Expressen > Nyheter

Wednesday, 12 December, 21:48

Expressen - 11 okt 18 kl. 15:15

Amanis dotter höll på att drunkna – ingen ingrep”Din dotter är i vattnet! Hon drunknar!”Ropet ekade i badhuset och Amani Asaad, 30, vädjade till människorna i poolen att hjälpa hennes dotter.Men ingen ingrep.– Jag trodde inte att det finns folk som struntar i att hjälpa barn, säger Amani..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ropet, Amani Asaad, Amani

Dela artikeln

9226 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amanis, dotter, höllpå att , drunknaingen , ingrep
Expressen - 17 jun 17 kl. 13:32

De räddade mor och dotter från att drunkna

När hennes dotter trillade i vattnet hoppade mamman efter – trots att hon inte kunde simma.Fem ungdomar tvekade inte för att hoppa i och rädda livet på både kvinnan och den sjuåriga flickan.Nu hyllas deras hjälteinsats av polisen – och kan belönas med medalj.

Expressen - 19 nov 11 kl. 21:25

Femåring nära drunkna - räddades av Johan, 33

Den femåriga pojken var nära att drunkna på badanläggningen Gustavsvik i Örebro. Då grep ambulanssjuksköterskan Johan Wallentin, 33, - som var där och badade med sin dotter - in och räddade barnet. - Det känns rätt häftigt att man kan hjälpa någon, säger han..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Höll på att drunkna – räddades av selfiestick

16-åriga Erynn Johns från Texas, var på semester i Nantucket och badade med sin familj när en undervattensström kom och sköljde bort dem.Under tiden familjen badade höll Erynn på att filma med sin Gopro-kamera med selfiestick, som till slut kom att rädda redas liv.
Faksimil YouTube
Mamman i familjen höll också på att drunkna när hon räddades av badvakter.

YA - 16 aug 18 kl. 00:01

Var nära att drunkna - vill nu varna andra

Kvällsdoppet vid tredje bryggan kunde ha slutat i katastrof. Men både Johan Lenngerd och hans dotter Nike lyckades till slut ta sig ur den starka strömmen. Nu vill de varna andra och samtidigt uppmana kommunen att göra mer för säkerheten..

FriaTider - 10 aug 15 kl. 06:46

Lät sin dotter drunkna – för hederns skull

Kristianstadsbladet - 14 apr 11 kl. 03:45

Barnen lämnas i badet

Foto: Lars Ottosson
Småbarn lämnas ensamma vid bassängen medan föräldrarna går iväg för att fika eller bada utom synhåll. Nu slår badmästarna på Tivolibadet larm.
Tvåårige Love plaskar i barnbassängen och njuter av att glida omkring i det några decimeter djupa vattnet.

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 06:30

Röster från tortyrkammaren

Av: America Vera Zavala. Regi: Jonas Jarl. Komposition: Erik Hjärpe.

BT - 12 nov 14 kl. 13:21

Bragd-Agda belönas med köttben

Agda från Boden räddade en femåring från att drunkna. För den insatsen belönas hon med en medalj, ett smaskigt ben, en årsförbrukning hundfoder och titeln årets bragdhund. Det var i augusti som Agda följde med sin husse Johan Saarela och lillmatte Isabelle till badsjön.

NSD - 13 dec 11 kl. 14:51

Översvämningsdrabbad hålls nersövd

En kvinna som var nära att drunkna i sin bil vid översvämningarna i Göteborg efter ovädret i söndags hålls fortfarande nersövd och vårdas på intensivvårdsavdelning, uppger GT/Expressen, som talat med hennes dotter..

Posh24 - 23 mar 12 kl. 08:54

Whitney Houston hade kokain i kroppen!

Vi är ledsna över att behöva säga att droger hittades i Whitney Houstons kropp efter hennes död. Även fast det först offentliggjordes att hon dog av drunkning så hittades spår av kokain, marijuana, ångestdämpande medicin, muskelavslappnande medicin och allergimedicin i hennes kropp. Det är mycket möjligt att kokainet fick Whitneys artärer att stelnade vilket gav henne en hjärtattack som fick henne att tappa medvetandet och drunkna.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Petter Stordalens nya storslagna hotellplaner

Hotellmagnaten Petter Stordalen, 56, vill expandera sin hotellverksamhet i Sverige.Det berättar han i SVT:s morgonstudio.Under de senaste åren har han investerat mer i Sverige än i andra delar av Norden och han ser stor potential i den svenska hotellmarknaden.

Expressen - 30 minuter sedan

26 larm om våldtäkter – polisen jagar misstänkta

"Misstänkt överfallsvåldtäkt på skolgård i Vällingby""Misstänkt våldtäkt i svarttaxi - ung kvinna hittad med trasiga kläder vid vägkant""Misstänkt överfallsvåldtäkt vid elskåp på Möllan"Expressen har granskat polisanmälningarna och följt upp nyhetsflasharna om överfallsvåldtäkter under hösten och funnit: 26 anmälda misstänkta fullbordade våldtäkter eller försök till våldtäkt utomhus på 48 dagar.Tre har hittills lett till åtal, en fällande dom. I de allra flesta polisutredningarna saknas misstänkt gärningsperson..

Expressen - 45 minuter sedan

Klimatgranarna som växer upp i fårhagen

Allt fler köper ekologisk gran.De odlas utan kemisk besprutning och det är får som bekämpar ogräset.– Det är tredje året jag säljer granarna på Möllevångstorget, och folk blir mer medvetna, säger försäljaren Ati Weimers..

Expressen - 1 timme sedan

Mats Persson: Fel väg släppa fram Löfven

Liberalernas ekonomisk-politiske talesperson Mats Persson har öppet tagit strid mot partiledaren Jan Björklund i regeringsfrågan. I ”Bara Politik” säger han att han tycker att det vore fel väg för Liberalerna att släppa fram Stefan Löfven – och att Liberalerna är öppna för att se Annie Lööf som statsminister. – Om talmannen vill gå vidare med en mittenlösning, med C och L på något sätt, så får man väl titta på och analysera det, säger han.

Expressen - 2 timmar sedan

TV: Se Bara politik 12 december

 .

Expressen - 1 timme sedan

Ny studie: Ekologisk mat är dålig för klimatet

Enligt en ny studie är ekologisk mat betydligt sämre för klimatet än mat som producerats på konventionellt sätt. – Det beror på att ekologisk mat kräver mer areal, mer mark för samma mängd mat, säger Chalmersforskaren Stefan Wirsenius till Ekot. .

Expressen - 1 timme sedan

Miljardären: ”Jag är superkapitalist”

Mångmiljardären Roger Akelius är ständigt på jakt efter nya fastigheter att renovera och hyra ut – för att tjäna ännu mer pengar.Samtidigt skänker han stora summor till välgörenhet. Och för några år sedan fick alla anställda i bolaget 100 000 kronor extra som tack för gott jobb.

Expressen - 1 timme sedan

Skatteverket stoppar flera it-system – ska vara olagliga

Skatteverket stoppar omedelbart flera interna it-system. Enligt två anonyma anmälningar kan Skatteverket – i strid med lagstiftning – ha sparat känsliga uppgifter som privatpersoners bankkontoutdrag och gjort dessa sökbara. I ett av de ifrågasatta datasystemen kallas granskade privatpersoner för grisar, enligt uppgift till Expressen.

Expressen - 1 timme sedan

Filip, 13, rånades av killgäng

Filip, 13, och hans kompis blev rånade av ett gäng okända killar i Mall of Scandinavia.– De började dra i våra kläder. Det var skrämmande, de var ett helt stort gäng.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.