YA > Nyheter

Wednesday, 19 December, 15:22

YA - 11 okt 18 kl. 15:50

Ensamkommande som ljugit om sin ålder ska polisanmälasPå senaste kommunfullmäktige fick Sverigedemokraterna, med stöd av Moderaterna och Skurupspartiet, gehör för sin motion om att polisanmäla ensamkommande som ljugit om sin ålder och därmed felaktigt fått bidrag. ”Det är en viktig markering, vi vill inte att någon får bidrag på oriktiga grunder”, säger SD:s Lars Nyström..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Sverigedemokraterna, Moderaterna, Skurupspartiet, SD, Lars Nyström

Dela artikeln

516 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ensamkommandesom , ljugitom sin , ålderska , polisanmälas
Kristianstadsbladet - 13 nov 17 kl. 00:01

Asylsökande som ljuger ska polisanmälas

Asylsökande som ljugit om sin ålder ska polisanmälas av Bromölla kommun. Det är förslaget som skickas till kommunfullmäktige och som SD, AltBr och M ställer sig bakom..

Kristianstadsbladet - 12 sep 17 kl. 00:01

SD vill att felaktig ålder ska polisanmälas

SD vill att asylsökande som uppgett fel ålder ska polisanmälas per automatik. Det framgår i en motion till fullmäktige..

Sydöstran - 11 jan 18 kl. 11:20

Kravet: Alla brott i skolan ska polisanmälas

Moderaterna i Karlskrona kräver att alla brott som förekommer i skolan ska polisanmälas. De vill att kommunen ska ha tydliga riktlinjerna kring polisanmälningar..

NSD - 01 okt 12 kl. 18:21

Quickutredare kan polisanmälas

Quick-utredaren Seppo Penttinen krävde information av mördade norska flickan Therese Johannesens mamma för en privat granskning. Nu riskerar han att polisanmälas i Norge. - Han har överträtt sina befogenheter, säger kriminologiprofessor Leif GW Persson till Expressen..

Sydsvenskan - 10 feb 13 kl. 08:46

Findus kan polisanmälas

Findus kan polisanmälas efter skandalen med hästkött i lasagnen.
På måndag håller Livsmedelsverket ett möte för att diskutera hur köttfusket ska stoppas.
.

YA - 11 jan 14 kl. 15:19

Falskt larm om vattenläcka kan polisanmälas

Systembolagets mejlkonto kapades och ett falskt pressmeddelande om en vattenläcka på Systembolaget i Ystad skickades ut på lördagen.
– Vi har inte skickat ut meddelandet själva. Därför undersöker våra IT-tekniker just nu hur mejlet kunnat sändas ut från vårt konto, säger Lennart Agén, presschef på Systembolaget.

Jönköpingsnytt - 10 feb 17 kl. 21:03

Kan polisanmälas efter dokumentfusk

Ekonomiska föreningen Racketcentrum förfalskade dokument för att komma åt anläggningsbidrag, nu kan föreningen komma att polisanmälas..

Blekinge Läns tidning - 10 jan 18 kl. 16:38

Kommunen: ”Alla brott ska polisanmälas”

Enligt förvaltningschef Göran Palmér ska alla brott som begås i skolan polisanmälas. Men han vet inte om det finns några skriftliga riktlinjer om hur skolorna ska agera..

Blekinge Läns tidning - 11 jan 18 kl. 16:40

Svåra gränsdragningar om vad som ska polisanmälas

Många skolor tycker att det är svårt att avgöra om en händelse ska polisanmälas eller om skolans egna åtgärder är tillräckliga. – Jag tror att det behövs mer kunskap i frågan, säger rektor Martin Andersson..

Expressen - 09 feb 18 kl. 13:08

Kastas ut: "Ska polisanmälas"

PYEONGCHANG. Samtidigt som Sveriges fanbärare Niklas Edin tågade in med den svenska flaggan på OS-arenan genomfördes en kupp på läktaren.Två personer utklädda till USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-un skapade stort rabalder.

GT - 05 okt 18 kl. 08:31

Beskedet: Henrik Munck (-) kommer polisanmälas

Den politiske vilden i Trafiknämnden i Göteborg, Henrik Munck, kommer polisanmälas.
Det beskedet ger trafikdirektören Stefan Eglinger nu på morgonen.Det var i fredags i förra veckan som GT kunde avslöja att Henrik Munck (-) enligt minnesanteckningar från ett möte med nämndens presidium skulle ha efterforskat källor – ett grundlagsbrott.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

H65:s succétränare fortsätter

I fjol tog han SM-guld med H65 Höör, i år gick handbollslaget till SM-final. Nu är det klart att succétränaren Ola Månsson fortsätter i Skåneklubben även efter denna säsong. Han har skrivit på fram till sommaren 2020.

YA - 45 minuter sedan

Fuskare på högskoleprovet mister resultat

Tolv personer som fuskat på högskoleprovet mister sina provresultat, meddelar Universitets- och högskolerådet (UHR). Åtgärden är en följd av Ekobrottsmyndighetens omfattande utredning.(TT).

YA - 45 minuter sedan

Heta uppvaktningar av C och L väntar över jul

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven måste komma med ett bättre bud till Centerpartiet om det ska bli han som går upp i den tredje statsministeromröstningen den 16 januari. Frågan är vad Moderatledaren Ulf Kristersson kan erbjuda C och L.(TT).

YA - 1 timme sedan

Tolv nya OS-hopp får SOK-stöd

Tolv ytterligare idrottare får stöd från Sveriges olympiska kommittés, SOK, stödprogram Topp och talang över sommar-OS i Tokyo 2020 och Paris 2024. På listan över nya namn finns bland andra medeldistanslöparen Andreas Kramer, 21, stavhopparen Lisa Gunnarsson, 19, samt hoppryttaren Fredrik Jönsson, 46.(TT).

YA - 1 timme sedan

Klart att Green Cargo lämnar Ystad

Green Cargo har nu fattat beslut om att lägga ner sin verksamhet i Ystad. Sista tågfrakten kommer att gå innan årsskiftet..

YA - 1 timme sedan

Grace Mugabe eftersöks för överfall

En order om att gripa Grace Mugabe, maka till Zimbabwes dåvarande president Robert Mugabe, har utfärdats av en domstol i Sydafrika. Hon misstänks för att ha överfallit en kvinna i augusti 2017.(TT).

YA - 1 timme sedan

Filmrecension: Shoplifters

Årets Guldpalmsvinnare ställer frågan om vad som egentligen utgör en familj. Det blir en omtumlande filmupplevelse full av oväntade vändningar och ångande nudlar. Hirokazu Kore-eda brukar kallas för Japans Ken Loach.

YA - 1 timme sedan

Den socialt engagerade yrhättan föds

Den svenska flickbokstraditionen har Nordström att tacka för mycket, anser recensenten Maria Ehrenberg..

YA - 1 timme sedan

Saab får order på vapensystem

Saab har fått en order på vapensystemet Carl Gustaf M4 till en icke namngiven kund. Ordervärdet uppgår till cirka 492 miljoner kronor och leveranserna ska ske mellan 2019-2024, enligt ett pressmeddelande.(TT).

YA - 1 timme sedan

"Rhenguldet" blir sagoopera i Dalamiljö

Efter succéer med flera nyskrivna svenska kammaroperor sätter Vattnäs Konsertlada i sommar upp "Siljansringen" - en tolkning av Wagners opera "Rhenguldet" med den uttalade ambitionen att locka en yngre publik.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.