SVT > Inrikes

Thursday, 18 October, 23:59

SVT - 11 okt 18 kl. 16:02

Marmorstein svarar: Osannolikt att Lööf blir statsministerVad gör de rödgröna när Kristersson försöker bilda regering? Och kan det bli extraval? SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarade på frågor om det politiska läget – här kan du läsa några av svaren!.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Lööf, Kristersson, SVT, Elisabeth Marmorstein

Dela artikeln

14 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marmorstein, svarar, Osannoliktatt , Lööfblir , statsminister
SVT - 14 timmar sedan

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Drygt en månad efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. Vad undrar du? Klockan 14:30 sänder SVT Nyheter direkt där SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på dina frågor.

SVT - 11 okt 18 kl. 13:58

Marmorstein svarar – ställ dina frågor om läget i politiken

Drygt en månad efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. Vad undrar du? Ställ din fråga till SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein i vår chatt.

Expressen - 14 mar 13 kl. 11:45

Chatta om politik med Elisabeth Marmorstein

Klockan 13.00 kommer Expressens politikreporter Elisabeth Marmorstein hit och chattar om svensk politik. Det går att ställa frågor redan nu!

SVT - 03 sep 18 kl. 21:36

Elisabeth Marmorstein: Ovanligt frän attack

I går kom ett hårt påhopp från Sverigedemokraterna som anklagade Socialdemokraterna för att ljuga. Men S står i dag fast vid sina uttalanden  – och det gör Sverigedemokraterna också. Hör SVT:s politkreporter Elisabeth Marmorstein om det hårda tonläget i debatten..

SVT - 12 sep 18 kl. 13:03

Elisabeth Marmorstein om Alliansens inbjudan till samtal med S

Alliansen bjuder in Stefan Löfven till samtal för att söka stöd för samarbete i frågor som migration, pensioner och bostäder. – Man tänker sig någon slags sakpolitisk decemberöverenskommelse. De på andra sidan blockgränsen ska inte rösta emot en alliansregering, säger SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein..

SVT - 20 sep 18 kl. 11:37

Elisabeth Marmorstein: Väntat utspel från V

SVT:s inrikespolitiska reporter Elisbeth Marmorstein är inte särkilt förvånad över vänsterpartiets utspel att föreslå en egen kandidat till posten som riksdagens andre vice talman..

SVT - 09 okt 18 kl. 18:36

Elisabeth Marmorstein om Kristerssons (M) besked

Ulf Kristersson (M) höll presskonferens under tisdagen och gav beskedet att han kommer fortsätta verka för en Alliansregering men ser dörren till Socialdemokraterna som stängd. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein kommenterade beskedet direkt efter presskonferensen..

Blekinge Läns tidning - 8 timmar sedan

Kommunen svarar på båtklubbarnas kritik: ”Inte vår uppgift”

Båtklubbar är missnöjda över att kommunen inte hjälper de för att minska stölderna av motorer. Nu svarar Karlskrona kommun. – Det är väldigt vanligt båtklubbar runt om i landet själva har hand om bevakningen, säger Pelle Pettersson..

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

[PLUS] Landstinget svarar: ”Vi är väl medvetna”

En omarbetad version av 3-årsenkäten är på väg på tryck, svarar ansvariga på landstinget. – Vi är....

YLE - 03 jun 13 kl. 17:37

Finansministeriet svarar på Soinis annons

Finansministeriet har svarat på Timo Soinis kritik mot regeringens Greklandsavtal. Sannfinländarnas Soini riktade skarp kritik mot avtalet i en förstasidesannons i Helsingin Sanomat på söndagen. Ministeriet har nu publicerat ett PM på sin webbplats, eftersom det enligt ministeriet fortfarande rör sig felaktiga uppgifter i offentligheten om innehållet i avtalet.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

9 600 ansökningar – ändå 137 tomma platser på polisutbildningen

Många platser på Polishögskolan gapar tomma trots rekordmånga sökande. Men tillsammans med Rekryteringsmyndigheten ser polisen om man kan förändra ansökningsprocessen. – Vi tittar konstant på om vi kan göra saker bättre, säger Sofie Engström, kommunikationschef på Rekryteringsmyndigheten..

SVT - 3 timmar sedan

Morgan Johansson (S): ”För få klarar testerna till polisutbildningen”

Tillräckligt många sökande klarar inte antagningstesterna. Det är den främsta anledningen till att Polishögskolan inte klarar att fylla platserna, tror inrikesminister Morgan Johansson (S)..

SVT - 3 timmar sedan

Forskaren: Därför är det viktigt att tjejer intresserar sig för teknik

Svenska tjejers intresse för teknik störtdyker under högstadiet. Medan hela 86 procent är intresserade när de går i femman är bara 37 procent intresserade i nian. Det visar statistik från Skolinspektionen..

SVT - 3 timmar sedan

Drottning Silvia: ”Jag beundrade hennes djupa engagemang”

På bokmässan i Göteborg, på slottet och under deras arbeten för barns rättigheter. ”Jag hade förmånen att träffa henne vid flera tillfällen”, skriver drottning Silvia om den nyligen avlidna Lisbeth Palme, som hon minns med beundran..

SVT - 6 timmar sedan

Sverige förbereder sig för värsta brexit

Nu intensifieras de svenska förberedelserna för om britterna kraschar ut ur EU. – Sannolikheten för att det blir en hård brexit har definitivt ökat, säger handelsminister Ann Linde (S)..

SVT - 7 timmar sedan

SVT:s politikreporter: ”Ingenting ska uteslutas i det här läget”

Än syns inget ljus i tunneln för en potentiell ny regering. Just nu har Stefan Löfven (S) i uppdrag att försöka få fram ett alternativ som kan tolereras av riksdagen. Men vad händer om han misslyckas?

SVT - 9 timmar sedan

Unicefs ordförande: ”Hon var en stark röst för barnens rätt”

– Lisbet Palme har ägnat hela sitt yrkesliv åt barnens rättigheter. Hon var en stark röst. Det säger Maj-Inger Klingvall, ordförande för Unicef Sverige..

SVT - 9 timmar sedan

Stefan Löfven: ”Hade många fina samtal med Lisbeth Palme”

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven möter nyheten om Lisbeth Palmes bortgång genom att hylla henne i ett skriftligt meddelande. ”Det är med stor sorg jag tagit emot beskedet om Lisbeth Palmes bortgång” skriver han, rapporterar TT..

SVT - 9 timmar sedan

C-toppen trött på interna kritiken: Rättning i ledet

Centerpartiet har fått hård kritik efter att de inte velat släppa fram en regering bestående av enbart Moderaterna och Kristdemokraterna. Nu anklagar Centerpartiets andre vice ordförande, Fredrick Federley, ytterkanterna i de andra partierna för att vilja splittra Alliansen..

SVT - 10 timmar sedan

Lisbeth Palme har avlidit

Lisbet Palme, tidigare statsminister Olof Palmes änka, har avlidit efter en tids sjukdom, meddelar familjen rapporterar TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.