Expressen > Nyheter

Wednesday, 20 February, 05:57

Expressen - 11 okt 18 kl. 15:15

Amanis dotter höll på att drunkna – ingen ingrep”Din dotter är i vattnet! Hon drunknar!”Ropet ekade i badhuset och Amani Asaad, 30, vädjade till människorna i poolen att hjälpa hennes dotter.Men ingen ingrep.– Jag trodde inte att det finns folk som struntar i att hjälpa barn, säger Amani..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ropet, Amani Asaad, Amani

Dela artikeln

9228 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amanis, dotter, höllpå att , drunknaingen , ingrep
Expressen - 17 jun 17 kl. 13:32

De räddade mor och dotter från att drunkna

När hennes dotter trillade i vattnet hoppade mamman efter – trots att hon inte kunde simma.Fem ungdomar tvekade inte för att hoppa i och rädda livet på både kvinnan och den sjuåriga flickan.Nu hyllas deras hjälteinsats av polisen – och kan belönas med medalj.

Expressen - 19 nov 11 kl. 21:25

Femåring nära drunkna - räddades av Johan, 33

Den femåriga pojken var nära att drunkna på badanläggningen Gustavsvik i Örebro. Då grep ambulanssjuksköterskan Johan Wallentin, 33, - som var där och badade med sin dotter - in och räddade barnet. - Det känns rätt häftigt att man kan hjälpa någon, säger han..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Höll på att drunkna – räddades av selfiestick

16-åriga Erynn Johns från Texas, var på semester i Nantucket och badade med sin familj när en undervattensström kom och sköljde bort dem.Under tiden familjen badade höll Erynn på att filma med sin Gopro-kamera med selfiestick, som till slut kom att rädda redas liv.
Faksimil YouTube
Mamman i familjen höll också på att drunkna när hon räddades av badvakter.

YA - 16 aug 18 kl. 00:01

Var nära att drunkna - vill nu varna andra

Kvällsdoppet vid tredje bryggan kunde ha slutat i katastrof. Men både Johan Lenngerd och hans dotter Nike lyckades till slut ta sig ur den starka strömmen. Nu vill de varna andra och samtidigt uppmana kommunen att göra mer för säkerheten..

FriaTider - 10 aug 15 kl. 06:46

Lät sin dotter drunkna – för hederns skull

Kristianstadsbladet - 14 apr 11 kl. 03:45

Barnen lämnas i badet

Foto: Lars Ottosson
Småbarn lämnas ensamma vid bassängen medan föräldrarna går iväg för att fika eller bada utom synhåll. Nu slår badmästarna på Tivolibadet larm.
Tvåårige Love plaskar i barnbassängen och njuter av att glida omkring i det några decimeter djupa vattnet.

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 06:30

Röster från tortyrkammaren

Av: America Vera Zavala. Regi: Jonas Jarl. Komposition: Erik Hjärpe.

BT - 12 nov 14 kl. 13:21

Bragd-Agda belönas med köttben

Agda från Boden räddade en femåring från att drunkna. För den insatsen belönas hon med en medalj, ett smaskigt ben, en årsförbrukning hundfoder och titeln årets bragdhund. Det var i augusti som Agda följde med sin husse Johan Saarela och lillmatte Isabelle till badsjön.

NSD - 13 dec 11 kl. 14:51

Översvämningsdrabbad hålls nersövd

En kvinna som var nära att drunkna i sin bil vid översvämningarna i Göteborg efter ovädret i söndags hålls fortfarande nersövd och vårdas på intensivvårdsavdelning, uppger GT/Expressen, som talat med hennes dotter..

Posh24 - 23 mar 12 kl. 08:54

Whitney Houston hade kokain i kroppen!

Vi är ledsna över att behöva säga att droger hittades i Whitney Houstons kropp efter hennes död. Även fast det först offentliggjordes att hon dog av drunkning så hittades spår av kokain, marijuana, ångestdämpande medicin, muskelavslappnande medicin och allergimedicin i hennes kropp. Det är mycket möjligt att kokainet fick Whitneys artärer att stelnade vilket gav henne en hjärtattack som fick henne att tappa medvetandet och drunkna.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Pensionärsilskan efter nya regler om din skatt

Nya skatteregler gör det svårare för pensionärer att hålla koll på sin tjänstepension.Många riskerar nu att betala för mycket skatt under reglernas startfas – och det har väckt stor kritik.– Man kan inte förvänta sig och hänvisa alla till internet, säger Anna Eriksson, presschef, SPF Seniorerna..

Expressen - 15 minuter sedan

Donald Trumps nya slagfält: yttre rymden

USA:s president Donald Trump skapar en ny försvarsgren:  space force. Rymdmilitären ska försvara USA:s intressen bortom jordens atmosfär – om kongressen godkänner lagförslaget som presidenten nu beordrat.– USA måste vara fullt utrustat för att försvara våra vitala intressen i rymden, säger Trump enligt AP..

Expressen - 15 minuter sedan

Jenny, 39, anmälde polis för våldtäkt – hemliga uppgifterna i utredningen

Jenny Örn, 39, anmälde en polis för våldtäkt – men förundersökningen i det uppmärksammade fallet lades ned.Nu kan TV4 Nyheterna visa hemligstämplade uppgifter om vad som hände efter den anmälda våldtäkten. Bland annat har kanalen tagit del av SOS-samtalet, som visar att Jenny Örn larmade mitt under det skeende som kvinnan säger var en våldtäkt.

Expressen - 1 timme sedan

NASA:s forskare förbryllade efter fynd av ovanlig stjärna

En frivilligforskare i Tyskland har hittat den kallaste och äldsta vita dvärgstjärna som människan hittills skådat, rapporterar Nasa. Konstigt nog är den omgiven av ringar..

Expressen - 2 timmar sedan

Flerfamiljshus i lågor – dussintals evakuerade

Ett flerfamiljshus står i lågor i Västerås, enligt VLT.Mellan 30 och 50 personer fick evakueras, uppger polisen för tidningen.– Det är en rejäl brand i i ett trevåningshus med flera trappuppgångar, totalt handlar det om 18 lägenheter, säger Thomas Gustafsson vid polisen till VLT..

Expressen - 6 timmar sedan

Spelaragenten gripen – efter månader på flykt

Den tidigare spelaragenten Håcan Bodelind, dömd för grov förskingring, greps på måndagskvällen Fuengirola i Spanien, rapporterar GP.Det var en göteborgare som kände igen Bodelind, skuggade honom och tipsade polisen..

Expressen - 7 timmar sedan

GW berömmer utredningen av valprånet: ”Föredömligt”

Kriminologiprofessorn Leif GW Persson är full av beundran för polisutredningen av det så kallade valprånet i Önnestad.I tisdagskvällens avsnitt av Brottsjournalen i TV4 kallar han arbetet för ”föredömligt”.– Jag blir lite glad när jag läser sådant, säger han..

Expressen - 7 timmar sedan

SD: Straffa IS-återvändare retroaktivt

Sverigedemokraterna vill att IS-återvändare ska kunna straffas retroaktivt – för handlingar som kriminaliserats efter att de begicks.– Det är viktigt att vi får en möjlighet att åtala personer som är eller kan vara farliga för Sverige, säger SD:s rättspolitiska talesperson Adam Marttinen.Juridikprofessorn Magnus Ulväng tycker att det låter som ett ”förslag från en annan planet”..

Expressen - 8 timmar sedan

17-åring som sköt vaktmästare dömd för kidnappning

Fyra ungdomar har fällts för att ha kidnappat en 16-årig pojke i Västerhaninge söder om Stockholm, rapporterar flera medier..

Expressen - 8 timmar sedan

Bilderna på svenska Lisa Andersson, 29, i IS-lägret

Lisa Andersson, 29, lämnade sitt barn i Sverige för att ansluta sig till terrorstaten IS. Sex år senare kan vi nu publicera exklusiva bilder från hennes liv som inspärrad i ett kurdkontrollerat läger för änkor, fruar och barn till det störtade kalifatets terrorister.Med sig i lägret har hon två syrienfödda små barn.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.