Sydöstran > Nyheter

Monday, 17 December, 13:16

Liknande nyheter

Taggar: Hon har bytt, bilarnamot , ubåtar
SvD - 06 maj 11 kl. 20:47

Bilarna som tar dig fram ? på Autobahn

ADAC har kartlagt driftsäkerheten. Hela listan!.

SvD - 06 maj 11 kl. 20:47

Bilarna som tar dig fram ? på Autobahn

ADAC har kartlagt driftsäkerheten. Hela listan!.

SvD - 06 maj 11 kl. 20:47

Bilarna som tar dig fram ? på Autobahn

ADAC har kartlagt driftsäkerheten. Hela listan!.

Opinionen.se - 13 jun 13 kl. 11:40

Bilarna som tar dig längst på en tank

44 procent av svenskarna planerar att ta bilen på semestern, enligt en ny undersökning. Vi åker allt längre samtidigt som Sverige toppar listan över dyraste dieselpriset i Europa, vilket gör bränslesnåla bilar med stor tank till ett attraktivt val..

YLE - 13 okt 15 kl. 16:05

Däckexperten har inte ännu bytt till vinterdäck

Det är bra att byta till vinterdäck nu, säger Sjundeåbon Jari Alopaeus som jobbar på en däckfirma. Kalla nätter gör vägarna hala. Det är en hel del att tänka på innan man byter från sommar- till vinterdäck, säger däckexperten Jari Alopaeus.

Cornucopia - 12 mar 16 kl. 10:15

Gästinlägg: De självkörande bilarna i den smarta staden

Nedanstående är ett gästinlägg från en läsare.

Då det på senare tid blivit aktuellt med diskussioner om elbilar, med många kommentarer på det temat, åtföljt av diskussioner om självkörande bilar vill jag passa på att försöka påpeka och reda ut några möjliga missuppfattningar, lyfta några frågor som rör självkörande elbilar, elinfrastruktur, självkörande bilar och deras roll i en framtida sk smart stad. Många av dessa begrepp är väldigt trendiga och det finns en påtagligt hype kring dem.

YLE - 09 apr 14 kl. 04:00

Ekenäs sjuktransport: Bilarna är inte i dåligt skick

Ekenäs sjuktransport, som sköter bland annat den akuta sjukvården i Ingå och Raseborg, har fått kritik. En del av den gäller bilarnas dåliga skick. Dennis Beilinson är operativ chef på Ekenäs sjuktransport.

YA - 12 jul 14 kl. 06:30

Taxikungen pekas ut som ägare till bilarna

Foto: Hanna F.Ellborg
Ett 30-tal färdtjänstbilar står sedan en tid tillbaka i hamnområdet i Ystad. Bilarna tillhör Ronny Billmans företag Tuwa Specialtransport AB och kommer från bland annat Norrköping.

YLE - 09 maj 17 kl. 04:47

Snart 60-årig skrotera tar slut i Korsholm

En över femtioårig skrothistoria håller på att nå sitt slut i Torrvik i Korsholm. Smeds bilskrot, välkänd bland bilentusiaster, håller nu på att tömmas och snart är alla bilarna borta. Det är inget litet arbete.

YA - 24 feb 14 kl. 06:30

Nya hallen ger bilarna ny fart

Foto: Sprisse Nilsson
Fyra slagtåliga short course-bilar rusar runt i den nya inomhusbanan vid Svampakorset. De flyger över guppen, tar svängarna på två hjul – och landar ibland på taket. Då är det bara att springa ut i strumplästen, och sätta tillbaka fordonet på rätt köl.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Avtackning på flygflottiljen

Under förra veckan genomfördes pensionärsavtackning i Bredåkramässen på F17. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Biotoppen: "Aquaman" rakt in som etta

Det är inte Vincent Chase som spelar huvudrollen men "Aquaman" gick ändå rakt in som etta på den svenska biotoppen. Storfilmen, med Jason Momoa som den simmande superhjälten, lockade mest publik till biograferna i helgen.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Tuff lottning för Nilsson Lindelöfs United

Champions Leagues åttondelsfinaler har lottats fram. Mittbacken Victor Nilsson Lindelöfs Manchester United, som har det tufft i Premier League, fick en svår motståndare i Paris Saint-Germain.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Fortsatt väntan på ersättare till Ghosn

Nissans styrelsemedlemmar har inte lyckats att enas om en ersättare för häktade ordförande Carlos Ghosn. Vid en presskonferens i Tokyo meddelades att diskussionerna ska fortgå utan att gå in i detalj när en ny styrelseordförande kan presenteras.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Pilthammar öppnar för tiggeriförbud i Sölvesborg

Nu är det klart. Vellinge kommun får införa ett tiggeriförbud. – Vi välkomnar ett tiggeriförbud också här i Sölvesborg, säger tillträdande kommunstyrelsens vice ordförande Emilie Pilthammar (M).

Sydöstran - 1 timme sedan

Samlade leksaker till behövande - fick knark

En Norrköpingsbo som skulle samla in leksaker till barn som har det sämre ställt fick i stället ta en tur till polisstationen. Mannen skulle hjälpa en väns insamling för organisationen "Hjälp oss att hjälpa andra" och lade ut ett Facebook-inlägg för att uppmana folk att skänka.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Det som krävs är att uppfylla Parisavtalet

Ett klimatmöte är över och världens ledare har åkt hem till sig. Och vi inser att också FN:s klimatrapport väger oförskämt lite när ledare samlas för att tuppfäkta..

Sydöstran - 1 timme sedan

Thailand slår till mot knarkhandel

Thailändska myndigheter har beslagit över 18 miljoner tabletter med metamfetamin. Tillslaget gjordes i provinsen Chiang Rai i norra Thailand. Väskorna var märkta med symboler kopplade till kriminella gäng i Myanmar, uppger en talesperson för militären.

Sydöstran - 1 timme sedan

Buss av vägen - tre till sjukhus

Tre personer, ett barn och två vuxna, har förts med ambulans till sjukhus sedan en buss kört av vägen vid Gålö i Haninge kommun. - Jag vet inte hur allvarligt skadade de är, säger Ola Österling vid polisen.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Luuk och Berg i "Helt perfekt"

Kristian Luuk, Carina Berg, Alexandra Rapaport, Vanna Rosenberg och Claes Malmberg är alla klara för den nya säsongen av Kanal 5:s "Helt perfekt", skriver Expressen. Den första säsongen av humorsatsningen med Johan Petersson och Eva Röse i huvudrollerna sändes i våras.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.