud mottagits..

DI - 21 jun 16 kl. 08:13

Sonera bjuder indikativt 1,2 miljarder för Anvia

Telias finska verksamhet Sonera har gett ett indikativt kontantbud för att förvärva den finska regionala fastnätsoperatören Anvia, värt 130 miljoner euro, motsvarande 1,2 miljarder kronor, på skuldfri basis..

Cornucopia - 22 jun 16 kl. 11:18

Nordeagate indikativt på vad den kommande svenska finanskrisen kostar skattebetalarna

Nordeagate kan ses som positiv, då det kan ses som indikativt på hur mycket skattebetalarna kommer få betala när den svenska finanskrisen drar igång i den spruckna bostadsbubblans och kollapsade svenska ekonomins spår framöver. Vi pratar om åtminstone 80 miljarder kronor per storbank i skattefinansierat kapitaltillskott.
Skattebetalarna är bankernas egen bankomat.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Moderaterna vill ha nya lagar och skärpta straff mot terrorism

Moderaterna vill ha hårdare tag mot terrorism. I en debattartikel i Svenska Dagbladet föreslår Moderatledaren Ulf Kristersson och partiets rättspolitiske talesperson Johan Forssell en rad åtgärder och nya lagar..

DI - 5 timmar sedan

Ny press på Sobi – konkurrenten nära miljardköp

Den schweiziska läkemedelsbjässen Roche uppges vara nära att köpa bioteknikbolaget Spark Therapeutics. Det rapporterar Wall Street Journal.  Affären kan sätta ny press på svenska läkemedelsbolaget Sobi..

DI - 5 timmar sedan

Biltest: Nya Porsche 911 – den perfekta bilen

Di:s Carl-Johan Lejland har testkört den uppdaterade versionen av Porsches klassiker 911 – och hyllningarna låter inte vänta på sig..

DI - 5 timmar sedan

FI är självkritisk – vill se tätare samarbete med Baltikum

Finansinspektionen (FI) är självkritisk efter Uppdrag gransknings avslöjande om misstänkt penningtvätt i Swedbanks verksamhet i Baltikum. Samarbetet med baltiska myndigheter måste bli bättre. ”Här borde vi gjort mer”, konstaterar Martin Noréus, biträdande generaldirektör på FI..

DI - 6 timmar sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. ”Vi är för mjuka mot de här terroristerna”, säger han till GT..

DI - 6 timmar sedan

Maduro klipper alla band med Colombia

Venezuelas sittande ledare Nicolás Maduro klipper alla band med grannlandet Colombia. All personal vid den colombianska ambassaden i Caracas skickas ut från landet..

DI - 6 timmar sedan

Kim Jong-un på väg till Vietnam inför toppmötet

Den nordkoreanske ledaren Kim Jong-un kommer inom kort att avlägga ett statsbesök i Vietnam, meddelar det vietnamesiska utrikesdepartementet på sin Facebooksida..

DI - 6 timmar sedan

Proteinkakorna rena guldet för tillverkarna

Proteinbarer har blivit svenska folkets nya mellanmål, och pengarna rullar in, samtidigt som fler vill ha en del av den växande kakan. Ändå är det en produkt som för de flesta är helt onödig..

DI - 6 timmar sedan

Uppsving för krisprylar efter SVT:s serie: ”Stor skillnad”

Hjälp, det kan bli strömavbrott. Hit med en vevradio, ett gasolkök och en vattenrenare tänker svensken, och köper krisberedskapsprylar som aldrig förr. Efter SVT:s serie Nedsläckt land får krisbranschen ett uppsving..

DI - 7 timmar sedan

Sommarjobbet som ger dig 100.000 kronor i månaden

Det är dags att skicka in ansökan till Sveriges bäst betalda sommarjobb. Tusentals ungdomar har tidigare sökt tjänsten som vd för en månad. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.